Бразилия скри данните за COVID-19 в страната

Президентът замени медицинските експерти с военни служители

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Население на Бразилия - 206 900 000 Вирусоносители (за целия предиод) - 691 962 Възстановени до момента - 302 084 Текуща бройка вирусоносители - 352 566 Починали с корона - 37 312 Грандиозните 0,33% от населението са били вирусоносители, в момента активни са 0.17% - каква статистическа 'трагедия'

Какво може да се очаква от един военен кретен? Независимо дали е евразийски чугун или латино американски крайно десен. И в двата случая - мизерия и мор.

За да крие новините, значи този мутряга има много за замитане под чергата. Ако е за стотици, няма дори да се види в графиките. Сигурно имат стотици хиляди установени болни и десетки хиляди установени умрели, които не искат да се знае, че са с Рона-та.

Много се изроди този свят и демокрацията е под въпрос. Овцете искат само да имат свежа паша и не им пука, че ги стрижат и си живеят в блажено неведение за предстоящото колене. Мисля си, че света няма да го познаем след 20-30 години- ще има демокрация в Германия, Швейцария, Холандия, Канада, Австралия и Скандинавия и всичко друго ще е авторитарни мутренски режими.

Тези, които не играят по свирката на СЗО крият данните. Другите дават точна стъкмистика и всичко е наред.

Бразилия, или по-скоро Болсонаро, няма как да скрие данните! Изследователите на Johns Hopkins University ги имат данните и ги публикуват на интернетстраницата си за всяка една страна от света, даже и за България. Данните всеки един може да ги види. Бразилия има към 07.06.2020 има - 672.846 болни - 35.930 жертви - 277.149 излекувани Само вчера, за един ден, в Бразилия умряха 1470 човека! Бразилия е втора в света по болни, първи са САЩ, трети Русия. Данните Болсонаро няма как да ги скрие! Дори и да ги скрие, това няма да спре болеста и да излекува болните!

откъде мислиш, че Джонс Хопкинс получават данните си?

Ти да не мислиш, че Беларус или СССР пращат накакви данни на някого, па камо ли на Джон Хопкинс? Въпреки всичко те данните ги имат!

Зевзек

Мислиш или не мислиш, няма значение. Поглени на stopcovid.belta.by. Долу вдясно пише кой публикува информацията.

В Бразилия сега настъпва есента.

Болсонаро по стъпките на Сталин: има данни - има проблем. Няма данни - няма проблем. Тоя малоумник ще задмине и Тръмп и Джонсън и ще превърне Бразилия в една голяма морга.

Защо "ще"?

Поредната краварска подлога взела пример от нашата сложила виенен начело на манипулаторите белким ''респектира'' и той с униформата че с друго едва ли би могъл като нашия... Какво значение имат тези бройк се питам когато вируса няма как да го спрът както се знае от другите вируси а ще продължава да отслабва от самосебе си с преминаването през повече хора.

Ако имаш кофтия шанс този вирус да премите през "повече хора " от твоето семейство дали ще го мислиш това...

Не се смятам за безсмъртен за разлика от слабоумните като вас които гледат кого да обвинят че техния акъл е в задника им..

Зевзек

Като не се смяташ за безсмъртен, защо днес така старателно избегна около 200 начина да умреш? Още като стана от сън, не тръгна към балкона да се метнеш. Защо?

Всеки който не е съгласен с теб, получава обиди. Твоя ум къде е патологичен комплекар.

Този БолоСоро тежко увреден от към здравия разум и избиратели му също тежко не е наред щом избират таково чудо.Това се казва обществена психоза барабар с луд водач и като капак - коронавирус.Бразилия закъса отвсякъде..

БРИКС сър. Нормално.

БРИКС отдавна не съществува и Китай и Индия нямат нищо общо с тези пущеняци.

Аууу. Ма нали тия не бяха като лошите корумпирани комунисти преди тях бе? нали тия бяха добрите демократи???

Я пак. Че не ти се получи.

И при нас, ако зависеше от Радев - щеше да се крие статистиката , след грандиозната издънка на 3 март на Шипка !

И като имаш някаква стъкмистика нещо да се е променило???? Ненапрано големите манипулатори си признаха че сега трябва да обърнат внимание на психическото здраве на гората след техните сплашвания ежедневно.

Е то ако зависи нещо от Грипена , то е дали да казва : "ДА, старшина Деси" или "Слушам, старшина Деси"

мдаа...

А от жертвите на грипа публикува ли? Може да се окажат повече от ковида! И тогава кво прайм а?! Да ви у....

Аз и ти нищо не правим, но ако искаш можем да люпим семки.

иди в Бразилия и виж как е , после ако си жив ще разказваш...

Ако някой се е чудел дали не спретнаха на Дилма Русеф постановка, сега вече става очевидно.

Между мандата на Дила Русев и на Болсонаро има поне още 1 президент, който дори е в затвора или поне беше.....

Абе... май са хвнаи единия, удари другия.

що пък не - нов радикален подход. то ясно че от сзо полза нема, всеки си брои 'случаите' както намери за добре. що не - нещо различно, правилно или не - ще видим