Брутално нападение: Обраха до голо ученик в столичен автобус

Никой от присъстващите мъже, в това число и шофьорът, не се е намесил да предотврати гаврата

Обратно в новината

Коментари - Брутално нападение: Обраха до голо ученик в столичен автобус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще въведат бой с прът на виновни на живо по висчки телевизии и обществено полезен труд? В този инцидент има бая хора за наказание. Като се почне от нападателите, щофьора, отговорините за камерите в автобуса, зяпащите в автобуса... Никой не те кара да ходиш да се биеш с нападателите. Само набери 112

След като на Далавери му наредиха да спре кранчето на сините ултраси и след като нямаха топки да си отстояват правата сега явно освобождават напрежението със случайни слаби жертви.

бездушието на бг обществото е трагично! този гьонсурат каруцар трябва незабавно да го уволнят. преди години едни боклуци осакатиха едно момче пред училилището, при опит да му вземат новите маратонки

ами много просто - сега ги събличат тези тримата чисто голи и ги връзват в центъра по сълбовете. Само за час ще им просветне.

И в крайна сметка какво е тренирал? За какво му е това карате? Нокаутирай единия и другите двама насраняци ще се напълнат гащите и ще гледат като тръби.

Пич, по "името"ти се разбира, че ни много, ама много прост. ИЗлично е дати обяснявам защо. Веро

да си продължа мисълта - вероятно, ако това беше твое дете, би разбрал, ама се съмнявам

Тези са улта фенове на ЦСКА, които просто много са искали такива дрехи с логото на отбора. Като се продават на разумни цени едва ли някой ще ги краде, което разбира се не ги оправдава.

Заради такива предатели от автобуса , Левски го. предават , после го почитат. Български циган

Мисля, че това е срамна сцена за всички нас, българите. Недопустимо за времето, в което живеем, недопустимо в името на нашите деца, майки, бащи. Това не е в резултат на безнаказаност, нито на липса на Държавност. Това е в пряка причинна връзка със самите нас. С нашия интелект, с нашето съзнание. С НАШЕТО БЕЗДУШИЕ С НАШИЯ ХАРАКТЕР НА СЕИРДЖИИ. Трябва да признаем, че СЕИРДЖИСТВОТО Е ДЪЛБОКО ВКОРЕНЕНО във всички нас, българите. И не само в такива срамни сцени. Това сеирджийство наше го проявяваме и в работата си, и в почивките си и...навсякаде. Считам, че в случая,като е нямало истински мъже, а сеирджии в автобуса и няколкото жени са можели да предотвратят това срамно, просташко деяние. А шофьорът? Шофьорът е трябвало да не отваря вратите, а да завие и да спре пред случайни полицаи, пред полицейски участък. А сега да бъде уволнен, без право на работа в такава фирма. Питам се, дали хората от Луков марш, които някои нарекоха "нацисти" биха допуснали такава престъпна мерзост около себе си? Запитайте се и вие.

Е затова ме кефи онзи Австралиеца дето закла хлапето нео-фашист. Той е истински мъж. Само че какво се случи после с него. Изгни в панделата. Ето затова хората не смеят да помагат вече. После държавата ще ги смаже. Търси справедливост в БГ!!!!

Българи, юнаци или по скоро тъпаци

Чак пък брутално нападение...Просто са го съблекли. Жалко е да си чорбар, дано му е за урок на говедото.

Ти си по-голям буклук и от тях !

И що да съм боклук? На 14 години трябва да ти е ясно, че с тениски на ЦСКА не се ходи из София, защото поне половината от хората мразят този отбор. Същото важи за Левскарите с пълна сила. Това си е чиста провокация. Щом носиш такива дрехи, трябва да си готов и да се биеш. Горкото момченце, съблекли го, ударили му там 2 шамара и веднага всички ми подсмърчате като моми на навръшка и се вайкате. Амо случват се тези неща, престъпност има навсякъде. Женки и лигльовци сте ми всички, такива са и сополивите ви отрочета, дето без мама и тати не могат да си покажат носа никъде.

Болен си Коко,с това мислене си на нивото на тяхното/НЕДОРАСЪЛ"

!Apple

Чак пък говедо едно дете...

Просто ги е страх, после ще ги обвинят в саморазправа с непълнолетни на всичкото отгоре. Затова. А по този повод - един бърз виц за това, що е средно образование тук - едни хора на транквиланти и стенокардин се опитват да учат други хора на екстази. Късно се сещате да реагирате, каруцата отдавна е в дерето. А в този рейс виждате само грагичния резултат от разбиването на една и може би единствената работеща система. Глезят ги и ги пазят в къщи и в училище като бройки, чудят се какви ли не още маканции да им измислят, че да мерят безцелно улиците и да киснат в заведенията, после какво искате от тези самозабравили се наглеци?

ДИР-а,ако работехте като чистачи,то и най-смръдливия кенеф щеше да е по-чист от лаборатория,така Яко ТРИЕТЕ коментари.

Мда....и това става в София,дето на глава от населението сме на първо място по полиция!В обществен транспорт,пълен с хора.Че и мъже имало-хахаха!Така,както е почнало,на Гешев ще му е доста трудно да се пребори с каквато и да е престъпност!България-това е държавата на безнаказаното безхаберие!

Никъде по света отборите не носят имена на национални герои ,именно понеже са общонационални , а не частна и групова собственост. Българската кратуна трудно схваща такива неща понеже явно националната идея е още непозната по същество и героите се присвояват да служат за пикритие на лумпени и придаване на значимост на политически играчи и негодници без никакъв свян. Колкото по-голям негодник, толкова по-голям уж националист скрит зад кухи фрази за компенсация . Всички ДС доносници срещу българите от соца се крият и бутат напред с Левски, Ботев и Гоце на уста , че и се имат за образец за патриотизъм Абсурдите на тази тема удари дъно миналият месец, когато местни лумпени в перченето си дадоха жертва и фен на български отбор загина като мъченик на гръцки клуб , а цялата лумпениада аплодира поведението му .

Има истини в това, което си написал, но си чорбар. Защо трябва да има клуб с име цска, който няма нищо общо с армията.

Шофьорът трябва да бъде уволнен дисципларно

Шофьорът е длъжен да кара автобуса. За останалото има камера и полиция.

Не знам кое е по-лошо -- шимпанзетата, които си мислят, че всичко им е позволено, или овцете, които гледат и една дума не смеят да обелят. И двете не са хора. И двете не подхождат на обществото на една модерна, свободна, европейска България. Преди два дена почитахме Левски, ама се чудя някой изобщо помни ли защо и замисля ли се, или и паметника е там само за да си го зяпаме.

Най-интересното е, че тия шимпанзета масово са пълни путки. Ако не са в групичка от поне петима - не смеят да кажат гък.

Малии, дубре че съ махнъхми. Жал ми е за детенцето, ако имаше законе начин (ама нема, щот ородитеите и двамъта трее да подпишът) бих го зела при мени тука в Лондон, да живее с нас. Ама знам, че не може да се прескочът родителите и на границата ке го барнът като отвлечен. А е хубаво дете. Свесно. За свесните ми е жал и мъка, да. Но за буклуците, не мие ни жал, ни мъка.

Извинете, на какъв език пишете, че не се разбира

Пътувал в района на Подуене с фланелка на чорбата...хахахах това момче не го слуша главата и определено се е разминал добре щом не са го и набили. Тези неща се случнат и в Гърция(има скорошен пример) ,Англия и др. това да му е за обица на ухото и да мисли друг път

Това ли ви е позицията? Ако сте били един от мишките с панталони в автобуса ми е ясно, че ЕГОИЗМЪТ ще надделява заедно с арогантното демонстриране на сила и група пристрастени! Дано следващ подобен случай да изживееш ти или твоите роднини с циганско или ултраско нападение я на улицата, я на вилата или на излет! Дано тогава да проумеете нуждата от съпричастност и взаимопомощ!

Добре ще е властта да помисли, та най-накрая да вземе някакви мерки срещу престъпността, че тук не се живее. С най-голям брой полицаи на глава от населението сме.

Както пише в текста “ След това ученикът разказал, че е от провинцията, учи карате в спортно училище в София и се прибирал към пансиона на ЦСКА” А с каква фланелка да бъде на Манчестър салманово ли... ЦСКА не е само футболен отбор..

Едно 14 годишно дете и трима 20-годишни говеда. Каква мъжка постъпка, каква вярност към любимия им клуб, а каква реклама за кл. Левски! А мъжете в рейса "не народ, а мърша"! Левски би се обърнал в гроба от подтбни последователи на чиста и свята Республика.

Шофьор има- длъжностно лице, с паник бутон до ръката. Защо не го е натиснал-защото така бил решил. А пътниците били виновни, че не се намесили! А ако след такава намеса някой бъде убит? Това вече не е начин на решаване на подобни случаи, това е самоуправство на пътници срещу други пътници. Начинът е един- сигнал с бутона и обаждане на 112. Останалото е незаконно!

Пожелавам на това момче да стане як спортист и когато следващия път се опитат да го нападнат, да си получат заслуженото. Обаче тъпите биячи нападат на групи и то деца.

КОй е луд да се намесва? Излезте сами на 20 годишни дрогажи с ножове да Ви Видя. Или ще лежите в локва кръв, или ще трябва да чупите ръце, крака, глави и после в затвора. Ей го Джок, скочи на тия отрепки, отърва някой и после?

Дете, а? Четиринадесетгодишно... дете. Ако напишете момче, младеж или тинейджър, пръстите ли ще ви се счупят? Лигавенето, вече е повсеместно.

Ти си сигурно си мангал и на 14 си имал три чавета... и 300 лв социал...

HastaLaVista

Не бе пич, ама на 14 вече не бях дете. Не съм кат тебе, до 40 да вися при мама и тати да ме гледат, щот нали си им детенце... лигльо непоръбен. Мъжленце мамино. Омекна ли вече китчицат, а.

на привържениците и ултрасите на Левски нарастна неимоверно, след пряката намеса на Боко в защита на любимия отбор...Друго си е да имаш футболист за Мин.председател!

!Apple

Сега този шофьор на автобус трябва незабавно да бъде уволнен дисциплинарно.

Агитките събират пари за любимият отбор - нема вече спонсор

Софийска измет...Футболни отрепки...Спортни клубове носещи и петнящи имената на национални герои....това е само в нашата страна...никъде по света го няма това!!! "Левски", "Ботев", "Раковски", "Бенковски", "Волов"....... И в коя държава по света...МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ПРИЕМА В КАБИНЕТА СИ...ФУТБОЛНИ АГИТКИ... КАКТО В БЪЛГАРИЯ.....ПЪРВО НА "бОТЕВ" ПЛОВДИВ....А СЛЕД ТОВА НА "ЛЕВСКИ"..... Оооооооо….БОЖЕ!!! Бъдете ЩАСТЛИВИ...………………….

И той е от агитките сам си каза

да обвиним Президента, че поругава паметта на Левски ! Тези кретенчета не я поругават , даже може и да ги похвалят....!

Щоферът казал "Това е България" , да България .... сутринта в рейса от Сточна гара не се седеше, защото щоферът пушеше вътре ! Криеше си цигарата долу . Като му казах, че в рейса смърди ужасно ми каза, че не знаел от къде идва това ! А защо мъже не се намесвали . Ами такива кретени със сигурност имат ножове или нещо подобно . Като се сбием или аз ще лежа в Пирогов ( или в гробищата) наръган , или пък ще лежа в затвора защото аз съм направил нещо на тях . ТАКАВА ПЕРСПЕКТОВА ЕДВА ЛИ УСТРОЙВА КОЙТО И ДА Е НОРМАЛЕН ЧОВЕК ! Плащаме луди пари за издръжка на най-много числената полиция процентно на население в Европерския съюз!!!!!

!Apple

Утре това може да е твоето дете.

Като е моето дете ще се разправям по моя си начин, но не е ли моето, човека горе ти каза за перспективите. Разберете, България не пропада, България е пропаднала и никога няма да изплува. Не ми се губи време да обяснявам защо.

!Apple

Страхливите мъже така се оправдават. Много сте смели и силни само зад монитора, анонимно. :) Пък и нерегистриран, колко да си анонимен...?

тъй, тъй, трай си - а ако беше детето ти................

Стига с тези ултраси. Там трябват жестоки мерки. Гледал съм в Германия как полицията се справя с такива. И то без да правят нещо сериозно. А колкото до "мъжете" в автобуса, това не са мъже. Ако бяха скочили щеше да е друга ситуацията. И ако полицията се намеси то е да помага на мъжете. Само тогава ще има ред и спокойствие за гражданите. Да не можеш да си защитиш семейството, дома и т.н. защото трябва да има съответствие. Какво съответствие има сега, когато са трима срещу един и то нападащи дете. За това са виновни депутатите. Така че всички повече да не се избират. При толкова случаи и никаква реакция.

Ако пътници скачат на други пътници, за да цари ред, за чий ни е полицията? Ако при това самоуправство някъй бъде убит, тогава какви ще ги дъвчете? А шофьорчето за чий му е паник бутона, само за него ли? Сори, такива инциденти не се решават между пътниците, а с полиция, за което трябва да се подаде сигнал от самия шофьор!

Фенове на Левски?!? Още малко и няма на какво да са фенове. Какъвто отбора, такив и последователите му.

Някъде прочете ли в новината за фенове на друг отбор?

Това ме трогна!!! Как бил "премъзнал" , как му дали суитчер от 8 годишно бе върха!!! Тренирал карате в ЦСКА! Цялата работа е че е парадирал с тази тениска на ЦСКА в район, който е синя зона. Тя е взета и за всичко приключва!

Брат мнението ти е добро.Не се коси за минусите отдясно.Те ловешките натискат червеното първосигнално. Ако + беше червен щеше да имаш само +>

Ти си знаеш, че си тъпак.

ника ти говори за какъв тъпак и олигофрен става въпрос

В нашата територия при такива случаи най-добре да не се намесваш. Малкия, дето са му взели тениската, нали сега е добре? А ако няокй бабаит се беше намесил? Става меле, някой от гамените вади нож и те праща да береш душа в Пирогов като Багата, или наръгва по погрешка някой от своите, който се оказва син на големец и после ти излизаш виновен и гниеш като Полфрийман в затвора, само че никой не ти намалява присъдата, защото Австралия не е зад тебе. Да се занимава полицията с тези неща, нали за това им се плаща?

Евала братле за дописката.С два три напомпани лафа и семпло клишенце раздуха нещо елементарно дето като малки го правехме нон стоп един на друг . Сега като чичаци си пием биричката заедно и се кефим на тия работи. Ама слава богу нямаше интернет а истериците си бяха в специализираните заведения.А ,забравих - нямаше и професия " интернет плювач". Така че още веднъж -браво на журналето! Ефекта е като мая в селски кенеф!

А "мъжете" в автобуса като лайна на дъжд ли са били?

Е и мъж да си, като маймуни ли ще де бием по улиците?... удариш един, стане му нещо, после теб ще те съдят- това е България. Има си органи за тази работа. Сега като ги хванат и да им разкажат играта. Проблемът е в това, че тези същите, ако гледахте подкрепящите Гешев са подържани от властта. Пълен провал във всичко в България. Едни прости хора и крадци разказаха работата на страната ни... И сега това дете ще бъде със стрес за цял живот. Това не се лекува. А тези гамени ще продължават да безчинстват.

Не останаха мъже в България. Като почнем от управляващите държавата политици - "мъже", та до най-обикновените пътници в автобус.

То пък жените, които ги възпитавате тези мъже още от мама с крясъциуте да не се изцапа докато си играе, през всичките лелки и учителки, в чиито ръце попадат бъдещите мъже, сте цъфнали и вързали. Само да циврите как не били останали мъже, докато ги съсипвате още от ранна детска възраст, ви бива.

!Apple

На крива ракета космоса и пречи, та и ти така уважаеми.

На някого като не му отърват фактите, използва лични нападки без факти. Та и ти така, уважаеми.

Моят син никога нямаше да остане безучастен в такава ситуация. И не само той.

!Apple

Значииии...ако Вие сте възпитаван така, някои жени сме отгледали и възпитали Мъже. Но, явно уважаеми, Вие гледате единствено от собствената си камбанария и считате, че сте единствено прав. Хахахха... :) :) :) Явно сте мамино синче и си въобразявате, че всички са като Вас. И само за протокола да уточня, че Вие пръв започнахте със сексистките нападки и жените Ви били виновни. :)

А, да, сигурен съм, че точно вие двечките сте изключението, което е отгледало свестни момчета. Тая песен "аз не съм такава жена" съм я слушал достатъчно много пъти. Язък, че реалността демонстрира малко по-различна картинка за това в какво българската майка превръща момчетата. Доста е показателно, че българинът като закъса, вика "олеле мале!"

!Apple

Аз съм такава жена. :) И казвам аман от "мъжкари" скрити пред мониторите, които си го изкарват на жени.

Да де, както казах - сигурен съм, че точно ти си изключението! То всяка така разправя. Обръщам ти внимание също така, че ти също си скрита зад монитора и също си го изкарваш на "мъжкарите", ама явно като го прави жена, няма проблем, а? Но пък с тия нападки старателно заобикаляш това, което казвам и пак ще повторя, за да не го разводняваш - тия "мъже", от които се оплаквате, точно и единствено жени ги възпитавате. От мамичките през лелките до учителките. Вече даже няма казарма, така че резултатът от женското влияние е налице. Като се оплаквате какви вече били "мъжкарите", критикувате себе си, колкото и да се оправдавате как вие конкретно "не сте такива жени и си възпитавате децата нормално". Резултатът е ежедневно видим.

Че никого не са "обрали", още по-малкото пък "брутално", а просто фрнове на Левски са свалили фанлката от фен на ЦСКА... При съотношение 3:1 едва ли е било особено трудно.

Типичен бг синдром, самочувствие 0.00000... Нищо не е станало, фенове, няма проблем, това е унижение, подигравка, физическа саморазправа, студ, простотия, ееее кво па толко, булгаристанци... 1300 г. йеване и еее, ко пък, може още, нищо сериозно. От 15 г. живея в Западна Европа, такива 3-ма биха ги линчували в общ. транспорт, не мъжете дори, бабичките щеха да ги претрепят, да не говорим че камерите работят, итн итн. Синът ми, какво ми направи впечатление, играе футбол с бг деца лятото, пада дете, тича към него веднага:добре ли си и ръка подава, пада той никакво внимание от никой. Ето това е КОЛОСАЛНА РАЗЛИКА ВЪВ ВЪЗПИТАНИЕТО В ПРЕДЕЛИТЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ И ЗАПАДА, дребното балканско ориенталсско "мислене", да се снишим, скътаем, да мине там опасността, зле сме култивирани, много зле, там за Вуте и нз си кой селяк историите.

Не знам в коя Западна Европа живееш, явно е па-на запад от Германия, спомням си че там на новогодишни те празненства бежанци и се бяха гаврили с десетки жени и никой не се беше намесил и това на площади с хиляди хора. В конкретния случай доколкото разбирам от статия, въпреки гръмкото заглавни, просто фенове на Левски са взели тениска с емблема на Цесека.

Присъстващите на това издевателство трябва много да се срамуват.

Едва ли ще се случи. Българи са, все пак. Бай Ганю не се срамува от нищо, той е булгар, булгааар!

Не мога да повярвам. В автобуса е имало доста хора, някои от тях мъже. Как е възможно да не реагират и да ступат тези трима кретена. А шофьора на автобуса е длъжен да реагира. Що за хора са това...

!Apple

Най-малкото, че някой тайничко е можел да звънне на 112 и да подаде сигнал.

Мъже, къде сте?Само празни тренировки по фитнес зали, но как така не видяхме един здравеняк да разпердушини разни гамени!!!

Знам, че темата е сериозна, но наскоро четох един виц който е тъкмо за този случай: Някакъв ходил на фитнес редовно и помпал мускули. Питали го, добре ако те нападнат хулигани можеш ли да направиш нещо? А той: Мога! Веднага ще направя 50 лицеви опори! Та като казваш ходели мъжете на фитнес - това не помага. Всички ходят на фитнес - и мъже и жени. Но почти никой не е в състояние да се защитава. И детето е тренирало карате. Вярно, по-малко е от нападателите. Но и каратето толкова му е помогнало. Повечето занимания с бойни изкуства са като балет. Лошото е, че дават някаква фалшива самоувереност без реално покритие. Истината е, че малко са хората които умеят да се самоотбраняват. А шофьора на автобуса би трябвало да бъде уволнен - ако не за друго, най-малкото за репликата си за България. Аз смятам, че въпреки всичко, България все пак е държава а не някаква географска територия. Добра или лоша, може да е всякаква. Но е държава. А вие как смятате?

Липса на отношение, за пореден път! Толкова е просто, ами като не ти се занимава, все пак си мъж имаш по-изтънчени работи за вършене, ами вдигни телефона и веднага се обади на 112. А драгият шофьор - обажда се на 112, спира автобуса и заключва вратите...Потресаващо липса на отношение от хората, ЕЙ СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ ХОРАы БЪДЕТЕ СЪПРИЧАСТНИ И ПОМАГАЩИ!!!

Мъже........п.тки. Преди два месеца с малко дете и камара покупки се качвам в трамвай. Там имаше един грохнал старец - вмирисан, приведен до земята, едва ходи. По някое време решава да слиза. Моли някой да му помогне. Наоколо разплули се мъже - до един в работоспособна възраст. Гледат разсеяно. Докато се чудя как да му помогна, се намеси една натокана и парфюмирана мацка. Подхвана го елегантно и му помогна да слезе. Нито токчетата на ботушките си счупи, нито си разля био-капучинцето, нито се погнуси от миризмата му. Разбрахте ли сега причината да дойде т.нар. еманципация?

Причината за еманципацията е че мъжете (белите мъже), биват обвинявани за щяло и нещяло. Ако утре на улицата се спъне дете и мъж се опита да му помогне ще го изкарат педофил. Случката, която разказвате е по-скоро следствие от еманципацията на жените. За щастие нищо не се губи в природата. Като дойдат цветнокожите ни комшии на тумби през границата и въпросната еманципация ще си отиде от само себе си. Просто щото мъжете ще продължават да гледат разсеяно, точно както го описахте. Надявам се това ви прави изключително щастливи.

Бъркаш посоките, госпожичке. Откак дойде еманципацията, мъжете се научиха да не се месят, че я ще ги вкарат в затвора, я ще ги обвинят в насилие, я ей такива като теб същите после пак ще им обясняват как нещо не са направили като истиснки жени. Не се прави, че не си наясно кой възпитава децата от ранна детска възраст, и после като попаднат в доминираната от жени образователна система - мамички, лелки, учителки, социални служби, всичките сте женски там, а после защо мъжете стават тая женска думичка, дето сама те е срам да я кажеш.

За голямо съжаление трябва да се съглася. "Тежките времена раждат силни хора. Силните хора раждат лесни времена. Лесните времена раждат слаби хора. Слабите хора раждат трудни времена."

Гешев кога ще се задейства за скандала в Барселона и прането на пари.

Мафията продава свободно наркотици . Тримата са търсели нещо за продаване.

Да им дадат по 1200 лева на заминалите да живеят в чужбина, за да се върнели ... Мдамм...

" Героите" на наШто време, да го....!

Каскета нали ще бори битовата престъпност? Да започне от детската!

То и ти да беше в автобуса, и ти щеше да чакаш "каскета" да оправи нещата.

Никога не съм чакала никой да ми решава проблемите! Защото съм жена!

Да бе, точно ти си една от ония митични жени, които сами си оправят проблемите, вместо вечно да чакат някой мъж.

Да такава съм!

Два пъти в подобни случаи се намесвам, въпреки че съм жена. А мъжете гллдат разсеяно през прозореца...

Пълна даградация на обществото! Всички т.н. "мъже" в автобуса вероятно имат деца или внуци. Да не се възмущават, когато това се случи на техните деца!

Правя лека аналогия със случилото му се на Черепа :) И той така си е живеел спокойно и е подкрепял мафиотското управление в държавата, а после се жалва, че го били обрали... Та и така обикновенният човек , търпи беззаконието, но като му се случи , се оплаква.

Страшна работа - жените да са по активни от мъжете. България ще загине и политиката няма нищо общо с края ни.

Това не е инцидент а ежедневие!!! Племенниците ми бяха нападани от цигани в автобус 72(ако не се лъжа) в района на Плиска. Ходиха в 4 то районно след вторият път и отнесоха снимки на нападателите защото според тях, те ежедневно причаквали жертви в автобуса и въпрос но късмет е кой ще бъде избранникът! От 4 то районно са им казали че лицата са стари техни познайници от квартал Христо Ботев и ще вземат мерки...и до там!!!