Британската софтуерна компания Endava стъпва в Русе

Една от придобивките им е възможността за работа до 20 дни годишно от чужбина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъкмо много от русенските селянудри ще си се приберат в резервата най-накрая

Moже да приберем и селяндури от западащото, ромско Село Гъзора, те отдавна са избягали от там и мият чинии... Малцината останали ще избягат до няколко месеца като затворят изкуствено поддържаните Марици...

Стара Загора държи здраво юздите със стабилната си икономика, а Русе толкова намаля, че вече е 3 пъти по-малък град от нея.

Често ходя по разни селогъзорски фейсгруп групи.... друга реалност виждам. Бедност, никаква икономика, никакви инвестиции, поне не нищо повече от "семки и бонбонки за минимална заплата"... Всякакви детски приказки за Център на Вселената, Велика Зара, Икономическо сърце на България, 300 хиляден мегаполис... това предизвиква смях в самите ти съграждани, защото и те знаят истината. А именно: "Село Гъзора е едно полуромско, миньорско село, без история, без традиции... младите бягат"... Жалък придатък на Пловдив..

Само някакви русенски селтаци съм чул да харесват Пловдив, който е доста беден и грозноват град с ориенталски привкус в центъра му. Пък Стара Загора е наистина друга вселена. В пъти по-развит и по-голям град, най-богатият и подреден в България с история по-стара от траките и финикийците, а не като нашия турски Русчук, който дори в началото на 19 век е бил село колкото Пиргово.

Добре де, защо толкова години се правиш на АБСОЛЮТНА ПУТКА!? Признай си поне! Познавам твои съграждани, има и готини хора, смели сме се се на глупостите ти, не могат да повярват, че имат такова говно като теб за съгражданин! Това ми кажи поне!

Предлагат значително по-ниски заплати от София и само ускоряват емиграцията от Русе.

Мдам, колкото и да разправят как тук били много добри специалистите и т.н., истината е само една - тия са тук само заради евтината работна ръка.

Абе уийче, за много позиции тук заплатите са сравними със западна Европа. Тиим лиид започва от 10к лева месечно.

10к нето а на фирмата излиза 11500 нали ? сложи още 1.5 за работодателя и TL-ката ти излиза 13к лева e.g. 6.6k eur айде сега ми кажи в норвегия, германия или швейцария за 10к take-a-home колко излиза на фирмата

Такса спокойствие тука колко излиза? И рушветчета за всичко. Няма хора просто. Иначе никоя нормална компания нямаше да дойде тук. Иначе да, като цяло излиза по-евтино, ма ако можехха да намерят броя хора там, забрави да дойдат в тая корумпирана дупка.

ех, много се бият в гърдите тез пък накря кат тръгнем да говорим за парите и става ясно защо не споменават точни заплащания за позициите