Коментари - Братята Тейт остават в ареста, адвокатът на Майк Тайсън не можа да им помогне | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много бързо заприличаха баш на цигани. Тъкмо са и 50% мургави

Щом става дума за “език ма омразата” значи е говорил истината за либерастките соросоиди.

е за тва и румъния е наедно с нас за шенген. съдят човек по поръчка от американското посолство, толкова за независимата им съдебна система. гледай асандж и не питай за тейт. тия сексуално експлоатираните, за по 5 000 евро месечно ли са били експоатирани. само защото проституцията като у нас по закон е нелегална....

Елементари жалки дребнопишковци, на които жените са им криви, че са немощни... Да гният в панделата и да ги бият, татуират и онождат както те са постъпвали с жертвите си! Съседите ме кефят!

нагнитени пидираси да не се обаждат...

Секса се прави или за кеф НА ДВЕТЕ СТРАНИ или за кинти. Когато е за кинти, те никога не са достатъчни! Набийте си го в тъпите дребнопишкови глави! Не си въобразявайте, че има сума, която да компенсира семеизпразването ви по НЕвззаимно удоволствие! Затова ще си патите и ще ви се въртят номера. Вийте колкото искате!

Ми трай си...

Всичките им "жертви" пуснаха молби в съда да ги отпишат като жертви, защото всъщност никога не са били. Съдът им отказа, защото съвсем няма да има обвинение без жертви. Братята са поръчани от либералната паплач в САЩ, защото имат огромно влияние и подкрепят Тръмп. И бяха от първите, които разконспирираха ковид далаверата и климатичната измама.

Предполагам си от абревиатурата лгбт ?!

Скоро ще заприличат и на булки и ще водят блог "Аз - жената в затвора".

9999

То е ясно, че това е поръчков арест, обаче и тоя е тъп като за световно. Вместо да си щракаш с пръсти и да си живееш живота той седнал да плямпа нон стоп. Богатството обича тишината, независимо как си го изкарал. Почнеш ли да плямпаш и да парадираш нещата се обръщат.

А къв цвят ти е Бугатито, бедняк :D

На омразата?? Че тпите птки са тпи не е негова вина

Дааааааа Истината вече е език на омразата.

Сан пише че единия от бр се хвали че е бил с 16 годишна и и взел паспорта за да работи за него. Съседите имст Съд!

4 милиона са им отнети. Държат ги по жалби на 6 жени-2 от тях US граждани Еее кой ги е поръчал- ТЕ самите. Експлотатори.

Най - голяма ОМРАЗА идва от арабите и негрите НАПАДАЩИ Европа за да ни ОТКРАДНАТ Парите, Работата, къщите и Земята !!! Всеки трябва да убие някой арабин или негър, за да НЯМА от тяхнаха омраза и да НЕ крадат от нас.... А оня Майк Тайсън е типичен пример за някой който взима ДОПИНГ, от което става ЛУД >( дори отхапа ухото на друг боксьор).. И УДРЯЛ някаква боксова круша...... После започнал да УДРЯ хората по улиците и да УДРЯ и жена си вкъщи. Развежда се и почна да губи и в бокса.

Хаха...и ти ли си от фенбойчетата? Смешник. Гонят си го за истински престъпления. Никой не го гони за "истините", които храчи и малоумниците попиват. За истина можеш да говориш, ако ставаше въпрос за Джордън Питърсън. На който наистина се опитват да му запушат устата без да е направил престъпление. И да не е винаги прав по мои разбирания, човека е ерудиран и казва каквото мисли по културен начин, добре обосновано. А тоя пульо Тейд някакъв фалшив герой, славен престъпник, бога на хора с ниско IQ - какво падение.

Ей такива ... прости неграмотници го славят...

Ми подкрепа ще имат. Те хората са масово прости, неуки - такива, подобни ги привличат. Нищо, че са прстъпници, важното е, че са богати. Той самия Тейд си каза, че живее в Румъния, защото полицията е подкупна...та може да си прави престъпленията спокойно. Ама се позабрави. А как пък не се сети, че той си има механизми да ги сплаши тези жени. Той да не е някой внимателен кавалер ? Той е ПРЕСТЪПНИК. Да си сводник си изисква наличието на определени качества и те не са от възвишените.

Какви истински престъпления по-точно? Отхвърлиха всички техни доказателства, включително записите на канерите им на които се вижда че няма заключена врата, както и показанията на жените. Всичко е нагласено за да им запушат устата, а корумпираните ни съседи са смъкнали гащите на презокеанските им господари...

Като на твоето, дето го нямаш

Сума може и да няма,но ЦЕНА, винаги имате.... Седнали да ми се правят на феминистки,ама без мъже не могат да оцелеят и месец. Чинията и парцалла са ви зачислени до живот. От поста ти съм сигурен,че си или недоеб@ня лелка,която от злоба е станала лесби или си от тези модерните мъже....с женски псевдоними!

Сега, да ти обясня някой неща ПедиГри..... В интернет има достатъчно информация вече за това скалъпено дело. Дори има интервюта на жените,които УЖ са подали жалба срещу братята. Не е нужно да се вярва на някакъв пед@л или джендър,които анонимно дава мнение в форума на Дир. ЛГБТ+ общността,няма да вирее на Балканите! Бъдете сигурни в това,кучета гнойни!

Явно ги разбираш сводническите качества.... сигурно дълго време си била някоя кучк@.... Не ме учудва...те повечето от ЛГБТ+ са или бивши проститутки или активни наркомани или и двете заедно!

За простите и неграмотните,себе си ли визираш? Лапай бързо, че капе...