Британският външен министър Борис Джонсън подаде оставка

Това е втората оставка в кабинета на Тереза Мей днес, след като министърът по въпросите на Брекзит се оттегли

Обратно в новината

Коментари - Британският външен министър Борис Джонсън подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този доказан дебил натвори доста безумия и докара Британската външна политика до положение на евтина сатира! Тази презакъсняла оставка вече не решава нищо! Същата гротескна фигура на сдуханата бабугерка Терезка продължава да скача по ингилизката сцена и бута империята все по- навътре в блатото.

И Тереза Мей няма да издържи още много дълго.

Уволниха главния сценарист за тъпотия и липса на идеи----осра се с "новичока"!;))))))))))) ......

Лавров да му подари 1-2 кила на тоз сритан маймун!;)))))))))))

Мдаа, и веднага клед оставките паунда се покачи на борсите.

Като не може да напарви качествен "Новичок", сам си е виновен, жалкия педал!!!

С тази оставка беше поправено едно недоразумение. Когато той стана външен министър, медиите написаха: "Борис Джонсън външен министър! Светът се превива от смях...."

На тоа са му били шута за тъпите и нескопосани провокации, новичок му излезе солен! След Новичок следва ритнечок}:-))

Дурачок мисля че вече предложиха и отчитат успешното приложение в британския елит.

Странно. Изхабиха толкова много сили, пари, време за да мислят как на излязат, вместо да използват същата енергия как да променят ЕС. Явно света се е побъркал.

Аз

Мбухахахаха... Да променят ЕС?! Се едно да се опитваш да подобриш каруцата в епохата на Формула 1. Има две места, на които се правят подобни опити - катуна и ЕСССР. И на двете с еднакъв успех.

Не светът, а едни стогодишни деменции в старческите домове и едни неграмотници, оскотели в мъглите на северния албинон, пощуряха по идеята да се върнат назад във времето и да станат отново велика империя за да ограбват другите народи. Идеята услужливо и, според мен по проект, бе лансирана и развита от жълтата преса срещу добро заплащане. На това нормалните хора не обърнаха нужното внимание и отидоха за гъби. Имаше небрежни политици, лениви политици, невярващи в безкрайността на човешката глупост политици и пр. Имаше и политици мераклии и политици алчи и подкупни, които пъргаво поведоха размътените мозъци на бунт и на оръжие. Срещу европейците берачи и чистачи. Възстанаха срещу мизерните им заплати и казаха, че като ги изгонят, със спестените пари ще налеят билиони в тяхната си здравна каца и ще си осигурят здраве и безсмъртие. Така гласуваха за мераклиите политици, които и за чеп не стават и на които сега гледаме сеира. За съжаление цирка плащаме задружно.

Аз

Абе не знам за деменциите и за оскотелите неграмотници, ама ти ме върна в 1989, когато шест месеца преди срутването на комунизма ми се налагаше да вземам изпити и да дрънкам необходимите глупости за неизбежността на историческия преход от капитализъм към комунизъм и за победата на идеите на Ленин и Димитров. Разликата между нас двамата е, че аз нямах избор - бях длъжен да дрънкам глупости, ако исках да взема диплома. При тебе е въпрос на избор и способности. Се пак - демокрация сме, баси - никой не те насилва.

Този смешник отдавна трябваше да си ходи.

И тоя палячо го отсвириха. Велика империя - велика клоунада. А какво само тепърва предстои....

от Великобритания ще остане само британия.

Искаш да кажеш - Англия. Че то вече и Уелс се надига. За Сев. Ирландия даже не ми се мисли.

Аз

Ъхъ. Само дето нито Уелс, нито Сев. Ирландия са се възпротивили на Брекзита. Шотландия за малко посмърдя, обаче баба Мей им каза "ОК. Повторете си референдума за независимост и ако шотландците кажат, напускайте ВБ и оставайте в ЕСССР!" И на шотландците им се дръпна гофното - явно предпочитат с ВБ извън ЕС, отколкото в ЕС без ВБ. И аз не ги разбирам - независимостта, според мен, си е самодостатъчна ценност, независимо от всякакви условности. Но шотландците, оказа се, мислят другояче. Забравили са келтките си корени.

Колега, тоя филм е чернобял. Трябва да се ъпдейтвате. За Уелс и С. Ирландия. За Шотландия - направо лъжете. Нищо такова не е казала Мей. Там трудностите с втори референдум са от конституционно естество. Тереза знае какъв ще е резултатът и затова заяви, че Парламентът няма да разглежда този въпрос. Шотландия засега изчаква, но се готви. Има много тесни контакти Единбург-Кардиф. Уелс заяви преди година, че хората са били подведени и не са гласували за това да обеднеят повече. За тях еврофондовете са от изключително значение, имат много осъществени проекти по регионалното развитие, сега всичко е спряно и Лондон отказа да финансира. За Северна Ирландия - спира дъха на всеки, който знае за какво иде реч. Тереза се опитва няколко пъти безуспешно да измисли нещо за да ги укроти. Всички политици са единни - не желаят граница с Ирландия. Ирландия също. Заяви, че ще сложи вето на Брекзита, ако не се намери приемливо разрешение. ЕС не може да приеме липсата на граница - мека, твърда или полутвърда. Това си е държавна граница.Наглостта на британците пак да настояват за привилегии и изключения преля - обедини и втвърди европейците. Слава Богу, имат отлично подготвени преговарящи и добра администрация. Което не може да се каже за английските палячовци, затова тече това шоу и по-жалко ще става, но милост няма да има.

Хехе, всичките Брекзит плъхове напускат потъващия кораб! Камерън и Фараж бяха първи, сега и тоя клоун! Честито, Англия!

"Шоуто" тепърва започва...

Ориз Джонсън ще се отдаде на....партита с нашия борд Минджеф, стига слугуване на Тереза Змей!

Как така Англия ще се подчинява на някаква лъжлива и нечестна като всички комунисти Меркел. Няма да позволи да ѝ натрисат мигранти без да ги е желала.Айде у лево бабо дърта комсомолка.

дъртата Англия е създала комунизма бе, ноо сте прозди, тоя съветизъм съвсем ви изпи мозъците

Не мога да разбера защо само ивреи са им ваншните минтстри:)

Тоя е турчин, внук на Али Кемал !

Аз

То па и Али Кемал кой го знае къф е и кой е ръбил ханъмите...

Тея пък не си стоят в ЕС! Само проблеми и оставки с тоя Брекзит!

И Тръмп скоро, и Меркел и всички скоро ще ги сготвят, камо ли наш Бойко. Уж чакахме въскресение на комунизма, а то какво стана..

Безотговорност! Това е думата, която характеризира напълно днешните политици! Борис Джонсън е един от многото, с които е пълна както Англия, така и страните от ЕС!

Не харесвам англичаните, но защо да ги плюем че не желаят да бъдат в ЕС? Чърчил с цената на всичко опази острова от германизиране и окупация. Още след първата световна война германци и англичани разпърдяха гърнето. Време е германците да престанат с този наставнически тон и да диктуват на всички какво трябва да правят. А Мей както казах при избирането и няма да се задържи на този пост повече от две години- плюс, минус, броено от изборите тогава.

К'ва независимост, бе брат'чет, Германия и в момента е ОКУПИРАНА страна, нямат армия, имат 80 самолета на 50 години, от които 90% не летят, пълно е с британски, френски и американски бази, които поддържат ОКУПАЦИОННИ войски, за каквото и да е атомно оръжие просто няма да говорим... ТАЗИ Германия ли ще "отнеме независимостта" на ЮК???

повече да си член в Съвет за Сигурността на ООН , може ли ?

Не. Каквото и да означава това.

Тва ще е работа на Путин и СССР !

Всъщност - на Андропов.

Терезия Змейска е забранила на принцовете Уилиям и Хари да отидат до Русия да гледат мачовете на Англия!

един умен ход

Мисля, че се почна. И да, вече не е време за "Keep calm and...". Време е да се паникьосат. Всички, които гласуваха за излизане. След Фараж, Борис беше последната колона на Брекзита. Който си би чуковете и остави другите да му оправят кашите, които забърка.

Борис се усети, че рано или късно разследващите ще стигнат и до него, и реши да се чупи докато може.

Агентите на Кремъл си отиват. Следва Бойко?

при твърд Брекзит

ТИ СИ ИЗКУКОРИГАЛ СЕ ПЕТЕЛ !!!!!!!!!!!!!АКО БЕШЕ ОСТАНАЛ НА ЧОРБА ЩЕ ТЕ СВАРИ ЗМЕЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Подценявате Англия. Германците са си помислили, че са станали англичани.

Грешиш. След оная лудост, германците са трезви като репички и мнооого внимават. И умно работят. Което не можем да кажем за англетата. Идва Видов ден и за тях. Скоро. Ако не се намери някой да ги извади за врата от блатото, в което са се отпуснали така безметежно и самодоволно.

Странна работа- ние дето сме затънали до гушата и ще потънем още повече след Брекзит-а, сме тръгнали да жалим англичаните !? Дойчо, срещу тях да тичаме, не може да ги стигнем !

В ЕС, много добре знаят, че Британия има военни бази в Германия. За Британия, Германия е окупирана територия. Едно от "Закопаните кучета" за Брекзит е това.

Не ни пука за нагличаните и за Англостан

След Брекзита Англия ще иска да се присъедини към Крим!

Британският външен министър Борис Джонсън подаде оставка и иска политическо убежище в Русия!

В Подмосковието е купил дачата между тази на Кадафи и тази на Асад.

тва им е заради санстефанска България - мосю бенджи диз-раели. когато господ иска да накаже някого- първо му взема ума. що гласуваха за брекзита? рибата им била малко- на ви сега риба и раци.

Да отдадем дължимото и на дебелия чичко с пурата, лично отговорен за ненужни разрушения и стотици хиляди цивилни жертви в Европа, в т.ч. България.

няма проблем- на всички ще отдадем дължимото... нека му се радват. хахах

те някога българия я имаха за нищо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и дизраели и чърчил

ще ходи при Ердо. Все пак тати е турчин.

Популистите, които излъгаха британските бабички да гласуват за брекзит си бият шута от управлението щото виждат как корабът потъва... Тъжно е щото дори и след хиляди години цивилизация винаги лакомията, сребролюбието, алчността и жаждата за власт вземат връх над единството - и това винаги води до трагичен край - на всичко! Мисля си, че единствената нация останала в света, в която дори и в управлението чувството за чест и дълг стои над всичко е Япония.

Великобритания винаги е била и си световна империя и мечтана дестинация на милиони европейци, американци, азиатци и всякаква останала паплач ! Единственият кораб, който може да потъне е този на ЕС и това е ясно не само за британците !

Много рано , бе аркадаш! Още не сме приспали децата. Или, казваш, от хапчетата е.

Абсолютно си прав за Япония. Това важи с особена сила за младите генерации, образованите съсловия на които се обърнаха към традициите и културата си почти с фанатичен шовинизъм.

Един хулиган по-малко на международната политическа сцена!

Май това ще е най-голямата жертва на "Новичок" ... всички останали се възстановиха ... Тотална неадекватност в ЕС - презаводолени дантелени джендъри, които загубиха връзка с реалността ... И как се смее човек на новините, че Русия била зад Брекзит и за Тръмп ... хем били " бедни ушанки", хем те определят кой да е президента на САЩ и какво да бъде бъдещето на Великобритания - тотален хаос в некадърните бюрократи на ЕС ! Жалко, идеята за ЕС беше добра, изпълнението - алчно, корумпирано и фашистко ...

Руски трольо, хайде подреди "мислите" малко. Да - бедни ушанки сте, но за сметка на това вашият любим президент вкарва дори и малкото пари, които имате в тъпа пропаганда и плаща на такива некадърници като теб... както и успя да настрои целият свят против вас.

Чудя се защо ходиш прегърбен, а то било, защото ти носиш и представляваш "Целият свят". Много зелен си откинен от бостана.

Дано да го спрат тоз необмислен брекзит. Британия е много съществена част от Европа, няма да е същото без нея.

Много потънаха. Късно е за прекъсване сега.

Не знам как се държи това правителство...

На магия хаха

Като отбора им по футбол . Англичаните са големи костилки, ще знаеш.

Пиянството на един народ е на път да завърши с мъчително болезнено изтрезняване … Един след друг популистите се измъкват по терлици и накрая Мей ще опере пешкира след 9 месеца!

Да не е бременна?

От Путин ли е бременна или от целия руски народ?

Браво! Турчето ос#а пейзажа, сега друг да чисти след него.

Крайно време беше , но тоя идиот го заменят с напълно откачен!

Както се казваше в един стар руски (съветски) филм: Дело глухо как в танке!

И аз преди месец подадох оставка като домоуправител. Ми то големи претенции. Искат да им построя блока наново. Пари не дават нито за ремонт на асансьора нито за боядисване на общите части. Казах им да се оправят. До ден днешен не са регистрирали нов домоуправител в кметството.

Баце не знам ма знам, че тия дото подкокуросаха брекзита сега се чудят кое как да правят! Инак само се чудя как стана това! Не за друго ми ВСИЧКИТЕ ПАРИ НА ЕВРОПАТА БЯХА В ЛОНДОН! И сега като излезнат няма как да останат там! Освен това и визи и свободен пазар и още сума ти други "дребни" нещица дето леко ще вгорчат животеца на дребния англичанин! Не, че ше го усети веднага де! Ма сега гледам, че тия искат пак хем да е така както е било до сега хем да не дават нищо, че и имигранти да не вземат! Еми не знам дали е възможно хем да е голям хем да не боли!

За парите има готов кандидат отпреди гласуването - Ню Йорк. То затова се случва невероятното я. Цялата магия се забърка отвъд океана.

Друг ще го замести. Тереза Змей си отива. Следва хард брекзид.

или има много доволен вид, че се маха?

Не само прилича на идиот

Какво не разделиха майка Тереза и рошав Бо?

След последните разкрития на Новия Шотландския двор става ясно, че разпространеното във Великобритания БОВ " Новичок" винаги върви с друго опасно и много заразно вещество - "Дурачок". Изследванията показват, че много от министрите в британския кабинет вече са заразени от него и се вижда резултата от това.

Закъса им брекзитчето, нещо. Що така бе, Миме - тоест, Мейче?

Един клоун по малко!!

Агентът на Кремъл с псевдоним "Котката на Скрипал" докладва: " Мисията по отстраняването на Борис е изпълнена, връщам се в щаб-квартирата на фармацевтичния завод за производство на валерианови капки!"

Вече не е ясно колко от английските политици активно участвали в Брекзит не са подкупени от Русия. Обаче вече може да се говори, че зад Брекзит-а стои Русия. Тя не иска мир между народите, не иска техния просперитет, иска глад мизерия и войни, за да се разраства руската империя. Русия е империя на злото, която държи народи в мизерия, но плаща на руски агенти да прецакват нациите си. Вече няма значение кой си дава оставката, защото Брекзита ще сдуха всички англичани, които искат да имат някоя вносна стока и не искат да имат само английско произведено в Хонг Конг. За всичко ще плащат и ще гледат отстрани. Джосън се провали. Ами няма да се получи и с другите. По- страшното е, че англичаните се плащат от конкуренцията в отворен пазар, как ли ще се справят като се самоизолират? Преди 80-те англичаните бяха сдухани и само благодарение на Тачър изплуваха, сега нея я няма, няма и други като нея. Кралицата е на края на дните си, а принцовете нито могат да водят войни, нито разбират от бизнес. Англия тепърва ще плаща за стари грехове.

Явно това е новата опорна точка...

мързи ме да те чета. разбрах, че Русия им е виновна за всичко. включително за разпадането на империята им през миналите векове. ок?

Аз

Мбухахаха... Само да те светна - ЕСССР не е света, ама никак. Само да видим кой ще подкрепи ВБ в Брекзита - САЩ, Русия (според тебе), Китай и Индия (традиционно)... Да не забравим Британската общност... ЕС?! Кой ги бръсне тия за сливи, бе?!

Ако не беше такъв лицемерен лъжец, щеше да признаеш как живеят хората в Русия. Кои са Русия- икономическо джудже. Индия и Китай- също. САЩ са в критично положение и никак не е ясно дали Тръмп ще успее да възроди икономиката и да я направи независима от Китай и Русия. за Тръмп вече може да се говори за импийчмънт и примката около него се затяга. Руската му връзка излиза с всеки изминал ден. Така, че хич няма как да подмамиш някого с обективност. Хората с парите не биха се вързали на руските напъни за грабеж и разорение и слава Богу!

Аз

Не знам дали осъзнаваш колко простотии си изсипал. Китай бил икономическо джуже. Ми убуу... Интересно, тогава, кои ще да са великаните... Русия също била икономическо джудже, ама пък Тръмп не успявал да извади САЩ от икономическата им зависимост от джуджето Русия... Комай излиза, че в САЩ е преминала кризата и вече са умрели, баси... Пък за импийчмънта... Не че Тръмп не е идиот, ама подкрепата му сред американците нещо расте... Те си ги обичат идиотите...

Ма ти сириозно ли?

Те и андгличаните ли са подкупили или си знаеха, че са неимоверно тъпи ... ама то като гледат какво са нагласите в България, където си мислех, че сме класи по интелигентност над англичани и американци, нещо ...