Нападението над полицаи в Брюксел може да е терористичен акт

Нападението срещу двама полицаи в Брюксел може би е терористичен акт, смята белгийската прокуратура.

Обратно в новината

Коментари - Нападението над полицаи в Брюксел може да е терористичен акт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, добър ден! До преди няколко години нямаше такива нападения под път и на път! Този път казахте истината в прав текст - сетихте се!

от бхк казаха,чи чувеку ни бил терорист,а борец за демократични права .

Не е! Не е, защото хората не искат да бъдат следени като "1984" на Оруел, сле като сте напуснали всякакви същества от гз на географията. ЕС е мъртъв отдавна.

"ЕС е мъртъв отдавна. " Глупости по москалски! Ще му се на Путю да е така, ама ще стане точно като ни лъгаха навремето за загнилия западен капитализъм!

Искам да поздравя Бокова и Георгиева със студения душ. Пиша тук, защото другата тема е препълнена. Честито, другарки. И следващия път по-добре не се кандидатирайте и надявайте излишно.

Горкия той е в амок! Пуснете го той е от "миролюбивата" религия!!!!!!

Нека ви изтребват бе, нещастници, когато ви се казваше че са вредни за Европа тези изроди...вие неееее, не било демократично, нека ви разпорят и гъзовете гейски!

Господииииии...гейсъюза определено се управлява от малоумняци, с кофи пълни с лайна..вместо мозък!!!

...ти да видиш ?!?..може да е..но може и да не е...може да е някои "умерен " терорист....е тогава ..от "нашите " е...значи малко го е рагнал...но умерено...значи не е терорист ...само си е изпуснал нервите и този с ноя ваобще не е мюсли.....мамка ви еврогеиска ...да ви изколят всичките до един еврогеиски глобалистки боклуци !!!

Е такива ли ще интегрираме в селата ни?!?!?? Според Бъчварова те ще се интегрират за 2 години,а за тия две години,колко старци и бабички ще изколят?!??!? И за 102 години няма да се интегрират,защото това са си убийци,а убийците са за затвора! Затова бежанците вън от България!!!!!

не е тер.акт , а обикновен ден в Европа

Абе тия в Брюксел са си чисти зелки..."може де е терористичен акт", така де мюсулманският боклук трябваше да отреже главите на полицайте за да се сетят че ..."е терористичен акт"!!!

Субекта ,е УНГ специалист,опитал да ампутира 3 та сливица ,на полицайа,и аппето на другиа по коремна хирургиа,4овека е от друг КОНТИНЕНТ,и НЕ работи с Здравна каса, а само с подр4ни остриета .

от къде ти идват на акъла такива бисери, бе, посерко?!

нали не искахте българи и румънци.....а сега си плащайте..пуснахте тези мангали да ви колят

Бъчка иска тия да ги интегрира! Да отива в Брюксел и там да си се интегрира с тях до насита.

Да питат Бъчварова, не се научиха тия - една махленска свада и айде тероризъм.

Да беше го прострелял в главата. Тия полицаи не се научиха да стрелят точно.

Днес бъчварова ултимативно заяви на целия български че трябва да му заселим на тоя братовчедите в България. Какво падение! Това било министър на еътрешните работи на България!

Макар че терористите предпочитат да гърмят по невъоръжени цивилни-някак си по-мъжествено е.