Коментари - Брюксел забрани още четири руски медии, сред тях "Известия" и РИА "Новости" | Днес.dir.bg

Брюксел забрани още четири руски медии, сред тях "Известия" и РИА "Новости"

Аргументът за решението на Съвета на ЕС е разпространяване на руска пропаганда и медийна манипулация

Обратно в новината

Коментари - Брюксел забрани още четири руски медии, сред тях "Известия" и РИА "Новости" | Днес.dir.bg

Коментари

"ЕС забрани и спря разпространението на т. нар. медии "Русия тудей" и "Спутник", едно време и комунистите така забраняваха медии, и май скоро и Русия ще забрани т.нар. медии "ББС" и "СНН" (само не знам кой умник забрани писането на английски, та сега ще трябва да превеждаме и пишем смешни имена на чужди наименования на български)

Само така, като не можем сами да преценим, кое е лошо, кое добро..... Ще гледаме ценностната Евровизия и каквото Брюксел каже .... Сещам за едни години, когато едни такива заглушаваха западни радиостанции; та нищо ново под небето.

ЕСС (европейски съветски съюз) ,вече не сте фактор.Никой не ви ебава в калабалъка.

При демоНОкрацията е така - "свобода" , ама за полит"коректното" слово.

вовчик и ек - двете страни на една монета

1984 !

Европа погази всичката си ценностна система,включително и свободата на словото.Пълна диктатура. Защо ли толкова се страхуват от истината!

Според един от основните принципи на Демокрацията, всеки има право на глас и лично мнение. Какво от това, че разни медии открито подкрепят руската страна? Къде е престъплението и пропагандата на това? Нима демокрацията е тъй крехка, че на всяка изява различна от общото мнозинство на демократични нации ще унищожи великата демокрация? Също така според демокрацията всеки има свободен избор! Примерно за избор на коя страна да си за военен конфликт или да си независим по темата. Но ето че ЕП се мъчи да убеди всеки, че или си на страната на добрите борещи се за демокрацията или може да те запомнят като подпомагащ имперски възгледи. Втори закон на комунизма - или си на правилната страна или си на страна на врагът. Трети закон - всеки който е на страната на врагът няма права и трябва да му се отнемат такива. Демократичният ЕП не се ли мъчи да прави именно това? Забраниха руската телевизии, редица медии и прочие, но ето че някак си Русия продължава да залива Европа с манипулации и пропаганда за които никой не може да даде пример!? Кое се назовава пропаганда? Фактите че големите европейски лидери са загубили вяра, че Украйна ще спечели войната? Ако това ще е лъжа защо всички се превъоръжават и връщата военната служба? Нима вчера не се спомена как е възможно украинските сили да се изтеглят зад река Днепър?

скоро в Брюксел ще има нов парламент

От щабквартирата на ЕС: - Ще слушате само и единствено нашата пропаганда. Чужда такава се забранява. Всеки изказващ различно мнение от нашето е руски бот. Ние определяме какво е правилно, дали да дишате или да се храните. Изпълнявайте волята ни и няма да имате проблеми. Иначе като Фицо от Словакия. Върнахме се в робовладелския строй.

имаш ли аквариум?

Погазва реално и нашата конституция и закони. Ръсенето на омраза по националност е престъпление - НК член 162. Ограничаването на права по националност нарушава конституцията. Хората се раждат с равни права по конституция. За правото на изразяване. И така нататък.

Руска пропаганда? Къде? Моля споделете я! Защото никой не иска докато твърди как ни залива.

Сега бях на сайта на РТ и "Первий канал", могат да се гледат за тези които толкова искат. Вероятно не можете да се абонирате за тях, но сайтовете и онлайн излъчването не са спрени.

Да ти пикая на измислената демокрация.

че руснаците специално подбират "опозиционерите" които от сутрин до вечер показваха по техните телевизии... сега обаче почвам да си мисля че тия от САЩ и от Европа просто не могат да проагитират нормален човек да повярва в Западните им "ценности", та затова от САЩ и ЕС си купуват най-големите идиоти, а руската пропаганда с радост ги пускаше в ефира, дори и сега руснаците с кеф ретранслират решенията на ръководните фактори от САЩ и ЕС... а какво по-добро саморазобличение за мечтата на САЩ и ЕС да "убият" Русия от глупавите, а понякога изключително злобни, изказвания с които Запада пропагандира "ценностите" си, та и затова руската пропаганда прави чудеса, които просто няма как да бъдат забранени;)

Русофили, ако ви липсват руските телевизии просто си заврете главата в тоалетната

ЕС става смешен в яда и безпомощността си

Ехооо, че то в Северна Корея ще има повече Свобода на словото от ЕС!!! Който не ни харесва, и го забраняваме!!! Кой в казал, че вие сте правите бе смешници корумпирани!!! Не трябва ли вашите данъкоплатци да преценят сами кое е пропаганда?! Вие сте никои, за да решавате вместо нас!!! Цялата предателска корумпирана пасмина в Брюксел в затвора до живот!!! Предадохте народите си за едни пари на САЩ, която се държи само на нашите пари, с които им купувате дълга и оръжията!!! Иначе са фалирали!!! За Израел забранихте ли всички медии, които не са го обвинил в Геноцид над Палестинския народ вече над 70 години между другото?! Или израелските американски бомби са демократични?! Или 36 000 умишлено избити жени и деца са малко за вас?!

Третия райх, но говорят за демокрация. Идиоти!

Европейска диктатура. Къде останаха сладките приказки от лозунгите

Режимът на Сталин е като детска игра в сравнение с режима на Урсулята!

Хайде да не лъжем, много много. Дали са спрени или не зависи от Интернет доставчика. При бургаския татарин Симеонов (СКАТ теве) първи канал - духай дуду. Забранено е и всички сайтове .ру. При Виваком някой от онлай версиите на телевизиите работят, но не по всяко време. Има месеци в които ги спират. Например РТ работи от февруари - до кога не е ясно. Освен това самите телевизионни канали излъчват далеч не цялата си програма онлай, в зависимост от региона. Например филмите, които са смазващо по добри във всяко отношение от излъчваните по босфор.теве и нова.

Минах през Брюксел преди четири дни. Негрите и арабите са превзели градът. Въпрос на време е, да превземат и парламента. Да им е честито.

Имам възможност да се абонирам и гледам руски пакет с почти 900 телевизии. Вярно е, че основните програми особено в новините, излагат виждането на официалните власти за войната, украйна и света. Звучат много по-правдоподобно от измишльотините и лъжите, които се сипят от нашите и европейските "медии". Подкрепени са и с много видеоматериал, който ако човек гледа внимателно не може да се фалшифицира лесно и то в такива обеми в които те излъчват. Голямата моя изненада е, че те НЕ СА СПРЕЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИ МЕДИИ (СНН, ББС, СКАЙ, Фокс, Дойче Зеле? Евронюз и др.) Излъчват се дори украинските ! Освен това се излъчват и по 20-50 програми с инфо емисии от Израел и Турция. Е най-големия цирк са украинските телевизии. Освен че са накичени със свастики и перемоги, когато дойде време за новини - вички излъчват само новинарските емисии на държавната телевизия и нямат право на собствени емисии.

Мдааа...свободата на словото...

Демокрация по Оруелски, да живее министерство на истината и новия Голям брат.

Тук разни евроатлантици и соросоиди даже пускат неща на руски. Явно са минали от винаги със СССР, на винаги с други. Бояджии.

трябва да забранят още и бнт, бнр, дарик, нова, бтв , евроком , дир, днес ...и други "четирихилядници" на мутрофанова ! .

2024-05-17 18:50:13 Стоян (нерегистриран) Минах през Брюксел преди четири дни. Негрите и арабите са превзели градът. ............ вас блядовете ви няма там ....и няма и да ви има !

Само така - да живей демокрацията и плурализАмЪТ! Чрез забрани към многообразие на мненията! Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила! Накратко - нещастни гадни лицемер-и!

Ти не можеш да мислиш

Цензура по ''демократичност''... И как ''забраняват'' медии сякаш няма друг начин да се каже истината която много хора знаят въпреки непрестанното цензуриране на реалните медии..Всички западняшки медии трябва да имат свободата да бълват ''демократичните'' лъжи и манипулации на еврогейските дебили...

Да...само правилните новини трябва да достигат до хората...

Що не забранят Руския език? Както направиха укропите... После да се чудят квичат и вайкат ... що така...

Айде, че идват Алабамските негри да ни ибат !

Абе Брюксел ски тикви защото мислите че ние хората не знам кое е истина и кое е лъжа боклуци смотани

Кога ще почнете да ги горите ? За един прЕАтел питам ?

Няма нужда от руски медии в Европа.

Че кой чете руски книги? Няма ли истинска литература?

Не говори за хората.

Руснаците използват българската азбука,която според товарищ Потин е македонска.

ги цитира постоянно!

Лапам ги цели

Едно много своевременно действие за да бъдат защетени Свободата на словото и Демокрацията

И така. В името на свободата на слово забраниха словото. Педерасти нацистки.

Като ви наебат ли ставате демократи?

Няма нужда от отпадъци като теб, където и да е.

Обединена Европа, където застрелват министър председатели... То скоро май ще забранят и да мерим температурата на въздуха. Пречели им вестниците на Леопардите.

Всъщност това не са първите вестници, които Европа забранява. Първи бяха забранени провинциалните вестници на САЩ. Със така нареченото изискване за кукита, това в което даваме съгласие за кукита, които искаме. Като сложиха това чудо на Меркел и нашата Мара американските местни вестници, точно тези, от които идват новините в суров вид, трябваше да спрат съдържанието си за Европа. И останаха само разни от типа на Ню Йорк Таймс.

Коментари - Брюксел забрани още четири руски медии, сред тях "Известия" и РИА "Новости" | Днес.dir.bg

Брюксел забрани още четири руски медии, сред тях "Известия" и РИА "Новости"

Аргументът за решението на Съвета на ЕС е разпространяване на руска пропаганда и медийна манипулация

Обратно в новината

Коментари - Брюксел забрани още четири руски медии, сред тях "Известия" и РИА "Новости" | Днес.dir.bg

Коментари

"ЕС забрани и спря разпространението на т. нар. медии "Русия тудей" и "Спутник", едно време и комунистите така забраняваха медии, и май скоро и Русия ще забрани т.нар. медии "ББС" и "СНН" (само не знам кой умник забрани писането на английски, та сега ще трябва да превеждаме и пишем смешни имена на чужди наименования на български)

Само така, като не можем сами да преценим, кое е лошо, кое добро..... Ще гледаме ценностната Евровизия и каквото Брюксел каже .... Сещам за едни години, когато едни такива заглушаваха западни радиостанции; та нищо ново под небето.

ЕСС (европейски съветски съюз) ,вече не сте фактор.Никой не ви ебава в калабалъка.

При демоНОкрацията е така - "свобода" , ама за полит"коректното" слово.

вовчик и ек - двете страни на една монета

1984 !

Европа погази всичката си ценностна система,включително и свободата на словото.Пълна диктатура. Защо ли толкова се страхуват от истината!

Според един от основните принципи на Демокрацията, всеки има право на глас и лично мнение. Какво от това, че разни медии открито подкрепят руската страна? Къде е престъплението и пропагандата на това? Нима демокрацията е тъй крехка, че на всяка изява различна от общото мнозинство на демократични нации ще унищожи великата демокрация? Също така според демокрацията всеки има свободен избор! Примерно за избор на коя страна да си за военен конфликт или да си независим по темата. Но ето че ЕП се мъчи да убеди всеки, че или си на страната на добрите борещи се за демокрацията или може да те запомнят като подпомагащ имперски възгледи. Втори закон на комунизма - или си на правилната страна или си на страна на врагът. Трети закон - всеки който е на страната на врагът няма права и трябва да му се отнемат такива. Демократичният ЕП не се ли мъчи да прави именно това? Забраниха руската телевизии, редица медии и прочие, но ето че някак си Русия продължава да залива Европа с манипулации и пропаганда за които никой не може да даде пример!? Кое се назовава пропаганда? Фактите че големите европейски лидери са загубили вяра, че Украйна ще спечели войната? Ако това ще е лъжа защо всички се превъоръжават и връщата военната служба? Нима вчера не се спомена как е възможно украинските сили да се изтеглят зад река Днепър?

скоро в Брюксел ще има нов парламент

От щабквартирата на ЕС: - Ще слушате само и единствено нашата пропаганда. Чужда такава се забранява. Всеки изказващ различно мнение от нашето е руски бот. Ние определяме какво е правилно, дали да дишате или да се храните. Изпълнявайте волята ни и няма да имате проблеми. Иначе като Фицо от Словакия. Върнахме се в робовладелския строй.

имаш ли аквариум?

Погазва реално и нашата конституция и закони. Ръсенето на омраза по националност е престъпление - НК член 162. Ограничаването на права по националност нарушава конституцията. Хората се раждат с равни права по конституция. За правото на изразяване. И така нататък.

Руска пропаганда? Къде? Моля споделете я! Защото никой не иска докато твърди как ни залива.

Сега бях на сайта на РТ и "Первий канал", могат да се гледат за тези които толкова искат. Вероятно не можете да се абонирате за тях, но сайтовете и онлайн излъчването не са спрени.

Да ти пикая на измислената демокрация.

че руснаците специално подбират "опозиционерите" които от сутрин до вечер показваха по техните телевизии... сега обаче почвам да си мисля че тия от САЩ и от Европа просто не могат да проагитират нормален човек да повярва в Западните им "ценности", та затова от САЩ и ЕС си купуват най-големите идиоти, а руската пропаганда с радост ги пускаше в ефира, дори и сега руснаците с кеф ретранслират решенията на ръководните фактори от САЩ и ЕС... а какво по-добро саморазобличение за мечтата на САЩ и ЕС да "убият" Русия от глупавите, а понякога изключително злобни, изказвания с които Запада пропагандира "ценностите" си, та и затова руската пропаганда прави чудеса, които просто няма как да бъдат забранени;)

Русофили, ако ви липсват руските телевизии просто си заврете главата в тоалетната

ЕС става смешен в яда и безпомощността си

Ехооо, че то в Северна Корея ще има повече Свобода на словото от ЕС!!! Който не ни харесва, и го забраняваме!!! Кой в казал, че вие сте правите бе смешници корумпирани!!! Не трябва ли вашите данъкоплатци да преценят сами кое е пропаганда?! Вие сте никои, за да решавате вместо нас!!! Цялата предателска корумпирана пасмина в Брюксел в затвора до живот!!! Предадохте народите си за едни пари на САЩ, която се държи само на нашите пари, с които им купувате дълга и оръжията!!! Иначе са фалирали!!! За Израел забранихте ли всички медии, които не са го обвинил в Геноцид над Палестинския народ вече над 70 години между другото?! Или израелските американски бомби са демократични?! Или 36 000 умишлено избити жени и деца са малко за вас?!

Третия райх, но говорят за демокрация. Идиоти!

Европейска диктатура. Къде останаха сладките приказки от лозунгите

Режимът на Сталин е като детска игра в сравнение с режима на Урсулята!

Хайде да не лъжем, много много. Дали са спрени или не зависи от Интернет доставчика. При бургаския татарин Симеонов (СКАТ теве) първи канал - духай дуду. Забранено е и всички сайтове .ру. При Виваком някой от онлай версиите на телевизиите работят, но не по всяко време. Има месеци в които ги спират. Например РТ работи от февруари - до кога не е ясно. Освен това самите телевизионни канали излъчват далеч не цялата си програма онлай, в зависимост от региона. Например филмите, които са смазващо по добри във всяко отношение от излъчваните по босфор.теве и нова.

Минах през Брюксел преди четири дни. Негрите и арабите са превзели градът. Въпрос на време е, да превземат и парламента. Да им е честито.

Имам възможност да се абонирам и гледам руски пакет с почти 900 телевизии. Вярно е, че основните програми особено в новините, излагат виждането на официалните власти за войната, украйна и света. Звучат много по-правдоподобно от измишльотините и лъжите, които се сипят от нашите и европейските "медии". Подкрепени са и с много видеоматериал, който ако човек гледа внимателно не може да се фалшифицира лесно и то в такива обеми в които те излъчват. Голямата моя изненада е, че те НЕ СА СПРЕЛИ АМЕРИКАНСКИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИ МЕДИИ (СНН, ББС, СКАЙ, Фокс, Дойче Зеле? Евронюз и др.) Излъчват се дори украинските ! Освен това се излъчват и по 20-50 програми с инфо емисии от Израел и Турция. Е най-големия цирк са украинските телевизии. Освен че са накичени със свастики и перемоги, когато дойде време за новини - вички излъчват само новинарските емисии на държавната телевизия и нямат право на собствени емисии.

Мдааа...свободата на словото...

Демокрация по Оруелски, да живее министерство на истината и новия Голям брат.

Тук разни евроатлантици и соросоиди даже пускат неща на руски. Явно са минали от винаги със СССР, на винаги с други. Бояджии.

трябва да забранят още и бнт, бнр, дарик, нова, бтв , евроком , дир, днес ...и други "четирихилядници" на мутрофанова ! .

2024-05-17 18:50:13 Стоян (нерегистриран) Минах през Брюксел преди четири дни. Негрите и арабите са превзели градът. ............ вас блядовете ви няма там ....и няма и да ви има !

Само така - да живей демокрацията и плурализАмЪТ! Чрез забрани към многообразие на мненията! Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила! Накратко - нещастни гадни лицемер-и!

Ти не можеш да мислиш

Цензура по ''демократичност''... И как ''забраняват'' медии сякаш няма друг начин да се каже истината която много хора знаят въпреки непрестанното цензуриране на реалните медии..Всички западняшки медии трябва да имат свободата да бълват ''демократичните'' лъжи и манипулации на еврогейските дебили...

Да...само правилните новини трябва да достигат до хората...

Що не забранят Руския език? Както направиха укропите... После да се чудят квичат и вайкат ... що така...

Айде, че идват Алабамските негри да ни ибат !

Абе Брюксел ски тикви защото мислите че ние хората не знам кое е истина и кое е лъжа боклуци смотани

Кога ще почнете да ги горите ? За един прЕАтел питам ?

Няма нужда от руски медии в Европа.

Че кой чете руски книги? Няма ли истинска литература?

Не говори за хората.

Руснаците използват българската азбука,която според товарищ Потин е македонска.

ги цитира постоянно!

Лапам ги цели

Едно много своевременно действие за да бъдат защетени Свободата на словото и Демокрацията

И така. В името на свободата на слово забраниха словото. Педерасти нацистки.

Като ви наебат ли ставате демократи?

Няма нужда от отпадъци като теб, където и да е.

Обединена Европа, където застрелват министър председатели... То скоро май ще забранят и да мерим температурата на въздуха. Пречели им вестниците на Леопардите.

Всъщност това не са първите вестници, които Европа забранява. Първи бяха забранени провинциалните вестници на САЩ. Със така нареченото изискване за кукита, това в което даваме съгласие за кукита, които искаме. Като сложиха това чудо на Меркел и нашата Мара американските местни вестници, точно тези, от които идват новините в суров вид, трябваше да спрат съдържанието си за Европа. И останаха само разни от типа на Ню Йорк Таймс.