Британският премиер е изправен пред скандал заради коледно парти от 2020 г. (видео)

Лидерът на опозиционната Лейбъристка партия Киър Стармър заяви, че "правителството е нарушило закона, имало е парти и сега се смее"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига с тия бананово- джендърски англоталибански държави с население то дрогирани пияници и клоуни.Чеп за зеле не става от тях и никога не е ставало.Май добрата новина е че остатъците от пияни англичани вече се упрвляват и яханти от негри, латино и муджахидини които са новите им господари от вътре.

да допускаш американски войски и войски на НАТО до границите на Русия, след като този военен съюз - НАТО по време на премахването на берлинската стена увериха Русия, че техни войски няма да приближават границите на Русия!

Дам, поредно доказателство, че ковид пандемията е ЦИРК, но за простолюдието!

Ужас! Тичам за бустер!

Това норочно го пишат за да покажат на хората , колко са недосегаеми. Казват вие ще се ваксинирате и ще стоите в къщи а ние ще правим каквото си искаме. Това е посланието.

А може би посланието е друго? Тази истерия около вируса е с цел да се докарат средните и ниските доходи до възможно най-никата точка на доходи, до едно живуркане и постоянен страх. През това време определени кръгове на обществото трупат богатства. Замислете се как така ваксинирани са разпространители на вируса и самите те се разболяват от него. Много болести от миналото са забравени именно след създаване на ваксини за тях.

Престъпници, наркомани и педали, сър! Баси кочината :)))

Това този същия заклет британец с руско първо име, който вчера се закани да взема паспортите на хора, които употребяват наркотици? Ех това лицемерие и феодална англо-Саксонска удобност.

Първото му име е Александър, но най-интересното е, че прадядо му е Али Кемал.

Щото и то не се използва доста в Русия - прелестньй Саша ;-)