В Брюксел изразиха подкрепа за Кристалина Георгиева

Евродепутати изразиха подкрепа за номинацията на Кристалина Георгиева за генерален секретар на ООН.

Обратно в новината

Коментари - В Брюксел изразиха подкрепа за Кристалина Георгиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В БРЮКСЕЛ СА ОТБРАНИ РАЗБОЙНИЦИ , ТА ЗАТОВА Я ПОДКРЕПЯТ , А НАЙ ВЕЧЕ ЗА ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ НЕЯ КАТО ПРЕДНА ПОЗИЦИЯ ПО АЛЧНОСТ

само че бруксел не е в савета за сигурност на оон ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Толкова е ценна като комисар, че бързат да се отърват от нея. Цяла нощ евродепутатите са давали интервюта и от сутринта нашите журналята почнаха да ни облъчват.

Юнкерчо много отпаднал нещо до тая скрипя и такава "радост" излъчва да се разплачеш!Технократите искат да управляват и ООН,но иначе Сталинка с антибългарската си позиция ни оряза по всички фронтове и продължаваме да сме най неравнопоставени в Европа

Отърваха се в Брюксел от пепелянката поне за месец!

че в Брюксел изразяват своята подкрепа буквално на всеки един претендент. С това манипулират българи. Моята прогноза, че ще изберат хърватка Весна Пусич

Кристалина кой я издига? България или Брюксел? Като ще ни управлява Брюксел, за какво ни е правителство и президент?

Нюнюркювците от Брюксел повече си допадат очевидно с тая порода прасе.

Брюксел най-обича националните предатели в еврогийския СЮС.

мислех да не гласувам,ама сега ще отида и не само аз и ще гласувам ПРОТИВ ГЕРБ !!! то бива ,бива ама този безродник и страхливец се О*РА тотално !!време е да го накажем и да спре да се снима,друго не прави !!всички на избори и ПРОТИВ !!знаете си !!!

Долно Камарци!

че то там само меки китки и безродници досущ като нея - краставите магарета се надушват и подкрепят, но и при всяка възможност се и ритат коварно!

цвекьо пъпеша пак се е издрис-ал в гащите на скапаната тиква

изберат Има къде-къде по-достойни хора, разбира се - от други държави

Какво става тука бе?, още едното страшило не е изкочило от ковчега и хоп- веднага друго скача вътре!Бате, не мойм ги закопа всичките бе с тези темпове- "закопавай-откопавай"- докога бе бате?

'Надявам се Русия да я подкрепи, тъй като българо-руските отношения традиционно са добри", подчерта Александър Граф Ламбсдорф. ' Александре, не говори за традиционно добри руско-български отношения, че нашите русофоби ще получат инфаркт!

Пу.ин ще я подкрепи при падането!

Лицемери.

Разбира се ,че това е по подходящата кандидатка във всяко отношение.Тя е по млада,образована ,по дейна ,не мирише на нафталин още от комунистическото време.Дано се получи.

Ама много късно де можеше и от вчера и от оня ден да започнат с посвлите от Е.С . Ама вие от Е.С бюрокрацията попотахте ли Путин какво мисли по въпроса щото ако не сте няма да стане !

Да, работата е уредена!

Кой е този тъпак че да я подържа ! Пияна работа , Сталинка шеф на ООН ! Слави прави референдум да излезем от ЕС !

И после чакай за виза да излезеш (отидеш) до Гърция, например!

цнимката всичко се вижда! особено изражение (стил Хилари)

Подкрепят я, защото знаят, че още в самото начало беше готова да приютим "маминки и деца". Така че за тях тя е идеален кандидат.

Горките евродепутати, чак сега разбраха, че трябва да се отърват от теоретичката на европейската демография!

Взе ми думите 789.И аз мисля, че с нетърпение чакат момента, да се отъват от нея

Така или иначе Сталинка няма никакъв шанс. Не се ядосвайте толкова

МИНИСТЪР РУМЕНА ДЬО ПАЧАВРОВА ПУСНА МЕДИЙНИТЕ ПАЧАВРИ ДА БЪРШАТ СТЪКЛАТА НА МУТРОМОБИЛА :))))

няколко елемента правят впечатление. първата картинка показва, че нефелността на ЕС-лидерите и олигофренията им е заразна и личи. втората показва, че профилът на мутрата проста и неграмотна, най-тъпоумний измежду премиерите в галактиката, се списва от някой, малко по-малко тъп, след като е с двойно "Ес" и на чужд език, брей, брей. за останалото коментарите са излишни, номенклатурата си се намества от една позиция на нищоневършене и празнословие, на друга подобна. приятен ден.

леле каква смрад е извадила тиквата от пъпешовите изборджийски чували!

Ако Кристалина имаше поне грам чест или достойнство -нямаше въобще да се връзва на мръсните игри на Европа. Ето колко й пука за България!!!!

ЕС-то отделна кандидатура ли ще има за председател на ООН-ето или ще играе с тази на БГ-то. Какво става, бе, за газопровода и за хъба Русия да преговаря с ЕК, за ООН кандидатурата се издига от Брюксел, къде е Българийката?

ЕНП все пак.

Тоест сценката е подготвяна отдавна. И пак се мъчат да ни хързулнат с това кой щели да подкрепят руснаците. Само да припомня: По-рано този месец се появи информация, че Унгария, Латвия и Хърватия, с подкрепата на Германия, смятат да номинират зам.-председателя на Европейската комисия Кристалина Георгиева за генерален секретар. За Пекин ще е по-комфортно да си сътрудничи с познат лидер представителят на САЩ в ООН Саманта Пауър по-скоро би си изяла косата, отколкото да подкрепи Бокова. Ако България реши да смени досегашния си кандидат за поста и издигне Кристалина Георгиева, което е нейно суверенно право, тогава ще решаваме, изхождайки от новата ситуация, че ще има нов кандидат, коментира Лавров. За настоящите кандидати от Източна Европа, които заемат по-високи позиции от Бокова в класиранията, се смята, че са любимци на Русия.

Та, какви са тия светила...дето са хвалили Кристалинчето??? Същите подлоги.....

Ах..!Кристалина не се ли изненада от номинацията..!? Какъв лицемерен свят..!? Може Бокова да не е подходяща, но това е унизително..!

Гордата европейка Кристалина Георгиева, замени Руската подлога Дъщерята на Убиеца!

а в Русия квичат на умряло и се наливат с водка до безпаметност:))

Ако те си разбрал още....без гласът на Русия....няма генсек.

Гледат ни сеира как се мъчим да угодим на всички и сигурно си мислят.... Ха, дойде мачка за погачка! По-партийна кандидатура от Кристалина няма. Сега ще стане.... заменям вето за ембарго.

А така Бюкс -Гюзелски ханъми мощно подкрепяйте Сланинка Георгиева!!!!!!!!!!!Тя е вашият фаворит но ако не и се отворят шортите в ООН ето то я назначете за шеф на бежанските центрове в България!!!!!!!!Тази фитка става за звеновод на тарамбуките!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Брюксел е марионетка на ЦРУ. Горката Европа!

Цялата борба е за такъв кандидат, който да мине покрай 5 гласа-вето и да достигне 9 гласа подкрепа. И това се решава не от българите, а от Света. За мен е важно само българка да успее да достигне тази висота - нямам против Мая Манолова или Сергей Станишев да е, важното е да е българка.

хахаха.. Четвърта новина за Сталинка днес. Аман вече. Ало, дира, не се ли усещате вече? ББ и Стиинка Роско и Сталинка, Митов и Сталинка. Брюксел и Сталинка! Ай стига вече!!!!?

Както искайте си я наричайте Кристалина, ВАЖНОТО е, че няма да е червената престъпница боклукова.

мИтоди, мИтоди Жалки мИтоди!

а Сталинка от кои е?

Чао на червената Баба Яга, да ходи при Джуджето да си я издига. Никой, който се е съюзил с Русия не е прокопсал.