Терористи от ИД планирали атентати по време на ”Рио 2016”

Бразилската полиция арестува членове на терористична група, планиралa атентати, малко повече от две седмици преди началото на олимпийските игри.

Обратно в новината

Коментари - Терористи от ИД планирали атентати по време на ”Рио 2016” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДобреИнтегрираният, ШВЕЙЦАРСКИ футболист Джердан Шакири заяви, че ще играе за КОСОВО, ако му предложат ролята на КАПИТАН. # Какво ще стане ако му предложат от отбора на ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ролята на ГЕНЕРАЛ ? # link

Руснаците нали няма да са на олимпиадата, защо тогава ИД да не спретне няколко атентата в Бразилия! Тъкмо по този начин техните съюзнициняма да пострадат!

Джихадизмът е като СПИНа, създаден в лаборатория, но пуснат на свобода трудно се контролира и взима неволни жертви, наред с предвидените.

Тоест ЦРУ

тези пък наще журналисти. тероризъм без планиране. събудил се и станал терорист :))). за 2-3 дена му дошло на ум. той един месец по рано е резервирал камиона те обясняват че за 2-3 дена. излагате се. по телевизията :)))

Каква силна и пипаща полиция. Страната им е потънала в лайна и мизерия, "терористите" им развалят вонящия им имидж, дума нема..

Бразилците не си поплюват ама хич, такива линчове могат да им спретнат на тея арабели, че тея анимационни филми дето ги правят от КАТИЛ ще им се видят като песен

Ми, да пробват!? Искат да опитат на Пеле "големия ...пас"!?!?

Резаците не само ще го хванат, НО и ще го лапнат!?

То бива ташак, ама чак пък толкова - не бива!

По-голям атентат за игрите от отстраняването на Русия от тях по нареждане на САЩ извършено от блюдолизките от МОК и слагате от ЕС няма!САма трябва да помнят че всичко се връща двойно!!!!

Ще им се върне двойно допингът ли? Яко са го закъсали.

Щом ги няма ръшите - няма да атакуваме!

Направо да ги колят като прасета.

а дано да хванат всички , които възнамеряват да убиват олимпийските ни игри , но имам леки съмнения все пак !