Дилма Русеф е фаворит на балотажа в Бразилия

Бразилия гласува днес на втория тур на президентските избори. Последните проучвания на общественото мнение отреждат преднина на Дилма Русеф.

Обратно в новината

Коментари - Дилма Русеф е фаворит на балотажа в Бразилия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново победител, за яд на хамериканските поддръжници ! Само напред, БРИКС отново е световна сила номер 1, начело с комунистически Китай !!

ЧЕ СИ ! ЯНКИ НО! Да е жива и здрава !

Aнaлизa нa досегaшнaтa история нa Б.Г.покaзвa следното : Продaжния политически елит винaги е бил русофобски,a нaродa винaги е бил русофилски,в две световни войни бяхме против Русия и две нaционaлни кaтaстрофи ! Гледaм,че историятa е нa път дa се повтори ,a извинете потрети !

народът на българия е толкова русофилски настроен , че вече седемдесет години бяга на запад . как един не отиде на изток , да сподели таз любов .

Напълно Ви подкрепям!Всички комунистически демагози и промивачи на мозъци като че ки имат 'среща'днес в този форум. Като народът е 'русофилски'и много знаят защо нито един партиен функционер не изпрати детето си да живее в Русия и в Китай,а все си'бутат'децата в Америка,Великобритания,Франция и т.н все на Запад.Те просто и като лъжат и говорят глупости не се усещат,че си противоречат във всичко-нито една тяхна дума не севръзва с действията им!Демагози и лъжци-това е характеристиката на всеки комунист/социалист и какъвто искате го наричайте.....

За разлика от много комунистически лунатици,които са се изказали в този форум,Бразилците обожават Америка и всяко лично и професионално било то индивидуални или бизнес развитие е с поглед към Америка.Обикновените хора на Бразилия обожават Американския стил на живот така че престанете с изтърканата си червена демагогия,която осигури на България нищо друго освен мизерно съществувание!

Естествено! Бразилците са Американци - за разлика от шайката милитаристи по-насевер. Ха ха ха х И сам не осъзнаваш колко си прав за това. Бразилия е велика с президента си про-Бразилски .

Естествено,че ще обожават Америка, нали живеят в Южна Америка !!! И след като живеят в Америка, естествено ще обожават американския стил на живот !! Което няма нищо общо с съединените марихуански щати !

САЩ НЯМАТ ШАНС В БРАЗИЛИЯ. ТЕ НЯМАТ ШАНС И НА ТЕРИТОРИЯТА НА ИНДИАНЦИТЕ АМЕРИКАНЦИ АКО СТАВА НА ВЪПРОС. ИДЕ ОТМЪЩЕНИЕТО НА ШАМАНИТЕ.

Дилма е победител. Следва нов референдум в Шотландия. Става бързо и няма да боли! Света вече не е същия. Той е демократичен и демилитаризиран от Американски глупаци.

Да се смее ли или да плаче човек като чете заучените Ви фрази от речите против'диверсията на капиталистиеските страни'....Ако комунизма Ви беше за свяст 4000 000 българи нямаше да предпочитат Капиталистически страни като Америка,Великобритания,Австралия и т.н.Комунистите сте хем прости,хем нагли.......С наглост си живеете и само тя Ви храни,защото ако разчитахте на умствени заложби и умения просто щяхте да се изпарите.......

САЩ не са вече крепост на безродници. Те са крепост -затвор на тези, които никой не ги иска в къщата си. Пазете си клоаката, щото тя е последната ви кочина.

Смешното е не,че в България хората си тъната в мизерията,постлана им от комунизма,а че целокупно образовани и претендиращи за интелект хора поддържат тази анти-хуманна идея за Диктатура ,какъвто е комунизма под всяка своя форма на съществувание.В Бразилия хора като Дилма са фаворити единствено на неграмотните и зле образованите,които не са малко и вместо Дилма да направи за образованието тя им подава къшей хляб,за да ги държи в подчинение и да гласуват пак за нея.Ако на Дилма и пукаше за Бразилия тя щеше да инвестира в образованието и здравеопазването на населиението си,което няма никаква здравна осигуровка и умира.

Бразилия върви по самостоятелен път на развитие. Гарантира сигурността си и се нарежда на челните места в световната икономика. Това за САЩ е огромен проблем.

От Макапа в Бразилия до Ню Йорк е едва 5 000 км. Топол М - балистична ракета неуловима за ПВО на САЩ е с обсег 11 000 км. Носи 6 бойни ядрени глави с автономно управление. Перспективите не са добри за Терористите от САЩ.

От Венецуела например Маракаибо разстоянието има няма е 3 000 км. За свръх звуковото крилато оръжие на Русия двежещо се с 1900 м/сек да не говорим. На чичо Сам доста ще му се стъжни ако става за въпрос.

Губят Южва Америка и вече от килера мирише на справедливост. Да не говорим за Панамския канал. Забравете го селянчета, забравете го.

Успех на Дилма, малко по малко комунизма в лицето на 3 милиарден БРИКС удушава капиталистическа хамерика, така както Маркс и Енгелс го предрекоха !!

ура ура ураааа ! надежда за дебили .

Aecio leads Rousseff 52.4 percent to 36.7 percent in the Oct. 26 runoff, according to a Sensus poll published on the website of IstoE magazine. Аесио води Русев с 52.4% спрямо 36.7%от гласовете дадени на 26 Октомври,според проведен сензус,чийто резултати са публикувани на вебсайта на списанието'ИстоЕ'

ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ ПОНЕ ПРОЧЕТЕТЕ СВЕТОВНАТА ПРЕСА И СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ ОТ РЕАЛНИ ФАКТИ,КОЕТО ЗА ЕДИН ПРОФЕСИОНАЛЕН ЖУРНАЛИСТ НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ПРОБЛЕМ!ДИЛМА НЕ САМО,ЧЕ НЕЕ ФАВОРИТ НА БРАЗИЛЦИТЕ,НО И МНОЗИНА Я СМЯТАТ ЗА ПРИЧИНА ИКОНОМИКАТА НА БРАЗИЛИЯ ДА ОТБЕЛЕЖИ ОГРОМЕН СПАД ПОРАДИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЛИНИЯ НА ПОЛИТИКАТА,ВОДЕНА ОТ НЕЯ .

Ами нали Булгаристан е още под комунистическо робство - щом отразяват някаква червена пача нейде си, значи тя е фаворит!

За разлика от много образовани българи ,образованите бразилци ненавиждат комунизма.Дилма е доста мразена от интелигенцията и бизнес средите на Бразилия заради некадърното си управление и неправилната политика,която е довела икономиката на страната до упадък.

В ПРОГРАМАТА НА ДИЛМА РУСЕВ СА ЗАЛОЖЕНИ ОГРОМЕН БРОЙ ПРОГРАМИ ЗА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ БРАЗИЛЦИ. СЪЩО И ПРОГРАМИ ЗА ЗАЕТОСТ И СМАЗВАНЕ НА ЧЕРНИЯ ПАЗАР, ПРОГРАМИ ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА. ПРОГРАМИ ЗА ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ НА МЕСТНАТА ВЛАСТ. ПРОГРАМИ ЗА КОНТРОЛ НАД ЗАБОЛЯВАНИЯТА И СВОЕВОЛИЯТА НА АДМИНИСТРАЦИЯТА. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПЕЧЕЛИВША СТРАТЕГИЯ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ПОКАЗА Г-ЖА ПРЕЗИДЕНТА РУСЕВ.

НА ТЕОРИЯ И ПИСАНЕ НА ХВЪРЧАЩИ ДОКЛАДИ КОМУНИСТИТЕ СА ЦАРЕ,НО НА ПРАКТИКА СА ЖАЛКА КАТИНКА.ТАКА,КАКТО Е НАПИСАЛА ДИЛМА НЕ Е ВЛОЖИЛА И СТОТИНКА ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА БЕДНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОТ ФАВЕЛИТЕ,А И ИМ ОСИГУРЯВА ХРАНА,ЗА ДА ПАПКАТ И СЛУШКАТ,И ПАК ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ!ДИЛМА СЕ ОТНАСЯ КЪМ ХОРАТА,КОИТО НА ПРАКТИКА ИМАТ НУЖДА ОТ ОБРАЗОВАНИЕ,ЗА ДА СЕ ОГРАМОТЯТ И ДА БЪДАТ ПОЛЕЗНИ С НЕЩО НА ОБЩЕСТВОТО СИ КАТО КЪМ'ГУШЕНИ ГЪСКИ'.я ПОПИТАЙТЕ ДИЛМА КАКЪВ ПРОЦЕНТ ОТ БРАЗИЛЦИТЕ СА НЕГРАМОТНИ ,КОЛКО ОТ ТЯХ УМИРАТ КАТО НЯМАТ ЗРАВНА ЗАЩИТА И КАКВО Е НАПРАВИЛЯ ТЯ ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ ,ЗА ДА ПРОМЕНИ НЕЩО!ИЗЦЕПИ СЕ С ОЛИМПИЙСКИТЕ ИГРИ И ПОХАРЧИ МАСА ПАРИ,КОГАТО НАСЕЛЕНИЕТО Й ТЪНЕ В НЕГРАМОТНОСТ И ПРЕСТЪПНОСТТА Е С НЕБИВАЛИ РАЗМЕРИ В СТРАНАТА!ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА ЮРИСТИ,БИЗНЕСМЕНИ,ЛЕКАРИ И Т.Н,КОИТО ТЯ НЯМА КАК ДА МАНИПУЛИРА Я НЕНАВИЖДАТ.

УМНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИ БРАЗИЛЦИ НЕНАВИЖДАТ ДИЛМА И ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА ДА Я ПОДКРЕПЯТ ЗАРАДИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЛИНИЯ НА ПОЛИТИКАТА,КОЯТО ВОДИ И ЗАРАДИ КОЯТО ИКОНОМИКАТА НА БРАЗИЛИЯ Е СРИНАТА НА ДЪНОТО!!!

ЛИЦЕТО НА АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ Е ДИЛМА РУСЕВ. САМО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И НАРКО ДИЛЪРИТЕ ОКАЗВАТ СЛАБ И ВЯЛ ОТПОР НА ДЕМОКРАТИЗИРАЩАТА СЕ С БЯСНА СКОРОСТ НОВА БРАЗИЛИЯ. СТУДЕНТИТЕ СА В ПОДКРЕПЯЩИ ДИЛМА ОРГАНИЗАЦИИ.

Пожелавам и успех на изборите!

ИСТИНАТА Е,ЧЕ ДИЛМА Е МНОГО МРАЗЕНА ОТ БОЛШИНСТВОТО БРАЗИЛЦИ,КОИТО СМЯТАТ,ЧЕ Е СЪСИПАЛА ИКОНОМИЧЕСКИ СТРАНАТА ИМ С КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЛИНИЯ НА ПОЛИТИКАТА,КОЯТО ВОДИ.МНОЗИНСТВОТО ПОДДЪРЖАТ КОНСЕРВАТИВНИЯ ЛИДЕР АЕСЕС НЕВЕС,БОГАТ БИЗНЕСМЕН,ИКОНОМИСТ ПО ПРОФЕСИЯ,ЧИИТО ДЯДО Е БИЛ ВИДЕН ПОЛИТИК И УМИРА ПРИ СЪМНИТЕЛНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА,СЛЕД КОЕТО лУЛА(УЧИТЕЛЯТ НА ДИЛМА) СЕ ВЪЗКАЧВА НА ПРЕЗИДЕНТСКОТО МЯСТО!ДИЛМА Е НАЙ-МРАЗЕНИЯ ПОЛИТИК В БРАЗИЛИЯ -ПОДДЪРЖАТ Я ЕДИНСТВЕНО НЕГРАМОТНИТЕ БРАЗИЛЦИ ТАКА,КАКТО В БЪЛГАРИЯ ЦИГАНИТЕ ПОДДЪРЖАТ БСП!

ИЛМА Е МРАЗЕНА ОТ САЩ ЗАЩОТО: - ПОВИШАВА СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НА БРАЗИЛЦИТЕ - СЪЗДАВА СИЛНА И ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНА ИКОНОМИКА КАТО КОНКУРЕНТНА НА АМЕРИКАНСКАТА. - ВРЪЖА МЛАДИТЕ В УЧИЛИЩАТА И С ТОВА ЛИШАВА ОТ РОБИ ИКОНОМИКАТА НА САЩ. - ИМА САМОСТОЯТЕЛНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА НАСОЧЕНА В УСЛУГА НА БРАЗИЛСКИЯТ НАРОД - ПОВИШАВА СТАНДАРТА НА ЖИВОТ В БРАЗИЛИЯ С ОГРОМНИ ТЕМПОВЕ И ТОВА ПРОБЛЕМ С ИЗТИЧАНЕ НА ТРУДОВА СИЛА ОТ САЩ КЪМ БРАЗИЛИЯ.

Мразят я самите Бразилци,които са образовани и носят всичко на гърба си!Ненавиждана е от интелигенцията и бизнесмените....Какъв САЩ Ви гони???

Не знам, ако Дилма спечели, как ще го понесе Онго Бонго...

Дано да продължи да работи в интерес на Бразилия, а не в интерес на Вашингтон. Светът има нужда от повече независими от САЩ политически лидери.

Мнозинството хора поддържат Аесес Невес от Консервативната Партия

Искаш да кажеш, да очакваме да обяви предсрочно "победата" си и да бъде стартирана "революция на самбата"???

Искаш да кажеш, че ЦРУ прахосва много средства???

Другари, след като не искате да ходите в Северна Корея и Куба, заминете пък за Бразилия и подкрепете на място комунистката!

чета доста коментари без смисъл, тази другарка съсипва икономиката, дава мизерни трохички на бедните, които ги мързи да гледат, да не говорим да работят и те са доволни и тя е доволна с нейна партия, че си пълнят джобовете...дано да загуби, но и да спечели всеки народ има политиците, които заслужава....

КОЛКО ЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕОСВЕДОМЕН ТРЯБВА ДА Е ЕДИН СЪВРЕМЕНЕН И ГРАМОТЕН ЧОВЕК,ЗА ДА СЛОЖИ МИНУС НА ИСТИНАТА!

непроизводителни субекти, неспособни да създават принадена стойност и блага за обществото, мечтаят мечтаят за размити колективистични задруги, в които не се знае "кой пие, кой плаща" и където им се отваря възможността да командват трудолюбивите и креативните.

Скъпи списвачи на статии, думата "левичар" се използва като синоним за човек, използващ основно лявата си ръка при работа, защото думата "левак" и натоварена семантично с друг смисъл - "човек не умеещ да се справи с нещо". В случая би било редно да кажете "представител на левите сили", не на "левичарите", ако не искате да поставите акцент на това, че Дилма извършва повечето дейности с лявана си ръка. Съдейки по това че е вдигнала нагоре палеца на дясната си ръка, най-вероятно тя е "деснак", а не "левичар". Представител е на левите, но съдейки по начина по който управлява не е "левак". Нали се сещате? Езикът все пак има тънкости и отсенки, с които трябва да се съобразявате, когато пишете.

Браво на Дилма Русев гордея се, че е от български произход!

....и то габровски произход. Да забравим за КТБ - габровецът не е виновен сам.

Дилма си спечели много врагове с провежданата политика са независимост на Бразилия. От друга страна в цяла Южна Америка желанието за независимост от големия брат придобива формите на държавна политика, така,че шанс за победа има

Прави ми кеф да гледам мутрите на нашата крайна десница, за която Дилма е комунист /?!/ и прочее бисери на болни мозъци. Две години бях в Рио и не видях признаци на комунизъм. Но невероятната идиотщина на нашите десни - неграмотни, органичени, тъпи и агресивни - ражда чудовища в тъпите им чутури. Заради тях 25 години стоим на едно място и дори назад. Мамка му, колко века трябват на тези мътни неясни отбръскващи индивиди да проумеят елементарни истини и да спрат да творят нови закони и логика, която е от друга вселена? Сполука, Дилма! Ич да не ти пука!

А кво видя - бедност и престъпност?! Или да това не се сещаш!

Какъв морал може да има човек ,чийто баща "присвоява " от касата на вуйчо си пари ,за да плати дълговете си за комар ,изоставя бременната си съпруга ,бяга през Франция в Бразилия ,създава семейство с дъщеря ,оглавявала групировка за обир ,с присъда и затвор.

Болене, ти ли си бре? Само нацистите търсят гени за да характеризират човек!!!

от маймуна маймунки от комунист комунистче

Да е жива и здрава ! ДИЛМА СИ,ЯНКИ НО!

очевидно е - чисти кармата на баща си. Пожелавам й здраве и усилена работа в посока един по-здрав БРИКС.

Господа държавни мафиоти-политици, Молим ви да внесете за 10 години под наем екип бразилски архитекти, за да оправят градовете и селата ни. Да дадат современен облик на София, кадето се разпорежда един корумпиран главе н архитект- милионер от рушвети. Където властва сивотата, скуката, еснафлъка и вековната органиченост на държавните казионни творци. Помолете Дилма да помогне ва заприличаме на европейска модерна държава, а не на селски мегдан. Впрочем, напразни са молбите ни, защото са адресирани до селяни и чукундури...

Отиди в Рио, ако ти стиска и си си загубил ума влез в една фавела и , ако останеш жив (което е малко вероятно) после ще говорим за София!!!

Защо не се поразходиш малко из факултето?

Изпълзяха руските тролове !!! До преди малко нямаше минуси сега изведнъж - 9!!!! А на ОЛИ отгоре 13 плюса!!! Браво бе, пак заработихте!!! Днес повече ви плащат сигурно, че е неделя!!!

Наричайте ги, моля "селяндури", за да ги различаваме от трудолюбивите хора произвеждащи част от храната и напитките, ежедневно борещи се с криминалния "градски" внос от чужбина - близка и далечна.

Тъкмо бразилците да се представят още по-зле на следващото световно! Така е с комунист-терорист президент, дано да им е дошъл акълът в главите!

Браво! Направо да вземе после да анексира България и да махне скапаното управление. Под бразилско управление ще сме по-добре.

Да ,и автоматично влизаме в БРИКС.

Точно така! Вън продажните "еколози"! Вероятно бразилците са хвърлили един поглед икономическите последици в Европа, вследствие свръх екологичната политика...

Ракията по време на лов е спасила повече животни, отколкото целият Грийнпис изобщо.