Радев: Против СЕТА съм, Римската декларация да се промени

Никога не съм приветствал и няма да приветствам СЕТА (търговското споразумение ЕС-Канада), никога не съм гласувал и няма да гласувам за СЕТА.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Против СЕТА съм, Римската декларация да се промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президента като отиде в Европата едно дрънка, като си дойде и като му се развика Нинова по телефона друго.....

Не разбра ли, че партенките пускани от тартора ти Боко, са миризливи манипулации. Чети и ще разбереш какво е станало в Рим. Ми нищо не е станало заради Полша. Но чугунците не четат, само слушкат и спамят.

Големите от ЕС "не разбраха" какво се случи в края на миналия век. Те си мислеха, че комунистическия блок и СССР се разпаднаха защото Запада бе силен, но истината бе друга - Руснаците вече не искаха да подкрепят един имагинерен комунистически блок в който всички бяха "за" комунизма, а на практика си гледаха собствения интерес! Това се доказа веднага след като се разпадна комунистическия блок, СИВ и Варшавския договор! Всички онези държави - Чехо-словакия, ГДР, Полша, Унгария, България и Румъния веднага се хванаха за другата "цица" и започнаха да използват ползите на т.н. капитализъм! Махайки циреите от соц блока - вкл. Молдова, Украина и др. Руснаците започнаха да играят сами за зебе си и явно тактиката им печели...за сега! Същото става сега със САЩ - те не искат да плащат сметките на ЕС! Той ги тегли назад! Тръмп е в същото положение като Горбачов едно време - много мразен, но изключително необходим и ефективен! Англичаните се опомниха, взеха се в ръце и хукнаха да бягат от потъващия кораб ЕС с брекзита!! Дано сега ние оставащите в ЕС си направим добре сметките и разберем, че сме сами и трябва да си гледаме нашия интерес, а не американския, руския, канадския, китайския или някой друг!!

Те затова са големи щото нищо не разбират, а ние затова сме малки щото от всичко разбираме

ЦАПАТ ФОРУМА! Щом президента обявява публично , че не е подписал СЕТА означава,че Борисов лъже!Ако не лъже - да го докаже! Ако не може а всичкото ГЕРБ му ръкопляска значи,че ГЕРБ са лъжлива пасмина или зомбирани недое..ни кокошки.Елементарна логика !

Ама кажете, има ли някой в ЕС който да се интересува дали българите са съгласни? ТОГАВА....?

Клепоухко по същия начин ще подпише за разглеждане на приемането на Шарията! После ще се вайка, че бил против.

Какво приказват политиците не е интересно. Важно е какво подписват. И не разбирам защо трябва да сме солидарни с каквото и да е в Европа. Всеки в Европа гледа само собствения си интерес. Не може да има компромис когато става дума за държавни интереси.

Свободната международна търговия, част от която е СЕТА, като цяло е зло.Това е така защото води предимно към масиран внос от Азия на всякакви боклуци на ниски цени. Там някакви клетници се гърбят по цял ден за никакви пари за да богатеят криминалните структури, които държат обмена. В нашия свят този внос пък създава безработица и повишава конкуренцията между хората за неща, които по принцип им принадлежат и не трябва да са въпрос на коментар. Та - международната търговия е вредна като цяло и за Азия и за нормалния свят. Ясно е, че банани и ананаси у нас няма да поникнат, нито ябълки в сахара, но световната търговия трябва да бъде ограничена до необходимия минимум.

Зло е защото стандартите и регулациите ще бъдат намалени и корпорациите ще съдят държавите, които искат да спрат внос на некачествени или вредни за околната среда и здравето продукти.

Споразумението предвижда и разширяване на правомощията на инвеститорите при уреждане на спорове със страни-членки, където корпорации могат да съдят държавата. Създават се особени съдебни процедури, при които големи корпорации могат да блокират законодателството на отделните държави, ако това е в тяхна вреда. Предложението предизвика масови протести в Германия. Преговорите завършиха през август 2014 г. и споразумението се очаква да бъде одобрено от Съвета на Европейския съюз, Европейския парламент и всички държави-членки на ЕС.

РАДЕВ Е ПРЕДАТЕЛ И ФАШИСКА ПОДЛОГА!!!ДОЛУ РАДЕВ-ИМПИЧМЪНТ!! ОТ САМОТО НАЧАЛО РЕВЕ ЗА ФАШИСТИТЕ ОТ КРЕМЪЛ-ДА ИДЕ ДА ЖИВЕЕ ПРИ ПУТЛЕР, ТУК ТАКАВ ИЗМИКЯР НЕ НИ ТРЯБВА!!!

Tи изби рибата, малоумник, евала!

От това интервю се вижда,че Президента подкрепя СЕТА, макар и с неудоволствие!3000000 българи живеят ,работят и благоденстват в ЕС,САЩ и Канада ,така че ще е нац.предателство,ако не подкрепим това търговско споразумение!Проруските партии,БСП/дпс,Атака и каракачановите-фалшиви патриоти,се опитват отново да ни наврът в мръсната ,колхозна кал!България трябва да приме всички колективни ЕС-решения и да сме сериозна част от тях,ако сме европейци и съюзници в НАТО!

Абе стига тъпотии с тая СЕТА бе, прекрасна си е СЕТА-безмитна търговия с +отпадане на визите с Канада!!

Този произведен от агент гоце "генерал" е дезертьор от армията за 20 генералски заплати остави ВВС в окаяно състояние, сега като прецедент президент живее като арабски шейх и ако не го изхвърли народа за глупостите, който върши, ще се пенсионира до живот с най високата пенсия в България. Не е луд този, който яде баницата, а народа, който му я дава...

Пи глупав и от Нинова. Или Бочко е прав че матряла е калпав или изборите бяха фалшифицирани. Нямам друго обяснение че тоз малоумник е президент...

Тоз калъф едва ли е чел СЕТА, но от пасоля на кочината са му казали, че не е добре за матушката и сметките на Путин Офшорното ;))

В България е против, а в Брюксел приветствал и подписал, поляците не са подписали.

И тоя върти, суче като ментора си -лъжкинята Нинова.Едно говорите тука, друго в Европа.Ама да знаете, че хора не са прости както ги мислите,Не може Нинова да праща синчето си на запад да учи ,защо не го праща в Русия.И Радев - да ходи и се обучава в САЩ с народни пари, защо не ходи в Москва. Такива са те комунистите само маниполират но си гледат келепира. Е Путин повече парички дава.

Путин паре не дава, щото нема! Тизи духат заради идеята!

И последно - гласувал ли е за СЕТА???

Гласувал е с отвращение, ама не помни кога, щото е дръннал 2 "Боярышника" заедно с Курни!

СЕТА беше гласуван на 28 октомври 2016, а миналия месец го одобри и европарламентът. Радев какво да е гласувал, хм? Една декларация без юридическа сила, за която не си струва да се дърли. Като дойде за ратификация договорът в България, ще го прати в КС.

Много се надявам да е така, но вече не вярвам на никого! Лично от устата на Валери Симеонов чух, че не трябва да сме против СЕТА, защото видите ли, българските работодатели, бизнеса ни подкрепяли "големите" възможности, които ни предоставяло това "велико" споразумение! Отвратих се и от последните пишман политици, които до известна степен ми вдъхваха доверие! Продажници! "Но не свойта душа, братя, а душата на народа!"

истински български президент на (нашите правилни хора)!

Стига с тия "декларации пред журналистите" от рода: "Против СЕТА съм, Римската декларация да се промени" и т.н. Предизборните изхвърляници трябваше вече да са приключили. Президентът трябва да свърши някаква работа в Брюксел. нали затова сме го избирали, а не там да си кюта, но пред журналистите да се изхвърля!

Рекъл клепоухко, тропнал с краче и запърхал с ушлета към чинията на Бузлуджа. От там отлетели с всичките сенили от БКП-то към другите земни кълбета! А в Рим взели препоръките му много присърце и дали една пица на модератора.

Тебе кой те пита бе? Ти не си фактор в в политиката. Най много да засенчиш агент Гоце в отстрела на архари.

Генерале, стана за ташак, или се отказвай от комедиантството и лакейството към комунистите и Русия или си подавай оставката. По жалък си и от агент гоце, дето хвана трипера от циганчето и се опита да ни наложи на Русия с големия си член

За ташак стана Боко Тиквоний Първи Банкянски, който обяви, че Радев е "техен" президент. А това значи, че и правителството е тяхно, само дето много плюят, че било на БСП. Но това е шизофрения герберастикус, не прощава.

Бе този човек, прецедента може ли да пише, да се подписва изобщо, защо го обвиняват, че подписал нещо, Нез да са сигурни, че го може?

valentor

искам СЕТА , искам ГМО , искам и всички други благинки от там

Радееев, ще теглиме уши, защо забрави за санкциите срещу Русия, за руското право над Крим, нали за това те избрахме...

какво толкова са се притеснили от СЕТА като и в момента се вкарват от Китай всевъзможни боклуци като се заобикалят с ловки схеми плащането на мита. Внасяме земеделска продукция която е отглеждана в силно замърсени райони с токсичност на почвата надхвърляща в пъти допустимите норми. А евтините дрешки по базарите пак внесени от Китай са боядисвани с долно качествена текстилна боя част от която се отделя особено при потене и е доказано че допринася за получаване на рак на кожата!Качеството на стоките в Канада е много по-добро от китайските и ако го получавам на същата цена естествено че ще си купувам от тях!!!

Ами точно тези които са облагодетелствани от милионите печалби от китайското карго ревът на умряло срещу СЕТА. Едни и същи са и никой не си дава сметка какви са загубите на държавата от тях!!!

Руската еврейка, агент на ГРУ и бивша метреса на Гейко, Елена Кончева, вчера бе жалка опонентка на Делян Добрев, като нямаше политически аргументи го захапа, че бил следствен за 4 милиона, а самата тя е похарчила и откраднала от държавата много повече. Стерва!

Ти 'прославяш' Делян Добрев? НЕ е истина, виждал ли си го отблизо?

се изказа, този път не за санкциите.

Радев бе, защо не се пичкосаш сам? Не ставаш за политик и си прецедент, иди си с мир в Славяново да си караш трактора и Десито, а може да се кандидатираш и за губернатор на Сибир в любимата Русия.

След предишния Титан на длъжността, трудно ще е за всеки да запълни липсата му.

ози президент се оказа страхливец, няма смелост да гласува това, което мисли...но какво да кажем, нали преди време и съсела така направи, т.е. всички от БСП са лицемери - едно говорят, а друго вършат!!!!!!!!!

Се оказа и лъжец!...

Ама ме кефят троловете на ГЕРБ. Само ме карат да съжалявам че някога съм гласувал за тях. С тези методи за манипулация са сбъркали територията. Това може даминава при краварите, ама тук имаме повече от една гънка!

Интересно ми е как е гласувал да, че то когато се гласуваше той не бе в политиката още? А ако се говори за вчера нещо не схванах какво точно се е приело, защото Полша блокира всичко!

Късно е Румене, вече си в джаза и отърване за теб ще има след като ти приключи мандата. Канада отмени визите за българите и ти го прие, значи с канадците си танто за кукуригу. За всякакви твои увъртания ЕК ще си води бележки с червен химикал върху голият ти дирник. Така че дръж се достойно, както подобава на натовски генерал.

Ако знаеш пък колко ме интересува мненеито ти, троле. Вземи се скрий някъде!

Ама той този форум само за теб ли бил? Е защо не го обявяваш още на банера с линка, та да ни е ясно и да не пишем неща, които лично теб не те вълнуват ..?

Много ме кефи този президент. Не е подлизурко и си казва нещата както са. Браво. А тука платените продажници ще си скъсат гъза да го плюят. Ей, плювачите, кдъе бехте като Плевнелиев полазваше чужди планини за български или ходеше на крака в чужда компания, докато е президент?

РУМЕНЕ КАЖИ СИ! С какво те държат БКП и Путин? Дроги не вярвам да си продавал! С какво те държат БКП бе Румене? Пари ли си крал? В корупция ли си замесен? Москва да не те е снимала с проститутки? КАЖИ БЕ РУМЕНЕ! ЩЕ ТИ ОЛЕКНЕ! ЩЕ СЕ ОСВОБОДИШ

ТИПИЧЕН КОМУНИСТ! В Европа подкрепят всичко, в България обаче са против и се мятат като тигри! КОМУНИСТИТЕ от БКП зласува в Европа "ЗА", в България гласуват "ПРОТИВ" (резолюцията за мигрантите) 28 октомври 2016 "Резолюция на ЕП за миграцията скара БСП и ПЕС. Сергей Станишев и евродепутатите на БСП подкрепиха резолюцията! Корнелия Нинова и депутатите от БСП са против! Пред журналисти в парламента Корнелия Нинова обяви, че БСП ще извика идната седмица евродепутатите си, за да обяснят пред Изпълнителното бюро защо са подкрепили резолюцията" КОМУНИСТИТЕ от БКП зласува в Евроа "ЗА", в България гласуват "ПРОТИВ" (СЕТА) 15 февруари 2017 "БСП чака списък на "българските предатели", подкрепили СЕТА. Лидерът на ПЕС Сергей Станишев гласувал "за" търговското споразумение, но погрешка". БСП ще блокираме ратификацията на това споразумение, каза Корнелия Нинова. Господин НИКОЙ РАДЕВ- ЧЕРВЕНИЯ ФАТМАК гласува в Европа "ЗА", в България Фатмака галсува "ПРОТИВ" 10 март 2017 "Никога не съм приветствал и няма да приветствам СЕТА (търговското споразумение ЕС-Канада - бел. кор.), никога не съм гласувал и няма да гласувам за СЕТА". 9 март 2017 Заключения на председателя на Европейския съвет (сайта на Европейския съвет) "Европейският съвет обсъди приложения документ. Той беше подкрепен от 27 членове на Европейския съвет, но по причини, нямащи отношение към същността на документа, консенсус не беше постигнат". (дукумента не е подкрепен само от Полша)

няма как да знае, че Коституционният съд на страна членка на ЕС не може да отменя документи на ЕС, а само да работи за уеднаквяване на законодателството на отделната страна със законодателството на ЕС. Не е обратното.

Това само за България ли важи, защото доколкото си спомням в друга държава това стана! Или трябва да пишем ей така на изуст, троле?

Като си против СЕТА, защо гласуваш ЗА бе пиле шарено?

Това,че е гласувал "за" е измишльотина на Бойко,за пред глупаци,които искат да чуят точно това!

стана-подписал ли е Редив или не и какво точно е подписал. Преобладава мнението в постовете,че българите се против СЕТА.Излязохме ли на протест?Изразихме ли си мнението?В Германия редовно има протести-стигат до 500 000 /само в Берлин/ против ТТИП /който ни чака след СЕТА/Не,не излизаме.Въпреки,че този договор касае всички ни,всички сфери на живота ни,на всичко отгоре е и безсрочен.И друго-който има представа от СЕТА е против.Но мнозинството е незаинтересувано,само си чешем тук езиците, малко хора проявяват интерес да го прочетат,или поне главата за България.Все едно-парламентът ще го ратифицира, ние ще изревем на умряло след това.Как стана и защо. Типично по български.

да гласува Радев? С декларацията съветът ЕДИНСТВЕНО е одобрил ратификацията на СЕТА от европейския парламент. Това е декларация БЕЗ всякаква стойност. Как Радев да гласува против документ с декларативно значение, който НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ АБСОЛЮТНО НИЩО, а и както той обясни, СЕТА е изгодна за развитите икономики, за нас-не е. Всички викат happy birthday, само Радев да каже аз съм против,тъй като подаръкът, който правим, е много скъп....

Защото това се нарича ОТСТОЯВАНЕ НА ЦЕННОСТИ. Като са против, не подписват нищо, което е свързано със СЕТА, без значение от какъв характер е. Само БСП си мислят, че могат да крякат, че са против, а да гласуват ЗА. Първо Станишев, сега Радев, а после били объркали копчетата ... и льотчика ли е объркал копчето???

Единственото, което спира Козяк 16 да организира още сега спонтанни протести срещу Президента Радев, е надеждата че техните любимци от ГЕРБ и Десните Проекти, все пак ще спечелят някак парламентарно мнозинство на идващите избори, и това ще направи излишна поредната инвестиция на американски долари в българската демокрация...

какви леви и десни партии бе? всички са възпитаници на диктаторът от бкп-другарят тодор живков!

Каква Канада търсиш на Козяк 16 бе, сельо?

Радев, как ще коментираш това? : Европейският съвет приветства положителното гласуване в Европейския парламент по Всеобхватното икономическо и търговско споразумение между ЕС и Канада (СЕТА) и очаква неговото временно приложение. Това е ясен сигнал във време, когато протекционистките тенденции се появяват отново. ЕС остава силно ангажиран със здрава търговска политика и отворена и основаваща се на правила многостранна търговска система с централна роля на Световната търговска организация. се посочва в резолюцията, подкрепена и от българския държавен глава, пише Сега. Подкрепата на Румен Радев за СЕТА предизвика сериозен отзвук, тъй като само преди месец той обяви, че ще прати търговското споразумение с Канада в Конституционния съд. Тъпанарите нека ти вярват на патоса, същия като на Корни ... ама сте си вдни ГОЛЕМИ ЛЪЖЦИ И ЛИЦЕМЕРИ!!!

Конституционният съд на страна-членка на ЕС не може да отменя нищо в ЕС, а страната - членка е длъжна да си хармонизира законодателството с ЕС. Сложно за един пилот със съветници от неговия интелектуален праг. ...

Най-после имаме Български Президент!

Пак имаме руски Резидент!

всичко това, то шапка му свалям! Накрая един български президент да каже истината на самозабравилите се в централна и западна Европа!

със този български президент -възпитаник от бившата диктаторска комунистическа армия кто лиотчик на бна българия сега ще измести по икономичека и политическа мощ и значимост еврогеиска и соросоидна германия,франция,италия,и еврото ще зависи вече от българия на президента ген радев и неговите хора! а доналд тръм щсе допитва за бизнес със нас-наи верният сателит на русия в нато и ес!

...да де ...на по врат ами по шiя.....като си против- не подписваш !....CETA не е от вчера !...всички политици ангажирани с този вапрос са наясно за какво става вапрос !...а правителството ни трябва да има ясна представа какво подписва или какво ще подписва !...сащо политиката ни трябва да е дарjaвна а не партиина !....CETA е другото лице на ттип !...ттип се разбра ,че било срещу нас....ами CETA е сащото бе ?...какво си прехварлят споразумението като горещ картоф ?!?...единiя подписал по погрешка...друiгят подписал ама бил против...а сега ще видим в парламента кои щял да надделее ?!?...приказки за наивници !....нещата бавно но сигурно се тикат в предварително определената посока !....а тя е тази наложена ни от брюксел !....нашiят парламент не иzhожда от интересите на Balgaria ! Balgarskiat парламент само на книга е наш....иначе ние нямаме никакав суверенитет да взимаме самостоятелни и в наша полза решенiя !!!!...всичко това е един много добре устроен цирк !

Като чета коментарите тук се убеждавам напълно,че материяла е опростачен безвъзвратно.България е станала територия на простаци и наглеци,на мутри и безродници.Лошото е,че нищо вече не може да се направи.

може да се направи нещо и трябва да се правят постъпки това да се промени!

От къде мислиш идва този голям електорат на БСП? Само пълен идиот може да повярва на новия бардак със стари курви.