Коментари - Британското разузнаване: Русия губи средно по 824 войници на ден в последната седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разкостиха ги Щом рускините бягат в Аржентина а руснаците в Казахстан и. Грузия

Тия пак започнаха с : - Една жена каза ! Значи първо украинските военни казват една цифра, като наблягат на това , че не е сигурно. След тях някой задокеански вестник повтаря цифрата - ама и те не се ангажират с истинност. И накрая - тази заветна цифра се изрича от англйското разузнаване . Да де , ама англетата казват - ето имаме информация от два източника. Е , бива ли такава дебилщина? Абе , къде са Скрипалите бе???

ей ся повервахме и на тая пропаганда.... кат ги слуша човек и се чуди как досега у русията са останали жители.... пък у усрайната явно раждаемостта се дига

Жители си имат, споко. Войници нямат.

Споко? Месомелачката се върти, ама на нас ни трябват ресурси да правим война, а война правим за ресурси. Вече дори еднобитови не сте - няма Yes/No - само една постоянно включена жица към ..., - т.е половин битови, в ерата на иновациите и високите технологии. Да се връжаме на тоягите - по-справедливо ще е.

на пълководецо така да занулиш с едно движение (нахлуване) милиардни ежедневни приходи .......незнам колко требе да си тъп , ама тоя тип пълководецо де ще вкара Русия в каменната ера . ....Чудя се дали не е агент на ЦРУ .. така точно изпълнява мечтите ма американците....

В това число влизат ли и тези, които са се загубили под влияние на алкохола?

Колко тъпи трола вярват на британското разузнаване.....или просто им плащат да дращят.....ама вече понеже няма кинти от драскачи ставате ДУХАЧИ....започвате от днес - нареждане от Козяк

Не съди за другите тролове само по себе си.

Войници от армия които крадат перални , еноти та дори и змий са просто обикновенни малоумни бандити , каквато е и цялата прокремълска и пропутинска измет и В МОСКВА И ТУК В БЪЛГАРИЯ

Тая опорка вече се изтърка...аре потапяй се

Абе верно се изтърка, ама пералните ги няма на хората.

Миналата година имаше лозунг "Киев за три дни!" И тази година ще бъде под мотото „Няма накъде да отстъпим! Зад нас Москва!"

Още...още...

На ден ясно, а на денонощие колко губят, или през нощта всичко ляга да спинка , за да събере сили за другия ден да се трепят ( или да мрат)?

По-вероятно е, до сега, украйна да е изгубила 2-3 английски армий така че тия коментари за кой са и за какво им служат не знам...

в свежо интервю: 'Не руската армия се оказа слаба, а украинската се оказа прекалено силна'

Украйна или НАТО имаш предвид?!

NATO едва сега изпрати десетина танка от складовете хахахах Те орките даже не са Виждали натовски танк натовски самолет и натовски войник :) Ама орките с много големи вравгове се бият страшна работа . Онизи ден Прогожин сам си каза. 2-3 години им трябват само за Домбас ако изобщо същетвува руска федерация

и ще разбереш, Според кремльовеца Марков украинската армия била 'уникална комбинация' от: 1. 'руски войници'(де уж бяха хохли, укри и пр.) ; 2. 'фашистки офицери' (тука има елемент кукуригу) и 3. американско командване - американската военна мисъл види се няма равна :)

Иска ви се ама не...СЛАВА НА РУСИЯ И НЕИНИЯ ПЪЛКОВОДЕЦ ПУТИН

на пълководецо така да занулиш с едно движение (нахлуване) милиардни ежедневни приходи .......незнам колко требе да си тъп , ама тоя тип пълководецо де ще вкара Русия в каменната ера . ....Чудя се дали не е агент на ЦРУ .. така точно изпълнява мечтите ма американците....

За да не чета всичко искам да попитам: като влезе миналата година в Москва, Зеленски навлезе ли в Сибир?

Нема нужда от 'хумористични' хиперболи Ватя! В Сибир има кой да влезе (в интерес на 'мира на стабилността') А за кирливата ми мАсква ще драпат поне 5 частни ватни армии без каквото и да украинско участие. Сигурен ли си че ти е весело?

Когато човек е тъп, защото майка му го е изтървала от цедилката и си е паднал на главата, то е до гроба.

'Когато човек е тъп' Нещо стреляш на посоки - като руски хеликоптер :)

Губи много РФ, а украинците са безсмъртни, освен това Путин е в кома за н-път, Ракетите им свършиха в края на март (както помним), както и пералните. Сега свалят чипове за калибър (направен от бойлери) от дески играчки.

Само като чета коментарите и за пореден път се убеждавам колко простаци има в ъв форумите.Малоумници,несретници и отявлени русофоби се упражняват на правопис.ХА,ХА,ХА....

Как пък ги преброиха,егати дезинформацията.Какъвто им е кралят ,такова им е и разузнаването на тези смотаняци.

Само пребройте колко пъти се среща думата "вероятно" в текста и ще ви стане ясно колко е достоверен текста. ISW пишат такива пропагандни текстове. Абериканския институт за изследване на войната, исках да кажа за промиване на мозъци изправяне на гънки.

https://www.corriere.it/esteri/23febbraio13/ucraini-pronti-lasciare-bakhmut-ritirata-strategica-campagne-ffe1457c-ab6c-11ed-92dc-351a054661eb_amp.html Ето ви малко истина за Бахмут.

На клоуните на така нареченото " Вританско разузнаване" ,цялата им информация е в сферата на вероятностите ..." Много е вероятно " ?!??! Нямало как да проверят ама дават " вероятности " ?!???! Няма по- големи тъпанари от британските !!!

SirBob

Явно положението с ВСУ е критично, щом трябва за пореден път да се впряга пропагандната машина на Великобритания за лъжи и дезинформации. Помним как според последната Путин умираше, помним и как преди две години Скрипал и той беше пътник, уж след руски новичок. Нито се доказа руска следа в новичока, нито Скрипал умря, да е жив и здрав. Та при такава достоверност на информацията на британците, човек няма как да дава вяра и на тези "данни".

Бронираната кАлона под Вугледар сигурно 'британската прАпаганда' я насмете :) - има и снимки и видео, за разлика от каквито и да да доказателства по Клоунашенковите 'с водки'. И за разлика от Бахмут, Угледар им е жизнено-важен ако искат да запазят Крим.

SirBob

Източник някакъв? Или ще правим неподкрепени изказвания?

Източник? https://www.youtube.com/watch?v=qVqk9TKcD8c - заповядай. Доколото знам дори руските военкори са публикували кадрите - те по принцип избягват да постват от украински източничи, но вече дотолкова са отвратени от бездарното руско командване.

Няма как да знаем че кадрите са от сега. В близките кадри на Z- емблемите машините са здрави и в движение. Украинците не са изцяло с американска или.немска техника та горящите може и да са техни. Има и доста клипчета в нета как затъват амеликанските им танкове в калта и тия се махат.. Та, това че едно видео сглобено от западняк с далечни кадри е в нета не го прави достоверно въобще. Имаше един пич, ирландец който пускаше кадри 2014-та от улиците на ставащото в Домбас. И му спряха канала. Никакви клипове от руснаци и от боевата линия не се допускат в тубата като цяло, но за сметка на това в телеграм има лайв и не само достатъчно.

'Няма как да знаем че кадрите..' Е , поне некролога на спецназ полковника командвал колоната е ОТ СЕГА !

Моста над канала между Константиновка и Ивановск. По налична информация мостът е бил разрушен от руска артилерия през нощта на неделя срещу понеделник. Руснаците са на 2 км от магистрала 03 единствения източник на провизии за хохолити и възможност за бягство. Западната и украйнска пропаганда относно Бахмут приключва.

Позовавайки се на данните от украинския военен щаб хахаххах хаххаха що за тъпотия са написали е тази статия ?? Пълна улигофрения

Велико е британското разузнаване - всичко знае.Кой като тях .Не си виждат насрания гъз ,но лаят ли лаят!

Че какво друго да кажат. Нали трябва да оправдаят парите и оръжията, които смучат от тях украинците. Ама, както е рекъл мъдрият българин - не е луд тоя, който яде зелника, луд е тоя, който му го дава.

Редовно научаваме как стотици хиляди руски войници са избити от ,,великата усраиннска армия''? А убити украински войници въобще досега има ли?Щото ако няма,как така Усрайна вече не е пред Москва?

ко стана пак? Пак обосралис в Угледар. една година след тридневната военна насрация в Украйна. Дерусофиксцията с български снаряди върви брутално добре. Абихилирсме псевдохумуиди по два тона на ден. Опаковаме и наторяваме целината.

Британското разузнаване "доказа", че Ирак има химическо, ядрено и биологическо оръжие. Зарада тази лъжа сАЩ избиха 500 000 цивилни иракчани и геноцидът продължава. Измислиците за Агент "007" ряпа да ядат.

за иракското химическо оръжие бяха налице от няколкократното му използване и то срещу цивилни, гений. За това обаче Савушкинската пропаганда срамежливо премълчава.

според британското разузнаване украинските сили вече са пред кремъл

Хиперболите са ВАШ, Савушкински специалитет, Ватя! В Москва действитлено предстоят интересни събития, но ще са без украинско участие.

Агент нула нула ще да е бил по време на мътене му е щукнала тая хрумка сигурно

Британското разузнаване е като една баба на пазара каза!!! За УНИАН няма смисъл да се говори !!!!

Англичаните цитират украински източници, “която информация не може да бъде независимо потвърдена”. Това твърдение обезмисля целия материал. Всички знаем, че според украинските източници, загубите за Русия възлизат на близо 25 милиона, вече, а Москва отчаяно набира жени и деца, за да отблъснат за последно храбрите украински нацисти от улиците на града…

Руснаците губят 824 войника на ден. На Зеленски му се привиждат от вчера балони с горещ въздух, а американците стрелят по извънземни.

Намалете броя на убитите руснаци , че ще взема да повярвам.Бъркате мечтите с реалността.

мдаааа , за СЕДМИЦА славните красноармейци губят повече отколкото САЩ за 20 години във Афганистан срещу талибаните . ПРОСТО СКАНДАЛНО НЕКАДЪРИЕ !!! Но човешките загуби никога не са били проблем за алкашите.....със 25+ млн жертви през ВСВ тия тъпани 80 години не спряха да тръбят какви горди пАбедители са били :))) Собственото си население не могат да опазят , ама сега видиш ли като АсваБАждавали Украйна , действали леко и нежно , за да запазят цивилното население. Е , разбомбиха им цялата енергийна инфраструктура и гражданите седят на тъмно и студено посред зима , ама то е за тяхно добро.......трябва да се подготвят,да свикнат за бъдещият си живот във Русский Мир :))) Перални и тоалетни чинии също не им трябват , ще се сере във външен кенеф като всеки руски орк !!!

1. Русофилията да се признае за не лечима ветеринарна болест. 2. Боят на русофили, да се признава за трудов стаж. 3. Всеки заболял от русофилия, да се задължи да плаща за ветеринарно здравно осигуряване. Няма ние да им плащаме и превръзките ! 4. От бюджета на всяка община да се удържа процент за "Руски паметник" и животинско име на улица. Парите да отиват за превъоръжаване на армията.

с US/UK/EU педофилията ко прайм?!

РУСИЯ НЕ САМО ЩЕ ВЪРНЕ ВСИЧКИ ЗАГРАБЕНИ ТЕРИТОРИИ НА ВСИЧКИ СЪСЕДИ НО ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА ВСЕКИ РУСНАК ЩЕ ПИКАЕ ВЪРХУ БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА НА РУСИЯ И ОПИКАВАНЕТО ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ ТОВА ДА ВИ Е ЯСНО

Руски сополи, най напред ще ви пуснем - Леопардите когато свършат ще ви пуснем - Челинджър когато свърши ще ви пуснем - Леклерк когато свършат ще ви пуснем - Абрамс И КОГАТО СИ ИЗТЕГЛИТЕ ВОЙСКИТЕ от Азия ЩЕ ВИ ПУСНЕМ - ЧЕРНИТЕ ПАНТЕРИ след тях ще ви пуснем от юг - Меркава и - Ангара И ЩЕ ГЛЕДАМЕ КАК СЕ ГЪРЧИТЕ ДОКАТО СВЕТЪТ СИ ПОЧИВА Ще ви ги пращаме на по малко. Днес 20-30 танка, утре 20-30. Днес 20-30 ракети утре 20-30. Днес 10 самолета утре 10 Така ние ще виждаме слабите им места и ще си правим инженерните подобрения. Ще си чистим складовете от старите оръжия и на тяхно място, ще се оборудваме с нови ъпгрейти. УКРАЙНА ИМА ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ с 10 милиона БОЙЦИ, КОИТО ЗАЩИТАВАТ РОДИНАТА СИ ОТ ГЕНОЦИД ТЕ НЯМА ДА ОТСТЪПЯТ НИЕ НЯМА ДА ИМ ДАВАМЕ ОРЪЖИЯ ЗА ДА ГИ ДЪРЖАТ НА СКЛАД А ВИЕ ДА СЪСРЕДОТОЧАВАТЕ ОГЪНЯ ПО СКЛАДОВЕ И ТРАНСПОРТИ НИЕ ЩЕ ИМ ДАВАМЕ КОЛКОТО ИМ Е НУЖНО И КОЛКОТО ВРЕМЕ СЕ НАЛАГА ВИЕ може да мобилизирате общо 42 милиона войска НО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА Я ХРАНИ И НЯМА КАК ДА ОГОЛИТЕ АЗИАТСКИТЕ РЕЖИМИ ЗАЩОТО ТАМ ВРЯТ И КИПЯТ ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ затова: ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ НЕ СПАЗВА нито МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО нито МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ които разписва нито ТЪРГОВСКИТЕ СИ СПОРАЗУМЕНИЯ затова ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И РАЗПАД НА АНКЛАВИ ще работят наказателно докато възстановят щетите на всички в цялост и ще говорят през посредник на китайски

Цоцащи мойте данаци

че много от коментиращите тук са от Съюза на шизофрениците в България. Онзи отгоре с делириума е председателят на Съюза на шизофрениците.

Ти можеш само да изпратиш майка си,да я ебът,нищо друго

Владко, Владко, пак са те измамили батко... 1. ЕВРОПА НЕ Й ПУКА С КАКВО ЩЕ КОМПЕНСИРАШ Решили сме да не ви броиме за търговски партньор поне за идните 600 години. ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ. ЧУПКАТА 2. Китай може да закупи от вас газ и нефт, колкото му трябва и не повече. КОЛКО ГАЗ И НЕФТ ПОТРЕБЯВА КИТАЙ В МОМЕНТА АМИ КОЛКОТО БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО С две думи йок на руската ти путка, защото за Чайна, освен Иранците се борят и Азерите и Казахите. ПОНИМАЕШ РУСКИ ДЕБИЛ ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ ЧУПКАТА 3. Африканците купуват по-качествен газ и нефт ОТ АРАБИТЕ. ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ - АФРИКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА ОТ АРАБИТЕ ЧУПКАТА 4. Южна Америка купува от Венецуела и Аржентина ДОРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ - ЮЖНА АМЕРИКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА КУПУВА от Мадуро щото Мадурото вече няма ' кво да яде осевн трудовете на Маркс и Чавес. ЧУПКАТА а сега чети внимателно Владимир Владимирович, Набий си ги в ебания задник мощните оръжия, жалък насран сибирски дебил ! НЕ НИ ПУКА ЗА ВАС НАСРАНИ ДИВАНЕТА И ВАРВАРИ СЕГА ЩЕ ВИ ЕБЕМЕ РУСКАТА КУРВЕНСКА МАМИЦА РУСИЯ НЕ САМО ЩЕ ВЪРНЕ ВСИЧКИ ЗАГРАБЕНИ ТЕРИТОРИИ НА ВСИЧКИ СЪСЕДИ НО ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА ВСЕКИ РУСНАК ЩЕ ПИКАЕ ВЪРХУ БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА НА РУСИЯ И ОПИКАВАНЕТО ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ

Руски говна, Къде ще се скриете ? "Три дневнарта война", която започнахте преди една година НЯМА ДА СПРЕ докато Русия не се разпадне на много, по-малки лудници. ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА Я СПРЕТЕ А НИЕ НЯМА ДА Я СПРЕМ Милост няма да има ! ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ ОКО ЗА ДВЕ ПРЕГОВОРИ С РУСИЯ НЯМА ДА ИМА РУСИЯ НЕ СПАЗВА нито МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО нито МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ които разписва нито ТЪРГОВСКИТЕ СИ СПОРАЗУМЕНИЯ затова ПЪЛНА И БЕЗУСЛОВНА КАПИТУЛАЦИЯ И РАЗПАД НА АНКЛАВИ ще работят наказателно докато възстановят щетите на всички в цялост и ще говорят през посредник на китайски

Кажи им на твоите шефове от козяк да ти дадат една нова флашка и нови по-силни хапове за шизофеения!

РУСИЯ НЕ САМО ЩЕ ВЪРНЕ ВСИЧКИ ЗАГРАБЕНИ ТЕРИТОРИИ НА ВСИЧКИ СЪСЕДИ НО ВЕДНЪЖ В ГОДИНАТА ВСЕКИ РУСНАК ЩЕ ПИКАЕ ВЪРХУ БОЙНИТЕ ЗНАМЕНА НА РУСИЯ И ОПИКАВАНЕТО ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ ТОВА ДА ВИ Е ЯСНО

Въпроса е дали хохолите ще се предадат както се предадоха от Азоствал или ще използват малкото разстояние останало за бягство в багажници на пикапи?

Няма друга държава, която от 100 години да е концентрирана единствено върху това да прави мръсотия на другите.

Болшевиките застреляха като кучета, внука на нашия цар освободител и семейството му! Мръсна болшевишката сган, а пудинг е тяхно отроче!

Британското разузнаване да гледа къде ловят риба Франсетата и да не се бърка там дето не му е работа, да не пробват Посейдон в English Channel.

И кой го казва това? Селския пръч с ариана в ръката и арда без филтър в устата.

1300 коментара!!!! 1300!!! Повечето (90%) от тролове на укрорайха и евроатлантическия нацизъм. Отворени са ковчезите на военните каси, а? Губите войната и решихте да заглушите протеста за безсмислената подкрепа на фашизма с масов спам в негова подкрепа. Нещастни копои на мракобесни сили!

Ти си руски прост трол. Ходи се гръмни в празната тиква.

За тоя утвърждавам, че е крайно прост дървен философ.

Острова на педалите!

Кво казва островитянското разузнаване!

Оти коментираш уа?

"Русия ке се разпадне на 14 парчета. Най-голямо ке го вземат жълтите. България ке се възроди и отново ке стане център на славянството. Хората в Русия ке прозрат лъжата и ке се разкаят. Всички ке искат да се зоват българи."

Ке ми ядеш утката :)

след агресията в Афганистан разпадна СССР и от 300 млн идиотите станаха 140.Сега чакам да видя след Украйна колко ще останат.

идиота си ти, че гласува и се радва на кирчо и кокорчо! Онези хора ще се оправят, ние го духаме, че американците ни клатят от 89та насам, нонстоп

Като те клатят американците, поне плащат ли ти добре, курвооо?

Ти си прост русофил дето го клатят. То се видя от руското клатене къде ни доведе.

да кажат по добре, колко техни наемници са сготвени!

НАТО 0

ги брои? Те шеврони на нато нямат, лепят си знамето на украйна, но мрат като безродни псета. във видеата от бойното поле се чува само английски. Жалко че руснаци те ги взимат в плен, а не ги унищожават на място!

А ти беше там и видя всичко? Или си глумец?

,,Въпреки че Лондон не може да провери цифрите, "тенденциите, които данните илюстрират, вероятно са точни"... но не е пропаганда , и доказателства имат - но по навик няма да ги покажат ,, защото са секретни" .

Не се и надявай. Причината да сигурни се нарича "репутация". Така че вероятността тези данни да са верни е 90%

Чия репутация? Кой и кога я изгради?