17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който стопанисва шахтата да плати 100х на жената и да не занимават хората с битовизми! Такъв казус в европа и америка не съществува. Там ако пострадаш от неподдържана инфраструктура ги съдиш и плашат като поп, но тук е индианска държава и най много да се пошуми по медиите и да се забрави до 3 дни

Кое в нашата Родина е в ред , та капаците на шахтите да са ? На учителницата колко подчинени има да не обикалят улиците ? Казаха ми за кофа за смет която е разбита трябвало да пиша " молба " до кмет на района А ИМА ИНСПЕКТОРИ , та и там ! Не съм РОБот

Тук проблема е в законите. Ако шахтата е частна собственост, защо дават достъп на всички да ходят по нея? Ако всички имат достъп, защо я наричат частна собственост?. Нещо нещата не се връзват. Пред нашата кооперация има някаква шахта от соца, има ел табло, кабели. Ако някой пропадне, и се запали от токов удар, кой е отговорен? Нашите електромери са в сградата, аз не мога да копая и укрепвам шахтите останали от соца с кабели под контрола на ЧЕЗ. Обаче ме задължават да чистя тротоара от сняг, въпреки че плащам данъци на общината. Би трябвало законите да са такива щото който сава достъп до определен обект, да е отгонорен. Ако общината дава достъп до тпотоарите, тя е отговорна. Ако частниците не си поставят ограда да блокират трафика върху шахтите, те са отговорти. Със сигурност ако разрешат частен контрол върху тротоарите, частниците ше укрепят шахтите. Някъде да сте чували да се е счупила пейка в частен ресторант?

Как новината е достигнала до БТВ?

Най-важното е, че жената е добре. Пожелавам на семейството очакваното огромно щастие. Всичко останало е от второстепенно значение.

Разбира се че е важно но нее маловажно че условията за пребиваване по нашоте улици са отлични благодарение на общината. И ако не се регшаментира кой е отговорен и плаща такива случаи ще продължава да има

Извадила е късмет,ако беше в напреднала бременност не се знае какъв щеше да е изхода.

Tui samo v Bulgaria moje da se sluchi…chestno!

koMaü He c@Mo B Бъ-я: Moje bu c^eg Heko^kø MuHu3eM^eTp. ca ce pa3MecTu^u kaπa-Te,*uBu & 3gpaBu

Шахтата е в зоната на тротоара, но е собственост на стопанина на сградата.

рифелова (релефна, барелефна) ламарина като подходяща за постоянно ползване наместо гладкоповърхностните капаци,живи и здрави

ми кат си е разположил чорбаджията шахтов дълбок повече от човешки ръст пара^е^еπugeH отвор в зона общинска собственост да плаща на градския софийски съвет годишен наем за подръжка

Е това си е за съд поне за 20 бона

Още от татово време заобикалям шахти и капаци по пътя си.

Деца ги утре ток по шахтите , бременни жени пропадат в шахтите ???? Живеем в Афганистан , а плащаме данъци като в Швейцария :):) Като ти трябва нещо от общината може и да не го дочакаш……. Ужасът в тази държава е пълен !

какви данъци се плащат в швейцария, иначе си прав :)

Ей, пак добре, че Фандъкова е добре! Представяте ли си да вървеше пеш по улицата по съвета на ПКП и тя да беше пропаднала в тази шахта?!

Пеша са ходили като студентки. Студентки ама пълни к

Като е бременна да си стои вкъщи и да си гледа манджите. Какви ми се е юрнала по улиците с мъже. Аман от еманципация.

Ти сериозно ли ?! Като си тъп , къде си тръгнал да пишеш коментори , вместо да мълчиш и да продължаваш да си блееш ?

Айде утре и ти я в шахта ,я в някое дете,я някой балкон може да ти падне,тапир.

Затова не вървя, а се возя без билет !

Добре дошли в Територията...

Choveshkiqt jivot v BG ne e ot znachenie.

Добре, че е жива и здрава жената, сега едно хубаво дело за 80- 100хил.лв към общината!

и тоя 80 -100 хиляди нали ние ще ги платиме .Общината да не е от друга държава че се кефиш

Споко. Ти вече си ги платил с данъците си. Ако плащаш данъци, де. По-добре да ги вземе някой човек като тая женица, че иначе ще отидат в лапите на тия, дето ни уреждат с нещачествените ремонти.

Фонтана на Славейков? Дето уби човек? Помните ли какво стана след това? Пак така-оставка на кмета оставка на кмета оставка на кмета. И какво става после? Кмета някой успя ли да му види някаква вина? Ще някой вкараха ли в затвора? Не нали? А защо не стана? Защото цялата дандания стана политическа открай докрай. Никой не се интересуваше кой е виновен. Същото е и в момента. Както стана и с шахтата дето уби онова дете. А и тогава и сега и с шахтата веригата на виновни е изключително къса. Само че това нещо не интересува политическата пропаганда. Политическата пропаганда не се интересува от истината или от истинския виновник.

Ако бяха от махалата чупим ви главата ! Само от това разбирате !

Мда, и същите идиоти, некадърни да стопанисват една шахта през няколко дни дуднат как щели да правят "кръгова икономика" в София. Бързо и беззпроблемно възстановяване на жената и сили да съди до дупка тая безотговорна общинска сган!

Сега е времето и местото да попитам: - това име "СОФИЯ" в действителност какво означава (?), село от градски тип, спешен медицински център или територия на която се събира всичкият боклуци ? Дупки дълбоки с метри замаскирани като капани за животни, изгнили падащи дървета, плочки-люлки под тях вода за промиване на обувки, конски каруци пълни с отпадъци и * "шофирани" от неграмотни същества....това нещо се намира в ЕС, ако не е срамно би следвало да е достатъчно трагично и обидно ?

София е била град до 9.9.1944г. След болшевишката революция София става сборен пункт на цялото НРБ селячество (градски пролетариат).

Виждал ли си стари снимки? А населението тук е било направо върха на цивилизацията.

ФАНДЪКОВА, ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА ВЕДНАГА!

ФанДУПКОвата трябва да изхвръкне ВЕДНАГА след Гешев !!!

АБЕ,КВО МЕ ЗАНИМАВАТЕ С ЕДНА БРЕМЕННА?-ЩЕ Я ПИШЕМ КОВИД,СПОКОЙНО. В МОМЕНТА "РАБОТЯ" АКО НЕ ИЗКАРАМ ЗА ДНЕС 20-30 ХИЛКИ ОТ РУШВЕТИ,НЯМА ДА СПЯ СПОКОЙНО! Я,СИ ЧИСТЕТЕ И СНЕГА В СОФИЯ-АЗ НЕ СЪМ ВИ ДЛЪЖНА!

Че кадърните служители в СО изпуснаха 200млн. Евро безвъзмездна помощ от ЕС за изграждане на улици и канализация. Еми, ще си караме още 50 години без канализация и асфалт, и без това са за слабите.

Разруха, мизерия, болести, наранявания, осакатявания и смърт дебнат на всеки ъгъл в Кочината. Кочината- гордост на дебилни патрЕоти...Срам, срам..

Некадърници ,ама с размах усвояват средства по всякакви програми и бюджети.както се казва не е важно работата ,качествено да се свърши , а е важно парите да се усвоят и колкото повече ,толкова по-добре

Българи,вижте и имотното състояние на Фандъкова-и си правете изводите.Уредила се е за три поколения....с една кметска заплата.

Е-е-е-е, срамота ,как може само за три поколения.Срамота

Е имотното състояние на Фандъкова? Да не би да има имот с 19 тоалетни? Да не би да е бъркаш с Рашков?

Съответно: Несъответстващо на заплата на бивша учителка по руски, днес кмет; неизвестно; не. И да добавя: Рашков какво общо има в случая? Тиквените пак ли се чудите кого да очерните вместо любимата ви учителка по руски, почитателка на кретенските усмивки и акулски перки?

Кметовете на ГЕРБ като си отидат след две години-ще стане добре.Това му остана на Боко-кметовете и евродепутатите му.Съд за всички,и в затвора! Нещо Борисов след изборите не се е показвал???...чуди се къде да си харчи милиардите!

Видяхме ви новата смяна. Като кметицата на Красно село-окраде и парите на инвалидите.

Ето за това Фандъкова се взи в мерцедес за да не пропадне!

Език мой, враг мой... "38-годишната жената е вървяла заедно със съпруга й"!?? Абе не сте ли учили български език, хайде да не е в университет, ама в училище!??

Кметицата Фандъкова да отговаря! Открадна милиони за три мандата при Винету.Днес нито сняг почистен...пълна некадърничка! В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР И Е МЯСТОТО.ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ГЕРБ!

София се разпада под управлението на ГЕРБ. Всеки ден пътища, тротоари пропадат. В края на ноември зимата ни изненадва. Деца биват убити от ток незаконни присъединявания към незаконните павилиони. Бременни жени пропадат в шахти.Прави се ремонт на ремонта на ремонта. Но пространството пред общината все така празно и пусто без протестиращи. Явно им харесва на софиянци.

Знаем как беше и преди ГЕРБ. Боклук.

Аз управлявах София по-добре.

За да ви дам нагледен пример как се краде в София, ще ви посоча само 2 числа. 1. Дългосрочните задължения на "Топлофикация София" ще се увеличават и от 805 млн. лева през тази година ще достигнат почти 1,2 млрд. лева през 2024 г. Това предвижда актуализиран бизнес план на дружеството, който се разглежда от Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) във връзка с удължаване на лицензите за работа с още 25 години. Причината за увеличените дългове са очакванията за ръст на задълженията по заеми. 2. Дългът на София. На 1 януари 2006 г. е бил 96,5 милиона лева. Дългът на града само за една година се е увеличил с 33 милиона лева и в края на 2006 г. става 129,5 милиона лева. В края на юни 2019 общинският дълг, заедно с общинските гаранции, е 1.385 млрд. лв. София е рекордьор по натрупани дългове сред общините у нас. На столицата се падат 52% от общия дълг на местните администрации у нас, показват данните на Министерството на финансите (МФ) за първото полугодие на тази година. Да си знаете. Мутрата и автомивка да му дадеш, той и нея ще фалира! Това са гербаджийската шайка - крадливи мутри!

А 20 години преди ГЕРБ Как беше Топлофикация? Когато управляваше Орешарски между първото и второто управление на Герб Как беше Топлофикация? Или викаш това не ти влиза в норматива пък и си направил копи-пейст и не можеш да мислиш чак толкова.

На гнусни червеи не отговарям, но за теб ше направа изключение понеже се прост начьорчик. А 20 години преди ГЕРБ Как беше Топлофикация? 20 преди 2005 прави 1985г. Топлофикация не е имала задължения. Парното на двустаен беше около 22лв/мес в едно с топлата вода. Нямаше термовинтили, нямаше измервателни уреди и като станеше прекалено топло софиянци отваряха прозореца да се разхладят малко. Когато управляваше Орешарски между първото и второто управление на Герб Как беше Топлофикация? За това нещо можеш да попиташ отново гнусната фандъчка, тъй като Топлофикация и тогава и сега си е общинско дружество, собственост на общината, с принципал кмета на София. Или викаш това не ти влиза в норматива пък и си направил копи-пейст и не можеш да мислиш чак толкова. Начи аз копи/пасте не правя. Събирам го, сдъвквам ви го и после ви го набивам в дупенцата, защото сте свикнали да се храните предимно през този отвор. Накратко и без всякави сантимент викам да си ЕПМ гнусен тролски гейбераст. Данните изнесени от мен са официални, лесно проверими, има ги дори в пресата! Понял, сука ебанутая!?

Тая шматка не гледа ли къде ходи. Заради нея развалиха рахатлъка на цяло стадо клошари.

Фандъчката да се моли - не дай боже, нещо да стане с детето на жената! Тогава вече никой няма да може да я спаси и колкото и да е нагла и безочлива, този път това ще и е края.

Фандъкова не е крива, че някой не си гледа в краката. Разбирам, че си комунист, но в случая нещата не опират до политика.

Няма законово изискване да си гледаш в краката, гербопитеци. Има обаче законово изискване кметът да осигурява безопасна градска среда, където и да гледаш, хи хи хи!

А значи е ок шахтите да пропадат.Ама ти на село не знаеш кое как се поддържа там сте свикнали на друг стандарт-плевня и кочината на свинете.

оставка, нещата се подобряват? Преди ги удряше ток, сега само пропадат.

Радев е виновен! Не, Христо Иванов е виновен! Направо Костов! Пък милите хорица от ГЕРБ, които управляват 15 години в София, са чисти като сълза.

Пише се вървяла със съпруга "си". Бездарно неграмотно племе. Не стъпвам по шахти и капаци в България и навън където живея последните 20г. Последните малко повече в България но до слвд месец. И пак навън. Не в Европа. Когато чужденец ми каже, че харесва София, за мен или е лицемер или му хлопа поне една дъска, най-верояно целия горен етаж

А-а-ааа не, що? Може да му хлопа само "задния вход"... Такива с лопата да ги ринеш в София напоследък. Почвам да се притеснявам да не ни обявят за световна столица на "геювити" догодина.

А ФанДупкова усвоява ли, усвоява....

Бременна жена пропадна в триметрова шахта в центъра на София - 30 години дясно управление !!!

Иначе нямаше да има и шахти. До 1989 година телефонните кабели в Столицата се поставяха в канали копани от германците от Сименс, преди 9.9.1944.

Не говори глупости бе, идиот! Знаеш ли В началото на 40-те години в София какво са представлявали спалните панелни квартали?! Знаеш ли че 50-те години началото, в дясно по цариградско (Изток) След Борисова беше лозя? Жалки селяндурчета... дошла баба му с фустата и навущата гражданка да става...

А онова яйцеглавото милиционерче, шефчето на Инспектората дето биеше студентите, кво вика?

Горката жена, надявам се да е добре и тя и бебето! Няма виновни...нали.... :(

Преди десетина години никой никъде не се занимаваше да подава сигнали за нередности да показва проблеми при ремонти или каквото и да било друго. Поради страх да не си изяде боя от съответния бабаит който е свършил тая работа или поради простата причина че беше безсмислено. Сега обаче подаването на сигнали за нередности е масово. Хората масово подават сигнали и за най-малката нередност и знаят че ще бъде обърнато внимание. Нещо което преди 10 години го нямаше. Естествено повечето от пишещите по поръчка са на 18 19 години и няма как да го знаят.

Преди петнайсетина година кмета на София беше пак гейбераст крадлив... Продаваше на поразия общински парцели и имоти на свои и на чужди, стига да се съгласят да му платят колкото той поиска. Така се беше осрал (без извинение) в тази си дейност, че като се разсмърдя за една такава продажба, първо опита да се скрие зад Общинския съвет, но когато му изкараха договора с неговия подпис каза... фалшифицирали са подписа ми! А договорът беше минал през нотариус. Добре, че беше предварителен договор със заменки, та не стана сделката. Туй нещо помниш ли го?

Ти вече показа че си платен трол. Защо продължаваш да настояваш да го разберат абсолютно всички които погледнат тоя форум? Ама си спомням как пламенно защитаваше и кметицата на Красно село и кмета на Триадица.

Подаваме сигнали за изсъхнали/изгнили дървета, реакция нулева. Падаха клони, падаха цели дървета, по чудо нямаше пострадали, но имаше изпотрошени коли. В крайна сметка се хванахме сами и повалихме дърветата за да не стане по-голяма беля. За което носим и отговорност и можеха да ни глобят солено.

София е е динствения град без табели с имената на улиците/изклюваме частично центъра/

Това е за заблуда на селяндурите които се навъдиха тук. Белким не успеят да си намерят кутийката от газобетон и се приберат на село. Иначе ние кореняците нямаме нужда от табели, щото не ходим по-далеч от 4 преки от мястото дето живеем.

свлачища, улични езера, разбити шосета и тротоари, ток по улиците на София, нередовно сметосъбиране, високи данъци и т.н . - гарантирано от Фандъкова!

Как отдалеч си личи селянина дошъл вчера в София.

Даже да е селянин, пак е прав, гербопитеци, хи-хи-хи!

по коментара ти личи кой е софиянец в повече, ама нейсе.. ;))) Но не това е най-важното, истински важното е, че от 50 години насам София не е имала по-калпав градоначалник! Тази женица буквално съсипа града!

От 50 години не са имали по-калпав градоначалник:))) Тогава предполагам можеш да кажеш кой е бил по-добрият градоначалник от нея. Щото за твое сведение аз съм се родил в тая София и това стана преди повече от 50 години. Хайде да чуем сега кои са били по-добрите кметове платени тролове.

си се родил преди повече от 50 години и не си Първо поколение софиянец, много добре ще знаеш, че Иван Иванов, Иван Пашов, Димитър Попов, Петър Междуречки, Стефан Нинов, Александър Янчулев и много други(изключая Софиянски), всичките бяха много по-кадърни и по-добри от това недоразумение, което е в момента градоначалник. И докато другите градяха, тя съсипва всичко до което се докосва! Ама нормално е, тези, които да първо поколение софиянци да не познават добрите графоча

Е щом янчулев ми го даваш за пример и аз сега си ми колко си живея в София и колко са ти ясни нещата:)))) Значи хлапенце преди да преписваш от интернет поне проверявай кой какво е вършил:))))

за хлапенцето ;))) А сега по същество - рециклираните трамваи и автобуси на Янчулев, както и 160 000 лв. и други дребни негови прегрешения, са направо като невинна детска игра преф далаверите на Фандъкова! Така че той е по-добрият пример от двамата! ;))

да не познават добрите градоначалници и да очакват друг да им ги изброи ;)))

Нека да позная!? Фандъкова пак не е виновна! Сега онези от НПО-тата дето вряскаха преди няколко дни, да ходят пред кабинета на Фандъчката и да и търсят сметка.

Защо е виновна Фандъкова? Освен че така ви пише в норматива?

Ако три мандата кмет не е отговорен за безобразията случващи се под негово ръководство, сигурно Дядо Коледа е виновен . Ако имаше поне морал и съвест тая трябваше отдавна трябваше да си подаде оставката, най-малкото поради некадърност!

Ами то май си прав, тя тая Фандъкова според гербопитеците нито е виновна за нещо, нито отговаря за нещо. Те там районните, разни агенции, ала-бала. Явно няма нужда от учителката по руски, хи хи хи!

Районните кметове не са ли отговорни или викаш тях не ги пипаме защото са най-вече от дай България?

А, не, викам, че щом си имаме районните кметове, очевидно Фандъка не ни трябва, гербопитеци. Тя или не знае, или не може, или просто не е нейна работа и нейна отговорност, нали така, хи хи хи!

Етишопия

Статията веднага налазена от платени тролове. Които естествено не се интересуват какво как е станало защо е станало И кой е виновен, а ги интересува само и единствено да водят някаква пропаганда за която естествено са им платили дребни стотинки. Значи за начало трябва да се установи каква е тая шахта. След това да се установи кой отговаря за нея. Защото хлапета, ако си мислите че работата на Фандъкова е да ходи и да гледа всяка шахта и всяко ъгълче дълбоко се лъжете. По тая вашата логика министърът на вътрешните работи трябва да бъде вкаран в затвора всеки път когато някой катаджия прибере двайсетолевка от някой шофьор. Имате първо инспекция към съответния районен кмет, имате си районен кмет. Това при положение че шахтата е на общината. Чакай чакай-данеби съответния районен кмет да е от новите и почтените? Като кметицата на Красно село? Затова ли толкова много поръчкови коментари?

Защото хлапета, ако си мислите че работата на Фандъкова е да ходи и да гледа всяка шахта и всяко ъгълче дълбоко се лъжете. Абе аз не съм от хлапетата, ама я да попитаме тебе, гнойна гейберастка пъпка в общината, Е ЛИ РАБОТА НА ФАНДУПКОВА ДА НЕ ПРАВИ ТАКИВА УЖАСЯВАЩИ РЕМОНТИ КАТО ТОЗИ НА ЦЕНТРАЛНАТА УЛИЦА "ГРАФ ИГНАТИЕВ" ИЛИ НЕ Е? Е ЛИ НЕЙНА РАБОТА ТОВА? ГНУСНИ ДОЛНИ ГЕЙБЕРАСТИ!

Платено тролче-работа ли е на Фандъкова да проверя всяка шахта в София? Да или не? Много е сладко когато платените тролове като тебе показват липсата на култура и собствената си простотия. Съдейки по просташките ти коментари със сигурност мястото ти се живее не не е в София. И като си такъв напорист-я ми кажи за 30 години кой кмет на София е направил повече за София?

Как кой бе, гнъсно уродливо гейберастче, лойко джипков бибитков, бе! Каква е тая фандупкова? ха-ха-ха... Ше ти дърпам ушите и ше те ши.ам през гащите ей! Нали така разправя вашия главатар... ха-ха-ха...

Тъй де, тя работата на Фандъкова не е да ходи да гледа шахтите, не е да регулира трафика на тъй наречената "смарт" система, не е да установи защо всяка година през зимата има масирани аварии в оглавяваната от нея "Топлофикация - София" въпреки "плановите ремонти" през лятото, не ѝ е работа да направи нещо срещу мръсния въздух, не ѝ е работа да хвърли едно око на безразборното строителство върху всяка зелена площ, не ѝ е работа да осигурява места по детските градини, не ѝ е работа да довърши точещия се вече пет години ремонт в Западен парк, не ѝ е работа да мие улиците, не ѝ е работа да се намеси за обявената от съда за незаконна цена на билетчето, абе въобще, нея я търсете само като трябва да се хили малоумно по телевизията и като трябва да изръси няколкостотин хиляди (или беше милионче?) на адвокати, които защитават как по принцип не е нейно задължение да върши каквото и да е!

Ето го и втория трол. Значи като за начало задръстванията в София и Господ Бог не може да ги премахне. Няма как да вкараш един милион автомобили и повече по улици предвидени за 5-10 хиляди автомобила и да няма задръстване. Второ има си районни кметове-да не би това да ти е проблема? Да не би районния кмет който не си е свършил работата да се окаже от твоите любимци? Щото дори не съм си направил труда да разбера кой и коя партия го е излъчила. Ама явно ти си. Така че когато няма как да отговориш по темата И няма как да пришиеш всяка дупка на кмета който управлява цяла София не е лошо да си траеш. По твоята логика служебният премиер трябва да си е подал оставката и да е в затвора най-малкото заради катастрофата с оня македонски автобус.

Че защо да не е по темата и какво има да отговарям? Аз се съгласих с теб, че Фандъчката по принцип не е виновна, отговорна, или длъжна за нищо в града, на който е кмет, та реално май направо може София да си спести нейната заплата и да си караме на районните кметове. Или и това не ви допада, герберастчета?! А по моята логика, служебният премиер НЕ отговаря за пътищата, тъй както например шефът на АПИ. Шефът на АПИ е еквивалентът на Фандъчката в твоя пример, ама все пак подобни логически операции не ги пише във "Винету", тъй че е разбираем неадекватният ти пример, хи хи хи!

Точно Фандъкова носи отговорност за инфраструктурата в София. Ако не ходи тя да проверява шахтите има хора под нея, които да ходят. Ако не те, тогава хората под тях и така. Но все пак в структурата под Фандъкова някой отговаря за шахтите. Ако не е така, то с какво се занимава кметицата - глобални проблеми като световния мир?

Хем правилно си изброил че има много нива преди да се стигне до нея хем продължаваш да твърдиш че Фандъкова е виновна. Първо е виновен инспекторът който отговаря за този район. След това е виновен районният кмет който отговаря за тоя район. След това е виновен инспектора на столична община ако само подали сигнал за нередности той не е реагирал. Ето ти например си на работа-в апартамента ти се пробила тръбата на водопровода. Протекло долу на съседа. Обаче той вместо да ти се обади заряза всичко и отива в кръчмата. След това се връща и те държи тебе отговорен за това че целия апартамент му е подгизнал. Сега ти виновен ли си че не си бил там а този който е бил там и на който му е текло на главата не си е мръднал пръста?

Тази Фандъкова няма ли кой да я вкара в затвора за некадърност?