Броят на загиналите при потопа в Либия надмина 5000, 1/4 от град Дерна е в морето

Признатото от ООН правителство в Триполи обеща вчера милиони помощи за районите, опустошени от бурята

Обратно в новината

Коментари - Броят на загиналите при потопа в Либия надмина 5000, 1/4 от град Дерна е в морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе къде са "демократичните" ЕС и САЩ бе?! Кога ще помогнат на нападнатата от тях Либия?! Над 10 000 ще са загиналите, но къде са помощите, екипите?! По-важно е да се опитаме да превземем Русия с нейните необятни ресурси!!! Копелета гадни!!! Той Господ вижда!!! Посейдон дано скоро ви навести!!!

Промит мозък. причинно-следствените връзки ти куцат яко. Санкциите за Русия са пряко следствие от нейната агресия в Украйна. Кой е опитва да превземе Русия? Русия се опитва да превземе Украйна. Това са фактите.

Копейка , трол. Ти какво искаш?

И нека сега пак някой да ми каже че руснаците нямали нищо общо с наводненията по света... Вече за всички е ясно какви мизерии правят руснаците навсякъде

А бе ти добре ли си бе?! Откъде ви намират такива?! Кой уби законният ръководител Кадафи, след като нападна Либия и предизвика гражданска война бе?! САЩ и васалите!!! След това Европа беше наводнена от милиони бежанци, които докато беше жив Кадафи, не идваха в Европа!!! Ей малоумници!!! Скрийте се бе!!!

Нашите политици закичиха ли се с либийски знаменца. Или от европата още не са им указали

С помощта на Кемтрейлс и Хаарп се променя климата .

Ееейй, разкри им ги ти мръсните тайни, дееба...

няма никакви климатични промени - нормално е около Сахара да се наводняват градовете.

Климатични промени има,но са естествен процес подпомогнат от човешката дейност,този процес е необратим,ако ще човечеството да изчезне,затоплянето ще продължи. Човекът единствено може да забави процеса във времето,като залесява горите,спре изсичането и,спре да се отоплява на твърдо гориво,спре войните и забрави за алчността,но това последното,като че ли е най трудното за изпълнение...