Британският пастор Даниел Хъл отива на съд за блудство с 8 момчета в Сливен

От 3 години чужденецът живее в ромския квартал "Надежда" и проповядва в създадения от него Молитвен дом

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сигурно блудства с роми, защото е политически коректен

Евангелисти, сър.

Да ходи да блудства с английските деца...Там изродите се толерират! "Модерна" нация...

па да си ги купи от мангалите и да се омъжи за тях. за какво ни занимават с особеностите на малцинствата? те така и така си го харесват..

му е майката!

Абе не знам британски пастор ли е или ирландска пастирка, ама е извратеняк !

Гледайте TV програмите "IDxtra" и "Crime & Inestigation" за да разберете за гнусните "ценности" на католици и протестанти, които се предават от поколение на поколение от векове насам!

Циганска работа. Но ако много от тях обърнат резбата, ще намалее популацията.

Само напомням, че педофилията и по-точно детската проституция си е 'национална черта' на циганите. Без значение от пола. Те го защитаваха този същия изрод и го криха от полицията. да разкаже за малките, какви са тези 14 годишини, те са дърти педали по циганските мерки!

Българан (нерегистриран) Ама как може така?! Човека дошъл да проповядва европейски ценности като педерастия, педофилия и т.н., пък простаците ще го съдят!

Британия вече не е в ЕС. Но Индия е част от Британската общност и индийците имат повече права от българите в Британия. Връщай се обратно в Пенджаб или отивай в Лондон.

Kakvo pravi tozi pastor v BG? Nie si imame zarkva i tezi navleci niamat mesto tuk!

2:Кой иска да ни натрапи Истанбулската конвиция 3:кой праща полицаи да пазят гейпарадите .4:кой иска да ни натрапи закона за вземане на деца от родителите им - ГЕРБЕРСКИТЕ НАМЕСТНИЦИ НА СОРОС В РОДИНАТА ...проклети да са

А купуването на малолетни циганки на публични пазари, като булки, кой изрод го позволява?! А мустакати третокласници кой изрод го позволява?!

Ами да ти разкажа ли, кой си прави статистиките и 'работи' в 'ромските' квартали? Анимус. Да, точно тези 'спасители ' от 'домашно насилие'. Всички 'ромски' и хомодружелюбни НПО-та са на хранилка при тях. От тях и от ромските махали идва статистиката, според която от 4 жени 5 са пребивани редовно. или нещо такова беше. Та, мислиш ли, че Анимус и хрунтавелките около тази издънка на АзБ не знаят и (вероятно е, защото не ги докладват) партнират със сутеньори и педофили?

Що само чуждите пастори гонят, а за оргиите в нашите манастири си траят?

Халкидики е изкупен от руски и български олигарси. Основен "инвеститор" е Артьом Чайка- малкият син на Главния прокурор на Русия. Суперхотела който построи в Халкидики е в съдружие с жените на най-големите бандити в Краснодарския край. От спалнята му от спечелилата му в мрамор и злато се вижда Света гора. Кой ще посмее да развали българо-руско-гръцко-олигархска дружба?

абе друго са си УК и УСА педофилите... те са така, по ЕвроАтлантически. Ценностни един вид

Тези се бунтуват за щяло и нещяло, а сега като трябва да защитят децата си - къде са?

Ама как може така?! Човека дошъл да проповядва европейски ценности като педерастия, педофилия и т.н., пък простаците ще го съдят!

Да го скопят като животно и ще кротне.

Споразумение без присъда