Британският щам ни вкара в третата вълна, ваксини - само одобрените в ЕС

Натискът върху болниците може да бъде удържан засега въпреки силното покачване на потвърдените случаи на коронавирус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

„Днес получихме 31 590 дози от "Пфайзер", от 5 април до края на месеца през 7 дни регулярно ще получаваме по 62 010 дози от "Пфайзер". Утре получаваме 51 600 дози от "Модерна“, заяви още той. По отношение на "АстраЗенека" министърът добави, че в сряда се очакват 151 200 дози. „Количеството ваксини за тази седмица е над 200 000 дози. Направена е организация“, подчерта Ангелов. „Общото количество ваксини за България, което очакваме през месец април, е близо 700 000 дози. До края на тази седмица ще получим над 230 000 дози от одобрените до момента ваксини, както и близо 10 000 флакона ремдесивир“, информира изпълнителният директор на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов. Той уточни, че за следващия месец имаме потвърждение на близо 250 000 дози от ваксината на „Пфайзер/Бионтех“, 90 000 дози – на „Модерна“, 300 000 дози – на „АстраЗенека“, а след средата на април очакваме близо 40 000 дози от последната одобрена от Европейската агенция по лекарства ваксина – Янсен.

Натиск върху лечебните заведения у нас не се отчита, има достатъчно свободни легла, а повишаването на заболеваемостта се дължи на британския вариант на COVID-19. Демек ГЕРБ се справя с полужението и ако има виновен ще е Английския вариант а не барианта от Банки. Целта е да се испоразболеят всички и да отменат изборите.

у нас ли е заснето или в Британия? Половината без маски, натъпкани един до друг без никакво отстояние, за какви мерки говорите, та те си се заразяват самички в геометрична прогресия! А по магазините се държат нагло, вървят срещу тебе и не се отстраняват, не ти обръщат внимание,чакайки ти да се дръпнеш или се лепнат до теб пред касата! Въпрос на грандоманско-просташки манталитет, който така и така си носят.Просто отказват да се променят!Пак старата схема - ако колата ти на паркинга е по-стара и по-малка, ти ще отстъпиш!?????!!!???!!!

За чужденците има достатъчно писуари и на летищата и на всеки граничен пункт.

Затворете училищата докато не е станало късно...…..

500 години санджак, 40 години полупротекторат, вече 30 години просто територия управлявана от политически курви и долнопробни национални предатели.

"Покачването на случаите не се дължи на разхлабване на мерките, а на циркулацията на по-заразния британски щам." Като започнете да лъжете предизборно, се оливате. Наистина ли ни смятате за пълни идиоти?! Дали ако мерките не бяха разхлабени британският щам, който както не помня кой имунолог каза есента, си го имаме още от март миналата година, щеше така да се развихри? Разбирам, че сте под натиск и си вардите хляба, ама като пускате такива партенки, как искате не чак толкова много хора, които все още ви вярваме, да продължаваме да ви вярваме?

През октомври изследователи от Ню-йоркския университет докладваха, че не е дадена информацията на участниците в клиничните коронавирусни тестове на много обезпокоителния момент на “патогенно възбуждане. Това значи, че след ваксинация, при среща на ваксинирания с вируса се получава свръхреакция на имунната система, която може да доведе до смърт.

Ние, учинети от Магаданската академия на науките и изкуствата,, го потвърждаваме тва....

Нашите власти лъжат безсрамно българския народ и не казват, че ваксините, одобрени от Европейския съюз са ауторизирани само за аварийно прилагане (Emergency use), базирано на само 2 месеца клинични данни (EC authorized the two vaccines for widespread Еmergency use based on just two months of clinical trial data). Т.е. всички, които се ваксинират, участват в тестване на медицински препарат с непредвидими последици...

Винаги прилагането на ваксините срещу грип води до нарастване на заболеваемостта. Сега е същото при CV19. С нарастване на бройката на ваксинираните нараства и броя на заболелите. През предходните години в България са ваксинираха около 4 % от населението, докато в западна Европа процентът е над 40. Това е причината в България грипните епидемии да минават леко и незабелязано, докато в САЩ например от грип загиват около 40 хиляди всяка година. Сега се наблюдава същото. След началото на поголовната ваксинация заболелите от CV19 нарасна експоненциално. Освен това грипът изчезна, защото всички болни от грип се вписват в графата Ковид.

....няма грип, защото грипът е по-малко заразен и маските и дистанцията го спират...тази година аз дори хрема нямах... Прочети за ефекта на Дънинг-Крюгер, тъкмо за теб е....

Първо,изобщо не вярвам на този еврочиновник Богдан Кирилов, че Българската агенция не може да одобри ваксина,извън одобрените от Европейската агенция. Защо не го казаха това в парламента,като имаше дебати за ваксината "Спутник"? Вече започнаха да лъжат на едро. И второ-това изказване: "Покачването на случаите не се дължи на разхлабване на мерките, а на циркулацията на по-заразния британски щам." При тази циркулация на по-заразния щам не е ли необходимо затягане на въпросните мерки?

Е ние ще си чакаме Руската ваксина, колкото и да се напъват управляващите. Ако искат да стане по бързо да дадат читава ваксина / и да не ни интересува тяхното мнение коя е читава, а нашето :) /

И ако не знаете - вълните в герберските чекмеджета и НОЩните са много повече и по-големи! Останете си ковидовце и пак ме изберете!

"Само за ден отново са имунизирани над 20 000 желаещи" Май и вие не си вярвате на лъжите:)))), ако си вярвайте щяхте да сте по-точни :))))

Всички ученици онлайн до доставяте на ваксини та всички желаещи. Заведенията да си работят защото в тях човек ходи доброволно, а не е задължително присъствието като в училищата. Освен това в заведенията има мерки и дистанция. Нощните обаче няма как да отварят там дистанцията е невъзможна.

Второ: вече и в училище присъствено не е задължително. Първо: двете ми деца са от 04.01.21 на училище присъствено, почти два месеца, за това време и на двата в класовете заразените са общо 0(НУЛА), а за почти ЕЕНА ГОДИНА от 08.03.20 г. досега в класовете им има общо 1 (ЕДНО) ДЕТЕ С ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ, НЕ БОЛНО. РАЗКАРАЙ СЕ БЕ ТРОЛ. НЕ МАНИПУЛИРАЙ.

ЛЪЖЕШ В УЧИЛИЩАТА ПАРАЛЕЛКИТЕ СА ПО 5-8ДЕЦА....ВСИЧКО ОСТАНАЛО СИ СЕДИ В КЪЩИ НИКОЙ ЛУД НЕ СИ ПУСКА ДЕЦАТА НА ЯВНА СМЪРТ!

Костадин Ангелов докладва на премиера, че заради наблюдаваното повишение на случаите на COVID-19 се увеличават болничните легла на национална база с оглед подготовката на здравната система Андрешко и Барцелонски участваха в убиването на повече българи за една година отколкото умряха по време на втората световна / 10124 / войници на фронтовете

Ние ваксинираните, Не ни тревожи 3 или 5та вълна и покачването на заразените! Вече е спокойствие! Криеницата с вируса приключи.

„Цифрови паспорти за ваксини“: Да, Бил Гейтс каза това. Ето доказателството. През 2019 г., според все още непрочистената статия на Scientific American , Гейтс възлага на Масачузетския технологичен институт да изгради инжекционна система за квантови точки, за да татуира съхраняваната медицинска информация под кожата на децата. Татуировката е проектирана да се чете от приложение за iPhone . Компанията на Гейтс, Microsoft, е патентовала зловеща технология, която използва имплантирани чипове със сензори, които ще следят активността на тялото и мозъка. Обещава да възнагради хората, които отговарят на изискванията, с плащания с крипто валута, когато изпълняват възложени дейности. Гейтс също така инвестира около 20 милиона долара в MicroCHIPS , компания, която произвежда чип-базирани устройства, включително имплантни чипове за контрол на раждаемостта с безжични превключватели за включване / изключване за дистанционно контролирано доставяне на лекарства от медицинските власти. През юли 2019 г., месеци преди пандемията COVID , Гейтс купи 3,7 млн . Акции на Serco , военен изпълнител с правителствени договори от САЩ и Великобритания за проследяване и проследяване на пандемични инфекции и спазване на ваксините. За да улесни прехода ни към неговото общество за наблюдение, Гейтс инвестира 1 милиард долара в EarthNow, който обещава да покрие света в 5G сателити за видеонаблюдение. EarthNow ще изстреля 500 сателита, позволяващи на правителствата и големите предприятия да наблюдават потоци на живо почти всеки „ъгъл“ на Земята, предоставяйки незабавна видео обратна връзка със закъснение от една секунда. Фондация "Бил и Мелинда Гейтс" също така придоби 5,3 милиона акции на Crown Castle, която притежава 5G шпионски антени, включително повече от 40 000 кули и 65 000 малки клетки. https://www.globalresearch.ca/digital-vaccine-passports-yes-bill-gates-said-that-heres-the-proof/5732156

ти вече си чипиран доброволно - нали носиш смартфон... ...освен това да се чипират глупаци няма смисъл...по евтино е да им се пускат глупости по фейкбук, веднага ги попиват......

с британската ваксина - британски щам, след като ваксинираха няколко стотин души в Израел, съобщиха, че към 13 хиляди са се разболяли след първата доза, след това си замълчаха.Сега ваксинираните ще ги карат и трети път, а бе след всеки щам - ваксинка и така до края на света.

..това къде го пише...във вестника, които си окачил във външната тоалетна ли?

Към преобладаващото нежелание на "общопрактикуващите"лекари се прибави акцията "зелени коридори". Но се получи страхотно объркване и на "опашките за банани" на дистанциия 10-10сантиметра се блъскат стари хора (60+години) и младежи (40-) - резултат неописуем......... Комбинацията "българска дисциплина" + "българска организация" е нещо,достойно за да ПОБЕСНЕЕШ

Безопасни ли са ваксините (ФИЛМ-БГ СУБ) http://bit.ly/BazopasniLiSaVaksinite Безопасни ли са ваксините срещу КОВИД-19? Категорично не! Възможни са фатални хиперреакции и смърт! (ВИДЕА) http://bit.ly/CovidVaccines-HiDangers Помсилете над това ------------------------------- „Никой не може да знае дали ваксината е безопасна и ефективна, тъй като изпитването все още е в ход.“ „Нюрнбургският кодекс за медицински експерименти, написан през 1947 г. ... заяви, че изричното, доброволно съгласие на пациентите необходими за експерименти с хора. Това означава, че пациентите трябва да бъдат уведомени, че участват в изпитване и трябва да бъдат предупредени за всички възможни нежелани събития, това означава информираното съгласие. „Колко лекари и медицински сестри, блъскащи хора с тези неща, казват на пациентите, че това е изпитание? Колко хора дават на хората информацията, от която се нуждаят, за да направят ценен преценка? Предполагам, че някъде близо до никой. И така законно, всички тези хора, които правят ваксинации, са военни престъпници. Ще повторя това. Законово всички тези, които правят ваксинации, са военни престъпници. "Нюрнбергският кодекс от 1947 г. изисква човешките участници в експерименти да дадат информирано съгласие ( тук ) и е приет като част от Женевските конвенции от 1949 г. ( тук ), така че нарушаването на кодекса би представлявало военно престъпление ( тук ). на уебсайта на правителството на САЩ, в който се посочва, че изпитанието на ваксината ще приключи на 31 януари 2023 г. ( тук ) и добавя: „Това е експеримент, още не е приключил“ Официално и накратко, малко след ваксинацията срещу Covid-19, в Европейския съюз бяха регистрирани (до 27.02.2021 г.): 95 554 случая на странични ефекти и 1725 смъртни случая. PFIZER-BIONTECH 78 305 странични ефекти / 975 смъртни случая ASTRAZENECA 13 983 странични ефекти / 241 смъртни случая MODERNA 3266 странични ефекти / 509 смъртни случая Много от "странични ефекти" са пълна или частична парализа или ослепяване... Въпрос: За вас много или малко е това, как да го наречем - здравен геноцид или "ваксинация" ??? Covid Vax Firm Pfizer глобена 2,3 милиарда за измами с лекарства През 2009 г. производителят на ваксини за коронавирус от Ухан (COVID-19) Pfizer плати 2,3 милиарда долара за това, което беше и все още е най-голямата сума за измами в здравеопазването в историята. Това е за наказателна и гражданска отговорност, произтичаща от незаконното популяризиране на определени фармацевтични продукти. https://vaccinefromhell.com/covid-vax-firm-pfizer-fined-2-3-billion-for-drug-fraud/ Десет НЕ срещу мРНК ваксина 1) Ваксината не е преминала редовната продължителност на тестване. 2) Ваксината мРНК променя човешкия геном. 3) Това е инструмент за раздробяване, превръщайки човека в биоробот. 4) По същество не е ваксина. 5) Така наречената ваксина е инструмент за геноцид или обезлюдяване, както призна Гейтс. 6) ИРНК ваксината се прилага под наказателен натиск на много места по света. 7) Истинските експерти са възпрепятствани да предупреждават срещу опасностите от такава ваксинация. 8) Ваксината Covid-19 е неефективна, тъй като вирусът мутира и никога не е бил изолиран. 9) На болните се пречи да получават ефективно лекарство, а здравите са принудени да получават криминална ваксинация. 10) Наночипът във ваксината - белегът на звяра - означава загуба на свободна воля и духовен суверенитет. „Ако се ваксинирам, мога ли да спра да нося маска (и)?“ Правителство: "НЕ" ● „Ако се ваксинирам, ресторантите, баровете, училищата, фитнес клубовете, фризьорските салони и др. Ще се отворят ли отново и ще могат ли хората да се върнат на работа нормално? Правителство: "НЕ" ● „Ако се ваксинирам, ще бъда ли устойчив на Covid?“ Правителство: "Може би. Не знаем точно, но вероятно не." ● „Ако се ваксинирам, поне няма да съм заразен за другите - нали?“ Правителство: "НЕ. Ваксината не спира предаването." ● „Ако се ваксинирам, колко време ще продължи ваксината?“ Правителство: "Никой не знае. Всички Covid" ваксини "все още са в експериментален етап." ● „Ако се ваксинирам, мога ли да спра социалното дистанциране?“ Правителство: "НЕ" ● „Ако всичките ми родители, баби и дядовци и аз се ваксинираме, можем ли да се прегърнем отново?“ Правителство: "НЕ" ● „И така, каква е ползата от ваксинирането?“ Правителство: "Надявайки се, че вирусът няма да ви убие." ● „Сигурни ли сте, че ваксината няма да ме нарани или убие?“ Правителство: "НЕ" ● „Ако статистически вирусът не ме убие (99,7% преживяемост), защо трябва да се ваксинирам?“ Правителство: „За да защитим другите“. ● „И така, ако се ваксинирам, мога да защитя 100% от хората, с които контактувам?“ Правителство: "НЕ" ● „Ако имам тежка нежелана реакция, дългосрочни ефекти (все още неизвестни) или умра от ваксината, ще бъда ли аз (или моето семейство) обезщетено от производството на ваксината или от правителството? Правителство: "НЕ - правителството и производителите на ваксини имат 100% нулева отговорност по отношение на това експериментално лекарство" За да обобщим, "ваксината" на Covid19 ... Не осигурява имунитет Не елиминира вируса Не предотвратява смъртта Не гарантира, че няма да го получите Не ви пречи да го предавате на други Не премахва необходимостта от забрани за пътуване Не премахва необходимостта от закриване на бизнес Не елиминира необходимостта от блокировки Не премахва необходимостта от маскиране В следващото видео ще видите колко отдавна елита е сханал, че ваксните са супер начин за печелене на вълната на човешките страхове, нещастие, смърт и го използват затова и сега, когато искат да редуцират ЯКО земното население. Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. https://www.veoh.com/watch/v142083274fhPWHye8 Документален филм за това как ви съсипват здравето с всички уж противоепидемични мерки. Вижте защо и как. https://www.veoh.com/watch/v142081118e9Qe3aQ3 Тъмната страна на маската или за вредите от маските с факти. https://www.veoh.com/watch/v142077461xCJjN78P Ваксините – Скритата Истина (ФИЛМ-БГ СУБ) http://bit.ly/3bfNXei Д-р Марк Рандъл: Ваксините – Убийци (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/38qQJLX Сенатор Рон Джонсън: Ефективни и евтини лекарства срещу СОVID-19 умишлено се пренебрегват заради печалби (ВИДЕО) http://bit.ly/3beGbRY Ваксинациите като средство за тайно насилствено намаляване на населението на Земята https://bit.ly/human-reduction-vaccine-strategy Пет факта за ваксините, които лекарят няма да ви каже https://bit.ly/3hTbVgJ Това не са ваксини: Измамата в инжекциите http://bit.ly/3ofCD5C Вижте и тези видеа, заслужават си ако искате да сте свободни от капаните на елита. Разберете какво е "Служебният човек" - онзи в който искат да ви превърнат. Да, да, вас и всички нас, ако им го позволим. Много кратко и мега съдържателно видео достойно да стои начело(ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142095158agf3cyMS Теста за Ковид е много, ама много повече от тест, той е чипизация с нано-квантова технология. Вижте сами. (ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142094698Bt64dxfg Номер:1 - Най-важното интервю за всеки човек искащ да бъде свободен от капаните на елита. ВИДЕОТО, КОЕТО ИМА СИЛАТА ДА УБИЕ СХЕМИТЕ НА КУКЛОВОДИТЕ. (ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142085746XXZRxWK4 Проф Кери Майден, за ковид ваксините и тяхната ключова роля в трансхуманизма(сливане на човек с машина), евгениката и депопулацията.. https://www.veoh.com/watch/v142084308AX3yfWd9 K19 липсващата част. Принципите върху които е построена тази световна античовешка манипулация с цел тотален контрол, стерилизация и депопулация чрез ваксинация, 5G и други подли нано, ГМО и микровълнови технологии...(ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142078037EB2WsHKW Документален филм за дигиталния белег на звяра и тоталния контрол чрез ваксините, за тъмните страни на 5G и безжичните технологии, третата ДНК спирала и др.(ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142077912TPdZJa9p 5G и Изкуственият интелект - Демоничен тотален контрол (ВИДЕО БГ) https://www.veoh.com/watch/v142077783JbXAnRpf ВАТИКАНА! - АКО ИМА ОРГАНИЗАЦИЯ, КОЯТО ОТ ДРЕВНОСТА СЪБИРА, УКРИВА, ПРОУЧВА И СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ЗНАНИЯ НА ДРЕВНИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ, ТО ТОВА Е ТЯ. ЧУЙТЕ КАКВО ЩЕ ВИ КАЖЕ В ОТКРОВЕНИЕ ПАСТОР ОТ ВАТИКАТА ЗА ТОВА КОЕТО СТАВА ДЕФАКТО СЕГА! (ВИДЕО БГ СУБ) https://www.veoh.com/watch/v142090334HpgFNsj9 Информирайте се за всичко, което медиите и техните прес'титутки, или щабовете към правителството и фарма мафията няма да ви кажат НИКОГА, защото те са част от схема-капан в които искат да вкарат и ВКАРВАТ всички добри, но наивни хората по света. В линка е събран специален видео архив с инфо за цялостно разбирането на частите от големия пъзел на фалшивата ПЛАН-демичната манипулация. Част от него са горните линкове (заб: видеата са отключени за лесно сваляне с един клик, а за по-добро виждане на субтитрите им си ги извикаите на цял екран) https://bit.ly/SecretVideoLibrary

БОЛЕН МОЗЪК.........

Толкова глупости накуп не бях чел, не че ги четох всичките това си е загуба на време да се четат писанията на поредната откачалка. Интересно какъв е този наночип, откъде се е взел, щото съвременните технологи едва едва са стигнали до чип с размерите на монета, който след едночасова операция бива свързан с мозъчните неврони, а този дето ти го описваш даже си има лик на дявола-ти си за психиатрия братчед!

А след британския щам, български ли да очакваме? За него няма да има никакви мерки, той не се поддава на въздействие ,такъв темерут, да знаеш !

А в Москва затварят временната болница за лекуване на заразените с Ковид.

така е като не потопихте островите навреме! и още вълни ще има!

Кой каквото иска да си говори, но се случва нещо много лошо в момента - болничният капацитет за ковид вСофия е почти запълнен, отново хора се размотават между болници и няма прием . След две седмици ноември месец ще ни се струва песен. До края на седмицата места в болниците няма да има

Извинете ас ЛИЧНО ли трябва да нося вина за това положение ? И стига си плашил гаргите !

Гаргите сами ще се уверят с очите си за болниците, някои ще го изпитат лично. Вие носите отговорност само за Вашето поведение

Така наречената руска ,,ваксина” предизвиква пулс 160 и температура 40 градуса на шестия час. Кой е луд да пуска недодяланите руски експерименти в цивилизацията

Пълни глупости

1) Ваксината Sputnik V (Gam-COVID-Vac) е подобна на векторните ваксини Oxford / AstraZeneca, CanSino Biological Inc / Пекин и Janssen Pharmaceuticals / Johnson & Johnson. Ваксината Sputnik V (Gam-COVID-Vac) използва комбинация от човешки аденовирус hAd5 и hAd26. Друг подход включва използването на различен тип аденовирус - ваксината Oxford / AstraZeneca COVID-19 се основава на аденовируса на шимпанзе ChAdOx1 nCoV-19. https://www.promegaconnections.com/covid-19-vaccines-adenoviral-vectors/ Можете да търсите повече информация в Интернет: Gam-COVID-Vac Можете също да търсите в интернет за здравна информация, например: adenoviral vector-based vaccines Тук например проследява историята на аденовирусните ваксини и историята на развитието на базата на аденовирус, открит във фекалиите на шимпанзетата или горилите: https://cen.acs.org/pharmaceuticals/vaccines/Adenoviral-vectors-new-COVID-19/98/i19 2) Няма "ваксина" срещу Covid, това са експериментални тестови агенти, които са законно одобрени за "спешен случай" в САЩ и всички европейски страни и са АВАРИЙНИ ИЗПИТВАТЕЛНИ АГЕНТИ. Евентуално одобряване на тези експериментални ваксини може да стане едва след януари 2023! Тези мРНК "ваксини" не са ваксини в традиционния смисъл на думата, това е нова неизползвана досега технология. Те не съдържат новия коронавирус, за който се смята, че причинява заболяването COVID-19. Вместо това тези „ваксини“ са експериментална генна терапия, която необратимо променя ДНК на рецепиента. Никога досега не са "одобрявани" ваксини без тестове върху животни!!! При тестване върху животни досега винаги умираха 100% от инжектирани животни. При тестване на животните с вирус се получаваше хипер имунна реакция и животните умираха 100%!!! За бележете, че при жените тази хипер имунна реакция се проявява срещу плацентата и ваксинирани бременни жени загубваха бебето си! Смята се, че ваксинираните жени ще бъдат стерилизирани за неопределено време! Сега, като се ползват правила за "спешна помощ" (emergency), тези експериментални ваксини се одобряват направо за тестове върху хора!!! Лекарите, които протестират срещу тестовете върху хора ги уволняват и ги арестуват и заплашват с ФБР: https://www.lifesitenews.com/news/frontline-doctor-fbi-broke-down-my-door-in-swat-team-raid-of-20-men-guns-blazing 3) Известно е обаче, че в САЩ ваксинацията на Covid не е задължителна и 75% от американските военни отказват да бъдат ваксинирани! Това казва много: https://www.naturalnews.com/2021-02-25-pentagon-almost-75-percent-reject-coronavirus-vaccine.html В Холандия над 87 000 медицински сестри отказаха да бъдат ваксинирани. Те заявиха, че не се смятат за морски свинчета и няма да участват в експеримента. 700 швейцарски лекари и здравни работници призовават за мораториум върху иРНК и ДНК ваксини. Д-р Филип Шегесер, лекар от кантона Во, ръководи екип от 700 лекари и здравни специалисти, за да поиска мораториум върху експерименталната ваксинация на хора. http://katyusha.org/view?id=16143 4) Руската ваксина Sputnik е от същия тип като AstraZeneca, докладвани са същите резултати от теста, както при AstraZeneca във Великобритания: 0,3% сериозни нежелани реакции (1 на 333), 0,1% са починали. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7852454/ Но вижте какво се случва в болниците на Франция: Експерименталната ваксина на AstraZeneca COVID-19 в момента се дава на здравните работници във Франция и е причинил толкова много странични ефекти, че френските власти препоръчаха "забавяне на графика на ваксинация за здравните работници". В Дордон, близо до Бордо, работниците в болниците вече не искат да получат ваксинация с AstraZeneca според местните медии, тъй като „Комитетът по хигиена и сигурност“ на болницата в Периге съобщава, че „значителен брой“ - между 50 и 70 процента тези, които са ваксинирани са имали много тежки странични ефекти“, в сравнение с „ниво на толерантност“ от около 10 процента. „Когато ваксинираме хора, които са имали болестта, може да има доста експлозивни реакции“, каза Аднет. "Тъй като те вече имат антитела и следователно имунитет, тялото мисли, че е заразено отново и реагира бурно." AstraZeneca също е неефективна по отношение на южноафриканския вариант на COVID-19, до такава степен, че е забранен в Южна Африка, но също така и от френските власти в източния „департамент“ на Мозел, където този вариант е преобладаващ. https://france3-regions.francetvinfo.fr/nouvelle-aquitaine/dordogne/trop-d-effets-indesirables-les-hospitaliers-de-dordogne-ne-veulent-pas-se-faire-vacciner-par-astra-zeneca-1958278.html 5) Ваксината AstraZeneca е одобрена като експериментална ваксина в Обединеното кралство, но не е одобрена в Швейцария, вижте мнението на швейцарски лекари: „Няма налични данни от тестове, които да докажат, че ваксината е безопасна за употреба“, каза регулаторът. "Здравните служители в няколко европейски държави не препоръчват употребата на ваксината, особено за възрастни хора. Тези държави включват Полша, Швеция, Италия, Германия и Франция." https://www.naturalnews.com/2021-02-25-switzerland-rejects-astrazeneca-coronavirus-vaccine-insufficient-data.html 6) Погледнете и мнението на Хал Търнър: Имаме кутията! "Ваксина" на Astra-Zeneca COVID-19 - Франкенщайн в бутилка https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/we-ve-got-the-box-astra-zeneka-s-covid-19-vaccine-frankenstein-in-a-bottle

тъпо, злобно, копеле...

Византийската католическа патриаршия (BCP) излезе с обръщение към всички християни да отказват ваксинация: http://vkpatriarhat.org/en/?p=19869 "Десет НЕ срещу мРНК ваксина 1) Ваксината не е преминала редовната продължителност на тестване. 2) Ваксината мРНК променя човешкия геном. 3) Това е инструмент за раздробяване, превръщайки човека в биоробот. 4) По същество не е ваксина. 5) Така наречената ваксина е инструмент за геноцид или обезлюдяване, както призна Гейтс. 6) ИРНК ваксината се прилага под наказателен натиск. 7) Истинските експерти са възпрепятствани да предупреждават срещу опасностите от такава ваксинация. 8) Ваксината Covid-19 е неефективна, тъй като вирусът мутира и никога не е бил изолиран. 9) На болните се пречи да получават ефективно лекарство, а здравите са принудени да получават криминална ваксинация. 10) Наночипът във ваксината - белегът на звяра - означава загуба на свободна воля и оттам невъзможност за покаяние. Библията предупреждава, че наказанието е огненото езеро! Византийската католическа патриаршия (BCP) е общност от монаси, свещеници и епископи, живеещи в манастири. БКП се оглавява от патриарх Илия с двама секретарски епископи, + Тимотей и + Методий. BCP възникна от необходимостта да се защитават основните християнски истини срещу ересите и отстъпничеството . То не признава псевдо папа Берголио и не му е подчинена."

"покачването в някои области на страната на новите случаи не се дължи на разхлабването на мерките", докладва още проф. Кантарджиев. Е, не мога да ги разбера. Явно са просто навеждачи пред Бойко.

Абе мутро проста банкянска. Законодателството на Чехия и Унгария не е ли синхронизирано с това на ЕС. Да ви еба майката без извинение

Така е. И не само Чехия и Унгария. Но нали Б.Б .трябва да остане на власт и сега се прави хубав на ес ,без дамисли за хората.

Щама ли, някой друг ли?

По света стотици милиони се ваксинираха без ваксините да са им одобрени от ЕС. А в България политиците не се интересуват от здравето на населението и много хора ще си загубят живота вместо да закупят ваксини ще чакат само одобрени в ЕС. Много държави по света си ваксинират населението без да ги интересува дали ваксината е одобрена в ЕС.

Не са още стотици млн, но в Израел вече почти цялото население е ваксинирано, като "ваксинациите" ще бъдат всеки 6 месеца, а списъците на отказалите ще бъдат публикувани навсякъде....полицейска държава и тотален контрол... това искат да направят и в ЕС... Накратко, малко след ваксинацията срещу Covid-19, в Европейския съюз бяха регистрирани (до 27.02.2021 г.): 95 554 случая на странични ефекти и 1725 смъртни случая. PFIZER-BIONTECH 78 305 странични ефекти / 975 смъртни случая ASTRAZENECA 13 983 странични ефекти / 241 смъртни случая MODERNA 3266 странични ефекти / 509 смъртни случая Много от "странични ефекти" са пълна или частична парализа или ослепяване... Въпрос: За вас много или малко е това, как да го наречем - здравен геноцид или "ваксинация" ???

Нищо повече

Ваксината срещу Pfizer е убила „Около 40 пъти повече възрастни, отколкото самата болест би убила“ https://childrenshealthdefense.org/defender/israel-pfizer-vaccine-killed-more-elderly-than-covid/ Повторен анализ на публикуваните данни от израелското министерство на здравеопазването д-р Ерве Seligmann, член на факултета по медицина новопоявяващи се заразни и тропически болести в Екс-Марсилия университет, и инженер Хаим Yativ, разкрива, накратко, че експерименталната ваксина мРНК от Pfizer е убила „около 40 пъти повече (възрастни) хора, отколкото самата болест би убила“ през последния петседмичен период на ваксинация. Сред по-младия клас тези цифри се съчетават със смъртност 260 пъти по-голяма от тази на вируса COVID-19 в дадения период от време.

Данни за Обединеното кралство показват 402 съобщения за смъртни случаи след ваксини срещу COVID Правителствените данни показват, че в сравнение с ваксината Pfizer има 43% повече съобщения за наранявания, свързани с ваксината Oxford-AstraZeneca във Великобритания, включително 77% повече нежелани събития и 25% повече смъртни случаи, но няма червени знамена от регулаторните органи на Обединеното кралство . Между 9 декември 2020 г. (когато първата ваксина срещу COVID е приложена в Обединеното кралство) и 14 февруари 2021 г., 402 смъртни случая след ваксини срещу COVID са съобщени на YellowCard , системата на правителството на Обединеното кралство за докладване на странични ефекти на лекарства, свързани с COVID, ваксини, устройства и дефектни или фалшифицирани продукти. Досега във Великобритания са прилагани само ваксините Pfizer-BioNTech и Oxford-AstraZeneca . Ваксината Pfizer беше внедрена през втората седмица на декември 2020 г., а Oxford-AstraZeneca в началото на януари. ( COVID ваксината на Moderna е одобрена за спешна употреба във Великобритания, но страната все още не е получила ваксини от компанията). MHRA не изрази загриженост относно броя на съобщенията за нежелани събития, свързани с тези нови продукти, дори не пропусна да отбележи колко по-лошо се представи продуктът от Оксфорд в сравнение с ваксината Pfizer. Досега данните на MHRA изброяват комбинирани 402 фатални реакции към продуктите на Pfizer BioNTech (197) и Oxford AstraZeneca (205). Според публикацията на MHRA данните са актуализирани на 14 февруари, когато са били администрирани приблизително 8,3 милиона Pfizer и 6,9 милиона продукти на Oxford AstraZeneca .

Към 12 февруари, 15 923 нежелани реакции към ваксини срещу COVID , включително 929 смъртни случая, са докладвани на Центровете за контрол и профилактика на заболяванията (CDC) Системата за докладване на нежелани събития (VAERS) от 14 декември, според данни от 12 февруари 2020 г. VAERS е основният механизъм в Съединените щати за докладване на нежелани реакции към ваксините. Докладите, представени на VAERS, изискват допълнително проучване, преди да може да се определи дали съобщеното нежелано събитие е било пряко или косвено причинено от ваксината. https://www.globalresearch.ca/one-third-deaths-reported-cdc-covid-vaccines-occurred-48-hours-vaccination/5737941

Тъкмо се прибирам от разходка. По Витошка едни патриотично настроени българи са препълнили кафезите-аквариуми на заведенията (защо ли ги водят площи на открито зимата). Наблъскани като сардели вътре и юнашки-патриотично пият кафе и бира. Ясно е какво да очакваме. Дистанция ли? То толкова тясно, че някоя двойка ако пробва да прави секс в аквариума сигурно никой няма да забележи.

Хората да са по кафенета и кръчми, да се разхождат и да си живеят живота. Другото, т.нар. нова нормалност - но е извратено!

Да си ходят, пият и плюскат колкото им е кеф. Нямам нищо против свободния избор. Казвам, че няма никаква дистанция. Да не говорим, че и без ковид е отврат някой да ти диша и кашля под носа докато си пиеш кафето.

Ок, стискаме си ръцете и се разбираме - ще си живеем живота, без да си дишаме във врата :)

Трета вълна , пета вълна и на края- майната ви проста герберска.

Лумпените от Лумпениадата и техния подстрекател Мунчо Радев, От пролетта насам, Доста се постараха да разпространяват заразата За това сега сме на това положение.

Заразата се разпространява и с мерки и без мерки... Тия държави дето въведоха 14 дневни конслагери за всички чужденци, с цел да не се пренася заразата отвън, да не са цъфнали и вързали?. Истината е че всички останали мерки освен спазване на дистанция и носене на маски са безмислени. Затваряне на заведения, молове, бизнеси и т.н. не помага, ако хората нямат лична отговорност. Вместо тия драконови мерки да вземат да оправят болниците, да инвестират в лекари, да инвестират в лечение. Очевидно не може да се овладее разпространението. Но тъпунгерите от ГРЕБ вместо да оправят здравеоопазването крадат милиони и строят пътища.

Ние ваксинираните, Не ни тревожи 3 или 5та вълна и покачването на заразените! Вече е спокойствие! Криеницата с вируса приключи.

се ваксинирах с всички видове ваксини и съм няколко нива по-спокоен от теб!!!

А ваксина против бяс би ли си? Че гледам имаш симптоми...

Не искам да те разтревожат, но всксините нямат ефект срещу южноамериканския щам, а ако си от малцинствена етническа група доказаха че ваксината не работи както при бялата раса

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 50 000$ отново. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Вместо да те изкопае да не вземе да те закопае!

Борисов твърди,че прилаганите мерки били правилни, а Ангелов му приглася,че ситуацията била под контрол.Колко вярно има в тези твърдения? Дайте да видим какво показват числата. 1.За последните 24 часа заболелите у нас са 2403, а починалите 83! 2.Ваксинираните с една доза са 243 772/малко над 3% от населението/, а с две дози 41 525/около 0,6%/ 3. Смъртност у нас и при нашите съседи. България- население 7милиона- починали 10 391 Сърбия- население 7,2милиона- починали 4 475 Гърция - население 10 милиона- починали 6 557 Турция- население 82 милиона- починали 28 706 Румъния- население 19 милиона-починали 20 509 Всеки да си направи сам изводите като съпоставя броя на починалите и населението. По този показател сме Четвърти в Европейския съюз. Глупостите на Ангелов и Кунчев са за олигофрени! Това е партийна пропаганда! 4.Ваксините са кът, а ни хранят с обещания. Да не говорим, че хората над 65 години, които чакаха чинно редът си са просто изхвърляни. Сега има "Зелени коридори" и избирателни комисии и за старците всички са забравили; те си чакат на общо основание. Наистина всичко е под контрол, ама мутренски!

6 000 000. 2350 починали. Какво да говорим за БГ....

Покачването на случаите не се дължи на разхлабване на мерките, а на циркулацията на по-заразния британски щам. От това по-голяма глупост май няма! Нали точно поради тази причина редица страни с мнооого по-малко случаи на зараза от БГ не разхлабиха мерките! Да, ама БГ е друга ракия! Там все нещо или някой друг им пречи нещата да са както трябва!

Оправдават се като гузни негодяи. Чудят се как да прикрият очебийната връзка - присъствено обучение - ръст на заразените. Повече от очевидно е ,че след 30-45 дни присъствено обучение следва пик. После - спад, ак осе наложат мерки. Сега ще надуват пандемията точно по случай 04.04

Дължи се на сезония грип и традиционите за този сезон настинки! Върни се в 8ми клас и учи, че заради такива като теб тая държава е клоака!

Съвсем точно! Има една камара европейски страни,включително и наши съседи,които са с далеч по-добри показатели от нас, но дори и те не си позволяват такива ходове.ТАКИВА ХОДОВЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ЕДИН ИЗРАЕЛ НАПРИМЕР С ВИСОКА СТЕПЕН НА ВАКСИНИРАНОСТ! А НЕ В БЪЛГАРИЯ С НЕЙНИЯ СМЕШЕН ПРОЦЕНТ!

Хаваляш се как отеваряш училища и ресторанти, а забраняваш едното честване на чист въздух в планината? Слягай си чалмата и не се прави на по-хитър от мюфрията, тикво!

Благодарим му за грижата! Така, на този светъл празник, Няма да гледаме и слушаме бръщолевенето на Радев, Пред събралото се множество! Така празникът ще остане Чист и светъл за Българите!

Американският щам ще довърши България.

Сезонен грип и настинки днес гордо наречат К19. Живеем в идиотокрация! Маските са незаконни и превишаване на власт! Съд и затвор за нощници и гащници!

Винаги по това време е имало грипна ваканция - дори прри доста по-малко заразени. Сега бутаме децата в училище. Каква е целта

Заради едните пари! Ваксини, здравни пътеки, маски, ръкавици.... и едни свине горе бухат в търбусите като за последно! И ако не се освести това заспало племе ще яде трева след 4ти април!

Мани ваксините ! Това е бизнес за стотици милиарди ! Интересуваме кога ще спре тази истерия и всеки ден по телевизията да не ни занимават с него ?

Онзи ден загубих още един познат. Нямаше още 50 години.

Как да ти помогнем? Кредита да ти платим? Смектите? Какво искаш? Съжаление? Кола?

Лъжеш ! Всеки ден получавам информационния бюлетин на Единния информационен портал за починалите от Ковид-19 ! Няма такъв случай !

Ще свърши, когато всички сме ваксинирани!

Срам ме е от това правителство, което извършва геноцид над българския народ, само и само да се покаже лоялно на западните окупатори. При ръст на случаите на ковид (вчера над 100 починали), отварят заведения? При положение, че вече много държави от ЕС се насочиха към други ваксини, след като видяха, че Астра Занека и Пфайзер се подиграват с доставките, ние държим да сме лоялни към тези ваксини, от които сме платили вече 18 милиона бройки (с над 50% повече от населението ни). Всеки, който гласува за това правителство, обрича България на гибел.

А ние пак ще си изберем Борисов, понеже няма по-добро на пазара в момента.

Аз съм българофил - ти си роб в случая. Виждам кое е добро за България. А ГЕРБ макар и привидно да строят разни магистрали, като ударим чертата - България е пред изчезване.

Окупирал те и някой мозъка от 1944 година насам.

Не се очудвам, че "българин" е написано на латиница ;)

За рубладжийте ваксини НЕ СЕ ПОЛАГАТ! Те викаха, че не трябвали да се носят маски, защото било от 5G мрежата! Сега вместо ваксини да ходят с алуминиеви шапки руските помивки! БУХАХАХАХАХАХА

нямаш ли?

www.dir.bg обичам ви!

БОГДАНОВ, КОГАТО ЧЕВЕК Е СЛОЖЕН НА, КОЕТО И ДА Е МЯСТО И МУ СЕ ПЛАЩА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА , ТОЙ МОЖЕ ИЛИ НЕ МОЖЕ ДА ГО ПРАВИ. КАТО НЕ МОЖЕ– СЕ МАХА САМ И ИДВА ДРУГ ,КОЙТО ГО МОЖЕ. ЕВРОПЕЙСКО , НАЦОИНАЛНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО , ПРОЦЕДУРИ= СТАВА ВЪПРОС ЗА ЖИВОТА И ЗДАВЕТО НА ХОРАТА.ЧИНОВНИЧЕ , НЕ ЧУСТВАТЕ ЛИ ПУЛСА НА ОБЩЕСТВОТО, НЕ ЧУВСТВАТЕ ЛИ ,ЧЕ БЪЛБУКА СРЕЩУ ВАШАТА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И БЕЗОТГОВОРНОСТ. И КАТО МИНЕ 4 АПРИЛ ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО ,АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ С ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗК И ОБЪРКАНИТЕ ДЕЙСТВИЯ. КАЗВАМ ГО СЪВСЕМ ДОБРОНАМЕРЕНО.

Очакваме с нетърпение 04.04, Изборите за да покажем на Лумпените от Лумпениадата и техния подстрекател Мунчо Радев - Разделя на нацията , Колко са грешали с простотиите си в България! Скоро ще дойде това време!

да се вдигне интереса и търсенето, тези не са вчерашни :)

Не ги търси, Живей в страх и боледувай

Унгария, Чехия, Словакия, Хърватска нарушиха ли нещо , като закупиха и приложиха ваксиниране с руска ваксина, чието сертифициране се бави, вероятно умишлено по плитически причини от ЕС! Е кой лъже тогава?! Нашият професор или някой друг?! И това в условия на остър дефицит на ваксиони у нас! А не взимането на мерки не е ли престъпно бездействие от страна на властта?! Става въптрос за национална сигурност, защото здравето на хората е обект на тази сигурност!

Тия мразят Русия, ние не може да взимаме ваксините на руския народ, там също има недостиг.

На първо време руснаците въобще не са подавали заявка за регистрация на ваксината за ЕС. Никой друг не ги бави.

Ако се вярва на агенция "Фокус" от вчера, Унгария, Дания, Словения, Хърватска и Австрия купуват (и прилагат) ваксини не само одобрени от ЕС, а каквито намерят за добре. Но ние българите сме си били винаги така. Преди бяхме най-предания член на Варшавския договор, сега - най-предания член на ЕС. Това е проклятието на мъничка, слабичка и безгръбначна държавичка.

Проблемът не е , че държавата ни е мъничка, проблемът е, че ни управляват продажни и крадливи политици, за които личното облагодетълсване стои над здравето на нацията !

Поколението от мънички продавачки, сервитьори, чистачи и натегачи! Народ с дребна натегаческа душа. Функционално неграмотно и болно!

Става въпрос за измислена кампания срещу измислен вирус, който никога не е бил изолиран, а PCR тестовете са тестове за откриване на някакво възпаление или прекарана инфекция, които са нещо обикновено през грипните периоди през пролетта и есента. Все пак елитите искат и събират огромни пари за тези "задължителни екпериментални ваксинации" на БигФарма на Бил Гейтс и сие. Руската "експериментална ваксина" е 10 кратно по-евтина и така някои политици искат да минат по-евтино кампаниите на елитите за събиране на пари от лидерите на БигФарма и техните подкупени "здравни експерти" и политици във всяка страна.

Забележи, че се говори за "зелени коридори" в ЕС и по света на хората с електронни паспорти за ваксинация, които щели да започнат да издават до 3 месеца. Всички останали, които нямат ваксинация (поради здравни причини, религиозни причини и прочие) при преминаване на границите трябва да се подлагат на 10 дневна селф-изолация, т.е. биват превръщани в затворници по домовете си. Въпреки законите срещу подобни дискриминации в САЩ и ЕС, дори работодателите вече започват да подготвят контракти за задължителни ваксинации на работещите или уволнение... Елити и "електронни роби", не е много различно от досега, само контролът и изтреблението на робите се затягат, като някой роби стават излишни, елитите имат планове за унищожаване на 90% от населението на Земята...

За кво са им ваксини на руските тролове, нали всичко било заради 5G! БУХАХАХАХАХАХА

ваксинираните с МАЙМУНСКАТА АСТРА ЗЕНЕКА.. Пърдон - МАЙДЕЛКИНИЯ МАЙМУНАРНИК!!

И какво общо имат руските тролове с 5G ? Май никаква !

Става въпрос за информация от инсайдер от Водафон, който твърди, че няма Covid-19, а всичко е за да прикрият смъртоносното влияние на 5G: https://www.brighteon.com/f7a8ef4d-7afa-4912-8fd1-e80ad33d2280 Той просто повтаря известната информация за първото голямо внедряване на 5G технологията в Ухан през ноември 2019 с повече от 10 000 излъчвателя на 5G и смъртоносното влияние на това излъчване, като се говореше за 20 до 23 млн убити китайци (поне толкова абонамента на потребители на мобилни услуги бяха закрити след този инцидент). Под прикритието на "пандемия на китайски вирус" по цял свят се въведе "режим на изолация в къщи" през което време започна внедряване на 5G или 5G IoT по градовете, улиците, болниците, училищата в цял свят... След това започна също тестово внедряване на ID2020 наночипизация на хора в Бангладеш и Африка и сега с "експериментални ваксини" всеки 6 месеца или чрез PCR тестовете може да бъде внедрявано масово наночипиране на хората без тяхното съгласия. Вече се говори за преврщане на хората в роботи и тяхно дистанционно следене и управление чрез 5G. Той не казва нищо ново - всички знаем, че вирус Covid-19 никога не е бил изолиран, а всички "експериментални ваксини" предизвикват хиперимунна реакция срещу някакъв "spike протеин", който бил част от "рогата" на "вируса Covid-19", но може да се съдържа в "рогата" на всеки друг вирус или изкуствено създадени вируси за изтребление на хората. С едно изречение - няма изолиран нов вирус, няма нови щамове, няма тестове срещу този нов вирус, няма ваксини срещу този нов вирус... ИМА САМО ЕДНА ГОЛЯМА ОПАШАТА ЛЪЖА!

Няма значение кой щам върлува. При това малоумно, нагло , неадекватно население, което не спазва никакви ограничителни мерки, прави всичко наопаки и на инат , ще има вълна след вълна, на всеки километър и докрай.

той е комунист

това беше поздрав за про-ковид троловете :)