”Екзакта”: 2 400 000 избиратели, 6 партии с шанс за ЕП

Избирателна активност от около 35% на евроизборите прогнозират от "Екзакта рисърч груп". Оттам отчитат преднина за ГЕРБ. 6 партии може да имат евродепутати.

Обратно в новината

Коментари - ”Екзакта”: 2 400 000 избиратели, 6 партии с шанс за ЕП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не махнете статията ще сигнализирам в ЦИК,че агитирате в деня за размисъл,като побликувате нещо като социологическо проучване!

Алоуууу, дир-ниците, защо агитирате в деня за размисъл ?

Прави се най- коварната манипулация - опит да се убие желанието да се гласува. Това обаче е с ефект на бумеранг. Българите се пробудиха! На 25.05.2014 ще покажем ,че все още сме мнозинство!! Всеки по съвест. Който не вижда подходяща алтернатива - да погледне към европейските държави и прецени. Да не изпратим да ни управляват - риба , рак и щука

Догановите ду.ду.ци, ако можеха да разсъждават, трябваше да знаят, че вчера, 22.05.2014 г., започнаха изборите за ЕП , а на 26.05.2014 г. вече ще са излезнали резултатите и ЕНП ще има най - много спечелени гласове. Цветанов, Борисов и Плевнелиев са европейски политици, които се ползват с доверието на А. Меркел, Д. Камерън, Барозу, Ван Ромпой , Жан - Клод Юнкер , за разлика от Олигарски , който не е желан дори и от сегашния италиански премиер. Но как европейските политици да желаят да се срещат с Олигарски , след като той е марионетка на Доган и Д. Пеевски и е приятел с комуноидите от Сев. Корея ? Доган е ортак с Йосич , като контролира кокаина / чрез Брендо /, хероина / чрез Златко баретата / , проституцията / чрез Пешо сумиста и Маргините / . Д. Пеевски пере мръсните пари на Йосич и Доган и затова от ЕС и НАТО не пожелаха да му дадат достъп със секретна информация до файловите им, когато Доган го беше внедрил в ДАНС, за да прикрива престъпленията му . Цветанов и Борисов се ползват с пълно доверие от страна на Европол, ФБР, ДЕА, Сикрет сървиз . Разбираема е омразата на Доган, , Сергейчо Сталинишев, Д. Пеевски, Роман Василев, д.уду.ка , Трактора, Пешо сумиста, Златко баретата, Маргините, Хамстера, Чолата и сие техни ортаци към Цветанов !

Ако трябва да се говори за европейски политик в България,освен евродепутатите ни и Кристалина Георгиева, има един,който стои над всички,без значение дали ви харесва или не и това е Станишев.Дори представа нямате какво значи председател на ПЕС или ЕНП като влияние в Европа.Така че и Бойко Борисов ако стане на ЕНП,което е невъзможно поради редица езикови,образователни бариери,би било за България.Специално тримата изброени стават само за България,защото тук има почва и условия за виреенето им.

Кладенецът, наречен "БСП" е пълен с урина - не с вода.

Прав си, но понеже наоколо друг няма, всички са се скупчили около него и лочат ли лочат...

Е, не са всички, има и по-нормални хора...

Любопитно стълпотворение на екзалтирани фанатични лоботомисти. Паразитите си подреждат живота на ваш гръб, а вие се джавкате помежду си за званието "най-ерудиран кретеноид"...

Пак сме си трима на форума. Двама платени противници и аз. Така и на изборите ще си бъдат само кандидатите и служителите. Никой нe се интересува от такива неща. Скука, смешки , глупости и ... Съюза!

Не виждам особена разлика между кандидатите за евродепутати.Така че който и от тях да влезне в Европарламента, резултата за обикновения българин ще е един и същ.Така че който обича да го лъжат в неделя с цялото семейство, облечени в най - новите дрешки да отиват към урните. Аз сутринта съм за риба, след обяд - за гъби , после за охлюви(голи охлюви). Има хиляди по - интелигентни начини да прекарам един ден от живота си,отколкото да гласувам за "по - малкото зло" - ами всички наивници като гласуват за по - малкото зло то ще стане най - голямото зло. И какво - гласувалите щели да имат "право да критикуват избраниците си" - че кой пречи да ги "критикуваме"(псуваме)и без да сме гласували за тях?Резултата - един и същ.

Шаро,Шаро ходи си за риба...Затова сме на това дередже,защото шарани като тебе мхогооооооооо... Шаро лъжеш... Първо ще гласуваш за комунистите и тогава ще ходиш за риба... Във входа имаме едни като теб гдето пропагандират негласуването,а първи гласуват?

... и защо да гласувам за крадливите комунисти ?

До всички българи: За да спечелят ГЕРБ , е необходимо да имат най-малко 10% преднина, защото сама по себе си БСП не може да ги бие, но когато се съберат процентите и с тези на клонингите и , АБВ, Бареков, ДПС, Атака, реформаторски блок и нещата стават страшни.

! Евро Съюза е като потънала на сухо Гемия Пълен абсурд Не си струва да си губим времето с гласуване.

Я обясни това сложно явление "потъване на сухо". Май наистина е по добре специално ти да отидеш за гъби примерно. И внимавай с отровните двойници.

Пука ми колко партии ще имат депутати! Някой задава ли си простичкият въпрос"Е, и какво от това"???Може би минималната заплата ще стане 500 евро или ще потекат реки от мед и масло! Гласувайте, хора, те, в ЕС а и нашенските дебили и престъпници от всички окраски на това се надяват! Никога повече аз и семейството ми няма да гласуваме на никакви избори и за никой и нищо!!!!

Толкова ли е лошо мнението ти за тебе си, че се натискаш за минимална заплата? Минималната заплата е за тоталните аутсайдери.

Браво батка! Ние с братята римляни ще го направим вместо теб, за по 50 лв на калпак и тройка кебапчета. Нямаш грижа.

и с какво ще управят Европа или ДЖОБЪТ СИ?

Кой плаща на "социологическите" агенции??? Е, той и "получава" съответните проценти - нали всичко се командва и плаща от ... "бившата" ДС/БКП(бсп)

Сьсела да се готви за девета поредна загуба.... :-) :-) :-)

Ти съсела не го мисли :) със 9 поредни загуби е шеф на една от 2-те най-силни партии в европа, управлявал 2 мандата българия и никак не му е зле. А ти? ти как си? ванги?

Шеф на втората по сила партия... Той (Сьсела ) винаги е ВТОРИ.... :-) А мене не ме мисли, работя за себе си...... Без шефове..... Частен бизнес... При комунизма не даваха, щял сьм да забогатея....?!?!?!

И Бьлгария се пише с Главна буква....

Потърсете "Стряскащи цифри и факти от живота на Меглена Кунева".

Джордж Оруел: "Народ, който избира корумпирани самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е!"

кво? Нема такъв цитат малоумнико...... Плюс, че кат ти предлагат само корумпирана селекция, нема как да избереш друго.

Да ФА ужасно е когато си едновременно подлога на путлеристите и ибрикчия на ердоган.....та тези за които е концерта са точно такива - мръсна и долна юдеокомунистическа сган мразещи свещенната ни РОДИНА БЪЛГАРИЯ!

Предлагаш да обърнем резбата на соросоиди и да продадем майките си срещу зелената пачка ли?

Тая "екзакта" да не е на Мира Платената Радева!??? Щото същата, на парламентарните избори преди една година даде на ГЕРБ 10% преднина!? В България май единствено повече от политиците ЛЪЖАТ социолозите..............................

ЕСТЕСТВЕНО НЯМА ДА ГЛАСУВАМ , НО СПОРЕД МЕН ИЗНЕНАДИТЕ ЩЕ СА АТАКА И АБВ-ТО .... ... БСП, ДПС , ГЕРБ И ДСБ ТО УПОРИТО ГО ОТРИЧАТ , И ТОВА МЕ КАРА ДА ОЧАКВАМ ТИЯ ИЗНЕНАДИ :)

Гласувайте за ДПС и ЕВРОРОМЪ,за да напуснат България поне няколко ,от тези етноси ,по друг начин не можем да ги изгониме. А и французите не могат да ги върнат....

Имай милост не пускай Турците от ново моля те господи... :(

26 г.политически разбойници,винаги крадът като за последно.... А народЪ ,спи ли ,спи....заслужава си !

ЛЮБЕ пяха за Атака.Руският посланик бе на концерта им.Прекрасен концерт.Станишев предаде партията и я направи слуга на ДПС и Пеевски.Ужасно е когато нямаш мнение и си подлога на финансови и западни кръгове.

На 18 съм и тепърва ще гласувам за първи път Искам да Ви попитам,коя от горе изброените партии заслужава гласа ми и на коя да го доверя,за да оправдае поне малко надеждите ми? Благодаря!

Връстниците ти в др. европ. страни са трудолюбиви, любознателни, вежливи и доста разсъдливи. Животът е такъв, какъвто сам си го правиш.

Щом питаш ,според мен: ....БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАЖДАНИ.... ВЕЧЕ НЯМА ДрЪЖАВА,БРАТЛЕ... ИЗХОД,....ТЕРМИНАЛ-2 ОТ МЕН ВЕЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА ВЗЕМЕ/ОТ ПОЛИТИЦИТЕ/ ---12 левЪ.

В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕР КОМУНДЕТАТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ХОДЯТ КАТО НАСРАНИ...

Всеки доказал се боклук - евродупетат! А овцете ще продължават да блеят и да чакат някой да ги оправи!

Задавали ли сте си въпроса защо БСП никога не е печелила в София и Пловдив?! От друга страна комунистите винаги вземат изборите в Северозападна България - най-бедния район в ЕС. Където човек е по-богат - там е по-свободен. БСП/ДПС нямат сметка хората да имат висок стандарт, защото никога вече няма да бъдат на власт.

Социалистите печелят там, където има мизерия и ядат маргарин с лютеница, гледат с празен поглед и си спомнят за равноправния кому-социализъм като единствена надежда срещу собствената си мизерия, пиянство, озлобление и невежество и престъпни наклонности.

Човече, здраво си се преплел в собствените си убеждения!!! Кой е свободен!? Един ГЕРБераст СВОБОДЕН ЛИ Е!??????? Един луд АНТИКОМУНИСТ свободен ли е!??????? Замисли се!!!

Кой коментира Герб тук бе смотльо? Ама си залюхан до немай къде... Значи, който не одобрява БСП е то герб така ли? Ти си един от много то примери за електората на БСП - IQ

Ще гласувам за Реформаторите. Всички други са еднакви, явни и прикрити комундета.

Ми гласувай си за Кунева/Пръмова, за Корман и Касим-приятелите на Ердоган и т.н. Ти си умно момче!

И като гласуваш за тях, пак комуноидната снаха, която затвори АЕЦа, ще влезе в ЕП, за да лапа повече и да прави повече гадории за страната ни! На тези избори трябва да се гласува за АБВ - за да се намалят бройките на депутатите от БСП и ДПС, а и защото Ивайло Калфин е квалифициран за евродепутат и много по-качествен от разните глупотевини на чалгаря Барека и останалата менажерия! От всичките злини - най-малката! И всички трябва да гласуваме, за да намалим бройките на ДПС - когато българите гласуват масово, техните шансове и проценти падат! Хора, мислете с главите си! Тези избори значат нещо в страната ни, както и предстоящия вот на недоверие и предстоящите извънредни избори!

Тия избори нямат никакво значение, защото дали ЕНП, дали ПЕС ще са първи няма почти никакво значение.Да не говорим, че всички слушат САЩ. Всичко е постановка за наивници.

Наистина няма значение кой ще спечели изборите ЕНП или ПЕС.Важното е че Евросъюзът ще продължи да просперира,на пук на всички гълфони,които се надяват да се разпадне и да има Евразийски съюз!

Да гласуваме за ГЕРБ- те ще ни осигурят безплатен бензин за човешките факли!

1. ЕНП 2. ПЕС 3. ще спорят либерали и националисти. И в България ще е подобна картинката.

Само , че в България ще спечели категорично БСП . Много хора са се настроили да гласуват за БСП , само и само банкянската мутра да не идва повече на власт . И няма да дойде - никога повече . Помнете ми думите . Ще си говорим пак .

Много ме е смях някой като каже-не познавам някой, който ще гласува за .......или много хора са се настроили срещу ГЕРБ. Колко хора познавате, стотици хиляди, които лично познавате, сигурни че са казали истината за кого ще гласуват. Че те агенциите с инструментариум не познават, та вие...глупости. Все пак гласувайте и дано БОГ води ръката ви като пускате бюлетината!

Що дирет червените руски магарета БСП и АТАКА по българските земи?Що не си ходят в Сибир и да правят тръби за Китай,ами тровят българската земя,която скоро ще им роди толкова газ та ще ги удави в чужбина де -далеч от родната им Русия!Ние сме русофили за Царя освободител,но не и за чекистите ПУТКИНОФИЛИ,избили царската фамилия до девето коляно ,като съдисти,жестоко и безмилостно!Путкиновата Русия заслужава ненавист и омраза както Хитлерова Германия!

Тези хора са българи и са си у дома. Със същият успех и с удоволствие бих те пратил във Фашистките Щати или в Германия да те приберат в лагер на топло, много топло и уютно на около 200 С Целзий.

Ти първо се научи да пишеш правилно,а после давай акъл, който май ти липсва.

Пак ще има -не бяхме отчели потенциала на тези избиратели , които ще решат за кого да гласуват в последния момент и т.н. Отдавна не вярвам на такива социолози! Не познавам около мен някой, които ще гласува за Герберастите, а за АТАКА-не малко но тук не фигурираме! Много странно!

ПОБЕДА ЗА ГЕРБ!ГЛАСУВАЙТЕ!ГЛАСУВАЙТЕ! И бог не ще прости на столетницата,за всичките престъпления,за всичките избити,без съд и присъда,наши сънародници.Долу ченгетата от ДС-ДПС,Атака,ББЦ.ПОБЕДА! ГЛАСУВАЙТЕ!!!

Мърльооо , да ще гласуваме , но огрооооооооооооомното болшинство от народа ни ще гласува АНТИГЕРБ . Ще изтрием веднъж за винаги от лицето на земята герберастията .,напук на такива като теб . пукни се от яд , герберски сопол .

Смях! Като толкова мразиш ГЕРБ за кого-за дудука ли ще гласуваш! Срам за оня който гласува за BGWC- За него ще гласуват неграмотните и платените!

За да не е повече така, както казваш. В името на достойнството на българина.

Хванат си в матрица, къде шаваш.

Дори и от матрицата с борба може да се излезе на слънце.

Област БГ е пряко подчинена на Брюксел. За какво ни е да правим разни селски избори.

За да променим това

Уважаеми "другари", колкото и да ви е гадно ГЕРБ ще бъде победител и на тези избори! Такава е волята на народа - глас народен глас Божи! Целувки на СерГей! С любов, миньорите от Бобов дол.

Друг път в някой друг свят.

Червената социология е стакмистика и при нея обективност няма!Та и без никаква социология е ясно,че народа отдавна не вярва на вечните червени лъжи и БСП Е ГУБЕЩА,защото се дере от лъжи и измамини обещания,които никога не е изпълнила!Загубата на БСП ,колкото е по-голяма ,толкова по-добре за Българите!Свидетели сме как и европейските социалисти се подиграват на ПЕСоглавеца Станишев и протежето му Орегарски!

Поста и посланието ми , са адресирани ОСНОВНО КЪМ ВСИЧКИ ОНИЯ-КОИТО СЕ КОЛЕБАЯТ , МИСЛЯТ И ПРЕТЕГЛЯТ - НАПРИМЕР: - КОЕ Е ПО-ГОЛЯМОТО И ПО-МАЛКОТО "ЗЛО" -- КЪМ ВСИЧКИ ОНИЯ-КОИТО ВЕЧЕ НАИСТИНА НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ СИСТЕМАТА - ОТ ДОСЕГА ДЕЙСТВАЩОТО "СТАТУКВО"- ПРИ КОЕТО , ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ СА СИ ДОБРЕ... НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА -ИЛИ НЕ СА - "ВЪВ ВЛАСТТА"... -КЪМ ОНИЯ-КОИТО ИСКАТ СЪС СВОЯ ВОТ- ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО- НО - НЕ ЗНАЯТ КАК ..????? - А - ВСЪЩНОСТ-МОГАТ... И ТО -МНОГО МОГАТ ... НО НЕ СА СЕ ЗАМИСЛЯЛИ НАД "ВАРИАНТА"...!!!!!! ".. ГОСПОДА ГЪБАРИ , НЕ МИСЛИТЕ ЛИ , ЧЕ ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СМЕНИМ "ТАКТИКАТА" ...???????? А - ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ ...???? АМИ- НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ УСЕТИМ , ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО Е НЕДОВОЛЕН ОТ СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ .. ИСКА ПРОМЯНА ..И ТО СЪЩЕСТВЕНА... Е ВРЕМЕ - ДА СПРЕ ДА ДАВА "МЪЛЧАЛИВОТО СИ СЪГЛАСИЕ" - ЗА СЕГА ДЕЙСТВАЩАТА СИСТЕМА ..???? КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА ??? КАТО ГЛАСУВАМЕ - А НЯМА ЗА КОГО -ОТ ГОЛЕМИТЕ СИЛИ - СТАВА ТАКА , ЧЕ : ВНИМАНИЕ !!! 1.- АКО ДАДЕМ ВОТА СИ ЗА "МАЛКИТЕ СИЛИ"- ТОЙ РЕЦИПРОЧНО СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ЗА "ГОЛЕМИТЕ СИЛИ -знаем кои са те ..и явно е , че не ги искаме ".. 2.-АКО НЕ ГЛАСУВАМЕ- ПАК НАШИТЕ ГЛАСОВЕ- СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ - ПАК ЗА ГОЛЕМИТЕ СИЛИ -които май -пак не искаме ..." 3- КАКВО ПРАВИМ ???? 4- МОЯТА СКРОМНА ИДЕЯ Е - ДА ГЛАСУВАМЕ - ВСИЧКИ , ДО ЕДИН И ДА ДОКАЖЕМ , ЧЕ СМЕ НАЦИЯ ..ОТ НЕ ТОКОВА ТЪПИ РОДОЛЮБЦИ ...- И КАК ??? -КАТО ГЛАСУВАМЕ С НЕВАЛИДНИ БЮЛЕТИНИ ... ТАКА .. И САМО ТАКА - НАШИЯ ГЛЛАС- НЯМА ДА БЪДЕ ЗА ТИЯ ..ИЛИ ЗА ОНИЯ ..А СИ ОСТАВА- НАШИ САМО НАШ- ГЛАС !!!! ПОМИСЛЕТЕ - ДРАГИ МОИ УМНИ И БУДНИ СЪГРАЖДАНИ ..ПОЕМЕТЕ -ИНИЦИАТИВАТА - УБЕДЕТЕ - ВСЕКИ ОКОЛО ВАС- В ТАЗИ ИДЕЯ ... ДОКАЖЕТЕ- ЧЕ НЕ СМЕ МАНИПУЛИРУЕМИ И ПРОСТИ- ВСЕКИ КОЙТО ОСПОРИ ТАЗИ ТЕЗА - Е ЗА СЕГАШНАТА СИСТЕМА И ЗА СЕГАШНОТО "СТАТУКВО"... ДА СВАЛИМ СТАТУКВОТО- ЗА БРОЕНИТЕ ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ .. ДА ПОКАЖЕМ И ДОКАЖЕМ , ЧЕ СМЕ УМНИ И НЕПОКОРНИ .. , ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ- АРМИЯ ОТ НЕДОВОЛНИ И НЕГЛАСУВАЩИ - ВЕЧЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ТЪПИ ...- ИМАМЕ ЕДНА СТЪПКА -ПРЕД ЛЪЖЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ...

Ще гласуваме за Атака, защото имат реален шанс да влязат в Европарламента. Няма да гласуваме за Герб защото са чуждопоклонници. Някой ще гласуват за БСП от носталгия, а други за нови патриотични формации. Герб отпада и вота не се пилее.

а ти -мой мили евтин агитаторе- гласувай за когото си искаш .. ако е демокрация ..наистина всеки има право на свой собствен ИЗБОР.. ИЗБОРА- КОГО ДА ГЛЕДА И ДА СЛУША-КАК ГО ЛЪЖАТ И КАК СЕ ГАВРЯТ С НЕГО- СЛЕДВАЩИТЕ - 4 ГОДИНИ ..- А АКО НА ТЕБЕ СИДЕРОВ - ТИ ХАРЕСВА ..ГЛАСУВАЙ ... НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ .. САМО-НЕ ЗНАМ , С КАКВО ТОЛКОВА Е ДОКАЗАЛ 'СТОЙНОСТТА" СИ ... ЗАЩОТО- СЛУШАМ ТУК - ТАМ .,.. , ЧЕ СЕ БИЛ - "ПРОДАЛ" НА "ВРАГА" СИ- НА ИЗМИСЛЕНИЯ ВРАГ- ДПС И ТУРЦИТЕ ., САМО И САМО ЗА ДА "ЦИЦКА"- САМО И САМО- ДА Е В ПАРЛАМЕНТА .. САМО И САМО- ДА ИМА $$$$$ - ЗА РАЗХОДКИ В КУБА ??

ОЩЕ СЕГА КАЗВАМ , НА ВСИЧКИ МОИ "ОПОНЕНТИ" -ПОМИСЛЕТЕ ЗА КАКВО МИ ОПОНИРАТЕ .., ?? 1. - ЗА ТОВА , ЧЕ ИМА ДЕЙСТВИТЕЛНО ХОРА ДОСТОЙНИ - ЗА КОИТО ДА ГЛАСУВАМЕ .. 2- ИЛИ ЗА СМИСЪЛА НА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО МИ... ЗАЩОТО- АЗ НЕ СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯ ОТКРИЛ "ТОПЛАТА ВОДА"- ЧЕ ЧРЕЗ 'НЕВАЛИДНИ БЮЛЕТИНИ"- НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА НИ ПИПНЕ ВОТА- ДОРИ И ЕДИН ПРОЦЕНТ ОТ НЕГО.. А НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА -МОЖЕ ЛЕСНО И СВОБОДНО ВСЕКИ ДА СИ ПУСНЕ ЛЕСНО .... ВСЪЩНОСТ , СЕГА ЩЕ Е ТЕСТА ЗА НАС - БЪЛГАРИТЕ .. ДАЛИ СМЕ НАУЧИЛИ НАКРАЯ - НЕЩО ОТ ЖИВОТА ...

Ще попълня много старателно бюлетината с очила и вота ще ми е валиден за Атака.

аз лично ще гласувам ръкописно и художествено! и ще си снимам бюлетината и ще я кача в нета! ръкописно на бюлетината ще напиша известната конфигурация от три пръста със среден преобладаващ. художествено, ще изрисувам същият животодаващ обект заплашително застанал пред... ключалката (ако схващате метафорката)! :-)

ти си ми фаворит .. вярвам ти .. ако станем 85 процента - ТАКА МИСЛЕЩИТЕ - КАТО ТЕБ ... БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е БЪДЕ ..ЩЕ ИМА НОВ ВЪЗХОД..НО- КАТО ТЕБ СА 2 ИЛИ 3 ПРОЦЕНТА .. ЗА МОЯ ГОЛЯМА ЖАЛОСТ .. НЕ ВСЕКИ ИМА АКЪЛ- В ГЛАВАТА СИ . .... , КОЙТО ДА УМЕЕ- ДА ИЗПОЛЗВА- ТОЧНО -КОГАТО МУ ТРЯБВА ...:)) ?? ТАКА ЛИ Е ???

Специално прочетох още веднъж закона ! Невалидна бюлетина или негласувал или гласувал за партия непрескочила %-вата бариера, на всички гласове се разпределят между партиите минали бариерата! Много доверчиви са българите и мързеливи.-Четете и мислете-стига глупости!

+++

ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ: Бобовдол - Ясно е , че има натиск, има контролиране на вот. Защо контролираният вот е в полза на БСП? Защото зам.-председателят на ЛИДЕР е бивш член на БСП, защото има икономически зависимости от БСП, защото собственикът на холдинга е продукт на БСП или защото има финансов мотив в цялата тази ситуация". Цяла Дупница говори, че цената на тази подкрепа за няколко десетки милиони левове, които трябва да бъдат простени на Ковачки като дългове. И ние питаме: това така ли е? Питаме: защо по време на Парламентарните избори цял ден бяха занимавани хората с някакви виртуални проблеми? И след изборите бяха излъчени репортажите как в полза на БСП във Видинско се купуват ромски гласове. Питаме: ще има ли платени ромски гласове на тези избори? БЪДЕТЕ УМНИ - ЛЪЖЦИТЕ ДОЛУ!

Ко? Не.

Когато се гради една система (в случая държава) първо се блокират пробивите и се продължава с оптимизацията. В нашата държава първо направихме качествени пробиви и оттам нататък надграждаме пясъчната кула.

Поста и посланието ми , са адресирани ОСНОВНО КЪМ ВСИЧКИ ОНИЯ-КОИТО СЕ КОЛЕБАЯТ , МИСЛЯТ И ПРЕТЕГЛЯТ - НАПРИМЕР: - КОЕ Е ПО-ГОЛЯМОТО И ПО-МАЛКОТО "ЗЛО" -- КЪМ ВСИЧКИ ОНИЯ-КОИТО ВЕЧЕ НАИСТИНА НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ СИСТЕМАТА - ОТ ДОСЕГА ДЕЙСТВАЩОТО "СТАТУКВО"- ПРИ КОЕТО , ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ СА СИ ДОБРЕ... НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА -ИЛИ НЕ СА - "ВЪВ ВЛАСТТА"... -КЪМ ОНИЯ-КОИТО ИСКАТ СЪС СВОЯ ВОТ- ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО- НО - НЕ ЗНАЯТ КАК ..????? - А - ВСЪЩНОСТ-МОГАТ... И ТО -МНОГО МОГАТ ... НО НЕ СА СЕ ЗАМИСЛЯЛИ НАД "ВАРИАНТА"...!!!!!! ".. ГОСПОДА ГЪБАРИ , НЕ МИСЛИТЕ ЛИ , ЧЕ ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СМЕНИМ "ТАКТИКАТА" ...???????? А - ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ ...???? АМИ- НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ УСЕТИМ , ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО Е НЕДОВОЛЕН ОТ СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ .. ИСКА ПРОМЯНА ..И ТО СЪЩЕСТВЕНА... Е ВРЕМЕ - ДА СПРЕ ДА ДАВА "МЪЛЧАЛИВОТО СИ СЪГЛАСИЕ" - ЗА СЕГА ДЕЙСТВАЩАТА СИСТЕМА ..???? КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА ??? КАТО ГЛАСУВАМЕ - А НЯМА ЗА КОГО -ОТ ГОЛЕМИТЕ СИЛИ - СТАВА ТАКА , ЧЕ : ВНИМАНИЕ !!! 1.- АКО ДАДЕМ ВОТА СИ ЗА "МАЛКИТЕ СИЛИ"- ТОЙ РЕЦИПРОЧНО СЕ РАЗПРЕДЕЛЯ ЗА "ГОЛЕМИТЕ СИЛИ -знаем кои са те ..и явно е , че не ги искаме ".. 2.-АКО НЕ ГЛАСУВАМЕ- ПАК НАШИТЕ ГЛАСОВЕ- СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ - ПАК ЗА ГОЛЕМИТЕ СИЛИ -които май -пак не искаме ..." 3- КАКВО ПРАВИМ ???? 4- МОЯТА СКРОМНА ИДЕЯ Е - ДА ГЛАСУВАМЕ - ВСИЧКИ , ДО ЕДИН И ДА ДОКАЖЕМ , ЧЕ СМЕ НАЦИЯ ..ОТ НЕ ТОКОВА ТЪПИ РОДОЛЮБЦИ ...- И КАК ??? -КАТО ГЛАСУВАМЕ С НЕВАЛИДНИ БЮЛЕТИНИ ... ТАКА .. И САМО ТАКА - НАШИЯ ГЛЛАС- НЯМА ДА БЪДЕ ЗА ТИЯ ..ИЛИ ЗА ОНИЯ ..А СИ ОСТАВА- НАШИ САМО НАШ- ГЛАС !!!! ПОМИСЛЕТЕ - ДРАГИ МОИ УМНИ И БУДНИ СЪГРАЖДАНИ ..ПОЕМЕТЕ -ИНИЦИАТИВАТА - УБЕДЕТЕ - ВСЕКИ ОКОЛО ВАС- В ТАЗИ ИДЕЯ ... ДОКАЖЕТЕ- ЧЕ НЕ СМЕ МАНИПУЛИРУЕМИ И ПРОСТИ- ВСЕКИ КОЙТО ОСПОРИ ТАЗИ ТЕЗА - Е ЗА СЕГАШНАТА СИСТЕМА И ЗА СЕГАШНОТО "СТАТУКВО"... ДА СВАЛИМ СТАТУКВОТО- ЗА БРОЕНИТЕ ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ .. ДА ПОКАЖЕМ И ДОКАЖЕМ , ЧЕ СМЕ УМНИ И НЕПОКОРНИ .. , ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ- АРМИЯ ОТ НЕДОВОЛНИ И НЕГЛАСУВАЩИ - ВЕЧЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ТЪПИ ...- ИМАМЕ ЕДНА СТЪПКА -ПРЕД ЛЪЖЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ...