Разпитвали Брендо в Милано за отвлечената Лара

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че е разпитан Евелин Банев - Брендо във връзка с отвличането на 10-годишната му дъщеря Лара. Надяваме се получената информация да помогне за откриването на детето, заяви още главният прокурор пред ТВ7.

Обратно в новината

Коментари - Разпитвали Брендо в Милано за отвлечената Лара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен работата е много дебела и ако Ал. Петр. действително има някаква информация по случая няма да смее и да шукне, а ще намери начин да се покрие в дън земя.

Къде, къде по свестни хора имат проблеми в семейството си, а този тук-бандит от висока класа, си воъбразява, че ще мине метър при "свойте". Жалко за детето, щото децата не избират родителите си. Така е: всеки плаща по някакъв начин. Бог забавя, ала не забравя!

Малоумната и просташка българска полиция и прокурорчетата с нея са абсолютни безпомощни некадърници...практиката го доказва всеки ден

че пък в този форум е събран цвета на българската юридическа и разследваща мисъл

Цветът - е с пълен член, старши Имаш ли поне 4 клас, а

КАК ТАКА БЕ ЦАЦАРОВ-ЗАТОВА ЛИ СИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКАТА-ПРЕД ЗАЯВЛЕНИЕТО НА СУБЕКТ КАТО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ЧЕ ИМА СВЕДЕНИЯ ОТНОСНО ОТВЛЕЧЕНАТА ЛАРА И СЕ ОПАСЯВА ОТ КОРУПЦИЯТА НА СЕГАШНИТЕ ПРОКУРОРИ И ЖЕЛАЕ ДА ГОВОРИ ПРЕД НЯКОЛКО ПРОКУРОРА -ЗАЩО СЕ ИЗКАЗВАШ ПУБЛИЧНО ТАКА НЕПЕДГОТВЕНО-АМИ АКО ИСКА ДА ГОВОРИ....?????ТАКА ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКАЖЕ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР В ТОЗИ КАЗУС????...КОЙ ЩЕ ПРОВЕРЯВА И КОНТРОЛИРА ЗА НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР,НАЛИ НИКОЙ ГРАЖДАНИН В БЪЛГАРИЯ НЕ ЕНАД ЗАКОНА????..............

На алабализмите на "доцент" А. Петров всички са се наслушали.

Този Алексей Петров постоянно казва че има какво да каже,търси медийна трибуна говори много а всъщност нищо не казва,или го е страх или нищо не знае.

Млъкни ,бе старши

Също като миналата събота при Сащо Диков - само алабализми плещеше "доцент"-а.

сигурно не е забравили и две кучета да пратят в Милано, с надушената информация и те да помогнат. Здраво се побарват!

Дано да си прав, дано наистина е назначен от Борисов, белким накрая Прокуратурата почне да лови Престъпници и най-вече КРАДЦИ!

На 57 години съм, но за пръв път чувам /чета/ словосъчетанието "действителна съдба". Но какво можем да искаме от чиновник, назначен от фен на "Винету"?

особено на цацата от горното течение на Марица,, е по-труден и от марсианския. проф.Велко Калканов.

Aлпет. си търси изява. Aбсолютно съм сигурен ,че ще натопи Боко и Цеkо

не разбирам,те прокурори ли са или медиѝни звезди.Кокошкарите и кмета може да реши какво е наказанието.Да търсят между себеподобните бацилите в нашето общество,ако ли не и ТЯХ да изметем

това е вече радостна новина :) досега кой сме измели?

Ако лицето Алексей Петров има информация за престъпление и не я докладва, то той подлежи на съдебно преследване.

много си прав, но за съжаление това се случва само в САЩ

Особено по филмите им...

Ve4e na nikoi ne moje da se viarva. Kak taka se okaza 4e niama edin koito da stava za ne6to v tazi durjava?

Стане ли нещо с един мафиот или обкръжението му и цялата държава е на крак. Съжалявам за отвлеченото дете и притесненията на родителите му, но ако беше на обикновено семейство, най-много да се упомене нейде из черните хроники. Доколкото си спомням, само в Добрич има около 200 изчезнали. Второ, щом като тоя синковец Брендо е мафиот, естествено, че А. Петров ще се пази от публични изявления. Нали има такова понятие "защитен свидетел". Волно (користно) или неволно (като се преви на мъж) Цацаров му затваря устата.

а ти замисли се защо е така

Къде видя че се пази.Напротив прави си самореклама че е провел свои разследвания. Не гледа ли по ТВ. Много ми стана интересно. Сега е сам и намерил доста информация,а преди в службите и при това шеф не намираше информация за мафиотите. Както и да е..

Как така ако иска да говори,какви хора сте вие ,тои заявява публично че знае нещо за отвличането ,и ей така ако иска да говори.Сега още веднъж става ясно че народа има право за Българските държавни мъже,ВЪН И В ЗАТВОРИТЕ,ТАМ ПРИ ЦИГАНИТЕ ИМ Е МЯСТОТО.