ЕК започна наказателна процедура срещу нас заради горивата

Европейската комисия стартира наказателна процедура срещу България заради горивата.

Обратно в новината

Коментари - ЕК започна наказателна процедура срещу нас заради горивата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хайде бой с летвата през краката! ''Казвам ти дъще, сещай се снахо!'' : ) Като сте се надупили на ЕС, така е. България вече няма нито вътрешна, нито външна политика, политиците се дупят на ''намесата отвън'' и изпълняват ''послушно'', ... Не, че всички закони са ни в ред, но ... Това си е намеса във вътрешната политика, откъдето и да го погледнеш! Долу ЕС!

Да не си "крепил" ръката на Бай Тошо бе РЕНЕГАТ-БОЯДЖИЯ???

в твоята баня!

Това доказва "колко важно" е председателството на Съвета на ЕС, с което се пъчим наляво и надясно.

Добре че е ЕС да въвежда в станата нормални закони и да изтрива такива угодни на предишните управлщващи

А защо суджуците вече 10 години не предприемат нищо, за да ги променят? Или си пишем просто така.

Ето ви на тиквата послушанието- пак ще плащаме.

Това е така за да се ограничи до минимум конкуренцията на лукойлските блядове. А що се отнася до думата "данък" г-н Тодоров, в българския език е от мъжки род - дължимият ДДС а не дължимото...

Живея в Москва от 15-на години. В момента бензинът на Лукойл А95 е 42 рубли, т.е към 1,16 лв. За сведение пиша, ако е интересно...

Стой си в москва при путя, крепостнико! Моята кола е на ток, боли ме пръста колко струва при блядовете мазута или боярщника.

Много си тъп ! Тока дали не се прави с руско ядрено гориво ?

Да да

Там няма акциз върху бензина. А що не кажеш нещо за свинското? Свинското без кост е над 360 рубли или 10 лева. В София е от 5,50 до 8 лева

Тия защо не чакат да свърши председателството ни на ЕС?

Бо Бо

Според член 16 от Хартата на основните права на ЕС, много от законите на националното законодателство в България не са съвместими с нормите на ЕС.

Ой, мамачка ! - фасона на ЛукойлБегейское и ВесоТрампата съ Смачка .

Каква европейска комисия, какви абортни напъни от запад. Бе нещастници гнили, ние сме българи и правим това, което ние считаме че е изгодно за нас. Ние си връткаме далаверата на синджирче и някакви си там дебили бюрократи не могат да ни дават указания. Ние изпълняваме само инструкции дадени от Големия Брат, а вие някакви си там пълзящи твари си гледайте вашите празни панички.

за жалост няма да се потърси отговорност от лицата въвели тези норми! И за да се знае три четири лица от МФ обслужват Лукойл в опита им да наложат безпрецедентен монопол върху търговията с горива вижте Данъчна политика Косвени данъци

Ах! Оу! Олеле! Ама как! Нали сме европредседатели, успешно! Как така ще ни санкционират! Ама вие не знаете ли кой е Винету от Банкя? Той като каже, че всичко ни е наред, .значи ни е наред. И не вервайте на очите си, а вервайте на това което ви каже ТОЙ.

Искам да дишам! НЕЗАБАВНА ЗАБРАНА НА ВНОСА НА ДИЗЕЛОВИ ЛЕКИ КОЛИ И БАНИЧАРКИ ПО СТАРИ ОТ 10 ГОДИНИ! В противен случай ще ни залеят старите дизели от Западна Европа . Алооо Народните представители спрете да взимате и започнете да давате!

КОЙ КАЗА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА МОНОПОЛ!!!

Владислав Горанов и Менда да платят сега.

Кое е това "малко дружество", от коя страна са собствениците ? Че чак ЕС да се намеси да му брани интересите ? Едва ли ще е българска фирма ...

А пък от сметки на фамилията на Кадафи в Белгийска банка в Брюксел, която е била блокирана са изчезнали над 10 милиарда евро. Алоо Бруксел, какво става?

Става и почва да ходи

а нещо така за качеството няма ли да изгрухтят охранените еврогейзери. или само ДДС-та и бакалски аритметики мониторират. да се обадят на мутрата проста, неграмотна, тлъста и нагла, той и от ядрен синтез разбира, и от фискална политика, боко ал суджук ал джендер ибн каунь. приятен ден.

За нищо не ставаме и за Х.й, не ставаме, затова Шенген- през крив макарон /няма общо с Макрон/, и както казват руските и българските комундета,- "понял/

Всичко е по руски модел в територията и затова ни посещават Чайка и патриарха Кирил-за контрол на правата линия(посока на европарите) от Брюксел към Москва.

Eдно време бай Тошо 80те години се молеше на руснаците да започне търговски преговори с Чехословакия и чакаше да му разрешат и тогават отиваше. Сега в ЕС на нашите политици им е широко около врата и могат да се срещат с който искат, кеф ти китайци, виетнамци, кубинци, араби, дори и с ким чи ако решат, не е робство като преди...Цели руски партии сме завъдили в парламента - паразити - и никой не ни прави проблем дори

Vinetou

И България, и Чехословакия бяха членки на СИВ, така че това, което пишеш са пълни глупости. И понеже сигурно си някое сополиво тролче, което не знае какво е СИВ, да поясня: Съветът за икономическа взаимопомощ, съкратено СИВ, в англоговорящите страни познат като Комекон (на английски: The Council for Mutual Economic Assistance (COMECON), (CMEA)), е историческа икономическа организация на социалистически страни, съществувала от 1949 до 1991 г. Създаден е през 1949 г. в условията на Студена война като отговор на икономическия съюз, сключен от страните на Европейската общност.

Преди да репликираш си избърши сополите. Бай Тошо е имал един червен телефон и като му се допърдявало звънял в Москва да пита може ли, не може ли...какъв СИВ те гони, някакъв извънземен ли е там от НЛОто ли ти пише репликите ? Защо не се поинтересуваш от конкретния пример, дали наистина пък не е искано разрешение от Москва, пък после се обаждай,,,СИВ,МИВ...

Вожде, млад и зелен си за да даваш заключения за времена, които са ти непознати. СИВ е гробокопачът на българската икономика защото: - тя беше създавана и развивана с единствената цел да обслужва нуждите на СИВ с евтина, некачествена стока, където качеството се компенсираше с количество. Икономика развиваща се в неконкурентна среда неминуемо загива, защото изостава на светлинни години от конкурентите - ГДР с Трабант и Вартбург и ФРГ - Мерцедес, Порше, БМВ и дори Опел. В момента в който умря СИВ, вина за коего има СССР, българската икономика получи нож в сърцето - беше изхвърлена на пазарите в среда в която тя изобщо не можеше да съществува. Последния удар над химическата промишленот, фармацевтиката и леката промишленост нанесоха високите цени на природния газ внасян от Русия - 570 долара за 1000 куб. метра за нас и 185 дол за Германия например. Ти сам прецени как се развива конкурентно производство при цена на енергоносителя ТРИ пъти по-висока от конкурента. Не ми говори за СИВ, моля те!

- Защо ЧЕЗ си продадоха бизнеса в бг? - Защото си изпиха Ginka by Lobby ...

portal

Рюсняшкия ботуш на врата трябва да се пита първо... Квис а тия писма и санкации... Нали ако "братушките" не ги кефи... Ще ги платим ние...

така се мачкат прохождащите,и хоп-няма конкуренция на картела

Браво на ЕК, иска да удари монопополистите рашки и да даде възможност да се развиват на по дребните, вкл и на хора като Марешки.

Закона за горивата е в този вид, защото едни тарикати точеха ДДС. Имаше фиктивен износ и т.н. и това беше начин да се затвори кранчето.

Ако узнаят какви боклуци и "добавки" смесваме и какво ни продават!

...свободата на стопанска инициатива. Никаква свобода. Само на ГЕРБ фирмите могат да извършват бизнес в Б-я.

Май от Европа не са разбрали, но цените тук могат и още да се вдигнат. Така, че трябва да слушкаме, защто като ни накажат от ЕС, то държавата наказва после нас. Аз питах и пак ще питам, защо като се вдигне курса на долара с 5 ст. дизела и бензина скача с поне 5 ст., а като падне с 10 ст. курса най-много да свалят цената с 2 ст. И това като практика на ЛОйл никой не проверява. Казват, че голяма част от цената бил акциза и ДДС, но защо горното се случва - скача курса с 5 ст. и цената се качва с 5 ст.?

Нито през турско, нито през съветско не е имало такова чуда, както през Еврпедецко.Лудите евроблизачи, ко стаа а.Мама ви селска, всички си мислехте, че като свалите БайТошо ще живеете в "Корекоми".Цървули селски, видяхте ли къде е европейското добро-от неправилната страна на Х.я от която се намирате и вие.Яжте сега евродемокрация, мама ви проста.

Шилo

На баба ти хвърчилото! ЕС ни казва "Премахнете монопола на Лукойл!". Ама тъпия руски трол вижда нещо лошо в това. Аман от малоумници!

ха ха ти първо проучи но добре чии е той ще се изненадаш па тогава пиши ?!

Някогашната ЦК на БКП и ЦК на КПСС ряпа да ядат от сегашната ЦК на ЕК някога поне имахме суверенитет сега и това нямаме и това не искат да го видят само джендърите ! Нашите не могат и да пръцнат без да знае или без да питат ЦК-то !!!

Шилo

Какъв суверенитете бе, открай време, с малки изключения, сме руска губерния. След 1944 бяхаме направо руска република. За какъв суверенитет говориш? И какво му е лошото на ЕС бе, иди виж как живеят хората в тези държави, дето ги приеха малко преди нас, но които се отърваха от руското влияние. Иди виж как живеят в Румъния, дето беше след нас по всички показатели. И за това ли ЕС е виновен бе?!?!?! Крет*н!

Ма как няма да живеят добре тези от ЕС ве като обират такива като нас ? Навремето пак са били добре че са обирали колониите си сега пак са добре че пак обират но други колонии нас ?Навремето нашето ЦК пак се съобразяваше с батко но имаше и сила и си решаваше задачите тук а сега нашите каква сила имат като чакат нареждания и заповеди от "големите нацалници " ?

Хайде сега пък, румънците живеели по-добре от нас? Къде и кога си го видял това - явно не е в Румъния, а във Фейсбук например?

link

Няма как да стане! Нито Макаров, нито Попа (руския), нито Путин са съгласни. Забравете!

ВБА

Това е добре, но нека да започнат наказателна процедура и за некачествени горива, които замърсяват въздуха поне 1-2 пъти отколкото в Германия, Франция, Швейцария и... и то при изправни превозни средства според еко нормите за отделени вредни газове. Ако почнат наказателна процедура и за спазване на нормите по ниски от EU 4 те тогава, ще ни се скрие шайбата, а за дизела, като качество хептем, ще изпаднат в потрес. Българска фирма има разработена нанотехнология, която намалява не само въглеродния двуокис, но и отделяните вредни въглеводороди, азотните оксидни и др. Понижението на отделените вредни газове е осезателно даже МПС да няма филтри. Понижава разхода на гориво и увеличава КПД на двигателя. Фирмата е варненска /NanoBoost/, която търси производител. Технологията е иновативна, и позволява да се обработва горивото, както, и да се използва, като добавка към нафтата..... Все още има шанс дизеловите двигатели да се спасят, но трябва модифицирано и очистено гориво така де нафта. Въпросът е, колко, ще се оскъпи цената на нафтата или добавката, но пред чистотата на въздух,а и природата си заслужава да се опита , колкото се може по скоро....

Всичко върви по план! Тия с нас на глава не могат да излязат. Великобритания първа го разбра. Въпрос на време и други да се усетят.

Нищо няма да се направи, щото се пази интереса на Лулоил. Това е! В Германия внасяш ДДС-то като ти се плати фактурата.

Все ни хвалят, хвалят, хвалят... и току ни отвъртят някой шамар че да поприземят малко егото на управляващите ни;)

Не може! Руският монопол е защитен и точка!

Ал

Какъв руски монопол, бре!? Основен акционер в ЛукОйл са Ротшийлд!

Ти луд ли си? Защо не скачете тогава срещу тях с Перхидроления Чезомразец???

За всички коментиращи и неразбиращи схемата. Ето затова има монопол в БГ и то определен от държавата. Как да вкараш горива в БГ като трябва преди още да ги продадеш на неясно каква цена да платиш ДДС-то за него. Добре че сме в ЕС иначе монопола на горивата (ако тези боклуци могат да се нарекат горива) щеше да е до безкрай.

той и в момента е до без край....след като Лукойл държат над 90% от търговските складове ти къде ще си съхраняваш горивото,че ще им се правиш и на конкуренция ??? иначе картел няма

Абе, Баце, тея твоите ора що ти развалят рахатлъка, ве! Нали рече, че сичко си напраил на шес! Ко стана, ве!

Тези май се опитват да провалят председателството Му...

Тези май пак са спали с отвити крака. Как е възможно изобщо да си помислят дори, че малкия бизнес има някакъв шанс В Бг? Нали тук има #КОЙ, #ТОЙ,#МОЙ,#СВОЙ и т.н. Как обикновеният търговец ще им се бърка на тях...

Ми като не можете да разберете, какво коментирате тогава. Разбира, не разбира - нареден да се изкаже.

Да бе, тези европейци още малко и ще поискат държавата да се откаже от нагласените в полза на "Лукойл България" търгове? Това да не ви е Европа бе, ей?

Лошо за картела на горива дето го "нямаме" в БГ хахах Лукойл официално ще излезе на загуба сега,досега някакси на 0 го докарваха завалиите

Когато имаш добри счетоводители, винаги си официално на загуба ;)

Тия пак ли ще ни карат да дигаме цените бе,явно брекзита им бръкна дълбоко некъде