Атентати в Брюксел, десетки убити и ранени (снимки)

Три взрива избухнаха на летище "Завентем" и на метростанция "Маалбек" в Брюксел. Общият брой на жертвите е 34, а ранените са над 230. ИДИЛ пое отговорност.

Обратно в новината

Коментари - Атентати в Брюксел, десетки убити и ранени (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ердоган заяви : " . Ние сме депортирали един от нападателите в Брюксел депортиран пpeз юни 2015 oт Газиантеп белгийците не са заловили терориcта , въпреки нашите предупреждения , че този човек е oт терористичните бойци a тoй e бил освободен , "

що трееше да има жертви за да разберат тия какво идва от Истока?

Имало дестки жертви! И къде са тези жертви? Не дадоха нито една! Нито едно име? Ало! За глупаци ли ни смятате? Или с тоз измислен фалшив атентат искате да си прокарате закончетата?

Исляма нали била мирна религия, която не води до кръв и жертви, до убиване на деца и майки? Защо се строят джамии в Европа и България, а не училища на тяхно място? Кога Турция ще стане светска държава неподкрепяща тероризма, с ислямиста Ердоган на кукуво лято? При падането на България под турско робство исляма ни е върнал с векове назад, България от водеща държава по онова време е станала последна дупка на кавала в днешно без промишленост, без икономика и без собствено независимо и защитаващо интересите на българите управление.

Аз мисля че тези атентати стават именно в страните които приеха мигрантите. Включително и Турция. Сега вече не можем да разберем кой е мирен и кой терорист! Съмняваме се от всеки минаващ по улицата. Турция беше светска държава и се разпада именно от терористи които не искат да бъде такава.

Време е за новия Хитлер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

меркел и могерини как се чувстват, европа е в кръв при това управление

Чувстват се както им кажат "големите батковци", истинските собственици на Европа. Сега трябва да очакваме навлажнени погледи и сърцераздирателни вопли за повишаване на сигурността ... в името на бъдещето на децата ни ...

Белгия води щафетата в Европа с най-много експортирани терористи в ИДИЛ на 1000 души население. В Белгия от години съществуват и работят спящите клетки на ИДИЛ. И това го казват техните служби. От години службите не влизат в прочутия квартал Моленбек. Там търговията с наркотици и оръжие процъфтява. От Моленбек тръгват следите на почти всички терористични актове в Европа. Организаторите според министъра на вътрешните работи на Белгия Ян Ямбон, са мигранти 3 и 4 поколение и според белгийските закони нямат право да им проверяват паспортите, могат само на тези, които не са родени в Белгия. Според него в Белгия има и много френски граждани, свързани с ИДИЛ и чакащи да премине "бурята" във Франция и тогава да се завърнат в Родината си и да продължат с подготовката на нови терористични актове.

Това доказва, че причината за това, което вършат е в корана.

Корана няма нищо общо с измислената вяра на ИДИЛ, която изповядва СМЪРТ.

Терориста няма вяра в никаква религия! Смърта е еднаква за всички! Вкусът е еднакъв! Жалко за всички невинни жертви по целият свят! Скърбим за всички! Трябва да се обединим срещу ИД. Тези плъхове трябва незабавно да се унищожат.

Великденското жертвено агънце- Европа Атентатът в Брюксел е ясен сигнал към Брюксел и Европа, че американските ястреби Франция , Англия и помощничката им Германия трябва да се изтеглят веднага от Сирия и спрат всякакви военни действия там. Атентатът цели да разобличи лицемерната и геноцидна политика на Брюкселските неолиберали, сервилни кучета на САЩ , провеждащи неговата политика в Европа за ликвидиране на еврото като най -голям конкурент на долара за местото му на първа световна разменна валута, вършещи войните на САЩ в Ирак, Либия, Афганистан и сега в Сирия с парите на европейските данъкоплатци. Всичко започна от световната финансова криза разразила се в САЩ 2007 г. срутила САЩ, оставила го без икономика и пари. Но Барак Обама успя по време на двата си мандата с новата външна "миролюбива" политика на САЩ пред света "в името на мира", да води задкулисни войни от Ирак до Афганистан, после Либия, сега Сирия единствено в интерес на големите оръжейни олигархични корпорации, владеещи американските демократи, като прехвърли сметките на Америка (финансирането и тежестта на войните) си към своите верни кучета -.европейските неолиберали управляващи монолитно ЕС и Европа в последните 15 години и продължи да води войните с техни пари, но лаврите да обират американските оръжейни и нефтени корпорации, а пешкира от бежанската вълна да обира жертвата Европа. Същата политика срещу Европа и еврото води и неолибералното копие на САЩ- Путинова Русия "противопоставяща" се на САЩ не на идеологическа основа, а на търговско икономическа , деляща със САЩ енергийните пазари на Европа и оръжейните на Близкия изток. САЩ и Русия са двата черни демона делящи Европа и определящи нейното бъдеще. За това и казвам, че Барак Обама е най-ловкия и най-успешен президент в американската история, успял да отложи залеза на Америка като световен икономически и военен хегемон за сметка на Европа. Най-виновни са европейските неолиберали в ръководството на ЕС и големите държави, сервилно навели глава пред САЩ , предали доброволно външната политика на ЕС в ръцете на САЩ , оставили ЕС без самостоятелна външна политика.

Вечно ще сме благодарни на г-жа Меркел, че ни отвори ръцете и пътищата към европа-та, която искаме да завладеем, да ви дадем нашия генофонд и да ви унищожим...

Извинете, но някой помни ли защо САЩ и НАТО бомбардираха Сърбия 1999 година? Някой помни ли колко невинни жертви имаше в Сърбия? А сега защо плачете за Европа? Да, всяка трагедия е ужасна! Но я се замислете! Нима не е време децата на убитите в Сърбия да потърсят сметка на НАТО за изгубените си родители? Господ забавя ,но не забравя!!! И бежанците са туристи, а не хора в нужда! Тогава пак имаше бежанци от Босна, Сърбия, Черна гора, Словения..Хърватска... САЩ и НАТО са враг, а не пазител, сега е показателно ,че е така! Турция е НАТО и ни наводни с туристи, както и нашата БКП наводни някога Турция с т.н. екскурзианти , но аз помня ,че не беше така. ТЕРОРА ражда ТЕРОР!!!Никога не забравяйте историята!!!

щом не помниш, значи си късопаметен. да ти припомня: в сърбия имаше диктатор, който беше подпалил балканите и ако нато не го бяха свалили, милошевич щеше и нас да завлече във война. така че само можем да сме благодарни, че съседна сърбия сега е по-нормална страна, а не военна диктатура

какъв диктатор бе - беше държавник, който си защитаваше страната - каквито бяха и Саддам, и Муамар. Като ги гръмнаха какво стана - ада слезе на земята. В, понякога се налагат и по-крути мерки - щото толестарията видяхме до какво води. А сърбите ги думнаха, защото се опълчиха срещу американците. Но пак не ги пречупиха - сърбите са народ, достоен за уважение

Да бе диктатор, то за това стотици и хиляди обикновени хора висяха по мостовете денонощно...Този диктатор не искаше мюсюлманска република в сърцето на Сърбия. Утре ако решат да си имаме и тука една насред територията на България и ние ще излезем диктатори.

Извинете, но някой помни ли защо САЩ и НАТО бомбардираха Сърбия 1999 година? Някой помни ли колко невинни жертви имаше в Сърбия? А сега защо плачете за Европа? Да, всяка трагедия е ужасна! Но я се замислете! Нима не е време децата на убитите в Сърбия да потърсят сметка на НАТО за изгубените си родители? Господ забавя ,но не забравя!!! И бежанците са туристи, а не хора в нужда! Тогава пак имаше бежанци от Босна, Сърбия, Черна гора, Словения..Хърватска... САЩ и НАТО са враг, а не пазител, сега е показателно ,че е така! Турция е НАТО и ни наводни с туристи, както и нашата БКП наводни някога Турция с т.н. екскурзианти , но аз помня ,че не беше така. ТЕРОРА ражда ТЕРОР!!!Никога не забравяйте историята!!!

това не е само нападение в столицата на европейския съюз, това е нападение над цяла Европа. всички служби в различните евро-страни трябва да се обединят и да контролират движението на съмнителни субекти, също да се проследи откъде си набавят оръжие. явно са свързани с мафията, а може и да се окаже, че са протектирани от подкупни бюрократи

С две думи, ако американците решат да има още атентати в ЕС-ще има, ако решат да няма, няма да има...

опорната точка от щаба на меркел гласи : " ние не се страхуваме от терористите и от исляма, ние се страхуваме от десните полулисти, които ще се възползват от този атентат! " - тоест, кажеш ли нещо против терористите и исляма, ти си десен популист.. !? На тях им харесва, а и е закономерно матрЯла да се дави в собствената си кръв. Изхожда се от там, че е заслужено след като може да е толкова тъп и сам да си избира палачите за да им се кланя. И разбира се, че няма никакво значение дали опорната точка сама по себеси е безсмислица. Така или иначе матрЯлА не може да различава едното от другото.

Това е статията. Германците са свалили гащите, така да се каже. Отразява общата правителствена нагласа, така да се каже. Звучи вългарно и трагично. Бог да прости Германия: "Германското здравно министерство популяризира секса с бежанци"

Напомнят ми францисканците-биели се с камшик по гърба сами,за да достигнат божествено просветление-с една дума садо-мазо.Дай да те щипя и таковам жената пък ти ме оправдавай.Сами си копаят гроба-Германия вече се надига.Не мисли,че всичко е мирно и тихо там.

Карикатурите? Нарисуваха ли ги вече?

НЕЗАБАВНА,МОЩНА, МАСОВА И БЕЗКОМПРОМИСНА ДЕПОРТАЦИЯ ЗА ВСИчКИ ИСЛЯМИСТИ . СЕГА.!!!!!! УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО

Вече започнаха да ни подготвят, че в името на сигурността ни, можело да очакваме да се дадат повече правомощия на полицията и военните. Т.е. вървим към милитаризация ... Тоя ЕС все повече вони на оригинален и неподправен уолстрийтски болшевизъм. Едно знаят от Уолстрийт, едно баят - от 1917 година насам.

Визираш мен-"Haron ( нерегистриран ) 22.03.2016 22:37 Не зная-обстойно мога да ти говоря за атинската демокрация,но дори там е имало ред.Изхода е един-да се дадат големи правомощия на полицаите и със съгласието на Брюксел-нова съдебна некорумпирана система.Питам се-докога. Е аз заставам зад думите си.Силна полицейска власт, а който полицай не е на поста си , а в колата не да се гони,а да се съди.

i_iskren@mail.bg

Ще ми се да визирах теб, братле. Наистина. Но това са общо взето думите на един от гостите на Цветанка Ризова тази вечер.

Ако иска да оцелее Европа трябва да промени законодателството си ,за да могат да бъдат депортирани всички ислямисти.Това трябва да се товари на кораби и самолети,кой откъдето е дошъл.Да ги научат как се правят кирпичи от сахарски пясък и камилско áко, и да си строят там бордейчета и да си правят там магариите.Иначе оправия няма да има

И така, Хора !: като изключим петдесетината Воистине-Коментара/Реплики (т.е. ПОД 1.5%) - Тук 'наште' Отново Доказаха Тяхната 'запазена марка' от Целеви Инсинуации, Диверсии и Пропаганда. Е ли Смислено Това да Продължава да бъде Допускано ?!

И какво? Верно ли има изненадани? Верно ли има възмутени? Разгневени? Честно? Сложихте ли си вече аватарчета с белгийско знаме, или с герба на Брюксел? Не сте?! Какво чакате!?

"бежанци",от който всеки пети има снимка с калашник,оставиха границите отворини дори след като ИД се похвали,че са вкарали над 4000 бойци....

Пак почнахте деление-хора умират те се карат.Аз пък да ви кажа се радвам,че полицаите щъкат навсякъде.Искам,обаче не само да гледат,но и да проверяват съмнителните.Б.Б прави струвай-довърши мрежата на границата.Ей братя българи-един хляб ядем , а кой крив кой прав-накрая пред Господ пак сме равни.Подайте си ръка и да оправим тая наша България.

Щъкат и в това време на Цариградско се гърмят като през деветдесетте.

Няма да те лъжа-дъщеря ми настоява да се предвижва с метрото,а аз умирам от страх.Все ми е оная картина от Брюксел пред очите.

Исторически е доказано, че забърканите конфликти по света почти никога не рефлектират върху хората, които са ги забъркали, а само върху обикновени хора. И този принцип важи навсякъде. Кой плати сметката с КТБ?

Дрън, дрън та пляс! Каквото си посееш това ще жънеш!

сещам се как напевно ни лъжеха на времето седесарите, че влезем ли в НАТО ще живеем мирно и спокойно, че влезем ли в ЕС ще потечат реки от мед и мляко, само трябва да съсипем, разградим и нарежем построеното при лошия соц

Бем ти соца! Ти още ли живееш там?

не, за жалост

Кой, кой, кой удари папагала по окото?

Кой, кой, кой удари папагала по окото? Пише само глупости. В протокола ще запиша че ИДИЛ удари папагала в окото.

Питай идола си Болен, пиленце. Това оченце е негово!:)))))))))))))))

Като гледам е твойто. Ама ми се струва че малко са ти посинили.

ИДИЛ и Кремъл са побратими в омразата си към свободния свят

На колко ракии си бре пустиняк? За 10 лв повтаряш едно и също от 5 часа.

Не е пустиняк и събира пари за батерии.

Тъй,тъй афсулютно правилно и мойту чернуту Обимъ тъй вика, а той е като врачка,какфото е казал тъй става.

СОРОСОИДНАТА МАФИЯ ,ОТ КАДЕТО МИНАТ -ТРЕВА НЕ НИКНЕ

И Болен не вирее вече...

Кой, кой, кой удари папагала по окото?

Еми нас сиганите не ни щяха,че много сме миришели, а вас българите ,че сте им подяждали манджата в Европата.Сега онова черното араб казало днес,че още атентат ще има. От много избиране си избраха арабите, а християните отхвърлиха.Ний в маалата се пазим с автомати вече.Залоствайте вратите и си пазете жените,че ония много такооат,особено мазни демокраси.

Друг е въпросът защо психично болното руско племе се радва, така както се радва и злобее местната русофилска сган и размахва назидателно пръст : На ви демокрация!

Защото са влечуги, затова! Путлерасти, воленясти, пеевисти и комундрели! Кво да им кажеш...

на ви демокрация, спете спокойно нали НАТО ви пази

Въпросът е, защо някои пъстри индивиди си мислят, че са неразпознаваеми?

R.A.F -vs(eto) не е сложила оръжието а има споразумение с правителството на федералната република да не го вади пак че тогава германците с/у германци -БОЙ до дупка

Е те РАФ няма да вадят оръжие срещу своите, де. Срещу лидерката на свободната германска младеж която управлява ФРГ сега.

Ще го търсят със свещ дребния с мустачките скоро време. Особенно колегите дето отвориха вратите

Тя и Мергела има същите мустачки ама на друго място. Една педя под пъпа се пада. Намира се с набарване. :)

В Европа годишно влизат руски газ и нефт за близо 1 трилион евро (1 000 000 000 000 €). Докато касапницата в Сирия продължава, никой не може и да си помисли за прокарване на конкурентни газопроводи на руските. Преди това Русия въоръжи до зъби и режима на Саддам, за да поддържа войната му с Иран и дестабилизация на целия регион основен конкурент на руския газ и нефт. 25 милиарда долара оръжейни доставки толкова доставиха на Садам. Колосално количество при ония цени. Последните 5 милиарда дори му ги опростиха. Дори и България изгоря с няколкостотин милиона братска помощ

ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ БЯХА УМЕРЕНИ ,ТЕ СА НА РАЗКЛАТКА НА НАТО.ХА ХА ХА

Аре сега Европата пак да каже нещо смешно за най издирвания теорист в целия ЕС. :) Кажете де, че бил склонен на предателство или нещо подобно.:) Да ви запукат пак умерените опозиционери. Ей няма по-смешни хора от западно европейците и украинците. Добре де и българите да не се обидите.

Искахте членство в евросъюза и нато , искахте "демокрация - ами честито - имаме ги! Преди 1989 година и пиле не можеше да прехвръкне през държавната ни граница - имаше държава, наречена България.Днес има територия, на която преди двадесет и пет години е имало държава. Ами предпочитам да гледам руски филми, отколкото мазни турски сериали, чалми, шалвари и бурки!

Волене! Мирен, мирен!

Не е само Волен, много сме да не казвам че ти си самичак, ако се огледаш.

Не, не е Волен - Волен е третостепенен актьор, член на актьорската трупа която ни играе театралната постановка "Двадесет и пет години демократичен преход".Волен един от шайката псевдополитици, продаващи за жълти стотинки това което е останало от държавата България.

А бе стига сте ревали на чужди гробища...алооо белгииците, подкрепяхте ли "нормалните" терорист, а сега защо рИвете

НАЛИ СТЕ НАЯСНО ЧЕ ТАКИВА САУДИТСКИ И ТУРСКИ ЗМИИ СЕ ОТГЛЕЖДАТ И ПО БЪЛГАРСКИТЕ ДЖАМИИ ОТ УАХАБИ ИМАМИ ЗАВЪРШИЛИ В МЕККА :)

стоп ! това са инвестициите на бойкоердоган !!!!

Някои се чудят защо пустата му Америка не се намеси. Че защо да се намеси?! Да осигури конкурентни доставки за по евтини енергийни идточници на ЕС ли?! Ми, я вижте къде дръпна доларът и къде е конкурентоспособността на европейската икономика?! Длъжни ли са пак да наливат милиарди, както направиха с плана Маршал след Втората световна война, за да изправят съсипаната Европа и Япония на крака за 10 години?!

Вече няма накъде. Ще се намесят. Дано свършат работата, дето Путлер не можа да я свърши, само дето се биеше като юнак в гърдичките!

те отдавна се месят и каквото можаха го свършиха

Ами как ще се оттървем от тероризма, като руснаците се бият с тях, а американци и Западна Европа ги подкрепят и въоръжават!

Имаме срещу себе си и една империя, която разчита точно на разединението и противопоставянето, на корупцията, пропагандата и терора. На дестабилизацията. Една милитаризирана империя, която отделя почни ¼ от брутния си вътрешен продукт за въоръжение и още толкова за корупция. Истината е, че ще успеят онези европейски и американски политици, които ясно осъзнаят и успеят да осъществят единна политика, стъпила на нашите общи ценности труд, дисциплина, уважение, свобода, демокрация, равенство.

Това за империята явно се отнася за клинична пътека по НЗОК, която са ви отказали, но как да ни помогнат срещу терористите "единна политика, стъпила на нашите общи ценности труд, дисциплина, уважение, свобода, демокрация, равенство."? С "ценности" срещу ислямисти? Говорите празни приказки и ви се привиждат врагове, където ги няма.

Много си тъп Саше, нали искаш демокрация... а демокрацията нали е точно това, виновниците на съд

Това не са "общи" ценности - това са християнските ценности, които биват унищожавани от кукловодите на гоиреспоменатите европейски и американски политици, на които се надявате. Не поради друго, апоради факта, че доста отдавна, нито САЩ, нито европейските държави не се управляват от християни. Новите ценности на западната цивилизация са: тотален материализъм, хомосексуализъм и педофилия. Дори ни учат, че ако не сме про-гей, значи не сме никакви демократи.

Докато тъпанари като теб умуват за някакви си ценности,тия МЮСЛЮМАНСКИ талибани ще ви изпорежат главите!