Британскаи и ирландски военни с бойна техника минават през страната за учение в Румъния

Ще влязат в България през ГКПП Кулата и ще преминат през републиканската пътна мрежа

Обратно в новината

Коментари - Британскаи и ирландски военни с бойна техника минават през страната за учение в Румъния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А наште в коя посока жа са завиват, ва!? У ляво или у дясно? Магарев и бимбаши ята му да одят да учат пак истански, жа им требе! А Магарев освободи ли апарта мента в Пльофтиф, щот сега си е купил палатче в Со фето от беднотия!

Британски и ирландски воиници ще мрът като кучета в Украйна голям кеф маикаим фашиска

Все учения правят а на границата пратени полицай който трябва да са по възловите пътища . Големите Баровци немогат границата си да опазят

Еднопосочно ли ще минават, или след "ученията" ще минат втори път на връщане?

пратете ги на южната граница тия бе, все в грешната посока се движат!

Костя как не ги е посрещнал с букет червени карамфили, варненска погача, калкан по балчишки и тазгодишен мед от родното му село Църква.

Хахаха, виждам как на копейките им излиза пяна от устата.

Не само че Путин е военнопрестъпник но тези които го защитават и убиват украинци също са престъпници. Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ.

Когато бяхме във Варшавския договор през нашата територия не преминаваха никакви войски включително и съветски, а сега когато сме в НАТО през нашата територия преминават всякакви войски включително и американски. Толкова ли е застрашена нашата сигурност в сравнение с времето преди това?

Не са преминавали, защото не е имало причина да преминават? От Румъния към Югославия, за по пряко през България?

Идея си нямаш колко е застрашена.Виж колко дебила има от разните червени разклонения и сам ще разбереш.Само виж и чуй фатмака президент какви ги ръси,копейки,Каракачанов гюбрето,бялата Златка и ето ти отговора

Ха, ха , учение в Румъния и хоп оттам в Укрия! Чакайте да пратят синовете ни там и тогава ще се събудите!

Поставяли сме империи на колене, когато мечкоебите са живели в землянки и татарите са ги правили на обезяни. Дали сме на мечкоебите писменост и азбука, за да не пишат на татарица, когато са си бърсали гъзовете с брадите. Спасихме Европа от сарацините. Няма някакво митрофановско нищожество да ми обеснява.... Kaто нация, имаме толкова много поводи за национална гордост. Стара държава, още когато много, като въшливите руснаци, са били “в насипно състояние”. Славни победи срещу империи. Култура, писменост, за която между другото, гореспоменатите руски въшляци трябва да ни благодарят, че сега не пишат на монголица или татарица. След Освобождението, което извоюваха основно предците на днешните украинци, направихме сами Съединението. Въшливите ни “братя” бяха против и насъскаха сръбските си помияри. Стига вече комплексарщина относно “добрият Дядо Иван” и прочее глупости. Никога не са ни обичали. За тях сме просто едни мургави поддунавски братовчеди, карали са ги насила да ни обичат, както и нас - тях. За тях сме просто една “сива, буферна зона”, част от тяхната стратегия за “близката чужбина”, която да им служи като буфер от “нов Наполеон”, или “нов Хитлер”. Българи, имайте високо национално самочувствие, въпреки копейкаджийската пропаганда! И нямайте комплекс от едни руски маймуни, за които сме само сива, буферна зона и авантпост към Проливите. Не позволявайте да ви промиват главите как трябва едва ли не на колене да им стоим, и как “западните сосороиди” ни били колонизирали, и прочее редовни опорки на руската пропаганда. Така процедират навсякъде, това им е стълб в пропагандата. Синдромът „Дядо Иван“ само ни дърпа назад.

Изключително точен коментар.Браво

дано някъде се изпотрепете по скапаните български пътища и вземе че някоя заблудена ракета ви изджаса

Струва ми се карат Брадленца! То има редовна линия от Александруполис, но когато пращат някоя по-голяма доставка, заради нашите пътища се налага да ги пускат по няколко направления. В Румъния скоростно изграждат магистрали и пътна инфраструктура, свързващи Западна и Южна Европа с Украйна и Молдова. Полша и Румъния са вече във войната. Разчетът към момента е, че съюзът Полша-Румъния и Украйна е около 100 млн. души и целта на краварите е да ангажират още страни с население около 50 млн. за да има числено превъзходство по класическия начин на водене на война, защото се оказа, че технологичното превъзходство понякога не работи, дори когато противникът борави с ракети, чиито чипове са крадени от перални! Прибалтийските питбули, България и Молдова не събират и 10 млн. Евентуално може да бъдат подсигурени, ако българите, румънците и останалите, които пребивават в UK от изброените страни - бъдат екстрадирани, натирени, помолени и пр. да се завърнат в родните си страни, за да могат тези страни да се включат във войната на краварите срещу Русия. Обаче Орбан мнго бърка сметките, защото ако Унгария бъде склонена да се включи в коалиция на желаещите, Чехия и Словакия, това щеше да означава почти паритет по численост(ок. 25 млн. трите страни и общо ок.135 млн.), освен това осигурен само от бивши соц. страни, които ако отидат на кланицата на войната - за краварите това няма никакво значение, това са им спестени пари. За превъзходство краварите обмислят да разбутат Грузия, Казахстан, Узбекистан, Киргизстан и Таджикистан, но никъде не се получава, все нещо се пропуква. Вариант е Великобритания и Франция да осигурят шлака от колониите си, но пък ще се наложи допълнително натовско обучение, евентуално да жертват Гърция в краен случай, макетата и Албания, но пък не е сигурно, че гърците и албанците ще им вържат!

Спирай холандските кексчета.

Имало едно време едно... НАТО!

Идеята на САЩ, че от различни народности и различни като сложеност армии ще направиш кохерентна военна сила за да не ползваш твоята и срещу козари и овчари не работи. Видяхме прословутатата ОТАН тактика на бойното поле. Олигофрени самоубийци. Моделчето от Ирак, дето санкциите сриват икономиката, минават бомбардировачите "невидимки" срещу спорадичното ПВО и сриват, след това танковете доубиват и идва пехотата да се снима НЕ РАБОТЯТ СРЕЩУ ОРГАНИЗИРАН ПРОТИВНИК С ЛОКАЛНА ЛОГИСТИКА. Логистика и стратегия печелят конфликтите. Стратегия без тактика е най-бавният път към победата. Тактита без стратегия (ОТАН) е шумът преди загубата. Сън Тзу Орбан си го каза в прав текст: Колкот повече техника и усилия се хвърля срещу Русия, толкова повече Русия се организира, повишава бойната си готовност и индустрия. Атома ако литне, филма свършва за всички. Доктрината на НАТО от 2008 ма за превантивен ядрен удар е илюзия, която ще затрие света.

15 години ще са тежки и мрачни!

61 Стрямска механизирана бригада се движи обратно, не към Румъния а към Сърбия през Калотина. Или автора няма понятие от география, или информацията умишлено се представя така.

Са сложили Румъния и България като фронтови зони. В Румъния са ракетите (ядрени) насочени към Русия, там има най-много краварски аскер. Никой не го интересува реалността, бута се по марвъл плана на Бжежински. САЩ нямат шанс да си вдигнат икономиката без война, глобално. Китай им заби ножа като от години не изкупува държавните им книжа, от там Европа вече издържа Америка финансово. Скоро и като бойно поле.

Стигне ли се до там, Тагарев трябва да се скъси с една глава. Ама и ние сме виновни, защото сега си мълчим, докато той ни бута в пропастта.

Тагаренко ще се скрие в някое скривалище, а ти ще изгориш като факел или ще умреш мъчително от радиационно заразяване!!

трябва да им ке показва на руските пидири къде зимуват раците!

С голият си задник да им го покажеш, малоумен кретен. Кога ще се събудите? Като ви заринат ракетите ли? Кво ви пази тука? А? Космически щит Пейтриът ли бе? Видяхме го колко даяни. А сигурно сме си дали и малкото останало РУСКО ПВО на укрофашистанците. По команда на Посолствата. Та млъквайте вече, че не сте нито смешни и жалки. Излишни сте.

В комунизма нямаше чужди войски тук или поне не бе известно. Сега окупация.

Верно ли би смешник , сигурно затова генерал добри джуров беше на пряко подчинение на лейтенант от лубянка ?

Как да нямаше? Във всяко министерство по няколко другара. Във всяко военно училише по руски щаб. Закони, наредби, устави преведени от руски. То цялата страна беше една военна база.

ехааа ама ти си бил голяма работа и в министерствата си бил и в училащата военните си бил въййй кат какъв си работил там че знаеш освен даси някое КГБ с проблеми

И аз веднъж правих учение.

Няма да мирясат тия от НАТО, докато не вкарат България във войната !

Излитат редовно Рийпърите, които обикалят около Крим. На Ново Село се обучават укрофашаги цяла година. Редовно летят самолети на ОТАН над нашето въздушно пространство. Вкараха ни във войната отдавна. Въпросът е готови ли са да им горят Посолствата, щото ако някой каже мобилизация, това следва.

Тегав е жизнь на русороба в Европейска и НАТОвска България а бляд ?

Не. Като излеза и видя мизерията на СОРОСРОБИТЕ и се чувствам победител. Не за друго, мразя ви безплатно и не разчитам на подаянията на НПО копторите. Ма сери тука за рецесийни центаци и чакай ОТАН да те пази и укрите да правят гей-парад в Московията.:)

Към срещи с лопати и перални, може да срещнат и поредица от гигантски гъби. Носете си белите дрехи. Нещата са на кантар. През Естония ОТАН атакува летищата в Псков. Само идиот може да повярва че 40 дрона могат да прецапат 1000 километра от укрината.

си го каза в пеяк текст - ФАЩ/НАТО се готви за директна война с Русия през 2024 та, а в ФАЩ ще има пълен локдаун, военно положение и без избори.

Локдауна няма да им помогне този път.

Аз имам друга информация и то от източник на висш пост в МО! Жалко, че всички ще научим истината по трудния начин, много скоро!

инфото което имаш с нас. Мисля, че е важно.

Направо да ги карат на Запорожкия фронт, там много бързо ще се научат на всичко небходимо , като как се сменят памперси и как се бяга пължешком :)

Колко аскер и въоръжение?! Или пак сме обвити в мистика....

Защо тези умирисници са си сложили табели на гръцки език, а не на български? Все пак ще минават през нашата страна, а от там само ще тръгнат. Защо им е да ходят на учение в Румъния, да бият толкова път и да харчат пари за гориво и пр.? Не може ли да си правят учението в кралството или в Гърция? Защо камионите на кралската армия са с гръцка регистрация? Къде са застраховани, къде плащат данък МПС? Ще плащат ли тол-такси за преминаване през републиканската пътна мрежа или ще им бъдат удържани от нашите данъци?

нашите!

А през Хитрино ще минат ли?

Така трябва - по-голямо присъствие на НАТО в България! Мурзилките трябва да им се напомня, че живеят в натовска държава и трябва да са благодарни, че още не са в затвора за предателство!

Лайната от устата забърса ли си?

"Внимавайте какво си пожелавате" Китайска поговорка.........

Кога стана калайджия и ... кога ти почерня задникът натовски?

Какво пренасят? Съмнително, много съмнително... Уотсън...

Пренасят смърт за азиатски орки!

Не знам, ама като се сетя преди години какво пренасяха с ешелоните през Кулата няма да се изненадам от нищо, колкото и невероятно да изглежда представено.

Ако само минават през Бг, ще ги пуснем, но никакво оставане на наша територия. Не ги искаме! Ясно е какво ще е "обучението" в Румъния.

Ето защо англ посланник е бил в цик. Вероятно скоро ще разберем и другите му опорни точки от срещата в цик.

Айде да си правят учението в Ирландия, нема нужда да минават през цяла БГ . Каква е тази демонстрация и на какво... Не искаме война с Русия точка!

Май техниката, а не дай боже и персоналът, да се окажат с one way ticket към страната У.

Крайна скоро ще рухне явно, готвят се.......

Съвсем малко остана да и повярвам че, ще правят "учение" на НАТО в Румъния! Много искам да чуя комуникацията по радиото с натовските герои от Северна Ирландия :) "Аааааа...тоя кво каза?!