Коментари - Британският парламент одобри забраната за родените след 2009 г. да си купуват цигари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На терасата имам саксия с марихуана. Цигари не пуша. Гдбоп и мвр могст да ми духат само, където живея - не полицаи, те няма да чистят и пода... Мръсни помии

Смартфоните са по-вредни от цигарите! :-)

Тийновете садяха марихуана. Сега ще садят тютюн. Та виждам и следващата стъпка от този тъп закон. Забрана на отглеждането на тютюн също като в една друга авторитарна кочина Австралия..

Баси, верно се оказа твърдението за 80те %. Не мога да повярвам , че тук има дебили, които искат децата им или децата на другите да могат да си купуват отрова и да обръщат подобна новина в бръщолевене за вредни евро ценности. Някой на вас забрани ли ви, бре , ахмаци? Какво лошо е това , да се забрани на децата , дори и след като станат възрастни да се продава един от наркотиците, каквото са цигарите? Явно един южно азиатец има повече акъл от голяма част от коментиращите тук. И не, не си падам по евроджендъризми.

Ало "отровата". Отрова е въпрос на гледна точка за много хора захарта, хляба (глутена), млякото, пастите, безалкохолните, фрешовете и т.н също са отрови. Дай да забраним всичко заради чувствата на шепа ненормални? Всичко е въпрос на количесто и качество. Няма отрови. Ако не харесваш цигарите не пушиш и не се навърташ около пушачи. Плюс 18 годишните не са деца а пълнолетни. Та малко ти е алтава логиката, но изобщо не се учудвам, само плиткоумни се връзват на лозунги от сорта "другари дайте да забраним... заради децата...." Аре къш.

Кви чувства, бе? Верно сте изпушили тотално.

откога някъв смешко политик ще изземва правото на свободна воля и личен избор?! не ми отговарая - тези неща са на една вселена разстояние от теб

Крайно време вече е, пушенето е отвратителен навик. Нито дава някакво удоволствие, нито е по какъвто и да е начин полезно. Който го е създал, трябва да бъде обесен! Дано навсякъде това стане закон. Да се приключва вече, стига сте пушили!!

... Фригидна лелче, ами че то и секса не ти дава удоволствие на теб лично... ама и него ли да забраним за всички останали? Много сте зле авторитарните мастии.

Нещо като сухият закон в Щатите от преди век. Не сработи. Откъде такива напъни за зверска диктатура? Майтапът е че същите наричат Путин диктатор.

Да забранят смартфоните и компютрите за родените след 2К

Децата да пушат, да пият, да не могат да четат и да слушат чалга. Изсконни български ценности.

Баси бруталната диктатура. Тези минаха Сталин, Хитлер и Ким взети заедно

Заради пушенето??

На учениците не се продават цигари, но пред магазинчето до училището стои един бай Алко, който срещу определен процент купува на децата каквото им е угодно.

Поредната глупост. Те не забраняват да пушат цигари. Те забраняват да си купуват цигари... Ми те могат да си пушат колко си искат, някой друг ще им купува цигарите. Малоумие пълно. Не забраняват на лица родени след 2009 -та да се продават цигари, забранява на лицата да си купуват цигари. :)

А ако си роден след 2009, но се самоопределяш като роден преди 2009, ще може ли да си купиш цигари? .... малоумни евроатлантически ценности.

Най голямата предотвратима заплаха за англичаните е да си изберат за министър председател някой с религията на сегашния им министър председател. Според вярванията му трябва да унижава християните. И го прави.

Треперят ти ръцете че още ни си пушил ли? Или трубы горят? Каква религия те гони ма, Чебурашка? Пакистан е част от Триъгълника на Смъртта. Точна срещу това законодателства Сунак.

На 12 си смени пола, а на 18 датата на раждане

Значи като станат на 50 например и няма да могат да си купуват тютюневи изделия? А наркотик ще могат да си купуват значи? И виски....

Но не съм чул младите да имат проблем с достъпа до тях. Що тъй?

тъй, тъй ... друго си е обаче да се продават на всяка лавка.

Кво искаше да кажеш, че това мъцане не го разбирам. Който има пари и иска да пуши ще пуши. Ко не разбра глупи? Безсмислен мъртво роден закон създаден от дебили и импотентни квачки целящи контрол над всичко и всички.