Бюджет 2018 мина безпроблемно на 1-во четене

Депутатите гласуваха Бюджет 2018 на първо четене. Финансовият план на държавата подкрепиха 126 депутати, 96 бяха против, а 1 се въздържа.

Обратно в новината

Коментари - Бюджет 2018 мина безпроблемно на 1-во четене | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Театрална група Сланинова,а?

Абе, като гледам на другата снимка как нафукано е застанал срещу г-жата, този покорно надупен към фесовете ибрикчия /Ментата/ май се изживява като финансов разбирач ! Егати, егати, егати . . .

Симулацията мина без грешка. БСП вдигна врява за нещо, което е ясно, че няма да мине, но се заяви като алтернатива на ГЕРБ поне за пред хората. А, че докато беше на власт не си мръдна пръста да съдия някой от ГЕРБ е друга тема. БСП най - скачат, когато знаят, че нищо не зависи от тях и не носят отговорност. С ГЕРБ не е по- различно. Схемата на КОЙ все още работи.

РАЗБИРАМ КАЗАНОТО КАТО ПРИЗНАНИЕ НА ДПС ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КОАЛИЦИЯ "БОСТАН" + АТАКА. ОЧЕВИДНО ДПС Е ОПОЗИЦИЯ САМО НА БЪЛГАРИЯ, НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НА ГЕРБ.

На следващите избори икономическите показатели на ГЕРБ ще бъдат още по- добри. Това означава две неща. БСП няма да види власт в голямата част от общините. На следващите парламентарни избори Радан Кънев, Москов, Трайчо, Тройчо и Мазньо няма да видят власт. С партиите ДБГ, ДСБ, БСП е практически свършено. Ако продължава възходящата икономическа линия ще остане само една опозиционна партия и е много вероятно тя да не е БСП. Ако БСП бяха прилапали властта тази пролет сега щяха да са опукали кинтите от резерва, но не мина номера.

Другото не коментирам, но кинти от резерв няма как да прилапат, защото май изобщо няма такива. Уж имаше, но с тях щеше да се изплаща заем, сега с половин уста казват, че пак ще взимат нов заем. Защо им вярвате?

Ха-ха-ха, какво стана с т. нар. "алтернативен бюджет"??????

Този бюджет засяга само ,,дебилите "-80%. Дебелите си живеят и ни се смеят на....робското търпение.

Този бюджет бил за 100% от населението. Не е вярно! За едни се залага повишение на заплатите на всеки три месеца, други трябва да се радват на 3,8% повишение на пенсиите от средата на годината. Средно 12% повишение цената на водата, за други "корекции" на цени ще научаваме постепенно. И животът ставал по-хубав! Управленска демагогия!

НЕ Е ВАЖНО КАКВО ГОВОРЯТ В НС ! ВИНЕТУ РЕЧЕ : КАЗАХА МИ - ПОВИШИ ЗАПЛАТИТЕ НА ПОЛИЦИЯ И УЧИТЕЛИ И ЗА ДРУГО НЕ МИСЛИ ! ТАКА МУ КАЗАЛИ !

Един човек хванал риба на реката и я занесъл вкъщи да му я сготви жената. Казал й: - Ето ти една риба да я изпържиш! - Нямаме олио. - Тогава с мас. - И мас нямаме - ти от небето ли падаш, с какво да си купим олио и мас, нямаме пари! - Добре де, свари я! - И вода нямаме, сутринта ни я спряха защото не сме плащали от миналата година. Човекът се ядосал, върнал се на реката и хвърлил рибата обратно във водата. А рибата изплувала и започнала да вика: - Да живее правителството, да живее правителството!

а как да имат олио, вода и .... като тоя ходи на риба, а жена му го чака в къщи, вместо двамата да ходят на работа??

БЕДНОСТТА Е НАКАЗАНИЕТО ЗА ГЛУПОСТТА,това не еизмислено от мен така,че всеки който се жалва,че е беден казва,че е ГЛУПАВ!!!!

Този муньо,Данчо Ментата къде се навира и той да коментира неща, дето не разбира ?