БСП: Първанов и Петков са членове на партията до 1 февруари

Георги Първанов и Румен Петков формално остават членове на БСП до 1 февруари, когато трябва да бъде констатирано прекратяването на членството им в партията.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Първанов и Петков са членове на партията до 1 февруари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 1 февруари ще изключат Гоце и Запалката от кликата бсп, на 2 февруари Педро ще празнува личен празник и победа, че се е отървал от конкуренцията...2 в 1 :)))

в Първанов не виждам нищо забележително - най-обикновен селски хитрец от шоплука, от безизвестното село Сирещник! Новото време широко отвори портите за селските тарикати като него, Борисов и Цветанов или за деца на соц. номенклатурата и ги затвори за хора с положителни родови качества!

АБВ направиха голяма грешка като решиха да участват в евроизборите с отделна листа. Така те дадоха повод на БСП елементарно да се отърве от тях по чисто процедурен начин. В предизборния период те ще бъдат ухажвани от всички врагове на БСП, но когато се успокоят нещата, те ще се маргинилизират и ще бъдат още една от партиите които ще се борят за заветните 4%! Другия им вариант ще е да се превърнат в патерица на ГЕРБ, но каква ще е цената на подобен акт ще предстои да видим. Всъщност прогнозата за АБВ е много мрачна! Подобно на Борисов и Първанов никой не го иска, защото никой не желае да се сдобива с ВОЖД!

Така на 2-и февруари Станишев ще може да празнува победата над опонентите си. ;)

Защо се вземате толково насериозно:)

Е да де,ти си ясен...пребоядисан комунист!Навремето бяхте интернационалисти...сега как ви викат-глобалисти и нео-либерасти?:)

Червената мафия разиграва циркове.. Доган е писал сценария, а актьорите ги знаем.

В това БКП/не греша /всеки е формално,откакто се помнят хем са там,хем мислят за себе си,хем ги няма:)))преигравка просто...разделяй и владей,но когато му дойде времето да не забравим,че сме заедно....

НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ !!! вЪЛКА ОВЦА НЕ СТАВА И КОМУНИСТА ДЕМОКРАТ !!! Защо социолозите не казват, че БСП и АБВ печелят по отделно повече мандати отколкото ако само БСП бе играла самостоятелно на избори. А когато към тях прибавим и достатъчно голямата бройка евродепутати на ДПС /защото при сравнително малката избирателна активност на евроизбори мобилизираният твърд електорат на ДПС ще им донесе поне 4 мандата/ се получава една убедителна победа. И тогава ще плеснат с ръце и ще се прегърнат и пак тройна коалиция ще ни управлява /защото веднага ще организират и проведат парламентарни избори за да могат да управляват без Атака/. Затова не им вярвайте.

Прочетох ти само първото изречение и те разбрах. Нататък нямаше смисъл да се хабиш. "Комунист демократ не става." Добре, така е. Защото веднага се сетих за Бойко Борисов с невърнатата си партийна книжка от БКП. Как да не съм обективно съгласен?

Браво Първанка сега покажи Кой си ... е...би мамата на Сергеяяя

Бандата на четиримата! надуха пропагандния рог китайските "десни" комуняги навремето, за да измъкнат рога на изобилието от наследниците на Мао. У нас пък левите леви на Първанов напират с/у десните леви. Подобно на уважаемия съфорумец "Ха ха" съм склонен да припиша предимството именно на мастития Гоце, въпреки привидно по слабата му позиция.

Ха ха хааа, Бегия ! Ти май не си лизал нищо по-мъстито от ТАШАЦИТЕ на Бойко?

БългАриец

Личи възхитата ти от подпоясните оферти на Станишчо и Вигенин- съчувствам на мъката ти.

Ха-ха-ха!Готино си го написал,но Гоце няма да вземе нищо!И ще ти обясня защо: Защото вече НЯМА ДА Е В БСП! Това е много важно за електората на БСП:)Гоце вече няма да го водят комунист,а враг!:)

Тудорке, фчера прехвърлих стоте, ... мъже ма, мъже, Но още не сам лежала пот такъф убавец, с такъф перчем, Като на пустия му Гоце? Ти мойшли ма запознаеш с него? - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Един незаконен запис в приемната бТТВ "Трътките"

Истествино че до 1-ви ! На Фтори им е празник, ши излязат "на лоф" ши вземят и онуй палаш Калки, и в някоя ловна хижа, една хубава тройка АБ и ВГЗ ще си направят, и те са хора?

Опорни точки ... не хвана ли циреи на езика да го повтаряш или толкова си можеш ? Щом остават леви за каква победа ще претендира ГЕРБ ако вземе повече от БСП , но по-малко от БСП+АБВ ? Бащицата ви какво казва по въпроса , че нещо ми се губи мисълта му ?

Румен Петков пък заплашил, че ще замине за САЩ :)))

Щял да става неолибераст и глобалист и да удря наколенките пред американците!:)

За тези 24 години преход съм Гласувал съм за БСП(Първанов),СДС, НДСВ, ГЕРБ, но никога за Станишев.

!

другари червени зомбита , имаме врагове с партиен билет - агент гоце трипера и пикаещият . виновен е то се знае - боико,боико ти си виновен пак ..

Стрелят се две престъпни групировки.Украинеца не се спира пред нищо,мачка всичко по пътя си.Не щади нито чужди нито свои.Единствената цел е власт и пари.Гнус ме е от тази партия,гнус ме е от всеки комунист.Унищожихте България.Като си я поделите,ще се окаже,че всичко е било тъпа борба.Ще останат само бабички с по два зъба,цигани и турци.Получихте,от бащите си държавата,сега си я делите по братски,с бой.Нещастници,скапани!

Затова гласувай за нашите от АТАКА, против сините и червените соросоиди и евронатегачи!:)

закона омерта се спазва в червената групировака ...

Е, ЩАСТЛИВА СЪМ ,ЧЕ най-после съм свидетел на разцепление в тази престъпна групировка, наречена БСП. ВИДИ ИМ СЕ КРАЯ!

Ами ... да са ви честити Гоце и пикаещия в шадравани ... бъдещите ви коалиционни партнери. Тръпна в очакване как Боко ще ви го обясни ама той к - р да ви даде ще го поемете , та Гоце и Румбеца ли няма да преглътнете :)

Та не разбрах сега ... може ли някой по-умен гербер да ми обясни дали вече припознавате Румбата и Гоце за свои ? Дали ще са 7 от БСП + 2 от АБВ аз не намирам повод за радост ако ГЕРБ вземе примерно 8 евродепутата. Това за победа над комунистите ли ще го отбележите ???

НАПРАВО умрЯх от смях !!!!хахахахаха - май нещо много свидно е на БСП за тия двамата,а та ик дават отсрочка!!!!СМЯХ В ЗАЛАТА!!!!!!!!

Г.П и Р.П -да бъдат изключени от партията-без угризение и без колебание.Без съмнение и двамата са алчни за власт и разединяват-а не обединяват-самата партия.Нетолерантни и непочтени. НЯМАТ място- в партията

какво като изчезне бсп има доста последователи с членове комунисти така че и на останалите ще им се наложи само да се преустроят - туй герб дпс абв част от рб/Куневица/и оная новата на Бареков - комунист до комуниста комсомолец до комсомолеца .А и добре ще е да се отделят олигарсите от обикновенните хора

Я,и минусчета ти сложили!:)Значи не са съгласни,че и в другите партии са комунист до комуниста,комсомолец до комсомолеца!:)Така е,пребоядисаните комунисти си мислят,че като си сменят името и цвета,или като си сложат ново име на някоя измислена партия... и край....вече ще пъдат припознавани като"демократи"!:) Дръжки!:):):)

Трогателна е загрижеността на милиционерските зомбита към съдбата на агент Гоце ... Дали го чувстват близък до агент Буда ? Или милиицонерските им мозъчета са пропуснали да регистрират събитието отпреди няколко години, когато същият агент Гоце записа дянков и го изложи публично ? Или тогава е бил лош, но сега щом е близък до герб става автоматично добър ? Просто първанов е лицемерен хлъзгав политик - политически наркоман, който също като бойко иска да управлява сам, винаги и на всяка цена ! Е на такива съдбата е ясна - костов, царя, бойко, сега и първанката ... Да сме живи и здрави да ги издържаме и храним паразитите му гадни !

Те не са само паразити,а и измекяри!Хубавото на измекярите е в това,че никога не могат да се обединят!Щото измекярите,ако можеха да се обединят-биха владели света!

агент гоце и агент румба с тези стари членове са за никаде.

забавно: Дъбов ли е, Буков ли, повечето не го знаят и соц еврокравата ще иключват Георги Първанов и Румен Петков от БСП - СЕИР с коалиционен израз :)

Станишев сам стеснява електоралната база на партията си. Но с купен вот и измама не може да се печелят избори вечно.

г-н Сергей Станишев има ли досие като г-н Георги Първанов?не съм чел напоследък в нета по въпроса

гоцето май ще го натирят от бсп,нали всички реват,че хората с досиета не трябва да помирисват власт????

БСП ми е дала много, но това, което се случва в последните години, е много смущаващо. На него трябва да се сложи край, иначе ръководството ще сложи край на самата БСП", заяви Румен Петков.

Е верно, дала ти е пост министър, мангизи, да пикаеш свободно в шадравани, да поркаш уйски без мангизи, коли, магистралки- изпълняващи ролята на секретарки и много други придобивки!

А бе, верно ли че Гоце от Сирищник е закъсал с парите и затова е направил АБВ???

СТАЛИНИШКО ТАКА СЕ ПРАВИ ПО СТАЛИНСКИ.СЛЕДВАЩИЯТ ТИ ХОД ПО СТАЛИНИСКИ Е ФИЗИЧЕСКИ ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ!!!!

навремето хората ви казваха че станишко е олигофрен,вие му се смеехте.сега тои ви се смее!

"става дума...за битка за самата партия",добави Йотова "Левичарството-детска болест на комунизма!" задискутира Ленин с другите леваци (меншевики+есери), и аргументира с отлъчка и терор. Те пък го обориха с 3 куршума от"Браунинг", но спора не решиха- ораторката Каплан се оказа полукьорава, щот и' думнала самоделна бомба у сурата. Та болшевиките-ленинци я кремираха у варел пред Кремъл. Ама Ленин, от онова легло на коет' тогаз легна, тъй и не стана. Комунизма- също, щот' безбройните му "детски болести"станаха старчески и развиха метастази. А левашката дискусия в БСП- тя продължава.

Явно не могат да ги разкарат

направо до стената! какви са тия ултиматуми - в три серии?

Ей, прави, струва СерГейчо и все гледа около 2 февруари да му се случват разни неща. По възможност отзаде.

До 2. Февруари трябва да се знае между левите резби кой ще ходи на събор в Горна баня и кой ще го опъват в сарая. Дерзайте комуняги !

Трябва да побързаме с изключването, че след 1 седмица, когато социолозите измерят още по-голяма подкрепа за АБВГЗ, може да се окаже, че те мене ще изключат.

ЯНА името на новата партия?!

Когато обявиха рестарта на АБВ-то, ги заплашихме, че до 2 дена ще ги изключим, ама те се оказаха по-корави от очакваното и не се огънаха. После им дадохме срок до вчера наобед, ама те пак удържаха. Сега им даваме срок до 1 февруари. После ще им дадем срок до евроизборите. После ще мислим ... кой да е следващият срок :)))

И кво, няма ли да има "Сто тояги на голо" , да дода и аз, Да им ритна по идин шут мижду кърката , и АБ-ВГЗ ?

Изключват "добрите" от БСП. Там остават само "лошите".

на евроизборите ще е ясно!

чудя се дали вече нормални хора биха гласували за БСП???