БСП скъсява дистанцията с ГЕРБ до 2.5%

ГЕРБ губи от вътрешните скандали, БСП – от антиевропейската си реторика, сочи проучване на Алфа Рисърч за месец март.

Обратно в новината

Коментари - БСП скъсява дистанцията с ГЕРБ до 2.5% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алоу? М'чи нъл ги беше задминала бе? Как така че ги догонва пак?

Да печелиш от антиевропейска риторика по времето когато България председателства Съвета на ЕС и то успешно ,това може да се случи само от анкетирани дебили.И особено като се предвид ползите от ЕС,спрямо хаоса и корупцията преди ,това може да е следствие на олигофренско поръчково анкетиране.Да ползваш ЕС за изтривалка на базата на убийствения преход който сътвориха червените ,че и да се забравя,е па толкова къса памет,че да реагират само на шума който ездачката вдига умишлено ,е големи глупости. А това, че в ГЕРБ се случват скандали, няма лошо,нека има,нека се проверява, променя,да има чистка и воля,това е добре и полезно,но за пиар акциите на Техноимпексова чак толкова слепи надали,че да не виждат зад пердето.Не е лесно да се разбута кошера,но се налага.

Без съветската армия БКП ще види власт само ако курелия лъсне знаете къде само по какво.

се отече. Беше тя на Дунава, но вече е отвъд Урал.

с предизборната си агитация. Няма какво да набивате в главите на хората желанията на БСП, те нямат общо с реалността.

Урааааааааааа

Две неща крепят БСП над 4 %.. Носталгията на пенсионерите по младежките години и мощната руска пропаганда. Иначе никой няма да гласува за тази антибългарска партия

Да ,де забравиха как се промиваха мозъците през соца и особено за великия СССР.Но проблема е какво сътвориха БСП(БКП) като докараха демокрацията и свалиха Живков,как окрадоха и разпарчетосаха държавата,та сега толкова болни мозъци да се нароят вече си е диагноза.Някой да не си е помислил ,че днешната капиталистическа центриска олигархична РФ е бившия СССР.Отношенията на съвременно ниво са едно,но чак залитане на този етап по нещо химерно , е съвсем друго и доста нелогично.

Като гледам митингите на БСП до следващите избори половината от избирателите му ще са на небето.

Това го повтаряте от 30 години

Като гледам статистиката за раждаемостта скоро БСП ще е единствената партия :D

статистика скоро няма да има партия БСП.

Прав си, пенсионерите не могат да скачат, защото ги болят краката. Вие им се свят, ако не пият лекарства по час, а не могат и да викат, защото нямат зъби. Никоя партия не е нанесла такива злини и бедност, каквито нанесе БСП

Агенцията трябваше да изследва и дали се е повишил броят на дебилите в България.Според мен ръстът е поне с 5%

Знаем ,кой е собственикът на Алфа Рисърч,затова няма смисъл повече да ни будалкате с такива статии!!!!

Кога мощния НАТОвски тупаник ще се стовари между кривогледите зъркеле на червените изчадия?

Борисов да внимава много с руските дипломати и джендърските истории - това няма да му бъде простено. ЧЕЗ е само кьорфишек на опозицията и изобщо опозицията се опитва постоянно да го забърка в нещо - бъдете разумни и не поддавайте, има начини нещата да се балансират.

Абе какво става с кака Кури?Толкова много напъни,зъбене,лаене и вой,а рейтингчето и пада?!Май този червен джендър ще трябва да смени тактиката.

Как се пенсионират от ГЕРБ - Ограбва се КТБ. Вижда че номера минава и така направо се взима еднин заем от 26млрд. И за да не сме капо си купуваме за прикритие едно ЕРП - ЧЕЗ... Другите внасяйте вноски!

Как се пенсионират от БСП- ограбиха на времето пенсионния фонд,фалираха сума си банки,разграбиха държавни предприятия и ги приватизираха за жълти стотинки(като Техноимпекс).

Пенсионния фонд го взе Орешарски като бе финансов министър при Костов! Не говори лъжи!

Борисов пенсионния фонд не е ограбвал, да се придържаме към фактите! Тогава даже май не е бил в България а в Чехия.:-) Здравния фонд оскубаха с Дянков...

Вуте, ще те глобявам! Като си тръгнал да изброяваш защо спести приватизацията по времето на станишев и компания? Благодарение на него и петър димитров само във Варна другарите видяха сметката на Българския Морски Флот, ТЕЦ Варна, летищата Варна и Бургас... Само от БМФ над 1600 човека останаха на улицата, от ТЕЦ -а 100 % от персонала беше съкратен, и на двете места им подмениха КТД за да не им платят договорените обезщетения при масови съкращения. Днес другарите смятат, че всичко това е забравено, както те си забравят обещанията...

Народа 60% про ЕС, а в парламента май се оказа, че всички глупаци там са на 100% проРассия! СРАМ!!!

Отварям дезинфроматора дир и гледам богът слънце и брокеро, консултанчето на САЩ пак се развихрили. Аз и до сега не разбрах къде отидоха 26 млрд и как обикновен чиовнник се сдобива с 6 апартамента! Другото не ме интересува!

Българската държава, а и всяка държава на ЕС, трябва най-отговорно да изгонят нанобританските посланници, заради двойния опит за убийство на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия от английските власти. Как не са се сетили убийството на принцеса Дайана също да препишат на Елцин, а?

България е държава с народ про ЕС и политици про кремъл! После що сме последни в ЕС! МИ ЗАТВА!

оди в запс и не се обаждай, тюфлек! Поне да си генерал като нашия баш баканин Бойко, ами ти си обикновен мейджър! Хората в България не искат да има война, не искат да има военни разходи, не искат с никой да се караме! А нашите политици са ПРЕДАТЕЛИ !

Разбираемо е защо про-путинските тролове са се активирали доста напоследък...

явно нищо не ти е разбираемо! Хората изобщо не желаят да има военни разходи с подобни простотии които се разиграват! Само тъпанар може да се радва на подобно дрънкане на уръжия! Те запада искат все те да са на първа линия, все да са най-добре, а другите да не дишат! Та седи си в кочината и ставай джендър!

Какви военни разходи кви 5 лева са ти в кратуната!? Тези пари които ще отидат за военно оборудване няма да ги усетиш! Усети ли когато Гинчето крадна ЧЕЗ?! Не! Така ще е и с военните разходи - подкупа от 10-ната километра от магистрала Хемус ще трябва да ги харижат за бомби и танкове, а на ГЕРБерастите ще им се обърне душицата от мъка!

Чичко "Европеец", кочината ще седи, докато има любители на путинизацията... А "джендър" означава "пол", не знам защо малоумниците решиха, че е обидна дума... Дишай дълбоко...

Цялата пропагандна машина работи за ГЕРБ. Всички медии. Така още 10 г. могат да са на власт.

Независимо колко конвертируеми рубли пръска Москва за лъжи, фалшиви новини, тролове и хакерски атаки, въпреки това антибългарската клика БСП-ДСП, не може да да спечели вече десетилетие. Сбогом, нещастници!

Правилния ти ник е Кенеф.

Ще си проличи на Евроизборите догодина. Кой каква подкрепа има. Менлично ме шокира все още високата подкрепа за Радев. Извинявам се, че не го титолувам, ама за мен не се държи като президент. Случаят с Кирил го доказа. Да не говорим че се меси в събития , за които не е оторизиран.

Малей колко си неграмотна. Типичен привърженик на ГЕРБ от Факултето.

Да де, прав си. Сбъркала съм "титуловам" и съм написала слято две думички. Но чак пък "столипиново". Там сигурно мислите, че "оторизиран" е нещо кат "моторизиран"

Рожбо не закачай единствения "що годе" нормален политик в БГ-то! Кой искаш да ти е президент - може би партийната секретарка Цецка или умника Б.Борисов дето и една книга не е прочел!

Единственият неизеснен въпрос е кой плаща на проучващите. ЕО, НАТО или посредници.

Факт е ,че се увеличават антиевропейските настроения след неадекватното поведение на европейските политици !И не се подвеждайте по тази статистика ...Солидарен съм с Англия за излизане от ЕС ...

Червени тролове нещастни, колкото и да задръствате форума с глупавите си коментари и колкото и минуси да слагате, онези които ви плащат (Бсп), вашият таван вече е стигнат. Оттук нататък - само надолу и ще отидете в архива, където е намерил вечен (не)покой футболният ви клуб.

Колко милиарда заминаха за тролоферми и фалшиви новини и пак 60% от българите в България са за ЕС, а смятайте какъв е процента при българите извън Бг! БУХАХАХАХАХАХА

давал акъл на моста,военните минали под моста,стига толкова за махорчето

Този същи е руснак, не се заблуждавай толкова наивно.

58% за ЕС! Как е настроението, ватници! ХАХАХАХАХАХА

Я ми кажи бе знайко, "жужето" кои държави "нападна" и ... НАТО кои държави НАПАДНАХА .... а бе смуквинсон ...

Задавали ли сте си въпроса защо БСП никога не е печелила в София и Пловдив?! От друга страна комунисти и турци винаги вземат изборите в най-бедните райони. Където човек е по-богат - там е по-свободен. БСП/ДПС нямат сметка хората да имат висок стандарт, защото никога вече няма да бъдат на власт.

Има истина в това което казваш, но избори не се печелят - те се купуват! ГЕРБерастите разполагат с голям финансов потенциал и могат да си купят колкото си искат роми.... Само да продължат редовно да плащат на ромските тартори за какво беше там.... "ромско включване"!

Къде са тези богати и колко са в България. Даже днес Русия има по-голям БВП на калпак от мутристаня, а е в изолация, санкции крах на валута, на цени на петрол и т.н. Всички инвестиции са в София и Плпвдив ама да видим как 2 града издържат цялата страна, защото точно това още не сме го видели. В страната също се довериха на яловата крадлива десница масово на последните избори и сега си плащат скъпо хората.

Русия без полезните изкопаеми има БВП, колкото на Нигерия. Не ми ги хвали!

Задавам ти отговор - Защото държ.служители са в София ... и основните "НАШИ" фирми - също .... и не си до края искрен - циганските гета също гласуват на 100% за ГЕРБ ... ама ЗА СЕГА ....

Що!? Кво ще се промени? Ромите ще гласуват за Атака ли?!

толкова години що мир направи не е истина. В Ирак за шепа бял прах още са все мирни.

Задължение на всеки отговорен българин е да държи далеч БСП-ДПС далеч от властта.

+ Герб

Това важи не само за тях, но и за ГЕРБ и псевдо-националистите!

Не искам да съм на мястото на ГЕРБаджиите - понатиснаха ги повечко май тия ГЕРБерски комундета, да гонят руски дипломати, а! Рожбииии..... не може "хем оная им работа вътре, хем душата в рая"! Не може едновременно да са верни на руския си работодател от една страна, а от друга да се кланят на САЩ, ЕС и НАТО! Сега вече е "видов ден" и трябва да избират боклуците, защото както казва късия гном Путкин - "западните ни партньори" ще ги оценяват!

Стига измислени проценти, стига манипулация. 57 % смятали че правителството е замесено за ЧЕЗ. При условие че поне 90% не ги е еня за ЧЕЗ, изведнаж 57 % смятали че... Аз пък смятам 100% че от правителството и партиите нищо не зависи за продажбата на ЧЕЗ.

Единственото което е скочило е лъжите, манипулацията и цензурата. По-интересно е че почна масово да привикват хора, които изказват мненния по фейсбук и са против ГЕРБ. После ми говорете как било през тоталитаризма. Тогава барем нямаше чиновник с 6 апартамента крал да се насрал. А Борисов защо проверява бомбоубежищата, които унищожихме по заповед на САЩ? И той в кое ще се крие - в това в посолството на САЩ ли?

"...през тоталитаризма. Тогава барем нямаше чиновник с 6 апартамента крал да се насрал." Човеко, и тогава имаше същите крадци, които за да скрият откраднатото приписваха на баби, дядовци деца и други подобни откраднатото имане! Тогава дори фиктивно се развеждаха с жените си, само и само да запазят откраднатото!

Не искаме Нато! Искаме мир!

ГЕРБ губи от вътрешните скандали, БСП от антиевропейската си реторика ------------------------------------------------- Извод: двете крила на БКП да се съберат и обединят политиките си!

кука във гората

Българската статистика е уникално нещо ... Въпрос: "Какво мислите за ЕС и НАТО?" Отговор: "Да им е п м" Статистиката: "Безрезервна любов към Евро-атлантическите структури."

перфектно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дрън,дрън,комарево,белград,косталево

Ако БСП номинират Станишев за евродепутат не 7% а 70% ще загубят. А не върви да не го номинират, щото е Главен ПЕС. Сложно другари, сложно...

Може ли някой да ми обясни каква е тази солидарност с държава, която излиза от ЕС, т.е. не иска да е в този съюз, но иска от него солидарност!?

Да не би случайно Русия да е в ЕС? Лазусът е наднационален и няма нищо общо коя държава е в ЕС, коя не е? САЩ да не би да са в ЕС, че изгониха 60 руски шпионина, удобно прикрити като дипломати?

Да си чула за господари и слуги? Ти като ти свирнат ще скочиш ли от покрива на блока или имаш собствено мнение?