Парижкият атентатор Абдеслам заловен в Брюксел

Единственият оцелял атентатор от Париж Салах Абдеслам е бил "неутрализиран и ранен" при залавянето при полицейската операция в квартала на Брюксел "Моленбек".

Обратно в новината

Коментари - Парижкият атентатор Абдеслам заловен в Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте го да си направя абажур от кожата му!

ще стане, ние ги хващаме, те ги пускат :-) един от най-добрите белгийски адвокати щял да го защитава, а ще събере симпатии с това че по последна информация е хомосексуалист познат от местните гей барове.

a dali sa mo nanesli puboi vav kuloarite na politziata.Tuka vav Berlinn e katigori4no zabraneno na politzaite da nanasiad puboi.

ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА ,УПРАВЛЯВАЩИТЕ И всичко!ФРАНЦИЯ и Белгия като са грабили от колониите по Африка,им е било добре,нали?Алжир,Мароко,Ливан,Мали,Кот д Авоар,Конго,Заир,Сиера Леоне...допълнете ме,ако пропускам нещо!СЕГА същите тези са великите ДЕМОКРАТИ! Айде нема нужда!Пък сега ще се подиграват с мюсюлманите!БААм грешка!И не ни карайте да ревем заедно с вас!!!Достатъчни са ни Нашите изедници!

не ги грижи!

Конго и Заир СА ЕДНА И СЪЩА ДЪЖАВА! Стига писали глупости като не знаете!

Допълвам те! Попусна че Испания беше завладяла Куба, половин Северна и половин Южна Америка, Португалия половин Южна Америка, Русия целият Сибир, цяла Средна Азия и половината от днешната европейска част на РФ, а преди 2 години и Крим и се опита до заграби "Новоросия"! Тези страни кво заслужават?????

Той има чисто съдебно досие, трябва да си лекува раната.....пуснетете го!

Слушам наивен коментар по БНР - журналист изразява недоумение как тъй едни момчета, родени и израснали в богатата европейска Белгия, са организирали и изпълнили чудовищния терористичен акт в Париж! И как така близките им в квартала, където се криели, не са ги издали, въпреки многобройните разпити. Ами нека си спомним поговорките "Кръвта вода не става" и "Вълкът козината си мени - нрава не!". Толкова по въпросите на интеграцията на горките "бежанци". Колко ли от нещастните сополиви дечица са бъдещи атентатори? Никой не може да предвиди, но си ги приемаме. Без съмнение и те ни се подиграват на глупавата вяра и наивитет, че ще ги направим като нас.

тия дали могат да открият още двамца - Галеви ?

САЩ помага !!!!Хахахахаха голям виц бе зайо !Но на кой е въпроса !?

Тепърва започва риалити шоуто. Този е само пилотен участник с цел бета тест..

Фанали Абдал Салама! И тоя път не за салама!

Дайте на простаците тема и вижте колко мозък имат. Пишат само простотии.

Апартаментите в Моленбек ще поевтинеят. Дали да не си купя имот там?

Няма да поевтинеят ащото купувачите чакат в Македония

Извод: Този не убива с идеята за райски живот в отвъдното. Бяга и се опитва да остане жив. Предполагам прави го за пари. КОЙ му плаща?

Този е същия под името Абдал Салам обучаван в Русия и награждаван лично от Путин

Пръдльо! Как го измисли? Със задника си ли?

Такива като тебе на времето са ги бесили и са ги оставяли да висят със седмици за назидание на другите.

"САЩ очевидно имат сериозни ресурси и възможности в борбата срещу тероризма" Абе,то и Русия има,ама ги използва да избива мирни хора и да залива Европа с бежанци и терористи

хахаха ще ви пращам още много бежанци,,скоро цяла турция ще ви пращам и малко се чудя за цял пакистан и авганистан,,хихихихи

имали били САЩ....еми имат защото тая измет са всички техни хора....

Много ви е страх от този човек, щом непрекъснато го споменавате! Сигурно и сън не ви хваща заради него. Добре, че на приказките за лошия чичко от Кремъл се хващат само онези, които пишат против него.

какво ще го правят,сигурно ще го разменят с някой и ще го пращат в сирия да избива сирийци.мръсни европейци..ще бъдете наказани от съдбата и от бежанците..

Da mu navrat edin fishek dynamit v kirlivija, nenormalen i prudliv guz i da mu drasnat klechkata ... a videoto shte e za negovite drugari-izrodi ot IDIL! I donijakude za vsichki zarazeni ot batzila Islijam ...

Върнете смътното наказание. В целия европейски съюз. Защото този ще го разменят с някой нещастник, попаднал в ръцете на ИД.

Louis

За какво ще го съдят във Франция? По-добре да го осъдят в страна, в която смъртната присъда е позволена.

Доживотен затвор при гадни условия, без право на помилване до смъртта на осъдения, е много по-неприятна за преживяване присъда от Смъртната такава!

До всички млеконадойни с къдрава обвивка във форума. Спокойно! Не е Путин. Четете към края на статията, кой притежава големите ресурси и после помага за решаването на проблема...

Нека си пишат, това им е работата на хората. Важното е колко им се връзват на смешките, че където и да се случи нещо лошо по света, няма как да не са намесени руснаците. И това са представители на народ, който нямаше да съществува, ако не бяха лошите руснаци!

Не е въпроса кой какъв е!!!Въпроса е в това ...никой да няма право да ми се бърка в живота вандалски!!!!!

РАДОСТ ГОЛЯМА .....ХВАНАЛИ МАНГАЛА.АМИ УТРЕ ДРУГИ ЩЕ ДОЙДАТ.ВАЖНОТО Е ЧЕ ПРОБЛЕМА НЕ Е РЕШЕН,ПРОБЛЕМА ОСТАВА !

така наречените терорости са едни нещастни момчета....... политиците да се справят с истинския проблем а те си знаят къде е.

Ха , поредния пръдльо , дето се има мониторен гений и герой ! Нещастни са наистина някои , ама не този .. този е от ония дето промиват мозъците и наемат дребни изтормозени слаби душици , неспособни да оценяват в суровия живот........Те са нещастници а не нещастни... а този е за публично бесило!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тоя абдал ще яде салама !

ЕДИН КВАРТАЛ МОЛЕНБЕК ИМА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ МИГРАНТИ.КОИТО СА В БЕЛГИЯ САМО ЗАРАДИ ТОВА ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ СИ И ДА СПАТ - НА РАБОТА НЕ ГИ ВЗЕМАТ - А И НЯМА КЪДЕ ДА РАБОТЪТ !!! И ЗАТОВА СЕ ПОЛКЧАТ ТАМ САМО БАНДИТИИ ТЕРОРИСТИ НАРКОМАНИ И Т Н ! ТОВА ГО ПРАВИ НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА СТРАНА В ЕВРОПА !!!- СЪЗДАВАТ ТЕР-ТИ И ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАТ ОТ ТЪПОТИЯТА СИ И НЕЗНАНИЕ МАНТИЛЕНТЕТА НА ТИЯ В ТОЯ КВАРТАЛ - КАКВОТО СТЕ СВАРИЛИ ТОВА И ЩЕ СЪРБАТЕ

А сега бате Ванчо , дай и на нормален български ако може де ... не ти се разира нищо... нито думи нито мисли...

тук някои е написал вица на деня: "путин и други интелигентни хора" ::::))))

И ТИ ЛИ БЕШЕ ОТ ПАЧАВРОСТАН?

Не бе! 100 % не е от Русия.

Сега да му скъсат задника на шибаното мюсулманско копеле

не, ще му четат вестник.

Неграмотник, пише се "мюсЮлманин".

... ами задник как се пише...

Тоя квартал Моленбек трябва да бъде ограден с бодлива тел и само белите хора да могат да излизат от там да ходят на работа. Маймуните и без това не работят , така че нямат бизнес извън оградата.

Че то там бели хора няма... Е, има някои по-бледолики мароканци -:))

Почти целия Мьоленбек е за изселване извън Европа !

Салах, Самир, Мухамед и.... тая каша няма никога да свърши.

тук на пулеристите никовете като х.я и др. напълно отговарят на тяхната същност

Щом са го заловили в квартала в центъра на Брюксел, значи терористите там се разхождат като у дома си. Ако беше опасно до сега да е духнал за Сирия

Ще му цепнат ли сега халката

аха...

Ти нали се декларира като германец! То там в Белгия , Холандия, .. цялото ви народонаселение такова!?

И не е лошо да прекръстят това брюкселско гето Мьоленбек на Рязанбек.

Късно го предлагаш! Вече се споразумяха с гаджалите за бегълците, не четеш ли другите заглавия?

А в провинция Еврабия на бъдещия халифат на този ще му издигнат ли после паметник като борец за установяване на Исляма и мъченик на вярата? Щото полицията ги гони тези терористи, а политиците продават Европа на Турция и ИДИЛ

ще му издигнат паметник на червения площад.

А стига с простоиите, де!

При всички случаи първо ще му издигнат паметник на Червения площад. С тия 16-18 % мюсюлмани в Русия, на Путлер ще му скъсат халката.

Като не ти харесва решението на политиците,я да чуем твоето.Ти вероятно имаш по-добро?!

остава да хванат и убиеца в кремъл

.. за "среднее му пръст " ли?...

значи се досети

Айде отпускай, отивай да спиш!

Така като гледам,скоро европейските бюрократи ще ходят из Брюксел с шлемове и бронежилетки и ще се придвижват с бронетранспортьори.

опорна точка - одобрена

колкото и да им е неприятно, путлероидите ще трябва да преглътнат и този горчив хап и да чакат опорна точка.

Хайде сега един съдебен процес по шериата(нали иска Ислямска държава) и на бесилото,на площада да се вее там една седмица от вятъра за назидание. А дано,ама надали....

Сега г чака тристаен с телевизори във всяка стая и сателитна връзка с ИДИЛ, като оня от Норвегия. Този ще преподава ислям на другите пандизчии, за да може КАТ излизат от затвора да са подготвени за ислямска Европа.

деер

Някой да ми обясни, защо го залавят този борец за демокрация?

Това е умерен борец за демокрация и равни права. Сега трябва да се пледира за освобождаването му, е и санкции трябва да се въведат срещу Франция.

Оказа се, че не Арабите , а европейските граждани са сърцето и мозъка на ДАЕШ. Белгийци, французи, руснаци, германци и др. тероризират кюрди ,иракчани и сирийци под знамето на тероризма!

Явно Брюксел се е превърнал в сборище на терористи,да бъде изваден от шенген,да се установи мониторинг и чиновници от България-Румъния като антитерористични отличници да пишат ежемесечни доклади за напредъка-застоя му