Коментари - Британци, подложили се на отслабване в Турция, са починали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плюскали като не видели, после без движение и малко пот на челото искат да отслабнат. Да мрат мамицата им дебилска.

Глупости! Умрели са от ковид а не от операцията. Ама никой не ги е изследвал. Искат да ни излъжат, че пандемията е минала.

Ами плюскайте по-малко да не дебелеете.

Спрете да плюскате бе тулупи такива. Не струва нищо.

Пийте вода , правете гимнастика всеки ден , и разходки . Апетита се успокоява , мускулите влизат във форма , всички органи работят по-добре и човек се чувства добре. Бъдете разумни хора , тялото е къщата на душата . Колко чудно и страшно сме създадени от Господ нашия Бог , слава на името му.

В края на краищата - постигнали са целта си - били са слаби до края на живота си

Самата операция ръкавна гастректомия трябва да бъде забранена. Отрязват ти 70% от стомаха необратимо. За цял живот се ограничаваш на 5 хапки храна на всеки час и по една шепа витамини на ден. Ако сгрешиш в диетата (хапнеш повече или по жилаво) - ти се казва "ние ти казахме последствията от операцията трябва да спазваш диета". Психолог съм и съм консултирал такива пациенти - след радостта в първите месеци отслабване идват мъките - депресия е гарантирана. Неконтролируемо отслабване също.

Не ми е особено приятно да го напиша, но не изпитвам съжаление за съдбата на дебелите британци в Турция. Чувала съм и други работи за тях.

Тези дебелеят, защото не хапват качествена храна, като хубавите българско сирене и кашкавал.

Голям майтап!

Мре се навсякъде и по всяко време. Даже и на море, ако идат ,английските туристи, и там умират. някои, не всички. Затова всички големи курорти, като Албена например, имат договори какво се прави с труповете. А тези хора очевидно имат проблеми със здравето и то не един. не са безсмъртни. Ако Бибиси намеква за лекарски грешки да се съдят с докторите, ама че карали колата в другата лента и нарушили нещо си, е несериозно.

Тамън научихме магарето да не яде и то умре

Всичко е казано !!! Цената може да бъде само около 2 000 паунда или 2 450 долара, което е път пъти по-малко цените в от британските частни клиники.

първо, турските доктори са добри спациалисти, второ, това са частни клиники и тези дейности не са наложителни, това си е равносилно на пластична хирургия, трето, къде ти е акъла да си изрежеш 70% от стомаха?!?!? спорт, не ядене, не ползване на автомобил, смяна на стрес факторите - работа и семейство. аз съм роден в тенджера, дебел съм от дете. цял живот внимавам. като се запусна и минавам 100. но само да спра да ползвам кола и веднага падам на 90. диета и спорт и за година съм 85 с добро телосложение за плаж. но ако спра тези неща пак съм 100 и съм чувал с картофи.

Що им мрат пациентите? Или по-скоро са алчни. Случайно ли е че медиите са заляти от реклами на турски клиники?

Сашо, ти 165см ли си висок?!

В България има неофициално обявена война срещу хората, които биват буквално избивани по 7000 души годишно намират смъртта си. Вижте за ква касапница става въпрос. https://www.puls.bg/novini-i-sbitiia-c-2/7000-patsienta-godishno-umirat-zaradi-lekarska-greshka-n-3724

Но мафията в бели престилки има протекции. Парите се усвояват без гаранция за нищо и без каквато и да било отговорност.

....авторът на статията. Неграмотник. Чукча писател, не читател.

Починали? От автомобилна катастрофа?

На моя приятелка, съпругът и почина, на 24 час, след операцията, уж всичко ок, уж вече се раздвижи, .. после я обвиниха, че не била казала всички придружаващи заболявания на мъжа си. Изобщо не им се доверявайте, за бога !

затова пък при нас дават луди пари за лечение в турция, не знам да има излекувани, само четох за случай на множествена склероза на спортистка, която е посъветвана от турския лекар да се лекува чрез хомеопатия в САЩ, тя казваше че има подобрение

Чудесна новина. В крайна сметка значи са отслабнали

Тежка коремна операция и отстраняване на орган, щото не можеш да си контролираш плюскането?! Тия са ненормални...

при техния климат изпадат в депресия, която води до напълняване, при това значително, освен това те се хранят пет пъти на ден

Турски доктор и турски учен е като прасета в космоса! Тяхната специалност са дюнерите и люле кебаба. Нищо чудно че англичаните които винаги търсят евтиното пукат!

Право в десетката!

Аха.. А ти си българин, който винаги търси "скъпото", познах, нали? Щото "ефтиното излиза скъпо"... Знам ви аз вас