Коментари - Брекзит със споразумение, заяви британският премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Островитяните пак се опитват да извиват ръце и да запазят привилегиите без да се ангажират с каквото и да е било. Изобщо - Ингилизи, сър.

14 века, защото описваше /и решаваше/ проблемите простичко. Казано е във фолклора: "Не може и така и вака", т.е.- "хем съм тук, ама ме няма" и "Искам всичко!". Ние да не сме "Банка ДСК"? Това казва Туск, всъщност :) Вярно, в последните 20-40 години и ние се "заценностихме" и "заанализирахме,нашата си пасторална илюзия, с методите на абстрактната квантовогенерирана субкултурна, ментална, космическа и полово-възпитателна идея на Всевисшия Разум, който не разбираме...." Затова ще си патим. Но може и по просто да изкажем мнение. Абе Вие, защо не си ..... ....... ?

Брекзит незнам си какво,те имат милиони негри ,индийзи мангали,страх ги е от ромънци и българи..бегай тая паплач бате!

Браво на Туск. С едно кратко изречение им разказа играта. Затова квичат сега. Тя истината много боли.

Одобрявам с две ръце изказването на Туск!

Баси майката, то да излезеш е по-голям зор, от колкото да влезеш от тоз СЪЮЗ!!!!

Те просто искат да изритат ОК за назидание на останалите страни които се опитват да натикат и в еврозоната за да няма връщате на зад.

Абе тия ако до сега не са се споразюмяли ебати цирка

Голямо балалайкане, голямо нещо. Британия е имало преди ЕС, предполага се че ще я има и след "съюза". Не знам какъв е този рев от Брюксел. Сигурно превантивно плашат останалите, да не стане масова практика напускането.

Не виждам рев от Брюксел. Като виждаш, никой от ЕС не е отишъл във Великобритания да моли за приемане на сделката. Британският премиер отива в Европа и се опитва да предоговори нещо, което обаче и депутатите и тя не знаят какво е. Както самата тя им каза в парламента-разбрах какво не искате, но не казахте какво искате......

ЕС плаче и вие на умряло. ЮК им каза - излизаме! ЮК още им каза: не ни устройва вашето споразумение, тази бакстоп клауза в ирландия е неприемлива! Ако трябва ще излезем без споразумение! и ЕС започва: ама то знаете ли колко е страшно, ама то вие трябва да направите отстъпки, щото ние сме твърди(хаха) и няма да направим. Чака ви апокалипсис, хайде отложете, щото много лошо ще е при вас, вие нас не ни мислете, ама при вас... при вас ще е толкова страшно... а ЮК: не ни кефи това споразумение, изизаме! точно на датата. Не сме длъжни да го подпишем ако не ни устройва, затпва можем и без! ЕС: ама... то ще е голям апокалипсис.. ние сме отворени за добавяне на думи!!! (но няма да променяме текста ?!), твърди сме! Смешно е, ЕС ще фалира на 4тия месец без 2-рия най голям платец, ясно го съзнава, но вместо да назове нещата с истинските им неща - плаши гаргите. а е ясно че се моли. Това е евро-гейското поведение! отврат !

ти сключваш договор с мен, имаш своите задължения към мен, аз към теб. в един момент ти решаваш че договора вече не те устройва и искаш да го прекратим. е мене съществуващия договор си ме устройва и аз нямам желание да го разтрогвам. обаче ти искаш хем да прекратиш договора едностранно, хем да е по взаимно съгласие демек без санкции за теб, хем да запазиш всичко което ти получаваше по договора ... на практика само да зачеркнеш само това което не ти утърва. хубаво предлагам ти компромисен вариант който мен ме устройва (въпреки че не съм длъжен да го правя). ти не щеш! предупреждавам те че не си в особена ситуация да предявяваш претенции и щом споразумението не ти харесва можеш спокойно да разтрогнеш договора едностранно и да понесеш последствията от това. мрън, мрън пак аз нещо съм ти виновен. ето това е ситуацията Великобритания - ЕС в момента. пп. вноската на Великобритания не е втора по големина, а четвърта. вноската на германия е близо 2 пъти по-голяма от тяхната.

Доверието към Лондон пада.. Ще се пренасочи сума ти ЕС бизнес другаде (ще се увеличат други вноски), ще им падне валутата, проспериращата от прекомерни парични врътки икономика ще слезе на земята и от там спестената вноска ще им излезе направо солена..

[url=http://clomidxx.com]http://clomidxx.com[/url] ArifycrycleOutfipind

sht

Ne mislete za GB, a za BG.

Господа, Разбирам емоциите и силните чувства бликащи у всички ни, когато разсъждаваме и дискутираме по темата. Има обаче много аспекти, които някакси не са споменати нито веднъж. Харесва ли ни или не, Обединеното Кралство има третото най-голямо население в Европейският съюз (всъщност разликата с второто място е незначителна). Населението на UK e 13% от населението на EU. Това ще рече всеки 7-ми човек в ЕU живее там. Брутният вътрешен продукт на UK е вторият най-голям в ЕU. Произвеждат 16% !!! от общият брутен продукт на EU. Това ще рече всеки 6-ти лев (евро, паунд, каквото щете) похарчен или спестен в EU идва от UK. Никой не си мисли че всеки седми човек и всеки шести лев, в общата ни държава, ще изчезнат в рамките на една нощ и това няма да се отрази на другите, нали?

Това, което казваш, е така. ОБАЧЕ. 60% от този втори по големина продукт се релизира ИМЕНО В ЕВРОПА. Голяма част от него са СКЪПИ И ПРЕСКЪПИ консултантски услуги, които след 2 месеца британците НЯМА ДА МОГАТ да продават в Европа, а ще трябва да търсят пазари в Индия, Бутан, Шри Ланка, Конго и разни други супер развити икономики. Някои от тези дейност са чисто европейски, като финансовите транзакции на Европа, които сега се правят 80% по лондонските борси. Тези услуги НЯМА ДА ИЗЧЕЗНАТ, просто ще се преместят в Париж и Франкфурт и ще се вършат от европейски фирми. Еърбъс вече търси начини за релокация на англлийското си производство в Европа, а японците на НЯКОЛКО ПЪТИ ЯСНО ЗАЯВИХА, на висше държавно ниво, че без общия пазар, цялото автомобилостроене в ЮК се мести в Европа. Това, в Икономическо отношение, значи ОПУСТОШЕНИЕ на цели селищни системи в ЮК. И това е само началото.

bravo na rumen i az iskam no ne samo na anglitanite a i na bg upravniti

Ейййй!Много говорене,много нещо!Хората си живеят спокйно и уредено,и въобще не ги брига!А тука понеже живта е супер,хората се палят.

Рассказывает звездный диетолог, кандидат медицинских наук, врач эстетической медицины Маргарита Королёва. [url=https://clck.ru/F9Aqt][img]http://tradeblg.ru/tiny/r7/images/ish.jpg[/img][/url] В возрасте 40-45 лет, а то и раньше, в организме снижается выработка веществ, которые расщепляют жиры. Эта проблема преследует как мужчин, так и женщин. Жиры накапливаются под кожей, в суставах, брюшной полости, бёдрах и внутренних органах. Это наносит вред организму и приводит к развитию опасных заболеваний. Как убивает лишний вес Первое место в России среди причин смерти, вызванных избыточным весом, занимают сердечно-сосудистые заболевания: артериальная гипертензия (повышенное кровяное давление), ишемическая болезнь сердца, инсульт и инфаркт. Они убивают 5 миллионов человек каждый год. На втором месте — диабет, который в 2016 году приобрел форму глобальной эпидемии. По данным ВОЗ, за последние 10 лет, смертность от диабета возросла на 52%. [b]Анализ заболеваемости населения России показывает, что среди лиц, не доживших до 50 лет, 97% имели проблемы с лишним весом. [/b] Полная статья здесь: https://clck.ru/F9Aqt

На англичаните мога единсвено да им се изс:ера в устата :)

Предполагам,че българите ги е яд,че Англия напуска еврогейския съюз,,защото повече няма да могат да ходят в Англия ,да мият чинии ! Ха ха !

Роб мръсен

Не ми трябват техните жълти стотинки.

Щем им мия чиниите когато стан негър!

това съсипа България - подигравката с труда и омразата към всякакъв вид труд. Мързелив народ!

Те и англичаните нещат да мият кенефи, ама не се е съсипала Англия!

Мани ги тия пияндурници, нищо не става от тях, кое им е европейското, за да бъдат членове на Европа?

Нова фаза на брекзита: УК: Щом няма еднорози, искаме чипс! ЕУ: И чипс няма да ви дадем, но можете да продължавате да искате ... не ни пречите.

Ако не е Тереза мей, ще е Потрошенко. После - в обратния ред! Всеки ден! Голем цирк, голем майтап!

Огромна част от англичаните са безработни и живеят от социални помощи. В родината си те прекарват повече от времето си в кръчмите!

абе къде ви намиат такива..не знаете и накарта къде е Англия ама знаете всичко за населението и

да събуди съчувствие, що ли? цяла вечер ми е мъка за самозапалилия се българин . за тая хич. тя вече си заминава като политик.

Англичаните не са никак лоши хора, но само с х.у.й. да ги сочиш :)

Едно нещо не мога да си обясня ! Защо българите ги е яд,че Англия излиза от ЕС !

Напротив - радваме се за тях!

Какво се радвате бре !Ще получите инфаркт от яд и злоба !

Като дойде април съобщете в телеграфен стил и толкова, кво ме интересува тая банда кръвопийци , колонизатори и кръвосмесени олигофрени кво ги чака....ще се затворят на острова с милиони бивши колонизирани в миналото от тях емигранти, които още стискат зъби , но броят минутите , докато станат мнизоинстви и скалпират шарлатанското бабе с "короната" като отмъщение за издевателствата на англичаните из техните страни....

Нямам търпение вече, тези измекяри да са извън ЕС! По-прост народ от тях няма на този свят!

да нямат право да бъдат избирани на такива ръководни постове - оксиморон е да нямаш деца и да решаваш съдбините на хората.

нямаш грижи, ще ти отнеме има няма 200 години да косиш,поливаш,валираш докато стигнеш до позиция да предлагаш там!знаеш британска морава как се прави нали? лесно е. успех

изтрябвало ми е - има кой да им робува. на най-надутото и превзето племе. в романите за империята им нещата са обяснени - все сме ги чели. освен това е невъзможно - дори след 200 години.

ей това по долу значи: няма да предоговярам, но ще добавя думи !иначе съм твърд и решим (като европейска мека китка) Mr Juncker "underlined that the EU27 will not reopen the withdrawal agreement" in their talks, according to a joint statement released by the two sides. But he "expressed his openness" to adding words to the non-binding future relationship document - that also has to be backed by MPs - to be "more ambitious in terms of content and speed".

Язък, че 8цата не говори/чете английски:))))

не се траят вече. хубаво е да се погледне в огледалото и да види на какво е заприличала.

много е готина

Каквото и да си говорим истината е че, официално, Лондон трябва да напусне Общността на 29 март, условията по развода на ЕС са поставени. Оттук нататък ма две вероятности, или да напуснат по условията на ЕС, което им е адски неизгодно и знаят че ще ядат дебелия, или да напуснат без сделка което ще доведе до още по голям хаос във Великобритания и рязко поевтиняване на паунда. Има и трети вариант, които едва ли от ЕС ще го приемат, а той е да протакат още време излизането, на което целия свят ще им се изсмее и ще падне още по ниско така наречената псевдо империя.

Тъпаци, кво ме интересувате с тая лайняна шарлатанка в Лондон и ония мошеници от бъкингамският

Гледайки снимки и видео репортажи с г-жа Мей,с г-жа Меркел, г-н Борисов,с Макрон и с Тръм стигам до извода,че те нямат никакъв сексуален живот,ако имаха такъв нямаше да извършат тези действия върху народите си и страните си,който по принцип трябва да ги извършват върху сексуалните си пртьори

Да живее свободна Англия !

Най- после това което са започнали САЩ по време на Ялтенската конференция сега получи финал по техният сценарий.Тогава САЩ са се съгласявали на всичко със СССР само и само да съборят Английската имерия и свият нейното влияние.Успяха,а сега успяха да съборят и самата Англия

Англия без ЕУ, но и без колониите си, скоро ще се превърне в това което е в края на 16 век - бедна изостанала европейска провинция. Тия главорези още се изживяват като Империя. Проблемите им не произтичат от членството в ЕУ, а от пробуждането и укрепването на бившите им колонии, което води до спад на благоденствието им.

Британия ще получи тъй желания брекзит и ще стане на части. Достоен завършек на нация, която винаги е печелила от конфликтите и нещастията в континентална Европа на принципа "разделяй и владей". Франция и Германия обединиха Европа и няма вече войни и келепир. А бритите увяхнаха, натирени в ъгъла.

ще я разпарчетосаш?!? съвсем изтрещехте!! и си пропуснал едно платен в ника си.

Яйце им се пече на задника на англичаните. ЕС не трябва да отстъпва и браво на Туск. Междувременно първият министър на Шотландия Никола Стърджън е готова да задейства план за нов референдум за независимост, ако се стигне до вариант за Брекзит без сделка с Европейския съюз. Хак да им е на ингилизите.

поличките трябва да ви покажат, че са верни на Кралицата?!? Вие тия референдуми ги подкарахте през ден и после що никой не вярва на демокрацията ви.

Ами понеже са много “верни“, сега г-жа Стърджан ще депозира иск в британско съдилище срещу британското правителство, защото не са съгласни с брекзит и считат, че тяхното мнение не е взето предвид и не е защитено от никоя партия в правителството ви:) Честито, както казваме в България:)

нали са гласували на референдума.е колко повече да се вземе тяхното мнение под внимание? а и изобщо не задължително да се взема мнението им.

Въобще не си запознат с факта, че Шотландци и Англичани не се обичат много много. Дано Шотландия стане независима държава. Продължавай с простотиите си!

Като не си наясно с Шотландия не пиши тъпотии ясно ли ти е!

А ето и ИСТИНАТА за днешната среща- Брюксел и Лондон се връщат на масата за преговори Диалогът ще бъде подновен, но НЯМА ДА СЕ ОТВАРЯ ОТНОВО СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА РАЗВОДА.... Днешното решение бе обявено след провеждането на конструктивни преговори между Мей и Юнкер, съобщиха двамата в съвместно изявление.... Въпреки това председателят на ЕК заяви, че СЪЮЗЪТ НЯМА НАМЕРЕНИЕ ОТНОВО ДА ОТВАРЯ СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА НАПУСКАНЕ. ОБЕКТ НА ДИСКУСИИТЕ ЩЕ Е НЕОБВЪРЗВАЩА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА БЪДЕЩИТЕ ОТНОШЕНИЯ С ОСТРОВА, се казва още в изявлението.... И как точно това- НЕОБВЪРЗВАЩАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА БЪДЕЩИТЕ ОТНОШЕНИЯ НА ЕС С О.К., Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО С ПРОГЛАСЕНОТО ОТ МЕЙ ЮРИДИЧЕСКО РЕШЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪВЕТ ЗА ДАВАНЕ НА ПОЛОЖИТЕЛНО РЕШЕНИЕ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА СРОКА ПРЕДИ НАСТЪПВАНЕ НА БРЕКЗИТ ИЛИ ПЪК Е ПРЕДОГОВАРЯНЕ НА ПОНЕ 1 ПАРАМЕТЪР ОТ СДЕЛКАТА ЗА БРЕКЗИТ В ПОЛЗА НА О.К.,? :):) Наистина, в днешни дни словосъчетанието “британски политик“ е евфемеризъм на простовата фога и мошеник на дребно - нещо като селски тарикат:):):)

евфемеризъм - разбира се- евфемизъм!

ти отиде образованието? След всеки пост се поправяш нещо.

и аз прочетох. ай сйя кажи,как тълкуваш, че няма да предоговарят, но ще добавят думи ?!буквално това каза този ес пияницата

Диалогът ще бъде подновен, но НЯМА ДА СЕ ОТВАРЯ ОТНОВО СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА РАЗВОДА ... какво от това не разбра, буле? Да ти го нарисуват ли искаш?

за сега ада се оказва твоята Полша….. първо прибери сънародниците си, ако можеш после давай акъл на по умните от теб.

Прочетох статията, два пъти... и не научих нищо ново. ЕС вика друго предложение няма да има, Змей вика - ще се пазарим. Балансът на силите някак си изобщо не е в нейна полза, а 29 март идва. Според мен, нещата отиват неумолимо към изход без сделка. Трябва да си сляп, за да не го виждаш. Или Змей.

Брекзит е удобна разкрачена поза за ЕС от определени гледни точки отвъд океана.Така, че не се очаква бързо решение.

До “2019-02-07 22:36:07 аха (нерегистриран) да идат при адвокат за д а ги дооскубе, значи... трябва да са съвсем изтрещели“ Ами тогава да се пробват сами да си напишат жалбата- нали е много лесно нещо, та всеки възрастен човек го може? Има си изисквания в НПК, на които трябва да отговаря една жалба- щом възрастните хора могат сами да се оправят и да я напишат, значи могат и сами да си съставят правната защита. Тогава за какво пишете коментарът си? В о.к. няма измамници- така ли; в о.к. няма ислямски терористични актове, всичко в о.к. е цветя и рози, а в България не е- това ли казвате с коментарът си?

ти говори за Англия ,нали обраните са в БГ!! Явно много си се изложила и там и не можеш да го преживееш!

Ми що ти не им свършиш работата БЕЗ парички- нали си бритиш ситизен, всичко знаеш, от всичко разбираш, какво е за теб да напишеш 10тина жалби до прокуратурата за без никакво заплащане- ей така- за да не забравиш “правните си знания“, а?:)

На всички им омръзна тази Великобритания! " Иди ми, дойди ми!". Не щат ЕС- да си ходят, зор за тях нямам! Като ме ти допада някъде- отиваш си... Сега и пазарлъци почнаха.

осмичке, какво стана с твоето внушение, че мей ще иска противоправно отсрочка на тази среша? казах ти, че не можеш да съдиш послухове

Отсрочка ЕС МОЖЕ да се даде САМО в 2 случая- или в текста на самото споразумение да се впише началната дата на брекзит- от кога престават да действат договорите за ЕС в о.к. и о.к. да РАТИФИЦИРА сегашният текст на споразумението- понеже ЕС казва- НЯМА да има предоговаряне на споразумението, или о.к. да поиска от ЕС събирането на ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪВЕТ и той да реши ЕДИНОДУШНО, че е съгласен да даде „отсрочка“ на о.к.! КОГА ЕС СЕ Е СЪГЛАСИЛ НА ДРУГ ВАРИАНТ? То и НЯМА друг вариант, защото всеки друг вариант е в противоречие с чл.50 от ДЕС и следователно- влезе незаконосъобразност и противоправност.

влезе- т.е. влеЧе

Аз мразя англичаните под всякаква форма/ ингилизи, хамериканци и тем подобна паплач/ !!!!!

На кой му пука за теб, бе цървул. Мри в лайната си!

Тези островяни се разкарат от ЕС и всички ще спечелим много.Те само спираха възхода на ЕС , като работеха за САЩ и Русия.

Успех, Англия! Пак сте ми по-симпатични от другите лидери-държави в калпавия ЕС! Знам, че ще дръпнете напред, ще сте свободни!

Копейкин. ти ли си?

Хиляди Стари Хора са измамени с Ремонт на Улуци за 800 лева - искат им по 4000 лева . Това е стара нова Ромска Измама - Карат ги в Офиси за Бързи Кредити да теглят Заеми . Кредисимо води Класацията - КЪДЕ Е СЕМ и ДАНС ?

Трябва да се подаде сигнал в районното РПУ- с писане по форумите няма как полицията да вземе отношение! Ако има и достатъчно данни, може директно с всички документи да се подаде жалба до прокуратурата, но за по-сигурно се обърнете към колега- адвокат, за да Ви състави правилно всички зиискуеми документи.

да идат при адвокат за д а ги дооскубе, значи... трябва да са съвсем изтрещели

ти говори за Англия ,нали обраните са в БГ!! Явно много си се изложила и там и не можеш да го преживееш!

Имаме новина, Тереза Мей е почерпила Юнкер с патронче уиски Дива Коза!

“....Доналд Туск обаче заяви в Туитър, че все още не се забелязва пробив...“ Това е реалността. Всичко друго е ала бала за британски наивници. ПРОБИВ НЯМА- това казва ЕС. АКО имаше пробив, точно Туск щеше да каже- ДА, ИМАМЕ ПРОБИВ- ЩЕ РАБОТИМ ЗА БРЕКЗИТ СЪС СДЕЛКА. До тук мей тиражира британските щения като извоювана победа от ЕС, но.... рибата е в морето, а тя тигана готви:)

Е, щом е заявил в Туитър, значи всичко е наред. :)))))

Ами пак е по-добре от твърденията на вашият брекзитър, че имало “малко и много бременна жена“:) Този от къде го изкопахте- от индия, пакистан или е зимбабвийски гражданин, който пребивава законно в о.к. съгласно сключеното двустранно търговско споразумение по СТО на о.к. със зимбабве?:) Не,че нещо, ама в Европа имаме друго ниво на образователни изисквания и други минимални задължителни образователни стандарти:)

я кажи едно и също ли е да направиш аборт във втория месец и в осмия месец? И били се навила за 8 месец?

ЕС измисли проблема с Ирландия. ЕС плаче за огромните пазари на Англия които губи: Австралия, Канада, Н.Зеландия и пр. Германия и Франция сключиха договор без съгласуване с ЕС Италия най-вероятно също ще излезе.... Обективният икономически закон гласи, че е невъзможно държгави с различно развитие на производителните сили да членуват в общ икономически съюз. ЕС се стреми чрез политическо вмешателство да решава обективни икономически проблеми, но това е абсурд. Т.е. ЕС е обречен на разпадане

ЕС ИСКА МИР на територията си и аз ГОРЕЩО одобрявам това! ЕС Е ПРИЧИНАТА ДА СЪЩЕСТВУВА БЕЛФАСТКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ, ОТ КОЕТО ОГРОМНА ПОЛЗА ИЗВЛЕЧЕ И О.К.- просто защото в единият край на държавната й територия около 30 години вече не се водят военни действия и пак някои наглеци твърдят, че ЕС бил СЪЗДАЛ проблема с предпазната мрежа! ГРЪМНА ЛИ КОЛА -БОМБА ОТ “НОВА ИРА“ В ЛОНДОНДЕРИ САМО ПРЕДИ 1-2 СЕДМИЦИ? ДА! Е- новата ира нагледно показа на о.к. какво ще се случи при брекзит без споразумение! АКО ИСКАТЕ, СИ ВОДЕТЕ нови британски опиумни/ религиозни войни- НО ТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕНАСЯТ ВЪРХУ ЕС ТЕРИТОРИЯ!

Браво на Туск! Е такива политици трябват на България! Този английски бабушкер е много лицемерен и нагъл! Съвсем заслужено за Мей и нейната клика от брекзит лумпени има запазени места в Ада.

като Туск е много велик а Мей е лумпен...защо поляците са се изнесли в Англия, а не си седят в Полша?1? В Англия втория говорим език е полски. Освен това само за информация….Мей не е била никога за брекзит, но е политик с чест и изпълнява волята на народа си! Такъв въвПОлш аиизобяо в ЕС със свещ да търсиш няма да намериш.

Това за поляците е пропаганда. В Англия най-много са индийците, пакистанците и прочие. Само виш имената на кмета на Лондон и министъра на вътрешните работи... Садик Хан и Саджид Джавид. Да ти приличат на поляци или румънци, или българи? А що се отнася до поляците. Да, те може да са по-зле от немците, но са десетки пъти по-добре от българите. И затова по "българаските" магазини е пълно вносни полски стоки.

това, че по интернет четеш за Англия и си създаваш грешни представи от еврофейка, си е твой проблем.. обиколил съм цяла Великобритания и пропагандата не може да ме подведе. Пакитата и индийците на куп плюс други азиатци са доста по малко от поляците. И не питах дали са добре или зле спрямо българите , а защо не си седят в Полша?

Туск с физиономията на еврейски обущар ли ?

Ако искаш баба ти, дето е с физономия на смесица между средностатистически Ганьо и Андрешко?