Броят на кандидатите за убежище в Европа е достигнал 6-годишен максимум

Сирийците отново са на първо място сред онези, които искат да получат международна закрила, сочат данни на Агенцията на Европейския съюз в областта на предоставяне на убежище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да благодарят отново на ментора си сащ дебилите във властта на Европа за всичко което прави за да разрушава чужди територии и да съсипва чужди животи.

В далечната 1928 год., от полуевреина Калерги(с японско-еврейски произход) и подкрепен от големите банкерски, еврейски фамилии! В този План са заложени два основни подхода. 1. Белият Европеец трябва да изчезне, а който остане - трябва да бъде преселен на острови. 2. В Европа трябва да се преселят мигранти от: Азия, Африка и от Америките - около,или над 130 милиона. Така, че "новият европеец" да бъде мелез - човек без история и без бъдеще, човек който лесно може да бъде манипулиран и третиран като роб - от евреите! Такива са и принципите заложени в тези Съединени Европейски Щати. Колкото и да ви е чудно, но този принцип е в основата на ЕС!

Престанете да лъжете , че територията н исе обезлюдява. Ни най-малко не сме сред слабонаселените територии. Чудни проспериращи държави имат в пъти по-ниска гъстота на населението от нас. Паднало било населението в някакъв си окръг и какво от това? Обработвайте земята. Пазете природата. Развивайте туризъм. За какво да си харизваме безценната земя на нашественици?

които си влизат без да кандидатстат и да питат са достигнали 600 годишен максимум....

Защо все "мъжете" бягат?

Защо не бягат в Дубай, всичко е злато и златни спортни коли.

Като цигани - голтаци!

Защото им плащат към Европа да бягат за да я ''облагородяват''...

Върви с пълна сила! Чудно е само как го виждат бъдещето европейските политици и управници?!

С чаша фрапе на някой екзотичен остров!!!

Кретен си!

Младежи 15-17 год. Това са нашественици!

Като убият бежанец, мигрант- сириец, арабин, негър, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и Европа !! Чакаме да ЗАКРИЯТ Агенцията за бежанци... И парите от там да ги дават на бедни и безработни БЪЛГАРИ..

Що не искат убежище при Путин.

си толкова низък и тъп не можеш ли да себеш сам в гъза та ти е нужна помощ, не знаеш как става ли ?

Ти кажи за путака и кочината. Защо никой не иска там. Хайде бе, говедо мърляво. Мъцни нещо по въпроса.

Защото в Русия е мега зле. Много от бежанците идват от бедни страни, но поне не и диктаторски. За какво да ходят в Русия, за да ги пратят в Сибир ли?

Приемайте ги европейци.Вие и кукуригуто Байдън ги изгонихте от домовете им,съсипахте им държавите,сега ще ги храните. Те са млади.Раждат много деца.След 10 години ще гласуват,и то за свои представители.Кой тогава ще се изнася от Европа и накъде Предстои европейска миграция,може би към Африка.

Да сте разбрали досега тези милиони да са започнали работа!? Меркел успя ли да подсили германската индустрия с тези "безработни"? Всички отиват да се регистрират за помощи! После въртят търговия с наркотици и всякакви престъпления ... нали виждате, че са все млади момчета 20-тина годишни! Вече има милионна мюсулманска армия вендрена в Европа! Очаквайте всякакви дивотии!

Получават временно обежище. Т.е. за определен период. След време изтича и обратно на самолета. Ще могат да останат само тези с жилище и дългосрочно заетос/работа. Така, че споко - само адекватните ще останат, другите ще бъдат изгонени. Все пак това не е зелена карта.

"Държавите членки на ЕС все още спорят кой трябва да поеме отговорност за хората, пристигащи нелегално в Европа и дали техните съседи и партньори трябва да бъдат задължени да помогнат за приемането на бежанския поток." Кой дедо Господ чичо дявол ли кой бе ?

"Държавите членки на ЕС все още спорят кой трябва да поеме отговорност за хората, пристигащи нелегално в Европа и дали техните съседи и партньори трябва да бъдат задължени да помогнат за приемането на бежанския поток." АМИ ТО Е ЯСНО ЗА ПРОСТИТЕ ХОРА _ САЩ! Те направиха тези войни и бежанските войни - Сирия, Ирак, Афганистан, че и Украйна! (Последните са екстра категория и са над "простолюдието" от нашата страна!) За "умните" - да плащат обикновените хора! Те само да прибират подкупите!!!!

Както стана в Англия,където вече християните са малцинство,така ще стане и с ЕС,христянска Европа ще унищожи християнския свят и ще се превърне в мулти културна Европа,което е и заветната цел. Целта е всеки да си вярва,в каквото си иска,да си празва,каквото си поиска,дажното е да се размият християнските ценности и да се обединят религиите в един момент в една. Ще започнат да промиват мозъците на хората,че всички вярват в един и същи Бог,че Аллах е едно и също с християнския Бог и трябва всички да вярват в един Бог,а самите ценности ще ги заметат и ще прокарат нови,които няма да имат моралните ценности на християнството...

Не. На мястото на християнска Европа ще дойде Ислямът. Всичките тези нови "бежанци" като скакалци ще претопят европейците и ще ги бият в собствената им игра на "демокрация"- "свободни и честни избори". Утре те ще мъдат мнозиннство и ще гласуват например кмета на Берлин да е Мохамед. Партията им ще в Бундестага, ще бъде мнозинство, канцлерът на Германия ще се казва Абдула Ал Сауни. И така се почва.......

Да,ама не! Точно заради препирните в един момент между християни и мюсюлмани Задкулисието ще се намеси и прокара една обединяваща религия и така християнство и ислам ще бъдат заменени от мулти култи религия...

Войната се премести от Близкия изток в в Европа, а имигрантите достигнаха максимум. Нищо не им пречи.

Предстои война вътре в Европа! И повярвайте ми, този път Путин няма да им е виновен!

Само КОЧОВЕ, една кадъна нема? Даже и грозни нема...идват да ислямизират ЕС! Фондерлайнен да почва да строи джамии и да забеанява свинското!

Време е директно да ги извозват в САЩ. Там им е мястото на всички ислямски нелегални имигранти, които заливат Европа.

Не съм съгласен Меркел и макрон ги поканиха в Европа и сега те да си ги гледат и развъждат падаим се

Десетилетия САЩ приемаха имигранти. Прави го и Европа. Никой обаче не ще в русия. Невероятна гнусотия е в кочината.

Ако погледнеш официалната ООН статистика , Русия е на второ място след САЩ по брой приети емигранти.

А кой съсипа Либия, Ирак, Афганистан и Сирия?

Братските мюсюлмански държави са по близко. Какво само към неверниците ги влече

Европа умира! Който има роднини в Америка, да им звънне един телефон.

абе здравата ни наурсилиха и усмъдяха! ама да снимат и "укракнците"!

Явно не варват, че ЕС ще замръзне зимата или че ще се разпанде напролет...

Да идват в Видин Враца Монтана Района се обезлюдява става пустиня Ако дойдат района ще живне, малко от малко и работа ще почнат каквато има Те трябва да се хранят и подслонят това задвижва икономиката Иначе е пустиняк и по зле няма на къде

И утре ще те накарат жена ти да се забули.

Да сте разбрали досега тези милиони да са започнали работа!? Меркел успя ли да подсили германската индустрия с тези "безработни"? Всички отиват да се регистрират за помощи! После въртят търговия с наркотици и всякакви престъпления ... нали виждате, че са все млади момчета 20-тина годишни! Вече има милионна мюсулманска армия вендрена в Европа! Очаквайте всякакви дивотии!

Тези млади екземпляри от мъжки пол идват в Европа единствено за да лежат на социални, да крадат, да изнасилват, да се занимават с дрога, проституция и всичко незаконно. Тези няма да работят никога. Те не идват защото са гонено. Те идват защото са били паразити в техните страни, живели сакато паразити и ще си останат паразити

Не. Идват, за да станат армия.

Абе, къде са им мадамите на тея пичове?! Идват да оправят нашите жени, а на тях ангела им слаб и без друго, та викам - дайте пък ние да оправим техните.

Не са виновни хората. Цветущи народи бяха бомбени и ограбени от англисаксите. От нас 3 000 000 избягаха без да са бомбени.

Искат да дойдат на готово да потребяват екстрите на цивилизована Европа Само че Европа за да достигне това ниво е преживяла хилядолетия развитие, 30-годишна, 100-годишна, две световни войни, граждански войни и т.н. Всяка нация е достигнала до вътрешно помирение на висока цена а тия готованци искат от средновековието и дори племенното общество да се приземят в дигиталното и да наложат животинските си нрави.

Ти за европеец ли се имаш бе цървул. Я виж около блока ти що за мизерия е.

И за да достигне тази степен на развитие, Европата начело с Англия, Франция, Испания, че даже и Португалия са грабили безмилостно колониите си, а и са експлоатирали населението им. Ай сиктир на европата, да се срутва и да потъват тези двулични и алчни ненаситници! Дано Русия да им спре напълно всички ресурси още тази зима!

Нищо не може да се направи - инфлация!

3.1416 е драги

Що не се хванат да си оправят държавите ами тук е по лесно.

Когато американците замислят да внесат демокрация в някоя държава и да изнесат ресурси от нея, това никога не са единствените им цели и винаги техните планове са многопосочни ползи. Та тази миграция към Европата е част от американския план за съсипването ѝ.Всички конфликти които САЩ раздухаха в Близкия изток и Северна и централна Африка имат за цел и да усилят миграцията към Европа. Добре замислено, имайки предвид че държавите в ЕС са социално ориентирани и 90% от пристигащите няма да заработят в близките няколко години и ще живеят от социалните помощи. Та като се комбинира това със ефекта от санкциите, които Европа въведе срещу Русия, съдбата на ЕС е предрешена в съвесм близко бъдеще. А българските продажници се натискат да вкарат България в пъкъла, наречен Шенген.

Смехурковци, 100000 търсели убежище, а 10 милиона укри какво търсят в Европа, или те са туристи, с със статут търсещи убежище. А и едните и другите идват на талази към Европа заради американските намеси в тези страни, тъй че се оплаквайте на Бидона.

А забелязал ли си малката, но съществена разлика между Украинските бежанци и останалите? От Украйна са предимно жени и деца! Нещо ясно?

Ама са сто пъти повече, това е незабележимо нали, освен това и ги рантутим с наши пари,

Какво убежище искат тези хлебарки?! Обратно в Африка и стрелба по всички лодки идващи с африканска сган насам!

Европ. "лидери" сами са си виновни, щом са съгласни в страните им да влизат хиляди нелегални, а те винаги ще прииждат, защото винаги някъде има я война, я глад. Затова да не хленчат. Щом за тях не е важно да има спокойствие и безопасност, да млъкнат и да обгрижват пришълците, до момента, в който на местните ще им писне.

Не е луд, който яде баницата, а който му я дава. Защо мигрантите не кандидатстват за убежище в Саудитска Арабия, Катар и други богати държави? За САЩ даже и не питам, там е ясно, че на границата стрелят на месо, без да питат дали си бежанец от война, запалена от САЩ.

Сериозно ,ти виждал ли си как стрелят? Що пишеш глупости ,затова Тръмп искаше бетонна стена да вдига. Там също е разгграден двор нима не знаеш ,че от цяла латинска Америка се стичат там.

Носи се слух, че България ще бъде разделена, щото много малко народ, на такава голяма територия. Щели да дадат на българите един месец да се преместят в новата държава

След по-малко от 100 години тези вече ще са вече новите управници на Европа. Защо? Защото се плодят в пъти повече от местните. И ще бъдат мнозинство. И ще изберат алятоях, вместо президент.

накъде ще бягат от кочината, която направят? Ако е въпроът да направят и тук кочина, защо не си седят в техните?

Защото това им е животът. "Мюсюлмански братя" го казаха преди години. "Ще завладеем Европа без кръв и чрез демокрация". Ако не ти е известно Ливан по конситуция е християнска страна. Но в нея вече почти няма християни. В Сирия, където преди 30 години имапе 30% християни (православни дори), в момента са под 5%. И да не искаме, ще дойде ден, в който Коледа ще се празнува тайно и под масата. Защото либерализма в Европа разби семейството, прирастът е отрицателен, белите нации са застаряващи, а от другата страна имаме хора, които имат по 10 деца.

Айфеловата е окупирана от снежинки. Навсякъде

САЩ и Русия се бият в Сирия и Украйна ама не приемат бежанци. Явно целта им е да провалят ЕС.

Защото в Европа е гадно и затова идват.., явно искат да им е гадно…. В Русия е хубаво - икономиката цъфти и рублата е силна , но странно не искат да ходят там

Не пич, там никой не ги пуска и ги бият яко.

Социал! Ха ха ха ха

Европеераския съюз се превърна в клозета на света сбирщайн от всякаква паплач и сган

Се лекари и инджинери

Убежище ли му викат вече? Когато не признаваш вратата и оградата на чуждия дом ои нахлуваш непоканен? И от какво собствено бгат? От собствената си култура. И какво искат? Да превърнат Европа в сонствено копие от което иначе бягат, нали....

отговори така-и ние искаме да живеем на чисто и хубаво място,т.е. осрали са собствените си държави и сега искат да осерат и Европа.

масленозелени орки от Африка нападат Европа + украинските скакалци = срив на социалните системи и предстоящо пенсиониране за местните хора на 100г.

А, споко, никпой няма да ги остави да доживеят до 100. Средната възраст дори пада.

пък мигрантите ще надживеят местните и след като се роят като зайци,след време те ще са мнозинство в местните парламенти и ще диктуват правилата.

Благодарение на Рашков и Радев

Да ги натоварят на един кораб и да ги изпратят на САЩ който предизвика всичките тези конфликти.

Когато отидеш неканен в Сирия и разбиеш домовете и държавата им, нормалното е, сега да им осигуриш подслон!

Шибаните хамеринци се страхуват единствено от обидена Европа .всичко опира до патенти..например ..Мерцедес ,,,Адидас ,Порше .Филипс ..и още и още. ..

Спрете ЦИГАНИЗАЦИЯТА на Европа, започната активно от Меркел с активната презокеанска помощ на Сорос и компания...целта е ясна-максимално отслабване на икономическата мощ на стария континент и разбиване на традиционните ценности и култура...СРАМ!

ДА ГИ ПРАЩАТ В АМЕРИКА ТЯ Е ВИНОВНА ОТ СИРИА И ИРАК ДА ИМ АТОЛКОВА МИГРАНТИ НЕЛЕГАЛНИ АЙДЕ с укайнките по могже да се примирим поне някой ще ги оножда.