Бременната пребита жена: Каза, че ще ме убие и ще се гаври с трупа ми

"Заплашваше ме, че неговите хора ще ме запалят жива, докато спя", сподели Илияна Парашкиева

Обратно в новината

Коментари - Бременната пребита жена: Каза, че ще ме убие и ще се гаври с трупа ми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ве ама е влязла в дискотеката и си е избрала най-долната отрепка или батка и после аууу ама той боклук той ме бие... Разбирам че има много жертви които не могат да избягат от насилника, но има и много читави момчета дето са сами а най-големите утрепки с татусите на лъв и бръснатите крата и оскубаните вежди не си лягат сами...ами мислете малко с какви хора се заобграждате. А и мисля, че преди правната реформа трябва бащите да научат синовете си че насилието може да се използва само като крайна самозащитна мярка и никога срещу жени и деца.

Бях малък, вторият ми баща смилаше майка ми докато се напие, последно я удари с дървено столче в лицето. На удареното място беше получила тумор. Оперираха я живя цели десет години повече и си замина. От удара. Когато викахме полицията, не правеха нищо, защото бил агент на държавна сигурност. Ненавиждам насилието на жени и деца. Но тук говорим за по голям проблем. Съдиите се МАЗНЯТ, за да не ги пребият и тях. МАХНАХА СПЕЦ СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА И ЗАТОВА СЪДИИТЕ СЕ МАЗНЯТ, НЯМАТ ЗАЩИТА. ТОВА СА ПОСЛЕДИЦИ НА БЕЗУМИЕТО НА РАДЕВ. ТОВА Е ИСТИНАТА.

Те тия насилници, които не ги лови закона са или от държавна сигурност или децата на ДС. И всички престъпни мрежи са техни, включително сводническите.

Като вкарат по затворите двама трима мъжкари, които си бият жените, ще се орпавят нещата.... То като пандемия се оказва.......всяко хубаво момиче е бито.....

Прави впечатление, че всеки провинциален комплексар и насилник броди из Германия. Сульо и Пульо бръмчи на запад, наглее, беснее, примитивен е, но има много приятели, жени, пари и т.н. Ха-ха-ха

Аз съм удряла шамар на мъжа ми веднъж... беше ме изкарал от нерви и бях пред цикъл, той не ми отвърна, дори не опита да се предпази... това беше на млади години, вече сме над 50 и много пъти сме си говорили за домашното насилие и той винаги ми е казвал, че за нищо на света не би ме ударил, дори аз да го направя. Та има всякакви мъже, а той не е чехльо или мухльо... мъж 100 кила, спортуващ, успешен и умен, просто е под достойнството му да се бие с хора, които не са в неговата категория... като нервна, слаботелесна жена!

Че мен жена ми най-редовно си ме бие, ама на мен ми е смешно. Притеснявам се единствено да не се контузи докато го прави, че и това се е случвало. Иначе е на един шамар живот миличката и си го знае, ама е малко нервна. Никога не ми е и хрумвало да и посегна и да не дава Господ, защото ще е само веднъж. Това с ножчетата и косите си е чист садизъм от прикрит или неосъзнат хомосексуалист.

Нека приемат по- скоро истамбулската конвенция, че ми писна от еднотипни писания в пресата...

И аз я чакам! С приятеля ми искаме да се оженим. Но сега няма как да се случи. А и не искам да ме мобилизират в случай на война. Затова съм решил - приемем ли конвенцията и на другия ден се обявявам за жена! От Веско ще стана Веска и готово! Като ме арестуват - ще съм в килия с жени :) Много облаги ме чакат.

Само ако няма разлика между фантазията и реалността...

Много мъже живеят в заблуда, че жените и децата им са собственост и ги третират като вещи. Не ни трябва никаква конвенция, трябват десетки хиляди места по затворите. Закони има, ама мвр и съда и да не бачкат, пак взимат заплати. Ние сме виновни, че ги търпим.

МВР са със същия манталитет!

иначе затворите щяха да са препълнени.

Като млад се биех. И за глупости. Тъпо, но толкова ми бил акъла. Жена не съм удрял. И мен са зарязвали, и аз съм го правил. По линията на бивше гадже с приятел /стана му съпруга/ се оказахме 4баджанаци". нито него, нито нея съм бил. радвах се. Да се обичат. е после не се разбраха и направиха двете си деца нещастни /развод/, но не имало побоища. Преди се смеехме на циганети. не вървят на добре нещата. Но, аз съм старец на 52 г. и не ги разбирам тия новите моди.

тапанар

Аз съм на 40 и вече имам доста познати с един, че и с два развода. Да ти споделя наблюдения - приятелите ми бачкат от сутрин до вечер, вадят сериозни пари. Жените им имат задължение единствено да гледат детето и да сготвят нещо. Ит време на време и да поизшетат. Да, ама идва момента, в който искат да прекарват време с мъжовете си. Само дето после реват, че нямало пари, когато мъжовете не работили. Та малко са сложни тия взаимоотношения. Не че и мъжете нправят много компромиси, ама жените почти не са склонни на такива - искат и висок стандарт, и мъжете им по цял ден да са им под полите. И най-важното - не искат мамини синчета, сам трябвало да и осигурява стандарт. Хубаво, ама не можем да имаме всичко. И когато имаме нереалистични очаквания, започват дертовете, че не ги получаваме. Здрав бъди!!!

Е, те жените като не бачкат, не са изморени и затова. Да ги оставят да побачкат, па ще видиш глупости.

изхлжда мноо палава и лапнала долари от някое нпо за инстанбулска конеенция

Мъж съм, но не мога да ги разбера голяма част от мъжете. 100% му е изневерила нещо, ама каквото и да е, човек с достойнство би и теглил едни майни и си тръгва по своя път, а я оставя тя да си ходи по нейния. какво толкова сложно има в това? Явно трябва да си с големи комплекси за малоценност, за да не можеш да преглътнеш егото си. Живейте си живота и гледайте напред. Каквото било, било. Какви са тези простотии? Заплахи, побоища, скандали, панаири - е, ще оправят ли нещо? Ще върнат ли времето назад?

И как разбра, че му е изневерила, бабче Вангче?

Проблемът е, че той смята, че е платил, а друг му пипа стоката.

Божичко, момичето е прекрасно! Не е истина колко много болни мозъци има в България. А и тръгнали Европа да наводняват. Всичкото психопат и шизофреник - под ножа! Трябва да се скопят веднъж завинаги и повече тези отпадъци да не се възпроизвеждат! Ненормална работа. И после що България изчезвала. С такива боклуци не ни трябват врагове. Кога се подмени това население, не ми е ясно.

Като си зададеш въпросът и колко от тези хора поддържат Русия, си прави сметката какъв е матриала

от къв матрял са

На 21 трябва да учи и работи, а не да е бременна. Използвайте времето докато сте млади да учите, градите кариера и инвестирате. Има време за деца. И на 30 можеш да имаш деца, но на 30 никой няма да те наеме на работа, а ще е прекалено късно да учиш. Не си пропилявайте времето по гаджета, купони и пътувания. После много ще страдате и емоционално, и финансово. Не отлагайте и покупката на собствено жилище. Запомнете, първият ви имот трябва да е купен преди 21 годишна възраст. На 30 години вече трябва да имате спестени 100 хиляди евро, на 40 сумата трябва да е 400 хиляди евро, а на 50 - 800 хиляди евро. Няма кога да запълните тези финансови празнини в своя живот ако решите, че между 20 и 30 годишна възраст ще имате деца, ще обикаляте по екскурзии и ще излизате с приятели.

природата не се интересува от кариери и имоти . на 25 е най-здраво детето, па ти ако искаш и на 42 раждай

По принцип съм съгласна, въпроса е че амбициозните жени не ги харесват много. Трябвало да си налягаме парцалите и да създаваме семейства, не да се конкурираме с мъжете по отношение на амбиции и заплащане. За мен истината е някъде по средата, не си представям да съм толкова заета да раждам деца че дори да нямам собствена банкова сметка и спестявания, но пък и съдбата на кариеристка която ражда едно единствено дете след 30 също не звучи добре, най малкото ще съм повод на подигравки и подмятания тук по нашите територии. Общо взето положението е от двата стола на земята.

Кога в България е имало голяма раждаемост, че те се сещам? Майка ти колко деца има? А баба ти?

Да ти кажа ли кое е истински повод за подигравки? На 40 годишен, който не си е купил едно жилище. 40 годишен, който тегли кредит да си купи кола, да направи ремонт или да отиде 1 месец на море. 40 годишен, който няма спестени поне 200 хиляди. Ето това за мен е повод за подигравки.

Я пробвай да бачкаш на минималната или пък даже на 1500/2000 лв да те питам за колко години ще спестиш 200 хилки. Аман от умници!

Абе льольо , я се върни в реалността бе муаххахаах

едни искат семейство, други кариера. осави право на избор. Не съди. Прибързано. А с тия 800 000 евро си просиш да те обявят за дете на партиен секретар. Аз едвам половината направих. Пък се ожених на 35 г. Виж могъл съм милионер да стана.

Много си неадекватен Христо, не знам какво работиш, кой те е уредил и те държи и така.Тази е малка за бременеене,но и ти не си у час със спестовния план.

Даже Костя Копейкин се разписа черз профила си във фейсбук по този проблем. Или, казано по-конкретно, не каза нищо. Спомена само възмутен, че за тази жена ( нарязаната ) се правели протести, а за убития в Цалапица не се правели. ( нищо че протести имаше ). С което по-далновидните веднага го прозряха какъв е. Един вид, какви са тези евроатланчиески лиготии - някаква си жена там кво толкова, в Цалапица цял мъж участва в трагедията!!!

Изритала е лопатара, а сега той не може да го преглътне. И дир. оправете си скапаната система. Колко хора ви писаха.

срещу възраждане?! защото усещат края си!

Срещу Възраждане пишат хората възмутени от вашата неистова защита на тези насилници Тези престъпници ли са ви еталона за поведение, та толкова много ги защитавате?

Не ми пука за Сорос. За разлика от теб аз го споменавам хиляда пъти по-малко. Чисто и просто ме е срам, че има такава партия в Родината ми. Хората с тежки психически отклонения трябва да бъдат лекувани в специализирани заведения, не да влизат в парламента.

Веднага потърси съответните заведения , ще те приемат без чакане

срещу възраждане значи всичко е супер. пищете сороспии.

Поредната статия на соросоидите за налагане на истанбулската конвенция!

Какво се учудвате?! Тактиката на ЦРУ за тотално опростачване и унищожаване на нормалността в страните от бившия Соц лагер е факт. Те си изпълниха задачките, а народът ни вече не е народ, а тълпа озверели шматки.

пачавра

А ТИ ИЗГЛЕЖДАШ ОТ ВГЪЗРАЖДАНИ!

Само да питам ? При анален секс има ли опасност от забременяване ?

Мисля, че е време да се построи един затвор за такива мъже. И като гледам, ще трябва да е голям. Нещо много жестоко се е объркало по цивилизационния път. Мъжете са станали животни. И някой ги е научил, че така се прави. послепис: Дир-а оправете си този чек за ботове: Не може да ми иска преди да постен да отбележа всички кранове, коли, бусиове, мотори, пешеходни пътеки и нановно - пешеходни пътеки, мотори, бусове, коли , кранове...напишеш едно-две изречения и две минути се бориш с ребуси и кръстословици.

Омразата между половете много се засили през последните няколко години. И не само в България, нашите примитиви ако знаеха малко английски и слушаха андрю тейт и подобните му щяха да са още по жестоки.

Този изрод най-вероятно е фен на Възраждане. Те са партия на русофили, фалшиви патриоти и изверги.

Обаче от както се разчу всичко това, само и единствено възрожденците защитават неистово насилниците.

Тия биячи са резултат от 30 години управление на всякакви партии, но Възраждане не е сред тях. Ако имате една гънка в сивото вещество, не търсете причините там където не са.

Тая така озъбена от километри й личи че е палава шалава. Един задврътник бих й праснал проыилактично ако я видя да й изправя захапката

Ето още един изказващ се изрод. Нямате ли срам?

Кат не може да се реализира професионално, налага контрол над квот може, предимно с шамари. То с 3 мозъчни клетки за кое по-напред.

Я кажи защо толкова харесваш и ти и останалите Възрожденци всички тези насилници, да вече трети ден толкова отчаяно ги защитавате??? Това ли са ви представите за законност и представите за традиционни български ценности??? Що за жалко същество трябва да си, за да се опитваш всячески да защитаваш всички тези насилници и да се опитваш всячески да прехвърлиш вината на други го?

Така е, хубавите сливи прасетата ги ядат

"всяка една жена, която носи в утробата си 7-месечно бебе. Моята защита щеше да бъде неадекватна. Затова си направих отвод по делото. На първо място трябва да бъдем хора", заяви адв. Веселина Василева." Някой ще ми обясни ли как жена носи 7-месечно бебе в утробата си? С хирургическа интервенция ли е поставено там, след като се е родило и навършило 7 месеца??? И тва идва от адвокат....

И минуси чак, явно не е само тази адвокат, която е спала в часовете по биология...

Така е като се хващате да ви се изпразнят вътре животни и после им изневерявате Има си цена!!

Естествен подбор бате. Жените обичат агресивни мъжкари които ги пребиыат а не слаби гейчета като тебе. Просто в момента търсят своя момент на слава. Всяко чудо за 3 дни

Агресивната пишка е твърда. С нея е по хубаво от нежен и мек

И нямат право да търсят защита могат да бъдат пребивани и убивани по всяко време нали другарю?

Поздравявам адвокат Василева за решението да НЕ защитава насилник! Ако други колеги адвокати откажат поне на един насилник и престъпник да го защитават, тогава и за съдът ще бъде по-лесно да налага бързи и адекватни присъди. НЕ на насилниците!

Насилниците трябва да бъдат изритани от обществото и всички да се дистанцират от тях!

А когато по закон адвокатската защита е задължителна? Не може всички до един да откажат. Иначе е вярно - не трябва да се поема всякакво дело.

Всеки стига до там до където му е акъла... Знайни и незнайни мурви, се сетили, че ги тормозят... А когато хващахте богатите батковци с лъскави коли и скъпи дрехи, "не ривахти, а сега ривети" В медиите тече нищо по-различно от пропаганда за Истамбулската конвенция...

Чакай да позная, алкохолизиран палячо дето търка пишока по цял ден на порно

К$рви или не, да не се занимават с тях...Защо трябва да ги бият и да се гаврят с тях като диваци? А ти явно не се радваш на голямо внимание от нежния пол...меко казано...

Да а тя не знаела какъв е, че и случайно забременяла от него.

Всъщност понякога хората не показват истинската си същност, докато не са сигурни, че са постигнали целта си. С други думи, докато не е бил уверен, че я е докопал, се е правил на невинно ангелче. Историята помни много случаи на хора променили се коренно след брака. П.П. Да го начукам на неработещата ви рекапча