Отпор: Орязаните депутатски мандати в БСП са евтин популизъм

Ограничаването на депутатските мандати в БСП е евтин популизъм, заяви бившият депутат от партията Георги Божинов, който открито атакува лидера Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Отпор: Орязаните депутатски мандати в БСП са евтин популизъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помислиха си, че българите са толкова глупави и пак ще ги върнат на власт и се скарата, кой да открадне повече.

Другаре, всички искаме да папаме на софрата. Стани ти да седна аз.

Обновле ние на БСП: - Кирил Добрев - син на Николай Добрев, Зарков -внук на ген. Кацамунски от ДС, Стоян Мирчев - внук на секретаря на ЦК на БСП Стоян Михайлов

Кирил Добрев има 11 години в парламента, на следващите избори е аут.

Тя цялата реч на Нинова пред конгреса си е евтин популизъм.

да ама не !? дарги Пополизъм беше цялото упраление на герб досега и самото поведение на бойко.Само за собствени ублаги беше и нишо повече

Плохому танцйру вйца мешают

Всички, които се наведоха на ДПС по случая "КОЙ" заслужава да си идат. Колкото по-бързо изчезнат толкова по-добре. Идеално ще бъде, ако спрат да дават съвети с повод и без повод...

На всички червени въшки да се отнеме българското гражданство и да си заминат за матушката Русь.

Какво иска Божинов? Тръгнал на плюе БСП,на която дължи всичко. На 68 годишна възраст и със шест мандата в парламента. Е,колко може?!

И сигурно знае правописа по - добре от теб. :)

Не го знае по-добре,със сигурност.

да ви няма всичките червиви боклуци

Изхвърлиха Георги Божинов от Борда на директорите на АЕЦ Козлодуй ЕАД Кандидатът за народен представител от БСП Георги Божинов снощи бе изхвърлен от Борда на директорите на АЕЦ Козлодуй ЕАД, научи tribali.info. С решението на Българския енергиен холдинг (БЕХ) се сложи край на безобразното партийно лапане на 8 000 лв. месечно от бюджета на атомната. Така и никой не обясни какво разбира от ядрена енергетика чугунената глава на Божинов. Уволнението на червения барон е очаквано, тъй като той бе сложен там като компенсация, че е извън парламента, в сградата на който той иска да умре. Няма друга причина, след като изкара цели 6 мандата в народното събрание, миналата година публично бе принуден да се откаже от него и сега отново да се е тропнал на първото място във врачанската листа. За 24 години в голямата политика Георги Божинов, за разлика от своите избиратели, забогатя, докато тези, които го изпращат там, няма какво да сложат на масата си. Може би до 5 октомври социалистите ще проумеят, че водачът на листата им е един печалбар, който гребе с пълни шепи по време на мандата си и не прави нищо за бедния Северозапад. Може би идва денят, когато БСП във Враца ще остане без мандат точно заради такива безпардонни червени барони като Божинов.

БСП доказва, че е наистина съвременна и модерна партия. Хайде да приложим този принцип и за ГЕРБ, РиФорматорите и другите стари муцини. Но нееее. Не искате. Искате Буда и компания вечно. Т.Живков 35 години, Буда за сега 8 години и то последните .Е да има още четири, ако се приложи принципа на БСП. Браво а тази партия-БСП.

Каквото решите - все е вярно. И всички трябва да правят каквото вие сте решили. Ако не - значи грешат. И най - накрая грешките ви ги плащат всички. Имаш чугунено мислене.

БРЦК

Смешен плач на тия номеклатурници. Вън и да не се връщат никога!

:) Ми, прав е гу'син Божинов! Как така бе! Още толкова много може той и такива като него да служат за благото на България! Тъкмо вземе човек да стане за три мандата специалист, обрасне с необходимите връзки и контакти с бизнеса, с колегите и колежките от другите партии, със съда... Тъкмо е привикнал да се вози на безплатно на скъпа лимузина и да живее безплатно в голям апартамент и те хоп. вземат му всичко това! Нагльовци! Ми човекът още не е попълнил колекциите си от подаръци за депутати! Обиколил е едва 30-40 държави с парламентарни делегации - при около 200 в ООН! Внуците му едва прохождат в бизнеса я в САЩ, я във Великобритания... А те - не! :))))

Дали е старо, ново или котило, всичкото е проказа и трябва да се изгори. Само мафията има интерес да го държи на власт, затова и ни го натрапва с хазартните си телевизии и заразени интернет медии.

Най ми харесва воят от троловете на ГЕРБ - ще вземат и там да приемат такова решение! Ще трябва да "ударят кепенци". Защото и "царя слънце" и "котараците" и "старейшините" и "калинките" - вече бяха два мандата в парламента. И тогава, що че чини МЪТЕРИАЛА, кой ще избира???

БСП има нужда от обновление. Има номенклатурчици , които са се впили в заеманите места и "преяждат с власт" - депутат до пенсия! На партията може да се помага и без да си депутат. Ето там е разликата - някои хора са в БСП за облаги а не идейно.

Най ми е мъка за Янаки! Такива надежди възлагах на него - млад, здрав интелигентен и депутат. Все за него гласувах с тайната надежда че се научи . И тъкмо се научи, те го гонят! Егати болшевишките подходи!!!

Освен в БСП и в дясното има хора дето са по 20 години депутати. Да вземат пример и да се пенсионират и те, за да дадат път на млади хора.

Прах в очите на хората, просто защото не е нужно да са депутати за да си пълнят партийната касичка, я вижте колко по-изгодни места има в агенции към министерствата и бордове на предприятия. Шефовете в тях взимат къде къде по-добри заплати и бонуси от депутатите, пък и там ще се "отворят" нови работни места за бъдещи кадри и роднини.

Божинов, жалко че носиш името на твоя земляк от Крива бара - прекрасния писател Георги Божинов. Колко още искаш да търкаш банката в НС и да лапаш? Не виждаш ли в огледалото колко си се наклал?

наяде ли се въшката-излиза на чело.

Не 12 години а не повече от 2 пъти в депутатското кресло защото парламента може и да не изкара пълен мандат.Щом си бил два пъти депутат и аут-работиш това за което си учил.За всички партии да важи.

О, я стига сте се заблуждавали - не се ли сещате, че "унижените" и "оскърбени" от БСП, правят пълнежа на АБВ? Там, Божинов го чакат, да се влее при Овчаров, Петков и Калфин! Във Врачанския регион, където Божинов се подвизаваше като първи трибун на Столетницата, циментираните БСП членове, отдавна са при АБВ...!Нали знаете:"Старата гвардия умира, но не се предава" - дори и да премести барикадите, тя е на поста си. Още повече, че "История на КПСС" вече не се изучава!А той къде да иде???

комунета и кой поддържа Курнелчето - Весела Лечева - милионерката, мъжът на която е жив труп стрелян от мафиоти като него и Добрев, който с чували изнасяше и внасяше валута и - нищо.

Добрев може да и е дал ваучър за хотела му "Белчин гардън". Там са ортаци с бай Гоце.

ПРАХ В ОЧИТЕ НА СЛЕПЦИТЕ...ДОЛНИ КРАДЛИВИ ТУНЕЯДЦИ И ОХРАНЕНИ НЕРЕЗИ

А дееба кръвопийците нагли, цял живот ли ви се иска да живеете на гърба на народа копеленца. Три поколения напред вече осигурихте и за още ламтите. Хайде сега да ви видя колко струвате, когато трябва да работите за да оцелеете. Ревете като недооправени п..тки сега.

Ей господинчо,машина за ла.на до кога ще ви хрантутим?Много сте,населението се топи,наполовина трябва да останете.Не го ли разбрахте?Кре..ни.Това вече не е държава ,а остров на безхаберието и смъртта и корупцията.

Не ви ли е срам , ШОПАРИ , ШОПАРИ , ШОПАРИ .... Тия шии , не са от туршии.

Заради вас имат тези шии. Вие ги избирате постоянно, давате им кацата с меда в ръцете, пък после ги храчите и вините, че гребали с черпака. Ми спрете да гласувате за БСП най-после и няма да им гледате тъпите мутри.

Че тогава да гласуваме за ГРОБ и РБ-то ли? Щото още не са омазнили мутрите си ли?

янаки юначе влезе като комсомолец за депутат а сега ще се пенсионира пак като депутат, позор за комунистите - позор

И Ачо Найденов , ''само'' НЯКАКВИ СИ 27 г. , ТЪРКА СТОЛОВЕТЕ НА НАР. СЪБРАНИЕ ,....... ПОНЕ ДА ИМАШЕ ЗАЩО .

Смешно е колко повърхностно ни представят нещата от БСП! Един вид - имаш власт само ако си депутат. Ще махнат старите муцуни от Парламента и хооооп! - чисто нова Партия, не като онова лошо БСП! Само дето хич не е така. Властта няма нищо общо с депутатската карта. Това са само говорителите на истинските мафиоти. А тях БСП няма как да смени по същата причина, по която колата ви не може по собствена воля да си смени собственика. Питайте Доган.

ЕЙ СЕГА, ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАК СМЪРДИ РАЗРОВЕН СТАР НУЖНИК, ЩЕ УСЕТЯТ КАКВА СМРАД ЩЕ СЕ НОСИ ДЪЛГО ВРЕМЕ !!!

Ти нали си спец по нужниците...

И какво ,да ги събирам с лайнарката ли искаш, а сигурно и безплатно, Е нема а стане тая.Плащаш бачкам щото не съм член на любимата

СЪГЛАСНА СЪМ С РЕШЕНИЕТО НА НИНОВА ДА ИМА ОГРАНИЧЕНИЕ НА МАНДАТИТЕ. МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ НЯКОЙ ТОЗИ Г-НИ С КАКВО Е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА РАБВИТИЕТО НА ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ. ДА СИ СПОМНЯТЕ НЕГОВО ИЗКАЗВАНЕ. ТРЯБВАТ НОВИ МЛАДИ ХОРА СЪС СВЕЖИ ИДЕИ. НЯМА ЛОШО ПО-СТАРИТЕ ДА ИМ ДАВАТ СЪВЕТИ, НО ТОВА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СТАВА ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА БАНКА.

Стига бе, Божинката се спука от работа. За 20 год. е внесъл цял законопроект. Да не мислите, че е лесно да натвориш толкова безмислици!

Аз не го възприемам като популизъм! Няма съмнение, че депутат е сладка професия, пък ако е пожизнена, е още по-примамливо, но всяко нещо има начало и край. Господа вечните депутати трябва да знаят, че колкото активни и полезни да са, в един момент се изчерпват, омръзват на публиката и трябва да бъдат заменени с нови лица, носители на нови идеи. Нинова постъпи правилно!

идват настървено огладнелите...защото са социалисти!!!

Останалите да не са по-добри? Я виж отдясно каква лавина от кандидати за слава и пари се е задала. Партийка до партийка и уж различни, а като видят, че няма да влязат в НС, веднага се оказва, че се борят за едно и също и правят коалиция.

Да не се радваме на новите и обновените кадри на БСП. Ще дойдат по-млади и по-перфидни и обиграни, още по-гладни. Въпросният Божинов с тази аграрна осанка е от ясен по-ясен, но и за тези, които се задават никой да не храни илюзии. БСП трябва да бъде обявена за криминална партия и дейността и да бъде преустановена по принцип заради предателство на националните интереси и проруска политика. Без значение е дали ще си реформира кадрите.

"още по-гладни" ... много точно.

конгрес на БСП да се гласува промяна в устава,всички милиардери и милионери вън от най-социалната партия.от партията на работниците и селяните,на бедните.А,другарке Нинова.Шъ променяме ли партията? Да или не.Ко ши каиш?То да се дуеш от трибуната е най-лесно и да ръсиш лъжи.

Господин Божинов, абе нищо лично ама не те ли е срам - депутатството не е професия за целия живот, бееее... Знам, че искате да сте несменяеми, ама БАСТАААА!!!

Стига бе, Божинката се спука от работа. За 20 год. е внесъл цял законопроект. Да не мислите, че е лесно да натвориш толкова безмислици!

Най-добре да се върне, от където се пръкна в Парламента - катедрата по Марксизъм-ленинизъм на ХТИ.

"комунисти"милионери и милиардери -вън от парламента и управлението на държавата.да върнат заграбеното и да не се правят на много акълии.Вън на свинара,който се ледзи на първа линия,вън на масларова ,скрила се в задните редице,вън на разни дъщери и синове, това спин ли е.

Сега новите политици в БСП ще са още по-настървени да грабят държавата. Ще са в парламента само няколко години. Нека Янаки Стоилов да им е за пример - човекът единствен не направи собствен едър бизнес и сега остава без нищо.

трудност! "Според него обаче на БСП й трябват компетентни кадри, за да анализират схемите на "паралелната държава." Та, досега за какво употреби "знанията" си? За лична употреба или за "борба? Щото тази паралелна държава процъфтява в грабежа си! И, още едно въпросче - знанията ти не могат ли да са полезни и извън парламента, в рамките на партията ти, ако ти е такава? Или намаляват възможностите ти за лапане и ползване? А дрогарю Божинов?

без съмнение решението е добро ! Дано и другите партии да приемат подобни решения. Не е нормално разни хора да изкарват живота си в парламента - удобен и богат живот на гърба на данъкоплатците. 3 мандата е повече от достатъчно да направиш нещо читаво - ако можеш. След това да идва друг.

3 мандата крадене не е им достатъчно и искат още да крадат,а Нинова ги поряза,вече нови кадри ще крадат!!!! Старите лисугери ще бъдат заменени с нови!

Да бе, вие ако си нямате доверие на дъртите ;може и да сте прави; ние си имаме и на тях разчитаме и от тях се учим.

Ето това е воля за реформи. От останалите т.н. реформаторски партии не видяхме ни-що!

? А Милионерът Кирето Добрев ?

Едно нещо ми прави впечатление тези дни - че в БСП има свобода и демокрация и вътрешна опозиция -абе не ги е страх партийните и членове , си говорят каквото мислят. Това в ГЕРБ го няма и никога не го е имало- а си се опълчил на Бойко -а вън.Та в тоя ред на мисли , коя е по болшевишката партия? А?

нагла, лакома, лъжлива столетница, ненаядена и ненаситна каква свиня е тоя на снимката и колко ли баби е заробил с ниски пенсии само за хляб ... Шлемове и даите и комисионни за локвата белене детоза 3 + милиарда не отговаря даже на стандарт за стоеж! ЗАТВОР ЗА ВАС!

Кирчо Добрев като изпечен трафикант е черната касичка на тьотка Курни.Наближават изборите.Требе да се плаща на етноса на Дон Цеци.

Не е нужно, госпожо Нинова да ни казвате, че този парламент бил пълен провал. Това ние добре го знаем, по-добре и от вас. Но ако на вас ви беше толкова милно и жално за народа, щяхте да излезете от парламента. Можехте да го направите цялата ви парламентарна група да се откаже от депутатските си места и да се отиде по-рано към предсрочни избори, но вие си мълчахте, харесваше ви да получавате заплати за безделие. Така че като слагате лоша оценка, слагайте я и на себе си. Защото вие седяхте в пленарна зала, не работехте на бюфета, нали? И спрете да употребявате народа за властовите си амбиции, защото точно вие, новите капиталисти съсипахте живота на този народ. Ако имате грам достойнство, първо ще поискате прошка от целокупния народ, след това ще пратите цялата ви червена шайка на подсъдимата скамейка. Ще си дръпнете и кадрите от корумпираната съдебна система, за да живнем поне малко от малко. Хубава жена сте, затова запомнете двуличните хора с фалшив морал погрозняват и чисто физически

Столетницата си прави козметични корекции, пудри се, прави се на млада, но в основата си остава същата нагла, лакома, лъжлива. Това вече е ген, който се предава от баща на дете и промяната е само във възрастта, но не и в мисленето

Сега ми се изясни защо "репресирания" от комунистите член на БКП БОКо има такова нагло, лакомо, лъжливо мислене...!!! :::))) Дааа...!!! :::)))

За кюстендилеца ще е най добре БСП да обяви разформироването си като партия. Но кой ли го пита него....

Стига на хранилка! За нищо друго не ставате!

"Гражданин" анонимен ти за какво ставаш!?!

ами, за те изберат дрогарю или не. За това са анонимните български граждани в размер на 6,5 млн. и тежко ви и горко като видят "маститите" ви, тлъсти физиономии в пълният им "блясък"!

мажоритарен вот ви оправя.Поне като знаем кои депутатин сме си избрали,след това да го бием по канчето,ако нищо не върши и да го отзоваваме навреме.

Този е голям шегобиец. Можел да бъде полезен и извън софрата. Абе той около нея само е лапал, как да бъде извън нея - хахахахахахаа

Айде при Гоце. Той ги прибира на хранилка.