Убиецът с камион в Берлин минал през 5 европейски държави

Анис Амри, който премаза с камион в Берлин посетители на коледен базар, е преминал в бягството си от местопрестъплението през Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът с камион в Берлин минал през 5 европейски държави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

т.нар. "служби" не са спали. те са действали по спуснатата им " от горе" евроатлантическата ценностна система, като са оставили на свобода онез с "особеностите", а в същност галениците на обама, сорос-меркел, които са с повечето права от всички останали и са се концентрирали предимно върху мненията на нормалните по социалните медии, които са против тази сбъркана из основи система - наречени от тях "популисти".

мулти култи евро атлантически ценности..политическа повърня която ще струва живота на много европейци!!!

И сега ако не решат да наложат един пълен нов световен ред те па на.

Това е мултикултурализма, предизвикан от брюкселските бюрократи и поошряван от задокеанските им господари!Трябва да се има предвид, че при смесването на раси и култури обикновено взема превес по-устойчивата! При бракове между негър и бяла жена в 95% от случаите се раждат негърчета и приемат религията на бащата, при бракове между циганин и българка, се раждат деца, определено приличаши на циганета, а майката започва да се държи цигански! Това са факти от живота и да ги изтрием, няма да ги променим!

като не се е разнасял из Европа с голямокалибрена картечница със закачен на нея плакат "Аз съм Шарли"!

чичко Сорос -това са "отворените общества".... е, и отворени бузи, едното върви с другото...!

Любопитен съм какъв е общият бюджет на разузнавателните служби на тези пет държави, плюс този на Европол. Сигурно е астрономически голям, за да постигнат такъв грандиозен "успех".

Видно на юрогейската общност в момента гащите са свалени не до коленете, а до глезените ..... до кога бе????????????

На ти сега Шенген, на ти сега липса на граници! И тия идиоти искат и нас да ни вкарват в Шенген и ние да сме съвсем без граници и терористите да се разкарват спокойно из БГ!

Че ние СМЕ съвсем без граници за пришълците без документи.

При бай Тошо, когато не само, че имаше граници, ами имаше и жителство, пак едни най-прости селянчета от балкана успяха да взривят гарата в Пловдив, влака на гара Буново, Сливен и т.н.

колко такива случая познаваш за цялото управление на бай тошо? и същите тези не участват ли и до днес в едно уж движение, което е в парламента?

все пак, нямаше кървава коледа. забелязват се и плахи признаци на успех. шоковата терапия протича в норми. колкото и кръвожадно да им звучи на ....

Е как да няма,окървавена бе НГ в Рейна Инстамбул и то с много жертви за съжаление!!!