Коментари - Драгомир Стойнев: БСП показа, че царят е гол | Днес.dir.bg

Драгомир Стойнев: БСП показа, че царят е гол

Вотът на недоверие вече е успешен, тъй като за 29 г. нито една политическа сила не е предявила упрек към кабинета на тема корупция, не е имало вот на тази тема.

Обратно в новината

Коментари - Драгомир Стойнев: БСП показа, че царят е гол | Днес.dir.bg

Коментари

ЗЗ-евззекът взе да ззаеква от зз-лоба - браво на БеСиПе-то, ссилата не си ззнае!

българския народ май си иска корупцията

като е гол ушийте му дрехи бе пезевенк ама вие открадахте платното и кросното и иглите даже та гол ще си ходи мдаа

Че царят е гол, го видяхме при БСП-цалрят Жан! Тогава и аз бях гол, без гащи, пенсията ми беше 2$! Днес съм даже с дънки, пенсията ми е 600$!

БСП показа че царя е гол и побърза да си легне с него.Ах тази дърта палавница!

Без да съм чел празните приказки на др.Стойнев,мога да направя обобщение на политическата ситуация от 28г. насам. 1.Всяка партия която вземе властта, с действията и политиките си прави така че народа да я намрази и на следващите избори процента избиратели разко да намалее! 2.При избори болшинството гласува не за определена партия, а по-скоро против определена партия! Колкото и да се надяваме,държавна политика от партиите не може да очакваме щото вече няма хора професионалисти! Хората които разбират от работата си просто не се занимават с политика! И накрая, какво може да се очаква от политици които си сменят цвета като носни кърпи?Принципност?Последователност? Честност? Патриотизъм? Примери безброй!

Морски! Добре обобщено.

И колко години ви трябваха, з ада признаете, че има корупция? Айде, в следващите 300 години БСП да се постарае да проумее и признае, че комунистите създадоха корупцията.

има и по-назад. Например: корупцията като наследство от турското иго! Това е било абсолютно в реда на нещата по време на Османската империя, а ние за 5 века удобно сме го наследили. Само че вече няма значение откъде е дошла! Има значение единствено да бъде сведена до минимум, защото боклуци, които ще вземат и дават "под тезгяха" винаги ще има! Размерът ИМА значение!

Без да запее Калашников управия нема да има който и да дойде на власт краде и бега най даброто за народа ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА ЗАБРАНА НА СИЧКИ ПАРТИЙКИ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЕНЕРГЕТИКАТА И ОСТАТЪКА ОТ ПРОМИШЛЕНОСТА СИЛНА НАБОРНА ВОЙСКА

Сичко това вече го преживяхме при социализма, после се появи Жан и видя сметката на цялата държава! Пожелавам ти пенсия от 2$, да те видя тогава кви песни ще запееш!

Колко поредни поколения трябва да бъдат загубени .. Колко хора трябва да страдат .. Колко мъка трябва да се лее по земята БЪЛГАРСКА ? Няма ли най накрая народът да стигне до извода че партиите ни разделят? В национален мащаб едни 2000-3000 души примерно се правят на народни спасители .. Работят нещо дето не са го учили и се упражняват на наш гръб.. Анатема !

много жалко за малкото българи много е лошо в българия виновни са герб

Стойнев, докато ви се привиждат голи мъже, не очаквам нещо смислено да свършите...

Методи Бачев показа, че във вното е истината!;))

Според Делянка, "БОКо щял да загуби цял ден, ако бил стоял в Парламента"...!!! Така си е - ВСЕКИ ДЕН ПРЕКАРАН НА СВОБОДА ОТ БОКо, СИ Е ЧИСТА ПЕЧАЛБА ЗА НЕГО...!!! :::))) БайСтаври с нетърпение очаква Новата Си Булка БОКолинаБанкянска...!!! :::))) Дааа...!!!

Явно ме блокирахте. Ето дипломатичната версия. Скъпи другарки и другари, лидери на БСП, вие манипулирате най бедната част от обществото, за да се облагодетелствате и да контролирате цялата държава. За това не сте ми приятни.

Показа, че БСП е толкова боса и безпомощна, че едни мотиви не могат да скалъпят. Изкараха старите транс-джендъри на амбразурата за един ден, да поскандалджийстват и да си начешат езиците. Йончева лъсна, като най-честната грабителка на държавни средства, щото ги е декларирала и всичко било точно. Чак почна да заеква от трибуната, повече от Стойнев, че като са стигнали до 3-те милиона, ще стигнат и до другите 30! Мечтата на червендалестите е да се докопат за малко до власт и да почнат Белене, където ще се краде с милиарди в секунда - съвсем законно!

Има си хас да не е успешен. То това ви е дежурната мантра - винаги когато загубите я избори я гласуване (в случая) отваряте едни човки и почвате да обяснявате на ляво и на дясно как баш вие сте победителите. Мизерна работа, колко години след падането на комунистическия режим БКП все още е фактор в политиката ни...

Вчера от трибуната на Парламента някой от БСП изчете дълъг списък на бившити комунисти на високи позиции в Герб. Кака че по кротко с обвиненията.

ТОЧНО ТЕЗИ ДЕТО СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА КОРУПЦИЯТА ДА СА ПО-КРОТКИ С ОБВИНЕНИЯТА,А ТИ ЯВНО СИ РАЗБРАЛ ТОЧНО ЗА КОИ КОМУНЯГИ СТАВА ВЪПРОС;)

И сега ще духат кавала на царя

Цар Бою Симитлията Страхливий 3ти----е не само гол, но и надупен----на юго-изток и на запад---едновременно!:)))))))) ...туй не всеки го може!:)))))))

почисти си аСпухаааа...другото е леСнооо... Нема да те бавя много ...ха ха ха

Тролчета смотани,през оная работа ми е ,кой е на власт.Не искам парите от моите данъци да отиват в гушите на знайни и незнайни тарикати,не искам да си троша колата из дупките,искам качествено здравеопазване.Искам да остане поне едно от децата ми в тази държава,дето се вика да има кой да ме погребе.Господа управляващи,народа не е глупав...Виждам всеки божи ден как едни пари се изливат в нищото по какви ли не поводи,как администрацията набъбва и става все по-неграмотна,как се приемат нормативни документи,които обуславят още повече раздуването на държавните търтеи.И всички те гледат в ръцете и викат,,Дай".Все отнякъде трябва да се почне.

Са пръв път от 29 години се случва управляващи да говорят за корупция. Действията на опозицията изразяват единствено стремеж да не изостават, иначе съвсем ще загубят битката за власт на всяка цена.

Доколкото си спомням, лицето ББ се закле в Парламента да служи на България и да защитава интересите на ВСИЧКИ българи. Като го извикаха да му направят забележка и той бега и се скри да говори по телефона, моля ви се. Щом са го избрали от Парламента, много моля да ходи и да се отчита пред работодателите си- а това е НАРОДА .

БСП са гола вода. По-добре цар,макар и гол,от колкото гола вода.

стойнев, личен икономически съветник на станишев, и министър на икономиката при "експертното" правителство на орешарски говори за корупция?? няма по нагло същество от кумондела!

Нинова е уволенена за корупция, после съдебната ни система е оневинява, кое корумпираното съдебната ни система или Нинова. И сега ако Нинова е осъдят за приватизацията тя ще каже че е лична атака срещу нея защото уж някога е борила корупцията...

Стойнев, незнам дали царя е гол но вашите червени задници лъснаха.

нищо друго не е лъснало. Затова данните за злоупотреби са в прокуратурата. Другото против БСП е кьор фишек ,димка която се опитва да скрие настоящите золуми.

ЧЕРВЕН ДЕБИЛ,КОИ ДАННИ СА В ПРОКУРАТУРАТА И КОИ ДОКУМЕНТИ ГИ ИМА НАВСЯКЪДЕ ВЪВ ФЕЙСБУК И НЕЗНАЙНО ЗАЩО ДРУГАРЯ ЦАЦАРОВ ЕДИНСТВЕН(МОЖЕ БИ И ТИ) НЕ ГИ ВЕЖДА???????

Да, сигурно са кьорфишек и: - избитите без съд и присъда от БКП/БСП; - осъдените от БКП/БСП на каторга в Белене, Ловеч и Скравена, защото са имали друго мислене по въпроса за комунизма; - изолацията от нормалния свят и тормоз върху гражданите (лишаване от права да говорят свободно, да пътуват свободно, да пазаруват свободно и да живеят където решат) от БКП/БСП; - атентатите организирани от комунистите срещу мирни граждани, които не са били поддръжници на червената идеология (напр. взривяването на църквата "Св. Неделя"); - изземването (национализация) на имущество на гражданите от БКП/БСП; - създадените от БКП/БСП "заводи" като "Кремиковци", "Червена могила", "Стомана", "Химко" и др., които само тровиха природата и хората; - укриването на информация от БКП/БСП за радиационния облак предизвикан от АЕЦ "Чернобил"; - панелките измислени от БКП/БСП по заръка на КПСС; - недуразуменията Лада, Москвич, ЗАЗ и Волга (пак сътворени от комунягите); - убиване на мотивацията да се образоваш заради уравновиловката, която налагаше БКП/БСП (заплата на лекар по време на управлението на БКП - 180лв., а на чистачка - 170лв.); - харчене на милиарди за армия и въоръжаване по решение на БКП/БСП/КПСС; - възможност да си купиш банани и портокали имаше САМО през декември (за Коледа и Нова година), заради БКП/БСП; - опашки за хляб, за месо, за млечни произведения, за колбаси и т.н. до 1989г. са вследствие от управлението на БКП/БСП - чакане на ред с години за закупуване на ТВ или т.нар. автомобили от руски тип до 1989г.; - строеж на метро (от 1969г. до 1989г.) - нито една действаща линия; - строеж на магистрали (от 1944г. до 1989г.) - само 150км. - провали на правителствата на БКП/БСП (от 1944г. до 2017г.) - четири пъти изритани от народа с протести; - необходимост от прехода след 1989г. е пак по вина на БКП/БСП, защото ако не бяха направили преврата през 1944г. нямаше да има нужда от преход.

Корнелий

Я ме светни кое по-точно е в прокуратурата, че не мога да се сетя!

БСП-то пускат димки за далавери в санирането, за накакви кумгейтове, за огради по границата, а само от закона за заменките им най-хубавите места в държавата се замениха за трънаци и каменаци. Коствено държата ни загуби 7 милиарда лева. Да не говорим Цанкови камъни, Водни огледала, изчезнали излишъци, когато държавата се напълни с бетон до 2008 година, корупционият проект Белене, където потънаха милиарда. Да не говорим за отвличанията, магистралните грабежи, ДДС измамите, поръчковите убийства. И за капат гласуван закон от Станишев да не им се търси отговорност. Сега искаме да махаме ГЕРБ, за да върнем тези мародери, които сега говорят за корупция!!

..."82 на сто смятат, че България е бедна и корумпирана, но в същото време този процент е бил 96 преди 10 години, но на тях не им отърва да го кажат, посочи той( Добрев, много актуален напоследък по темата;)). Добрев, Стойнев, не спорете - и двете числа са верни! ;) Значи за 10 г. ГЕРБ са успели да намалят корупцията с цели 14 %, т.е. с 1,4 % на година!;) Като ги адмирирам за титаничните усилия, искам да им обърна внимание, че Баце все пак ни обеща да "ликвидира корупцията до 2-3 г.! Ако се запази темпото, с което ГЕРБ намаляват корупцията, имаме две новини: - добрата новина е, че Баце ще ни управлява още много мандати;)) - лошата - че Корупцията ще си е все така жизнена и здрава още дълго време!

все много знаеш умозаключения да правиш

аз пък си мисля, че дпс+бсп+герб и др. дребни риби играят в един отбор, опровергайте мнението на народа ВИ!

БСП е партия на лъжците!Да царят е гол, но вие управлявахте с царя и с ДПС!Корупцията при тройната коалиция стана нарицателна и до днес е ненадмината!

БСП показа с този вот на недоверие това което хората си мислят по места за управлението на Герб,само че никой до сега не го беше извикал гласно от висока трибуна. Не знам колко хора са гледали дебатите,но тези които ги гледаха разбраха че отчаяния опит да не се говори за управлението на Герб,а за миналото на БСП не върши работа. Това е играно вече от Герб ,както и отсъствието на Борисов..... Хората не са глупаци и разбраха отдавна че това управление е гола вода. Непрекъснатото влошаване на качеството на живот само засилва усещането за неадекватност на една непригодна но креслива политическа групировка на власт.

По кой показател се влошава качеството на живот? Моля кажете! За първи път социологическо проучване показва, че хората са оптимисти за новата година. Икономическите показатели показват, че държавата върви добре. Вие ако сте мързелив, тъп, необразован и чакате държавата да направи нещо за вас ще си останете беден, мрънкащ и мизерен, който и да дойде на власт!!

се измерва от хората по реалната им покупателна способност,по обществените услуги които потребяват. Всеки лев попаднал повече в населението веднага е извзет чрез нарастването на цените на основни стоки като храна,ток, вода и парно. Услугите като здравеопазване стават все повече допълнително запатени от пациента.Зъболечението е лукс за повечето хора....и т.н.

Малкия ви проблем е че за ГЕРБ само злословите без нито едно доказателство,а В БСП КЪДЕТО И ДА ПИПНЕШ ИЗЛИЗА КОРУПЦИЯ В ЧУДОВИЩНИ РАЗМЕРИ(ДОКУМЕНТИРАНА);)

Като стана дума, кво стана със суджука?

Българите вече са достигнали до такова ниво на мислене, че могат да бъдат манипулирани по-най елементарен начин. Политиците ни действат винаги в ущърб на България. Защото именно техните действие доведоха до там, че всички високоразвити държави изпитват към България и българите, нищо друго освен презрение. Българските политици са неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, те нямат ценности и за това не различават, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. Българския политик прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи. България бе продадена от алчността на управниците и от егоизма и страха на обикновения човек. Робът не може да бъде освободен, освен ако сам не пожелае това, както и свободният не може да бъде поробен, освен ако сам не го допусне. Ние българите не ценим свободата, нито се стремим към нея, ние ценим сигурността, и предпочитаме да се осланяте на благосклонността на господарите си, а не на собствените си сили. Българите живеем само в настоящето, страхувайки се за бъдещето, отричайки миналото. Ние оцеляваме поединично, като смятаме, че го правим за децата си, докато всъщност продаваме тяхното бъдеще, защото живот и оцеляване са различни, дори противоположни неща. България вече не съществува като държава и което е по-страшно , умира като народ. На картата на света, по която ще учат бъдещите ученици, там където би трябвало да е България ще пише ЕС. България е първата истински претопена държава, каквито трябва да станат всички останали членки на съюза. Българите, някак си много леко и спокойно приеха, че единственият им шанс да се развивате, е като се пръснат по света в търсене на личен успех и сигурност, за сметка на борбата за общото благо, която сплотява един народ.

Царят е умрял да живее цария.

Дир-а, крайно време е да разберете разликата между ЦИФРИ И ЧИСЛА....

Ходи да чоплиш семки у Факултето!

Нещастник!

Не мога да разбера Пелтекът Пощальон какво се пени. Уж твърдят, че сме парламентарна република и премиерът трябва да дойде в НС, а уж го обвиняват, че е виновен за корупцията в държавата. Като сме парламентарна република нека НС да направи така, че тази корупция да намалее, да направят така законите и наказанията, че да намалее. Само НС е виновно за корупцията!

Докъде стигнахме!!! Никак не съм допускал, че е възможно да застана на страната на БСП, но след напъните за приемане на Истамбулската конвенция и след решението за Пирин, няма как да съм на страната на ГЕРБ. И аз смятам, че тази партия, която в момента държи властта, трябва да си ходи.

И трите теми не са ти ясни и не знаш за какво става въпрос ама дай да напишеш нещо. 80% тук сте такива дебили!!!

Много цивилизовано звучат доводите Ви.

ми ти кво мислиш? Че кат дойде БСП и Драгомир стане министър няма да пусне лифта ли? Много си наивен мойто момче Той ще е ПЪРВИЯТ дето ще се вози на него. Заедно с некой джендър. Аде да не казвам кой. Почва с Виге

90% от хотелите в Банско са на БСП актива,а кака ти Курна дето все иска да си го мери с някого....не знам как се самоопределя;)

Взе ли си паричките от касата на БСПето.

Вота на недоверие показа само и единствено, че политиците в Бг са безнадеждни простаци! Нищо повече. Напълно прав беше Борисов да не се вясва на този театър на комунистическото простолюдие! За биекъпето е ясно - колкото и да се пъчат, са в канала вече. Смешното е, че сами си пускат водата...

с тая си непрекъсната самореклама и да направите нещо полезно веднага го омазвате. БСП показло, то щото ние всички други не знаехме, та вие ни го показхте. Да бяхте показали и конкретни документи някакви, 100 годишна партия сте, а то пак само бля-бля.

стрии мас и лой и перуки, по-добре не!

да дават допълнителна трибуна на Добрев да надвика истината за неговите обръчи от роднини и приятели по места. Чакаме прокуратурата да се произнесе за Добрев по докумените които Йончева е внесла за него.

ХАХА ДОКУМЕНТИ.........ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА-ТОВА СА И ДОКУМЕНТИТЕ НА ПАРЯСНИЦАТА.ТЯ АКО ИМАШ НЕЩО ЗА ДАВАНЕ ДА ГИ Е ДАЛА ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА А НЕ ПРАЗНИ ЗАПЛАХИ ДА МЯТА.ДА ВИДИМ СЕГА ПО НЕЙНИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ ДАЛИ НЯМА ДА СЕ САМОСЕЗИРА др.ЦАЦАРОВ????

Ааааааа Стойнев не така! Не така! Герб не краде, той приватизира,оптимизира и усвоява.......

То и царицата е гола ... Всички са голи, а българите гледат тъпо, с пръст в уста

Не го показаха БСП, а Зелените. Протестите на еколюботелите разкриха напълно корумпираната същност на ГЕРБ. БСП се опитва да натрупа дивиденти на чужд гръб.Типично за наглите крадливи комунисти.

Царят е гол, а пелтека е нагъл.

Туй и ний го знаем. "Царят" освен гол е и прост, но бсп са също толкова прости, че не се сещат да го покажат, че ще се изложат.

Коментари - Драгомир Стойнев: БСП показа, че царят е гол | Днес.dir.bg

Драгомир Стойнев: БСП показа, че царят е гол

Вотът на недоверие вече е успешен, тъй като за 29 г. нито една политическа сила не е предявила упрек към кабинета на тема корупция, не е имало вот на тази тема.

Обратно в новината

Коментари - Драгомир Стойнев: БСП показа, че царят е гол | Днес.dir.bg

Коментари

ЗЗ-евззекът взе да ззаеква от зз-лоба - браво на БеСиПе-то, ссилата не си ззнае!

българския народ май си иска корупцията

като е гол ушийте му дрехи бе пезевенк ама вие открадахте платното и кросното и иглите даже та гол ще си ходи мдаа

Че царят е гол, го видяхме при БСП-цалрят Жан! Тогава и аз бях гол, без гащи, пенсията ми беше 2$! Днес съм даже с дънки, пенсията ми е 600$!

БСП показа че царя е гол и побърза да си легне с него.Ах тази дърта палавница!

Без да съм чел празните приказки на др.Стойнев,мога да направя обобщение на политическата ситуация от 28г. насам. 1.Всяка партия която вземе властта, с действията и политиките си прави така че народа да я намрази и на следващите избори процента избиратели разко да намалее! 2.При избори болшинството гласува не за определена партия, а по-скоро против определена партия! Колкото и да се надяваме,държавна политика от партиите не може да очакваме щото вече няма хора професионалисти! Хората които разбират от работата си просто не се занимават с политика! И накрая, какво може да се очаква от политици които си сменят цвета като носни кърпи?Принципност?Последователност? Честност? Патриотизъм? Примери безброй!

Морски! Добре обобщено.

И колко години ви трябваха, з ада признаете, че има корупция? Айде, в следващите 300 години БСП да се постарае да проумее и признае, че комунистите създадоха корупцията.

има и по-назад. Например: корупцията като наследство от турското иго! Това е било абсолютно в реда на нещата по време на Османската империя, а ние за 5 века удобно сме го наследили. Само че вече няма значение откъде е дошла! Има значение единствено да бъде сведена до минимум, защото боклуци, които ще вземат и дават "под тезгяха" винаги ще има! Размерът ИМА значение!

Без да запее Калашников управия нема да има който и да дойде на власт краде и бега най даброто за народа ПРЕЗИДЕНСКА РЕПУБЛИКА ЗАБРАНА НА СИЧКИ ПАРТИЙКИ НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЕНЕРГЕТИКАТА И ОСТАТЪКА ОТ ПРОМИШЛЕНОСТА СИЛНА НАБОРНА ВОЙСКА

Сичко това вече го преживяхме при социализма, после се появи Жан и видя сметката на цялата държава! Пожелавам ти пенсия от 2$, да те видя тогава кви песни ще запееш!

Колко поредни поколения трябва да бъдат загубени .. Колко хора трябва да страдат .. Колко мъка трябва да се лее по земята БЪЛГАРСКА ? Няма ли най накрая народът да стигне до извода че партиите ни разделят? В национален мащаб едни 2000-3000 души примерно се правят на народни спасители .. Работят нещо дето не са го учили и се упражняват на наш гръб.. Анатема !

много жалко за малкото българи много е лошо в българия виновни са герб

Стойнев, докато ви се привиждат голи мъже, не очаквам нещо смислено да свършите...

Методи Бачев показа, че във вното е истината!;))

Според Делянка, "БОКо щял да загуби цял ден, ако бил стоял в Парламента"...!!! Така си е - ВСЕКИ ДЕН ПРЕКАРАН НА СВОБОДА ОТ БОКо, СИ Е ЧИСТА ПЕЧАЛБА ЗА НЕГО...!!! :::))) БайСтаври с нетърпение очаква Новата Си Булка БОКолинаБанкянска...!!! :::))) Дааа...!!!

Явно ме блокирахте. Ето дипломатичната версия. Скъпи другарки и другари, лидери на БСП, вие манипулирате най бедната част от обществото, за да се облагодетелствате и да контролирате цялата държава. За това не сте ми приятни.

Показа, че БСП е толкова боса и безпомощна, че едни мотиви не могат да скалъпят. Изкараха старите транс-джендъри на амбразурата за един ден, да поскандалджийстват и да си начешат езиците. Йончева лъсна, като най-честната грабителка на държавни средства, щото ги е декларирала и всичко било точно. Чак почна да заеква от трибуната, повече от Стойнев, че като са стигнали до 3-те милиона, ще стигнат и до другите 30! Мечтата на червендалестите е да се докопат за малко до власт и да почнат Белене, където ще се краде с милиарди в секунда - съвсем законно!

Има си хас да не е успешен. То това ви е дежурната мантра - винаги когато загубите я избори я гласуване (в случая) отваряте едни човки и почвате да обяснявате на ляво и на дясно как баш вие сте победителите. Мизерна работа, колко години след падането на комунистическия режим БКП все още е фактор в политиката ни...

Вчера от трибуната на Парламента някой от БСП изчете дълъг списък на бившити комунисти на високи позиции в Герб. Кака че по кротко с обвиненията.

ТОЧНО ТЕЗИ ДЕТО СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА КОРУПЦИЯТА ДА СА ПО-КРОТКИ С ОБВИНЕНИЯТА,А ТИ ЯВНО СИ РАЗБРАЛ ТОЧНО ЗА КОИ КОМУНЯГИ СТАВА ВЪПРОС;)

И сега ще духат кавала на царя

Цар Бою Симитлията Страхливий 3ти----е не само гол, но и надупен----на юго-изток и на запад---едновременно!:)))))))) ...туй не всеки го може!:)))))))

почисти си аСпухаааа...другото е леСнооо... Нема да те бавя много ...ха ха ха

Тролчета смотани,през оная работа ми е ,кой е на власт.Не искам парите от моите данъци да отиват в гушите на знайни и незнайни тарикати,не искам да си троша колата из дупките,искам качествено здравеопазване.Искам да остане поне едно от децата ми в тази държава,дето се вика да има кой да ме погребе.Господа управляващи,народа не е глупав...Виждам всеки божи ден как едни пари се изливат в нищото по какви ли не поводи,как администрацията набъбва и става все по-неграмотна,как се приемат нормативни документи,които обуславят още повече раздуването на държавните търтеи.И всички те гледат в ръцете и викат,,Дай".Все отнякъде трябва да се почне.

Са пръв път от 29 години се случва управляващи да говорят за корупция. Действията на опозицията изразяват единствено стремеж да не изостават, иначе съвсем ще загубят битката за власт на всяка цена.

Доколкото си спомням, лицето ББ се закле в Парламента да служи на България и да защитава интересите на ВСИЧКИ българи. Като го извикаха да му направят забележка и той бега и се скри да говори по телефона, моля ви се. Щом са го избрали от Парламента, много моля да ходи и да се отчита пред работодателите си- а това е НАРОДА .

БСП са гола вода. По-добре цар,макар и гол,от колкото гола вода.

стойнев, личен икономически съветник на станишев, и министър на икономиката при "експертното" правителство на орешарски говори за корупция?? няма по нагло същество от кумондела!

Нинова е уволенена за корупция, после съдебната ни система е оневинява, кое корумпираното съдебната ни система или Нинова. И сега ако Нинова е осъдят за приватизацията тя ще каже че е лична атака срещу нея защото уж някога е борила корупцията...

Стойнев, незнам дали царя е гол но вашите червени задници лъснаха.

нищо друго не е лъснало. Затова данните за злоупотреби са в прокуратурата. Другото против БСП е кьор фишек ,димка която се опитва да скрие настоящите золуми.

ЧЕРВЕН ДЕБИЛ,КОИ ДАННИ СА В ПРОКУРАТУРАТА И КОИ ДОКУМЕНТИ ГИ ИМА НАВСЯКЪДЕ ВЪВ ФЕЙСБУК И НЕЗНАЙНО ЗАЩО ДРУГАРЯ ЦАЦАРОВ ЕДИНСТВЕН(МОЖЕ БИ И ТИ) НЕ ГИ ВЕЖДА???????

Да, сигурно са кьорфишек и: - избитите без съд и присъда от БКП/БСП; - осъдените от БКП/БСП на каторга в Белене, Ловеч и Скравена, защото са имали друго мислене по въпроса за комунизма; - изолацията от нормалния свят и тормоз върху гражданите (лишаване от права да говорят свободно, да пътуват свободно, да пазаруват свободно и да живеят където решат) от БКП/БСП; - атентатите организирани от комунистите срещу мирни граждани, които не са били поддръжници на червената идеология (напр. взривяването на църквата "Св. Неделя"); - изземването (национализация) на имущество на гражданите от БКП/БСП; - създадените от БКП/БСП "заводи" като "Кремиковци", "Червена могила", "Стомана", "Химко" и др., които само тровиха природата и хората; - укриването на информация от БКП/БСП за радиационния облак предизвикан от АЕЦ "Чернобил"; - панелките измислени от БКП/БСП по заръка на КПСС; - недуразуменията Лада, Москвич, ЗАЗ и Волга (пак сътворени от комунягите); - убиване на мотивацията да се образоваш заради уравновиловката, която налагаше БКП/БСП (заплата на лекар по време на управлението на БКП - 180лв., а на чистачка - 170лв.); - харчене на милиарди за армия и въоръжаване по решение на БКП/БСП/КПСС; - възможност да си купиш банани и портокали имаше САМО през декември (за Коледа и Нова година), заради БКП/БСП; - опашки за хляб, за месо, за млечни произведения, за колбаси и т.н. до 1989г. са вследствие от управлението на БКП/БСП - чакане на ред с години за закупуване на ТВ или т.нар. автомобили от руски тип до 1989г.; - строеж на метро (от 1969г. до 1989г.) - нито една действаща линия; - строеж на магистрали (от 1944г. до 1989г.) - само 150км. - провали на правителствата на БКП/БСП (от 1944г. до 2017г.) - четири пъти изритани от народа с протести; - необходимост от прехода след 1989г. е пак по вина на БКП/БСП, защото ако не бяха направили преврата през 1944г. нямаше да има нужда от преход.

Корнелий

Я ме светни кое по-точно е в прокуратурата, че не мога да се сетя!

БСП-то пускат димки за далавери в санирането, за накакви кумгейтове, за огради по границата, а само от закона за заменките им най-хубавите места в държавата се замениха за трънаци и каменаци. Коствено държата ни загуби 7 милиарда лева. Да не говорим Цанкови камъни, Водни огледала, изчезнали излишъци, когато държавата се напълни с бетон до 2008 година, корупционият проект Белене, където потънаха милиарда. Да не говорим за отвличанията, магистралните грабежи, ДДС измамите, поръчковите убийства. И за капат гласуван закон от Станишев да не им се търси отговорност. Сега искаме да махаме ГЕРБ, за да върнем тези мародери, които сега говорят за корупция!!

..."82 на сто смятат, че България е бедна и корумпирана, но в същото време този процент е бил 96 преди 10 години, но на тях не им отърва да го кажат, посочи той( Добрев, много актуален напоследък по темата;)). Добрев, Стойнев, не спорете - и двете числа са верни! ;) Значи за 10 г. ГЕРБ са успели да намалят корупцията с цели 14 %, т.е. с 1,4 % на година!;) Като ги адмирирам за титаничните усилия, искам да им обърна внимание, че Баце все пак ни обеща да "ликвидира корупцията до 2-3 г.! Ако се запази темпото, с което ГЕРБ намаляват корупцията, имаме две новини: - добрата новина е, че Баце ще ни управлява още много мандати;)) - лошата - че Корупцията ще си е все така жизнена и здрава още дълго време!

все много знаеш умозаключения да правиш

аз пък си мисля, че дпс+бсп+герб и др. дребни риби играят в един отбор, опровергайте мнението на народа ВИ!

БСП е партия на лъжците!Да царят е гол, но вие управлявахте с царя и с ДПС!Корупцията при тройната коалиция стана нарицателна и до днес е ненадмината!

БСП показа с този вот на недоверие това което хората си мислят по места за управлението на Герб,само че никой до сега не го беше извикал гласно от висока трибуна. Не знам колко хора са гледали дебатите,но тези които ги гледаха разбраха че отчаяния опит да не се говори за управлението на Герб,а за миналото на БСП не върши работа. Това е играно вече от Герб ,както и отсъствието на Борисов..... Хората не са глупаци и разбраха отдавна че това управление е гола вода. Непрекъснатото влошаване на качеството на живот само засилва усещането за неадекватност на една непригодна но креслива политическа групировка на власт.

По кой показател се влошава качеството на живот? Моля кажете! За първи път социологическо проучване показва, че хората са оптимисти за новата година. Икономическите показатели показват, че държавата върви добре. Вие ако сте мързелив, тъп, необразован и чакате държавата да направи нещо за вас ще си останете беден, мрънкащ и мизерен, който и да дойде на власт!!

се измерва от хората по реалната им покупателна способност,по обществените услуги които потребяват. Всеки лев попаднал повече в населението веднага е извзет чрез нарастването на цените на основни стоки като храна,ток, вода и парно. Услугите като здравеопазване стават все повече допълнително запатени от пациента.Зъболечението е лукс за повечето хора....и т.н.

Малкия ви проблем е че за ГЕРБ само злословите без нито едно доказателство,а В БСП КЪДЕТО И ДА ПИПНЕШ ИЗЛИЗА КОРУПЦИЯ В ЧУДОВИЩНИ РАЗМЕРИ(ДОКУМЕНТИРАНА);)

Като стана дума, кво стана със суджука?

Българите вече са достигнали до такова ниво на мислене, че могат да бъдат манипулирани по-най елементарен начин. Политиците ни действат винаги в ущърб на България. Защото именно техните действие доведоха до там, че всички високоразвити държави изпитват към България и българите, нищо друго освен презрение. Българските политици са неспособни на каквото и да е действие, ако то не е заплатено от някого, те нямат ценности и за това не различават, кога едно нещо се прави за пари и кога в името на националния интерес. Българския политик прави нещо само в името на парите, или само защото му е платено за да го направи. България бе продадена от алчността на управниците и от егоизма и страха на обикновения човек. Робът не може да бъде освободен, освен ако сам не пожелае това, както и свободният не може да бъде поробен, освен ако сам не го допусне. Ние българите не ценим свободата, нито се стремим към нея, ние ценим сигурността, и предпочитаме да се осланяте на благосклонността на господарите си, а не на собствените си сили. Българите живеем само в настоящето, страхувайки се за бъдещето, отричайки миналото. Ние оцеляваме поединично, като смятаме, че го правим за децата си, докато всъщност продаваме тяхното бъдеще, защото живот и оцеляване са различни, дори противоположни неща. България вече не съществува като държава и което е по-страшно , умира като народ. На картата на света, по която ще учат бъдещите ученици, там където би трябвало да е България ще пише ЕС. България е първата истински претопена държава, каквито трябва да станат всички останали членки на съюза. Българите, някак си много леко и спокойно приеха, че единственият им шанс да се развивате, е като се пръснат по света в търсене на личен успех и сигурност, за сметка на борбата за общото благо, която сплотява един народ.

Царят е умрял да живее цария.

Дир-а, крайно време е да разберете разликата между ЦИФРИ И ЧИСЛА....

Ходи да чоплиш семки у Факултето!

Нещастник!

Не мога да разбера Пелтекът Пощальон какво се пени. Уж твърдят, че сме парламентарна република и премиерът трябва да дойде в НС, а уж го обвиняват, че е виновен за корупцията в държавата. Като сме парламентарна република нека НС да направи така, че тази корупция да намалее, да направят така законите и наказанията, че да намалее. Само НС е виновно за корупцията!

Докъде стигнахме!!! Никак не съм допускал, че е възможно да застана на страната на БСП, но след напъните за приемане на Истамбулската конвенция и след решението за Пирин, няма как да съм на страната на ГЕРБ. И аз смятам, че тази партия, която в момента държи властта, трябва да си ходи.

И трите теми не са ти ясни и не знаш за какво става въпрос ама дай да напишеш нещо. 80% тук сте такива дебили!!!

Много цивилизовано звучат доводите Ви.

ми ти кво мислиш? Че кат дойде БСП и Драгомир стане министър няма да пусне лифта ли? Много си наивен мойто момче Той ще е ПЪРВИЯТ дето ще се вози на него. Заедно с некой джендър. Аде да не казвам кой. Почва с Виге

90% от хотелите в Банско са на БСП актива,а кака ти Курна дето все иска да си го мери с някого....не знам как се самоопределя;)

Взе ли си паричките от касата на БСПето.

Вота на недоверие показа само и единствено, че политиците в Бг са безнадеждни простаци! Нищо повече. Напълно прав беше Борисов да не се вясва на този театър на комунистическото простолюдие! За биекъпето е ясно - колкото и да се пъчат, са в канала вече. Смешното е, че сами си пускат водата...

с тая си непрекъсната самореклама и да направите нещо полезно веднага го омазвате. БСП показло, то щото ние всички други не знаехме, та вие ни го показхте. Да бяхте показали и конкретни документи някакви, 100 годишна партия сте, а то пак само бля-бля.

стрии мас и лой и перуки, по-добре не!

да дават допълнителна трибуна на Добрев да надвика истината за неговите обръчи от роднини и приятели по места. Чакаме прокуратурата да се произнесе за Добрев по докумените които Йончева е внесла за него.

ХАХА ДОКУМЕНТИ.........ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА-ТОВА СА И ДОКУМЕНТИТЕ НА ПАРЯСНИЦАТА.ТЯ АКО ИМАШ НЕЩО ЗА ДАВАНЕ ДА ГИ Е ДАЛА ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА А НЕ ПРАЗНИ ЗАПЛАХИ ДА МЯТА.ДА ВИДИМ СЕГА ПО НЕЙНИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ ДАЛИ НЯМА ДА СЕ САМОСЕЗИРА др.ЦАЦАРОВ????

Ааааааа Стойнев не така! Не така! Герб не краде, той приватизира,оптимизира и усвоява.......

То и царицата е гола ... Всички са голи, а българите гледат тъпо, с пръст в уста

Не го показаха БСП, а Зелените. Протестите на еколюботелите разкриха напълно корумпираната същност на ГЕРБ. БСП се опитва да натрупа дивиденти на чужд гръб.Типично за наглите крадливи комунисти.

Царят е гол, а пелтека е нагъл.

Туй и ний го знаем. "Царят" освен гол е и прост, но бсп са също толкова прости, че не се сещат да го покажат, че ще се изложат.