Коментари - БСП иска Борисов да даде обяснение за привикването на Коцев | Днес.dir.bg

БСП иска Борисов да даде обяснение за привикването на Коцев

БСП настоява премиерът да даде обяснения в парламента за извикания за консултации български посланик от Москва Бойко Коцев.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска Борисов да даде обяснение за привикването на Коцев | Днес.dir.bg

Коментари

Гробарите сме благодарни на Вагинината.Станишко преполови БСП,тоя ще ги довърши,ако има кой да го трае

комунделите се кахърят за този "дипломат" какъв е коцев, и какви ги върши в московието може да се прочете на : фонд " единство на православните народи"-официална руска агентура за влияние в България!

Ми домъчняло му за адаша , вика го . Кафе ще пийнат , некоя дива свинкя ще отстрелят . Тия социалисти кво им е зор насекъде да си наврат гагата ?

Аз да попитам, Къде е сега президента да свика КСНС? Или това не е чак толкова голям проблем, като проблема Грипени или МИГ-ове или като проблема 'а бе що не ме напрайте шеф на звено корупция, а?'?

Мда! Май БСП се притесниха, че московските им началници може да ги отзоват и няма да има на кого да рапортуват. А всички знаем - щом не е отчетено, не е свършено и не се плаща!

БСП по-добре да поиска обяснение от КГБ-ейчика Гундяев (дето с еправеше на патриарх) защо се държа така с техния президент. Лайньо Радев ми напомняше на бай Тошо на пленума на 10-ти ноември 1989. А ББ ще обяснява действията си на когото трябва. Но не и на БСП. Сметнал е че трябв ад привика посланника ни в Русия - привикал го е. Да се благодарят че не е изгонил някой от руско-съветското посолство. Щото когото 9и да изгони няма да сбърка - всичките са агенти на КГБ и ГРУ. не случайно Курнела и целия висш съвет сн БСП ходят да с еотчитат там. И ген. Решетников всичко знае....

борисов е премиерминистър на република България, и може да привиква кой да е български посланик! може и да го отзове! може и да изпроводи кой да е чужд посланик! а бсп, като опозиционна коалиция от десетина невзрачни партийки може да си иска каквото си иска!

Тези клоуни от БСП в НС не стават за нищо, трябва с права лопата да бъдат поздравявани много пъти по гърбовете и кухите тикви!! Освен да се занимават с глупости и да ламтят за власт, с която после не могат да се справят -нищо друго не могат. .... Извинявайте-могат, да съсипват държавата и да докарват народа до просешка тояга, когато имат власт!! Но явно това го постигат с помощта на братушките от руския обор!

Бойко да даде обяснение защо не изрита 10 ина ватници , след като цял свят знае ,че централата на разведката им за Балканите е в София

Бойко да даде обяснение защо не изрита 10 ина ватници , след като му беше наредено от високата порта.

Ние, гражданите също искаме да знаем, защо привикват посланика ни от Москва ? Следваме инстукциите на "началниците" ли ???

Вместо да изрита руският боклук

Кои сте вие,че правителството ще ви дава обяснение? Искайте обяснение от Тераза Мей,с коятопредполагаме сте солидарни? Вигеннин с хунтата след грубия преварт беше солидарен,камо ли с Тереза Мей.

да се прави категорична разлика! В дипломацията експулсирането на дипломати е едно, а отзоваването на депутати - е съвсем друго! Когато експулсираш депутати означава, че само искаш да подразниш ответната страна, когато отзоваваш-означава, че прекъсваш дипломатическите отношения с нея...А всички знаем кое е продължението на дипломатическите средства, когато същите са се изчерпили! Аз и досега недоумявам, какво са правило 30 броя руски дипломатически представители в НАТО?

А тоя мушморок ще дадели обяснение за по 1 милион на година в Брюксел какво свърши?

От Сибир дойде блага вест,кемеровчани казаха:Путин да си ходи.

Целия свят е срещу империята на злото и червения фашизъм - Русия.

Обикновената аритметика показва, че Русия заедно с Китай и със Бразилия правят повече от половината свят...!

По тази аритметика ЕС+САЩ+Индия+Пакистан+Канада+Австралия+Нова Зеландия+Япония+Аржентина+Израел+Южна Африка+Турция е значително по-голямата част от света.

когато се докаже, че Русия е отговорна за отравянето, какви ще ги говорят Нинова, Резидента, Сидераста и останалата рублофилска сган.

ако Русия се окаже отговорна-виновна за случая Скрипал,казват, че биха преразгледали позицията си и биха оправдали някои действия...Казано е ясно! Кое по-точно не разбра?

а чиста проба шикалкавене.

Ами, както винаги. Ще се правят на разсеяни и ще дрънкат общи приказки. Досега не се е видяло, комунист да признае грешка или вина. Те даже и за фалитите при Виденов и Луканов не признават. Лошите са виновни и толкоз.

а един друг пък го казва, че предишните са виновни и толкоз..

Кой е виждал Скрипал след тяхното, както се твърди, отравяне? Видял ли е някой какъвто и да било медицински доклад, подкрепящ политическите изявления, че те са отровени с предполагаемо нервопаралитично вещество, запита Логвинов руският посланик в Австралия и подчерта, че Русия няма причина да се интересува от двойния агент.

Вагинин иска обяснение, все едно е праволинеен и открит човек. А бягаше като ужилен когато Христо Ангеличин обвинен в злоупотреби го изненада и в едно ТВ студио на живо бе готов да отговаря на обвинения. Тез червени гниди заедно с гереберастите, Симеоновите и Костови лакеи са за разстрел. Комунистически партийци гадни и мръсни. Плоски и плитки. Каква съвест да имат?

ТОЧНО ТОЗИ ХОД Е РАЗУМЕН, БАЛАНСИРАН, ЕДИНСТВЕНО ПРАВИЛЕН. БСП СЕ ИЗЛАГАТ, КАКТО ОБИКНОВЕНО...

Абе тези почнаха да го привикват като куче на каишка! Нема спиране ей!

Къде се намирате бе комуняги .За какви се мислите та Борисов ще ви дава отчет.Когато поискате от вашия Радев-слугата на Путин отчет и запис от срещата му с руския патриарх -дето му набиваше канчето ,тогава ще може да искате друго. За стотен път доказвате ,че сте неадекватни дебили и понеже нищо не зависи от вас си кротувайте защото и без това сте за смях в държавата.

Не на тях бе пич, на българския народ дължи обяснение бат ти бойко! Той трябва да е слуга на народа, който му плаща заплатата и да дава отчет какво и защо го върши! А, ако ти не си плащаш данъците е логично да не искаш такъв отчет, то тия от ГЕРБ стана ясно, че не си плащат данъците!

Бесепе да си гризат моркова под масата и тоя вагинин да обясни, защо забрани на Лавров да прелети над България. Въшльовци.

ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА КРИТИКУВАТЕ БОЙКО И ДА МУ ТЪРСИТЕ КУСУРИ, КОГАТО КРАЙ НЕГО Е ВОЛЕН. ТАКА ЧЕ, СПЕТЕ СПОКОЙНО. БЪЛГАРО РУСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ НЕ СА В ОПАСТНОСТ. ВСИЧКИ ТОВА Е ЗА ПАРЛАМА И ЗА ЗАБЛУДА НА ПРОТИВНИКА.

Според мен са около 250. Защо само 50? Те част от тях и пишат тук срещу Русия. Получават доходи отвън срещу достойнство.

Тези новоизлюпени комунистчета под заповедите на своя вожд лъжкинята Нинова си позволяват прекалено много, от къде на къде Борисов трябва да дава обяснения на комунистите, като какъв е длъжен да го направи. Властта е в него и след саботажите от страна на БКП просто не само че не е длъжен а направо трябва да се пази от техните злонамерени действия. А това че е длъжен на българите, старата им песен на тов глас. Всичко прикриват зад гърба на българите тези отвратителни комунисти, а целта е да се докопат до нещо и продължат с компромати и други подобни без значение дали са истина или не.

вагинин-каква е позуцията на бсп по вапроса сас скрипал???

30 години българският народ тъне в мизерия. Всички кадърни кадри заминаха навън.Пенсиите са подигравка! Майчинството е повече от подигравка! Заради 50 човека седем милиона народ страда.Лекарите дори не ти обръщат внимание ако нямаш пари! Престъпници се разхождат с чисто досие! Банки взимат апартаменти! А вие сте тръгнали да гоните михаля! Аз по глупав народ не съм виждал!

не щат ли?

руснаците са агресивна сволач, само шут в гъза ги оправя и обратно от където са се довлекли за да тровят и завладяват

Аз пък мисля, че американците заслужават шут в гъза, тия изроди се бъркат навсякъде по света! Те и затова си избраха такъв шут за президент, който точно им приляга!

Корнелий

Ни руснаци, ни американци ще стреснеш с един шут . . . .

бб трябваше да извика не посланика ни ,а руския президент и да му забие два-три шам*ара ...

След всяка публична изява на БСП(Баси Смешната Партия) се питам:Всички в БСП ли са дебили или всички дебили са в БСП.

Викането на посланика е опит на Тиковача да седи на 2 стола...а всички ние знам какво става когато се опиташ да седиш на 2 стола. От една страна иска да покаже независимо мнение но от друга иска да си върже гащите за пред западните му господари. Накрая нито едното нито другото ще се получи и резултата ще такъв каквто винаги е бил от решенията на Тиквата: нулев в най добрият случай и негативен за България в най честият случай.

Аз сам на противоположното мнение - достатъчен ход, показващ точно позицията на България. С него може да се приключи подаването на сигнали и пред ЕС и пред Москва. Рядко разумен ход на Борисов, явно някой, не външното недоразумение, му го е подсказал.

А ми Русия - КГБ не са замесени, както при убийството на Г-Марков. При Марков са действали ДС на България в Сътрудничество на КГБ Русия. Помислете малко върху нивеннокстта на КГБ Русия.

Всъщност никога и по никакъв начин не е доказано кой, кога и даже как е убит Марков. Има " основателни съмнения" и предположения! Английски! Като сега. Същата песен на нов глас!

Има и клеветници и родоотстъпници като горния Ники, които повтарят тази лъжа, като че е всеизвестна истина, и като че ли не са българи.

Всъщност Героги Марков е искал да се завърне в България преди британците да го очистят.

Сега пък БСП, интересно защо не е корнелия, обикновено тя иска

Вие кажете каква тайна завера гласиха Радев и руският поп.

руският посланик се изказа че е доволен от боко а бсп били недоволни а стига с тва театро икарите ги дадоха вече

Какви обеснения, бе мушмоли?! На вярното куче се заповядва, и след изпълнение на заповедта - му се подхвърля кокалче. За това КОКАЛЧЕ се бори мутрю, каво друго обяснение ще му искате?! Кокалче и погалване по главата - висша форма на блаженство!

ББ може пък да има обосновано предположение.

още ли,не е задал въпросче?

То има ли някой който не е шпионирал скрит зад дипл. неприкосновеност. За по голяма достоверност - питай др. ТАСКО

го питай,за банята...

Бацето се е ошумкарил с неотложни ангажименти.

Тез пак не разбрали. Че те и медиите съобщиха. Вика го за консултации във връзка със случаят ''Скрипал''. Явно, на бавноразвиващите се, информацията трябва да се набива с чук в куфалниците

Шилo

Руските слуги се активират при всеки удобен случай. Макар че привикването на руския посланик в Русия (не е грешка, Коцев е всякакъв друг но не и български посланик) изобщо с нищо не засяга Путин и неговите интереси. Както и слугите му в България.

Обществото трябва да е информирано какво се случва. Не ни трябва зорлем да ни хвърлят в конфликт не кой да е , а британците,които ни бомбандираха от 1941 до 1944г.

А КОЙ И КОГА ИМ Е ОБЯВИЛ ВОЙНА?

само врекат като кокошки в курник

в курник...

Най-добре Борисов да се премести на Позитано. Да им е под ръка на другарите.

Не може. Все още на отчети на ул. Беловодски път в кв. Бояна, в един комплекс с алпийски вид.

Имате предвид в дома на вечния коалиционен партньор на БСП ли? Добре, разумно предложение! Тъкмо на Нинова няма да й се налага непрекъснато да стикова с Доган.

бе товарищ!

Коментари - БСП иска Борисов да даде обяснение за привикването на Коцев | Днес.dir.bg

БСП иска Борисов да даде обяснение за привикването на Коцев

БСП настоява премиерът да даде обяснения в парламента за извикания за консултации български посланик от Москва Бойко Коцев.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска Борисов да даде обяснение за привикването на Коцев | Днес.dir.bg

Коментари

Гробарите сме благодарни на Вагинината.Станишко преполови БСП,тоя ще ги довърши,ако има кой да го трае

комунделите се кахърят за този "дипломат" какъв е коцев, и какви ги върши в московието може да се прочете на : фонд " единство на православните народи"-официална руска агентура за влияние в България!

Ми домъчняло му за адаша , вика го . Кафе ще пийнат , некоя дива свинкя ще отстрелят . Тия социалисти кво им е зор насекъде да си наврат гагата ?

Аз да попитам, Къде е сега президента да свика КСНС? Или това не е чак толкова голям проблем, като проблема Грипени или МИГ-ове или като проблема 'а бе що не ме напрайте шеф на звено корупция, а?'?

Мда! Май БСП се притесниха, че московските им началници може да ги отзоват и няма да има на кого да рапортуват. А всички знаем - щом не е отчетено, не е свършено и не се плаща!

БСП по-добре да поиска обяснение от КГБ-ейчика Гундяев (дето с еправеше на патриарх) защо се държа така с техния президент. Лайньо Радев ми напомняше на бай Тошо на пленума на 10-ти ноември 1989. А ББ ще обяснява действията си на когото трябва. Но не и на БСП. Сметнал е че трябв ад привика посланника ни в Русия - привикал го е. Да се благодарят че не е изгонил някой от руско-съветското посолство. Щото когото 9и да изгони няма да сбърка - всичките са агенти на КГБ и ГРУ. не случайно Курнела и целия висш съвет сн БСП ходят да с еотчитат там. И ген. Решетников всичко знае....

борисов е премиерминистър на република България, и може да привиква кой да е български посланик! може и да го отзове! може и да изпроводи кой да е чужд посланик! а бсп, като опозиционна коалиция от десетина невзрачни партийки може да си иска каквото си иска!

Тези клоуни от БСП в НС не стават за нищо, трябва с права лопата да бъдат поздравявани много пъти по гърбовете и кухите тикви!! Освен да се занимават с глупости и да ламтят за власт, с която после не могат да се справят -нищо друго не могат. .... Извинявайте-могат, да съсипват държавата и да докарват народа до просешка тояга, когато имат власт!! Но явно това го постигат с помощта на братушките от руския обор!

Бойко да даде обяснение защо не изрита 10 ина ватници , след като цял свят знае ,че централата на разведката им за Балканите е в София

Бойко да даде обяснение защо не изрита 10 ина ватници , след като му беше наредено от високата порта.

Ние, гражданите също искаме да знаем, защо привикват посланика ни от Москва ? Следваме инстукциите на "началниците" ли ???

Вместо да изрита руският боклук

Кои сте вие,че правителството ще ви дава обяснение? Искайте обяснение от Тераза Мей,с коятопредполагаме сте солидарни? Вигеннин с хунтата след грубия преварт беше солидарен,камо ли с Тереза Мей.

да се прави категорична разлика! В дипломацията експулсирането на дипломати е едно, а отзоваването на депутати - е съвсем друго! Когато експулсираш депутати означава, че само искаш да подразниш ответната страна, когато отзоваваш-означава, че прекъсваш дипломатическите отношения с нея...А всички знаем кое е продължението на дипломатическите средства, когато същите са се изчерпили! Аз и досега недоумявам, какво са правило 30 броя руски дипломатически представители в НАТО?

А тоя мушморок ще дадели обяснение за по 1 милион на година в Брюксел какво свърши?

От Сибир дойде блага вест,кемеровчани казаха:Путин да си ходи.

Целия свят е срещу империята на злото и червения фашизъм - Русия.

Обикновената аритметика показва, че Русия заедно с Китай и със Бразилия правят повече от половината свят...!

По тази аритметика ЕС+САЩ+Индия+Пакистан+Канада+Австралия+Нова Зеландия+Япония+Аржентина+Израел+Южна Африка+Турция е значително по-голямата част от света.

когато се докаже, че Русия е отговорна за отравянето, какви ще ги говорят Нинова, Резидента, Сидераста и останалата рублофилска сган.

ако Русия се окаже отговорна-виновна за случая Скрипал,казват, че биха преразгледали позицията си и биха оправдали някои действия...Казано е ясно! Кое по-точно не разбра?

а чиста проба шикалкавене.

Ами, както винаги. Ще се правят на разсеяни и ще дрънкат общи приказки. Досега не се е видяло, комунист да признае грешка или вина. Те даже и за фалитите при Виденов и Луканов не признават. Лошите са виновни и толкоз.

а един друг пък го казва, че предишните са виновни и толкоз..

Кой е виждал Скрипал след тяхното, както се твърди, отравяне? Видял ли е някой какъвто и да било медицински доклад, подкрепящ политическите изявления, че те са отровени с предполагаемо нервопаралитично вещество, запита Логвинов руският посланик в Австралия и подчерта, че Русия няма причина да се интересува от двойния агент.

Вагинин иска обяснение, все едно е праволинеен и открит човек. А бягаше като ужилен когато Христо Ангеличин обвинен в злоупотреби го изненада и в едно ТВ студио на живо бе готов да отговаря на обвинения. Тез червени гниди заедно с гереберастите, Симеоновите и Костови лакеи са за разстрел. Комунистически партийци гадни и мръсни. Плоски и плитки. Каква съвест да имат?

ТОЧНО ТОЗИ ХОД Е РАЗУМЕН, БАЛАНСИРАН, ЕДИНСТВЕНО ПРАВИЛЕН. БСП СЕ ИЗЛАГАТ, КАКТО ОБИКНОВЕНО...

Абе тези почнаха да го привикват като куче на каишка! Нема спиране ей!

Къде се намирате бе комуняги .За какви се мислите та Борисов ще ви дава отчет.Когато поискате от вашия Радев-слугата на Путин отчет и запис от срещата му с руския патриарх -дето му набиваше канчето ,тогава ще може да искате друго. За стотен път доказвате ,че сте неадекватни дебили и понеже нищо не зависи от вас си кротувайте защото и без това сте за смях в държавата.

Не на тях бе пич, на българския народ дължи обяснение бат ти бойко! Той трябва да е слуга на народа, който му плаща заплатата и да дава отчет какво и защо го върши! А, ако ти не си плащаш данъците е логично да не искаш такъв отчет, то тия от ГЕРБ стана ясно, че не си плащат данъците!

Бесепе да си гризат моркова под масата и тоя вагинин да обясни, защо забрани на Лавров да прелети над България. Въшльовци.

ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА КРИТИКУВАТЕ БОЙКО И ДА МУ ТЪРСИТЕ КУСУРИ, КОГАТО КРАЙ НЕГО Е ВОЛЕН. ТАКА ЧЕ, СПЕТЕ СПОКОЙНО. БЪЛГАРО РУСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ НЕ СА В ОПАСТНОСТ. ВСИЧКИ ТОВА Е ЗА ПАРЛАМА И ЗА ЗАБЛУДА НА ПРОТИВНИКА.

Според мен са около 250. Защо само 50? Те част от тях и пишат тук срещу Русия. Получават доходи отвън срещу достойнство.

Тези новоизлюпени комунистчета под заповедите на своя вожд лъжкинята Нинова си позволяват прекалено много, от къде на къде Борисов трябва да дава обяснения на комунистите, като какъв е длъжен да го направи. Властта е в него и след саботажите от страна на БКП просто не само че не е длъжен а направо трябва да се пази от техните злонамерени действия. А това че е длъжен на българите, старата им песен на тов глас. Всичко прикриват зад гърба на българите тези отвратителни комунисти, а целта е да се докопат до нещо и продължат с компромати и други подобни без значение дали са истина или не.

вагинин-каква е позуцията на бсп по вапроса сас скрипал???

30 години българският народ тъне в мизерия. Всички кадърни кадри заминаха навън.Пенсиите са подигравка! Майчинството е повече от подигравка! Заради 50 човека седем милиона народ страда.Лекарите дори не ти обръщат внимание ако нямаш пари! Престъпници се разхождат с чисто досие! Банки взимат апартаменти! А вие сте тръгнали да гоните михаля! Аз по глупав народ не съм виждал!

не щат ли?

руснаците са агресивна сволач, само шут в гъза ги оправя и обратно от където са се довлекли за да тровят и завладяват

Аз пък мисля, че американците заслужават шут в гъза, тия изроди се бъркат навсякъде по света! Те и затова си избраха такъв шут за президент, който точно им приляга!

Корнелий

Ни руснаци, ни американци ще стреснеш с един шут . . . .

бб трябваше да извика не посланика ни ,а руския президент и да му забие два-три шам*ара ...

След всяка публична изява на БСП(Баси Смешната Партия) се питам:Всички в БСП ли са дебили или всички дебили са в БСП.

Викането на посланика е опит на Тиковача да седи на 2 стола...а всички ние знам какво става когато се опиташ да седиш на 2 стола. От една страна иска да покаже независимо мнение но от друга иска да си върже гащите за пред западните му господари. Накрая нито едното нито другото ще се получи и резултата ще такъв каквто винаги е бил от решенията на Тиквата: нулев в най добрият случай и негативен за България в най честият случай.

Аз сам на противоположното мнение - достатъчен ход, показващ точно позицията на България. С него може да се приключи подаването на сигнали и пред ЕС и пред Москва. Рядко разумен ход на Борисов, явно някой, не външното недоразумение, му го е подсказал.

А ми Русия - КГБ не са замесени, както при убийството на Г-Марков. При Марков са действали ДС на България в Сътрудничество на КГБ Русия. Помислете малко върху нивеннокстта на КГБ Русия.

Всъщност никога и по никакъв начин не е доказано кой, кога и даже как е убит Марков. Има " основателни съмнения" и предположения! Английски! Като сега. Същата песен на нов глас!

Има и клеветници и родоотстъпници като горния Ники, които повтарят тази лъжа, като че е всеизвестна истина, и като че ли не са българи.

Всъщност Героги Марков е искал да се завърне в България преди британците да го очистят.

Сега пък БСП, интересно защо не е корнелия, обикновено тя иска

Вие кажете каква тайна завера гласиха Радев и руският поп.

руският посланик се изказа че е доволен от боко а бсп били недоволни а стига с тва театро икарите ги дадоха вече

Какви обеснения, бе мушмоли?! На вярното куче се заповядва, и след изпълнение на заповедта - му се подхвърля кокалче. За това КОКАЛЧЕ се бори мутрю, каво друго обяснение ще му искате?! Кокалче и погалване по главата - висша форма на блаженство!

ББ може пък да има обосновано предположение.

още ли,не е задал въпросче?

То има ли някой който не е шпионирал скрит зад дипл. неприкосновеност. За по голяма достоверност - питай др. ТАСКО

го питай,за банята...

Бацето се е ошумкарил с неотложни ангажименти.

Тез пак не разбрали. Че те и медиите съобщиха. Вика го за консултации във връзка със случаят ''Скрипал''. Явно, на бавноразвиващите се, информацията трябва да се набива с чук в куфалниците

Шилo

Руските слуги се активират при всеки удобен случай. Макар че привикването на руския посланик в Русия (не е грешка, Коцев е всякакъв друг но не и български посланик) изобщо с нищо не засяга Путин и неговите интереси. Както и слугите му в България.

Обществото трябва да е информирано какво се случва. Не ни трябва зорлем да ни хвърлят в конфликт не кой да е , а британците,които ни бомбандираха от 1941 до 1944г.

А КОЙ И КОГА ИМ Е ОБЯВИЛ ВОЙНА?

само врекат като кокошки в курник

в курник...

Най-добре Борисов да се премести на Позитано. Да им е под ръка на другарите.

Не може. Все още на отчети на ул. Беловодски път в кв. Бояна, в един комплекс с алпийски вид.

Имате предвид в дома на вечния коалиционен партньор на БСП ли? Добре, разумно предложение! Тъкмо на Нинова няма да й се налага непрекъснато да стикова с Доган.

бе товарищ!