Британски медии: Убиецът на депутата е сомалиец

Борис Джонсън почете Дейвид Еймс, като го нарече "прекрасен слуга на обществото и многообичан приятел и колега"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еми нищо де! какво толкова?! още по-добре! сомалиеца ще го съдят, както (о)съдиха изнасилвачите пред кьолнската катедрала. фашисткият - масонски съд на педофилите. всекиму - своето. .

нека го кажем така, по "демократично"- педераски_ ами може би този лейбърист-педераст да е предизвикал с поведението на проститутка горкият сомалиец! "демократите" изведнъж се превърнаха в хомофоби и расисти.

ми нека ви стрялят по улиците. заслужихте си го! . колкото повече, толкова по-чист свят!

да ги приемате и да им правите евалла. Само, че те не искат да се интегрират по нашите правила, искат да въведат своите, които са от пещерната ера. За съжаление скоро подобни събития ще зачестят и нищо добро не чака нито британците, нито нас в ЕС.

Емигрантите си отмъщават за колониалното робство на Англия векове наред. Като се има в предвид, че са първични с нисък интелект това е резултата.

Хора, къде е драмата, един паразит по паразитите унищожил големия паразит!? Случва се

И по-зле ще става, изчакайте мюсюлманите в Европа да станат мнозинство. Ще си гласуват шерият, и ще си го наложат. После исляма ще стане единствената религия, и това ще стане без война, а по "демократичен" път. Демокрацията в този и вид е доста остаряла система.

Чул те господ

Един мигрант, по-мъж от нефелните, меки евро-британски мъжлета! Ако имаше мъже нямаше да ни таковат с зелени сделки, пландении и:тъй нататъше!

"""Задържаният по подозрение в убийството на британския депутат Дейвид Еймс е мигрант от Сомалия, съобщиха местни медии, сред които и вестник The Daily Telegraph , позовавайки се на източници от английското разузнаване.""" Той ве е пристигнал нагло в Британия да се интегрира , а той да интегрира англичаните.Това е част от светлото еврогейско ,демократично ,неолиберално бъдеще

+++++

Новичок? Не може да бъде. Резултатите утре ще покажат че е Новичок. Така е.

Чета,че някои се радват че се е случило в Британия която би шута на потъващото създание на Германия ЕС !? Западна Европа е Превзета отвътре от етнически и религиозни малцинства !!! Пълна е с африканци ,араби мюсюлмани... ....и искат още... Оцеляването на България е само и единствено с Русия !

по добре гражданска война отколкото с русия, поне да се изчистим от русуфилистията 1 за винаги

И като се изчистиш, къде ще ходиш такъв чист.

Какво спасение е в Русия бе? В Русия е 30% мюсюлманско население, я си помисли пак?

още повечр ще се учудите като ви запарцепят от ирландските теерористи, да не мислите че са изчезнали, просто ЕС ги постави в положение на пасивност сега се възраждат наново всички проблеми там, вече младите им попълнения пребиват полицаи и други по улиците, ще ви се стори че сте пак в 60-70 години преди да ви пуснем в ЕС, и по зле дори ама явно отия дето ви излъгаха това целят сега потриват ръце и се готвят да направеят милиарди от хаоса кокйто ви очаква

а бе брекзитчета вие от ЕС ли мислхте че е убиеца?

колко учудено констатират британските медии, бил сомалиец а не от българия или ромъния, как е възможно нали искахме тчно за това тия хора да се махнат от тук и да останат най свестните сомоалийци, пакистанци и т.н.

На кой му дреме, че заклали някакъв корумпиран брекзитаджия от шайката на дебелака Бо!

Тоя изкарал 40 г., един бг-трудов стаж без да е работил и един ден... Пълен безполезник...

хрантутене на примитивни хора..главорези...черни бол..те си имат наследствено пакистанци и индийци...но да ги пуснеш в къщата си..?

Очакваше се.

Бившите колонии се хранят с трупа на империята. Не е първия, не е и последния случай, в който новите варвари показват на цивилизования свят къде зимуват раците. Жалко за човечеца, но за съжаление, един на 10 от новопристигналите гости е като този. Което си е цифра. Вкарай 50 хиляди престъпника в страната си и гледай сеира на народа. Трудно ще ги озаптят. Необразовани хора, които до този момент са се гонили с лъвовете. Трудно ще бъдат научени на обноски, камоли на цивилизовано отношение към останалите. Кой знае какво си е помислил този туземец-абориген - че този го е изгледал лошо или че е причинителя на всичките му злини. Жалко за човечеца, но такива неща ще зачестяват. Спомнете си преди 30-40 години никой не говореше за такива атентати и убийства. На 3-4 години ставаше нещо подобно. Първото голямо беше атентата в Локърби. От там нататък - освен в ислямските държави, такива неща не се случваха. От 11/9 и откакто САЩ обявиха война на терора, това е ежедневие. Вече не обръщаме внимание на отрязаните учителски глави, на избитите в дискотеки или на застреляните полицаи. Някак си е в реда на нещата. А не е!

ТОва ги чака навсякъде в Западна Европа и Северна.... Вкарват третият свят за да си оправят цифрите на демографията... ама не количеството, а качеството е важно... За изследването изследователите са оценили цифри от Европейския статистически орган Евростат от 2019 г. Проблемът става особено ясен при сравняване на броя на бъдещите пенсионери и бъдещи потомци: В началото на 2020 г. на всеки 100 германски граждани на възраст между 60 и 64 години имаше 82 души на възраст между 20 и 24 години. На всеки 100 души от по -младото поколение на възраст между 55 и 59 години имаше само 59 млади хора на възраст между 15 и 19 години. На всеки 100 души на възраст между 50 и 54 години имаше само 56 деца и млади хора на възраст между 10 и 14 години. Средно за Европа тези коефициенти са значително по -високи, а именно при 83, 74 и 72 души.

Само че, си в голяма грешка. На всички управляващи не им трябва качество а им трябват тъпаци които лесно да манипулират.

значи този сомалиец добре са го манипулирали. Станал е убиец.

Нищо ненормално за страната на ненормалните Черните ,пакитата и индийците са основно на помощи.От бездействие откачат понякога.

Е па точно индийците са предимно доктори или собственици на малки бизнеси и магазини. Не са те основно на помощи.

Защо му е на сомалиец да убива британски политик от такъв тип? Това си е чисто хомосексуално престъпление.