БСП и ДПС отричат натиск от ”Газпром” за ”Южен поток”

От БСП и ДПС отрекоха промените в Закона за енергетиката да са писани под натиск от руската страна, в частност от "Газпром", както обяви Реформаторският блок.

Обратно в новината

Коментари - БСП и ДПС отричат натиск от ”Газпром” за ”Южен поток” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя продажен субект е готов да продаде деца и майка за малко рубли!То предателството му е толкова очевидно,че се чудя къде по света има Прокуро,който няма да го закопчае за национално предателство!

БСП и ДПС: Не е имало натиск от "Газпром" за Южен "поток". Ние с удоволствие и доброволно предадохме България и я вкарахме в още по-голяма енергийна и политическа зависимост от Русия!

Михаил Миков е "вносител" нa законови промени, засягащи "Южен поток", писани под диктовка от Русия. Руски кръгове, обслужващи частни интереси, са диктували на правителството на Орешарски действията, които трябва да предприеме относно реализацията на проекта за изграждане на газопровода "Южен поток". Сред тях са и възпрепятстването на достъпа до тръбата на други фирми, освен на руската "Газпром", и инициирането на внесените от депутати на БСП законодателните поправки за въвеждането на понятието "морски газопровод", с които "Южен поток" на практика да бъде изключен от европейското законодателство

то натиск няма наистина,,просто правят каквото им кажат от Москва....техните спонсори....А българина продължажа да гледа тъпо като говедо и да се ваика за сметките за ток.......

мародер

Когато този, а и цялата "хвърковата" чета от Позитано, особено т.н. "енергийни експерти -вампири" минат през детектора на лъжата,само тогава ще им повярваме!

Това недоразумение , също Ерменков,Овчаров , а и колко други такива "тъпунгери" ни заклаха с години напред да плащаме. Кога ли този народ ще разбере,че каквото и да излезе от тази мракобесническа Партия / това вече не е и партия а партизанска чета разбойници-комисионери/, е вредно за страната и тези трябва повече да не "помирисват" власт.

То натиск нема - пачките не тежат толкова.

А представяте ли си да си бяха признали, че е под натиск?! Естествено, че ще отрекат, та те и показно да убият някой, пак ще отрекат и верните им изкуфели последователи, въпреки, че са били свидетели на убийството, ще почнат в хор да грачат, че няма такова нещо!

Русия ни точи 5 МИЛИАРДА ЕВРО НА ГОДИНА, като ни продава най-скъпите горива за цяла Европа. На тези натрапници трябва да им бием шута на момента. Къде са онези които се борят срещу монополите, защо спят, да не са взели пари от Москва да си мълчат ?

Аз

Не Газпром трябва да натиска България ЗА Южен поток, а България трябва да натиска Газпром и Русия ЗА Южен поток. Защото ЕС наистина може и да изпростее достатъчно, за да провалят проекта. Малко вероятно е, но ве пак е възможно, защото Германия вече се осигури с руски газ през Северен поток, така че й е през на канцлера баджингото за газта на останалата Европа. А пък на нас ни пука, щото иначе ще ядем хурката заради Украйна. Така че трябва да строим докато руснаците са навити. Е... после ако ЕС се откаже от проекта, тръбата Русия-България ще бъде доста по-малко изгодна за Русия, отколкото Русия-България-ЕС, ама затова пък ние ще сме си вързали гащите. Русия ще е пред свършен факт - има тръба и все ще е по на кяр ако тръбата е пълна, макар и с по-малко газ, отколкото да е съвсем празна. Демек - колкото по-бързо построим Южен поток до България, толкова по-добре за нас. Пък ако го построим, ще има само две държави в Европа със собствени тръби за руски газ - Германия и България.

Безроднико, ядеш хурката на националните предатели БСП,ДПС,Атака, дето ни карат да ядем руската хурка! Но възмездие винаги има, забавното е, че Господ не казва кога и то се стоварва изневиделица...

До след 100 години Докато тръбите станат собствени, ще са без пари за руснаците, и страната ни няма да вземе и един скъсан лев за тях. А откогато станат собствени, тогава може или газ да няма или да сме минали на друг източник... А че ДПС и БСП се натискат за Южен поток е наистина голямо нещо - казва се келепир от рушвет, пътк и по агентурна линия ще са изпълнили задачата си....

Аз

И кво муй лошото да получаваме сигурен газ по чужди тръби? И кво значение има чии са тръбите като свърши газът?! Като свърши - свършил, а дотогава ще сме си го получавали.

Празнувай, безроднико, днес, че на 25-ти няма да ти е до празнуване!

Пипи, здравей... Как си? Още ли мислиш, че всички са маскари?

Имам си класация на мискинлъка им все пак.;о) БСП твърдо държат първото място - вярно, че от тях по-крадливи няма- факт, за 2-то и 3-то се колебая...

Коя държава в Европа купува най-скъпо руския газ???

Tози Яворчо , като го видя все думата дупедавец ми се върти в ума.

Национални предатели!

За какъв натиск става въпрос? Тези като чуят шума на парите сами отварят бузите!

Какво има да отричат, в случая се говори с документи, има протоколи от заседания на скапаното корумпирано предателско правителство, кфо отричат, че не са истински протоколите или кфо?

Както е възможно Газпром да са натискали БСП и ДПС, така е възможно и Ени и Електрисите дьо Франс да са ги натискали. Нали те притежават 50% от компанията. Нали Ени и италианското правителство казаха преди пет дни, че Южен поток ще се строи без значение от мнението на Йотингер и ЕК. Защо това не го пишат нашите медии?

го строят те. Ама да плащат транзитни такси от първия ден. Щото обещанията за светлото бъдеще вече сме ги слушали

G&R

Герхард Шрьодер каза, че натискът е недопустим.

G&R

Натиск нямаше, но силен шум на пари....

Точно Газпром в случая с България с мощните си финансови потоци стои задкулисно и подкрепя комунистическото статукво на днешния български политически криминогенен елит.Нашите депутати се страхуват и зависят от бизенеса на Газпором и Лукойл. На международите финансови пазари, българската индустрия и промишленост не струва и пукната пара а и инвеститорите ни отбягяват.Който не ми вярва да си вложи всичките спестявания в акции на някоя бългаска компания,и след време ще се окаже че бизнесът се ръководи от хора с измами!Единствено което крепи все още спокойствието на днешното икономическо статукво се дължи на въведения валутен борд.Според мен организираната престъпност на комунистическата номенклатура от псевдопрехода се поддържа от руските компании!

Тоя за глупаци ли ни взема. Нас тръбата преди да влезе в България не ни интересува. След като влезе у нас тя пада под законите на ЕС.

Официално потвърждаваме: Натиск не е имало. Всичко си е съвсем доброволно!

И на кого е собствеността на тръбата на територията на България? След като влезе в наши териториални води тя става собственост на ЕС и на България.

Какъв натиск бе господа. тлъстите комисионни които прибираме със сергея натиск ли наричате. Ние им казваме бакшиш не натиск....

Знаете ли че повечето изнасилени жени не искат да си признаят че са били изнасилени?

Те са натиснати и без да са ги натискали.

комунистите винаги са отричали очевидните неща, щом има келепир и майка си може да заколят(като павлик морозов), та какво остава за другите.

Абе тези комуняги са свръх нагли..Роби на Газпром и Путин..Докато не затрият България няма да мирясат.

Щом отричат,значи е вярно!БСП =ДПС=Атака викат най-силно,когато някой им каже истината,а тя е:Газпром оказва натиск!