Коментари - Броят на жертвите в Сеул продължава да се увеличава, сред тях са чужденци от 13 държави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Апотеоз на човешкаа глупост. Такива трябва да мрат не със стотици, а с милиони.

Ти не си особено полезен. В живота на всеки глист има повече смисъл, от колкото твоето гнусно хейтърско съществуване.

Стига с тоя хелоуин бе, толкова човешки животи, млади хора, излезли да се забавляват, да се веселят... Умножете болката по 10, още толкова човека са почернини, майки, бащи, братя, сестри... Да, абсурдно нелепо, но ние също загубихме деца по този абсурден начин на входа на стълбите... Младостта не вижда опасността, младите мислят, че са безсмъртни..

Не са се пребили карайки с 200, че да ги обявяваш за лекомислени. Излезли са на улицата да се повеселят. Ти като излизаш, очакваш ли да бъдеш смазан ?

Ден на траур на Хелоуин... Нали за това са отишли всъщност, маскирани като черепи и мъртъвци. Отвратителен насаден празник за дебили и малоумници.

Мислех ,че Корейците са корава свястна раса ,пък те са пълни неудачници ..Излиза че ние ,руснаците, украинците ,сърбите и те румънците сме май, най наред ..Има някои соросоидни отрепки .Те подлежат на естествения подбор.

Щото пък при нас пък в една дискотека не бяха умрели по същия начин едни тийнеджъри преди години...

Мислех че тия несретници ,са нация ,пък то Ко излиза.?

ефектъ на стадния инстикт на уфците -са бутат у коча!

200 стъпкани на празник е абсолютен организационен провал на властите. Президент, кмет на Сеул, шеф на полиция и т.н. трябва да подават оставки веднага. RIP!

ужаси на ужасен празник

Сатанистките ритуали водят до това, а къде са отишли тия след смъртта си оставям на вашето разбиране за живота и смъртта. Според мен не са на добро място, а за живите остава само поуката.

Те не знам къде са отишли, но за злорадството ти за гибелта на тези хора ти ще се пържиш в Ада, това е сигурно.

убийствата на животни и бездомни кучета ли трябва да се радваме, бе? За масовото убийство на Природата и децата и къде ще ходят убийците им, би ли ме светнал/а?

HELL o WIN

Колко ли ще са жертвите в Южна Корея, когато празнуват рамадам байрям?

Този празник се празнува само в нашата православная роСССия !!!

И аз така съм чувал.... Толкова си тъп, че и за провокатор не ставаш.

И в СССР има соросоидни тъпани..

Рашистките псета как се радват на смърта на млади хора! Демони на МОЛОХ! АНТИХРИСТА в Кремль ШЕЛОМОВ обича кръвта на деца и младежи! Неговите тролове са същите психопати!

Много често си в мензис. Иди при Урсула да те провери ! (тя и без това за друго не става)

Учебниците по логистика и охрана на масови събития трябва да се коригират, стандартите за допустима плътност от преди Хремата вече не са безопасни

Преди при подобни инциденти жертвите бяха от задушаване, и затова бяха 5-6 пъти по-малко, сега масовата причина е "сърдечен арест" , благодарете на експертите

Не знам защо Ким Чен Ун се мъчи да разработва все по-мощни ядрени оръжия. Да им измисли на южнокорейците още 2-3 такива празника и те ще се изпотрепят за нула време.

Сатанистите сте вие, всички долни уроди, които сте във възторг от смъртта на стотици хора! Да се радваш на смъртта, ужаса и нещастието на други хора, това е да си сатанист. ТОВА СТЕ ВИЕ! Горете в Ада всички! А преди това продължавайте да водите жалкото си, нещастно и срамно съществуване пред клавиатурите, вие злобни, нещастни мижитурки.

Че си по-различен от тях? Я си виж клетвите за вечни мъки в огън. Ходи се лекувай преди да навредиш на някого.

Къде видя някой да се радва, бе, идиот. Да кажеш истината защо са загинали не е радост. Само в твоята смотана глава има такива бръмбари да виждаш несъществуващо.

Хората явно не правят разлика между сатанински ритуал и естествен инцидент .

Бог да прости жертвите на търговското безумие! Какво общо има една традиционно будистка държава с Хелоун, който е християнски религиозен празник - денят на вси светии. Но така се комерсиализира всичко, че се стигна до лудост.

Най-популярната религия в Южна Корея е християнството!

Типично поведение на хора израснали при демокрация, без критично мислене и със силно изразен стаден инстинкт съчетан със желание да бъдат забелязвани. Само потвърждават правилото, че: Демокрацията произвежда егоистични дебили или дебилни егоисти!Девете категории са размесени в различни пропорции у всеки индивид и са водещи в поведението им. Но ако погледнем от веселата страна, все пак е Хелоуин, празник на ужасиите и са го отпразнували както подобава, а и южнокорейците имат традиции в изпълнения с тълпи, макар че този път бият рекорда! :-(

Мойте Врагове и тези на Путин - се СамоУнищожават, дори няма да има нужда да идваме за тях! Пфайзер и Модерна - ЮдеюСемитските Фарма-Компании, свършиха работата вместо нас!!

Що Za празник е това ? Тотална западняшка измишльотина , която на всичкото отгоре набира обороти и у нас!!!!!!!!!!!

Друго си е тричането на кучета, а, Ганчо?

Май никое куче не е умряло от тричане, пък и не е избягало от стопанина си, поне в Бродилово не съм видял и чул. Като не знаеш за нещо, защо само потвърждаваш тъпотата си???Ама нали се водиш по еврогейските ценности и си като изпусната клюкарка на пазар :-))

Даже е имало селфита с трупове, както повеляват евроатлантическите ценности

според същите ценности селфитата са вид "оказване на помощ"...иначе как да се обяснят...прекалено цинично е да се намесва наздравословното любопитство...

Каква е тая кей-поп звездъ? За култ към личността ли става дума? Някакъв сатанински ритуал ли е това? ОТАН? Каквото са търсили - намерили са го!

подивели животни

От това по-оригинален Хелоуин - здраве му кажи!

Какво добро От Северна Америка освен Две Ядрени бомби

Хелуин в Лос Анжелес пристигат хора от цял свят. Шествието е неповторимо,но такива инциденти няма. Явно грешка на организаторите и възможна провокация

Не си бил в Итеуон, явно. Там са едни тесни и стръмни сокаци...

борбътъ за еурото е жертвена! пеканов, дано си сред жертвите, инак за теб трябва да плетем собствена програма! лайно! Бог с нас Природата с нас Победата с нас

Киртака и ЕугЛена също са били там ...

мене ме кефат жертвите на сатанистите! все пак това е собствено решение... пеканов, дано си сред жертвите, инак за теб трябва да плетем собствена програма! лайно! Бог с нас Природата с нас Победата с нас

Ходи по хората!

Соц медийте не прощават на слепите.....!!!!

объркали са местото на битката... помислили са че това е рашата... Бог с нас Природата с нас Победата с нас

Празникът Хелоуин трябва да бъде забранен!!! Смърт за сатанинската сган!!!

Твърдо подкрепям!

Великият ГлобалиЗЪМ в действие. Тълпи от малоумници в култова интеракция към няква измислена символика и поп звезда се изтрепват. И цялата тази лудница е нормализирана с голямата баданарка. Какво остана да сложат на мода: Канибализъм и законна педофилия ли?

За педофилията се колебая ...

А разгледай какво означава: Minor-attracted persons (MAPS). Има опити за нормализация по темата. Което минава границите на всичко изкривено до сега. А Таймс насокоро имаха обширен артикъл за нормализацията на канибализма. Чудничко.

Холоуин в Корея!? Якия джендерглобализъм :)

объркали са местото на битката... помислили са че това е рашата... Бог с нас Природата с нас Победата с нас

Джендери от 13 държави! Педерастко, католикосектантско сборище на олигофрени!

розовобузкото пеканов не е ли сред жертвите? не? нищо де, ще стане с пълни с евракис жобоиити! Бог с нас Природата с нас Победата с нас

от Толко Хиляди Събрали се на едно място КОВИД-Ваксинирани, това е Нормален Процент на Получили Сърдечен Удар след Прекараният Миокардит - все пак и Малко Вълнение и сърцето след Пфайзер и Модерна се Пръска като озряла Тиква за Хелоуин!

Да не са видели Ким Чен по улицата зад тях и да са тръгнали да бягат??? Що са бягали?

Нещо май бъркате ЮК със СК.....въпреки непрестанните лъжи и манищулации каква американска ''демокрация'' се вихри в ЮК за сметка на ''тоталитаризма'' в СК..

Освен съболезнованията, мога да кажа, че "хелуин" е най-идиотският празник на планетата. Тикви, сено, крави и накрая краварите.

розовобузкото пеканов не е ли сред жертвите? не? нищо де, ще стане с пълни с евракис жобоиити! Бог с нас Природата с нас Победата с нас

Ако гледате видеото от инцидента, ще видите тълпи от продължаващи веселието хора, на фона на линейки и полиция.

Да сме ги пратили там??

Плодовете на СТАДНОТО мислене по света и у нас. :(

Ние нямаме подобни ядове.

тези маски нямат грам мозък. Непрогледна мъгла и резултатите са налице.

Тия май не са чували за Индиго през 2001в година, а?

Нито за ежегодните поклонения в Мека.

Тука половината от нас нямаше да коментират, ако не се беше споменало, че се е случило по време на Хелоуин. Не се е случило заради Хелоуин, а заради това, че всичко на изток от Москва са диви животни, които ги третират като хлебарки