Братът на изчезналия Емил Боев дава 100 000 лв. награда на този, който го намери и върне жив

"Молим ви, помогнете да намерим сина ми жив", заявява и майката на издирвания през сълзи

Обратно в новината

Коментари - Братът на изчезналия Емил Боев дава 100 000 лв. награда на този, който го намери и върне жив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен това момче е с ментално разстройство и се крие някъде. Брат му каза, че често си чупил телефоните като се ядоса и като не е могъл да се свърже с приятеля си, най- вероятно е строшил телефонът си. Сигурно си отмъщава за нещо си и се крие и гледа/чете сеира как го търсят. Дано го намерят жив и здрав и да се стегне - да си намери работа и да води пълноценен живот!

????? това вече е ...

Това вече стана досадно всеки ден четем едно и също

Братът ще каже ли накрая дали Емил има някакви психически проблеми, наркозависимости, алкохолни пристрастия, дългове и т. н........

Може би е емоционално нестабилен просто! Не е нужно да взема каквото и да било. Самият факт, където споделя, че си чупел телефоните често - явно има проблем, но не искат да го кажат директно. Може и да има психически проблем, който не е адресиран или не си е пил хапчетата примерно!

Неморално е брато.Само ако го върнат жив.Няма нужда от пояснения.

Написал на приятеля си съобщение и след това си оставя телефона,другия спал под найлони..и другото той с този приятел в какви отношения е бил?

В Перник само срещу откуп ги намират... Не ходете в Перник!

някой Ситски лорд, владеещ до съвършенство тайните на Тъмната страна, може да го направи...

По времето на ГЕРБ бандити и организирани групи за отвличания на хора като 'НАГЛИ' и така нататък бяха хващани ...сега вече всяко отвличане е ИЗЧЕЗВАНЕ ,а медиите го играят директно посредник и изнудвач в получаването на откупа. Прогнил кенеф наречен Булгаристан

За съжаление едва ли ще се открие жив, напил се и е паднал и заспал някъде в гората,, а в този студ няма шанс. Семейството в отчаянието си се надява на отвличане. А 100 хил. сигурно биха събрали с помоща на приятели и близки.

Не се "заигравам" с човешкото нещастие,а мн а вие тези пачки по 100 бона за нищо ги нямате,,откъде ги вадите???За героят Сашко 100 ,тук 100,да не ги обръща Тиквонийй от чекмеджето?

ПАк ли бойко ви е ВИНОВЕН , И Д.И-ОТИ !

100 хиляди лева са малко под 50 000 евро, един тесен двустаен трудно се купуват с тези пари в някои не много скъпи райони.

айде иди да ги СПЕСТИШ от заплати тези 50 хил.евро и после да обясняваш тук че нищо не са ...

500000 мога да ви дам за жив ,но не е...знаем го всички,тия 5 лева нямат,затова се правят...

той и педера+ст бил...еми ...

Братът знае всичко, дори малко го е пооубил!

Иди в полицията и им кажи като си толкова сигурен

В гора човек лесно може да се загуби. Особено, ако е дезориентиран при влизане в гората. А в гората нощем е доста страшно. Плюс студа… Дано не е отишъл в посока гората и в нея. Дано да се намери жив и здрав!

Но този май няма да го...

Аз ще ви кажа какво е станало. Ходили са гепат нещо от някоя от къщите. На тоя смотаняк брат му са го хванали а другият е успял да избяга. Това че са били пияни е лъжа. Този Мартин е почти сигурен че държат брат му някъде,но не за откуп,а защото някой от собствениците на околните къщи го е сбарал на тясно и най вероятно го е пребил,като се има предвид че е в Перник....нищо чудно да е играл винкело. Приятеля на брат му вече си е признал,най вероятно само пред семейството че ходили да крадът и че Емил са го хванали. И затова вече този Мартин почва да пуска тезата че го държът някъде заключен. Затова и преди 2-3дни искаха да влизат на хората по къщите за да го търсят,защото много добре ьнаят че са го хванали в една от къщите която са искали да оберат

Добре, ама какъв е смисъла да го държат с дни?

Ами ако са го изкривили от бой...може и да е дал фира

И няма как да го изведът от къщата щото целия град е пълен с полиция и доброволци

Мноо филми гледаш, Боркоо

Също така това обяснява защо телефона на Емил не е бил в него а в колата. Когато ходят да крадът,крадците си оставят телефоните в колите или при този който са оставили да пази диванчи прас.Така се подсигуряват да не разкрият местоположението им чрез телефона. Мисля че вече полицията е наясно с нещата,като се има предвид че не дават никаква информация. Иначе обикновенно Сийка е много активна в пресконференцийте

Да чукнем един бас?

Ама той Емил на клипа едва се влачи на краката си, тука го пратиха да краде и един мармот завивал шоколад

Бре...бре..и какви са тези толкова перничани страшни? Нали ги видяхме що за "мъже" и винкели са,като им спряха водата преди няколко години!Не е като да изпревариш някой с ГоУфо

Струи светлина и любов към ближния от коментарите! Само въздържатели и безгрешни мъдреци са се събрали тук. Възхитих се.

Май се заформя циркче Сашко-2. Седмо качество.

Да, но няма да се върне момчето

Аз мисля , че брат му го е убил. Говори много несвързано, всеки път с различни аргументи. Значи крие нещо, в погледа му се вижда , че не е чист

Освен това говори за брат си в минало време, нарича го “момчето”, и в интервюто сутринта, когато искаше да каже, че е с вързани ръце, показа така ръцете си все едно са с белезници. Определено има нещо неясно там.

В такъв случай, бихте ли посочили мотива?

Мотивът може да е всякакъв. Не разполагам с достатъчно информация, за да посоча какъвто и да е мотив. Коментирахме езика на тялото. Нищо повече.

Но такова няма. Езикът на тялото му е съвсем в рамките на нормалното. Човекът е под стрес и е отчаян.

И него ли ще го накарате да се подложи на детектор на лъжата, както бащата на Сашко

А, значи щом говори несвързано, директно е виновен, така ли викаш. Стреса за нищо го нямате. Не допускаш ли, че ако беше виновен, щеше да си рецитира заучената версия без запъване.

Точно тези които не лъжат, твърдят една и съща теза. А тези които лъжат , обикалят около нея. Това е психология. Той търси медийни изяви, точно така полицията е далеч от него. Защото не търсят убийство , а търсят отвличане или по точно изгубен човек. Ако търсеха убийство , щяха да обърнат гората отвсякъде

Звънял на приятелката си, не познавал Перник , но ходил 2-3 пъти. Нямал приятели от Перник после ходил до тях. Тотално е напраскан и той. Очите му постоянно наляво надясно, не поглежда изобщо репортерката, когато говори , а само когато му задават въпрос.

че те гората и сега я обърнаха отвсякъде

Брей, много ги разбираш нещата. Полицията да те назначи като сътрудник, бегай!

Браво на момчето ! Но се чудя , от къде имат 100 хил . Аз никога няма да "видя" такива пари .

Естествено, че няма да видиш такива пари. Умът ти е ограничен. Роден/а си да се подчиняваш и да следваш, а не да бъдеш следван/а.

Щот ти си Волен лешоят... Цървул

Защо си мислиш, че ги има тези пари?

Може пак да е. сценарий от брата да събира средства, че да го откупи "!!! Винаги мотивите са свързани с пари или с жена!!(тука очевидно не е второто

Най-вероятно е станал нещастен случай

Ей това сте повечето ганьовци на политици и мангали траете бият и ебат ви а неква група за отвличаня явно се е навъдила у тоя частен град Перник където е един от най-престъпните некъд федката дръжи цел град от години и всички му духате а нападате майката и брата на изчезналото момче само тъпкание за вас измет долна

Иот къде ще ги извади? От задника си ли? Що ни занимавате с разни дегенерати, бе!

Дядо, явно си нямаш представа нито за човека нито за възможностите му Общо взето освен че си окъсана путлерастка, антибългарска отрепка, но и всички постове си ги вадиш от гъза

Гледах баща му по БТВ, беше изключително груб към репортерката. Разбирам мъката му, но не това е начина! Дано намерят момчето живо и здраво! Плаках заедно с майка му!

Ей сега, само да си завържат обувките и отиват да го намерят. Казах ви и преди - ще се ориентирате по миризмата на мърша.

Миризмата на мърша идва от тебе, дядо. Отвътре си напълно изгнил!

Вероятно има организирана група, която е решила да припечели сто бона. Ако са го отвлекли за откуп, значи некви безработни са намерили начин да изкарват пари. Никой да не доближава гората на Перник, докато не се изясни случаят.

Може ли да я доближа с приятеля ми Валтър?

Ако го намерят 2-3 дни след като са обявили наградата, значи има нещо гнило в Перник.

Кой ще чака 2-3 дни?! Тва са 100К Още утре са го върнали.

Нелицеприятна гледка е да гледаш родител как страда, да, човешко е ... въпросът е защо ни го сервират публично това ... Очакват състрадание?! Каква е отговорността и вината за случилото се на тези родители, които са отгледали и възпитали един келеш, който на 25 години не се занимава с нищо, напива се до припадък в чужд град, а най-вероятно и се дрогира. Как може да възпиташ келеме, което на 25, нито работи, нито учи, а мИчтай да изгражда скейтпаркове, каквото и да значи това?! 30 години "демокрация", а най-паче слободия, до тук ни докара. Умират младежи от липса на възпитание, внимание от родители и общество, презадоволеност и келешлък.

Истината е, че не е до възпитание. Не всички деца са послушни и черпят от мъдростта на родителите си. Това момче по-скоро има и някакви неогласени публично проблеми, в добавка незряло поведение и неразумно отношение към дрога и трева. Последните две са бягството от проблемите му, от какво точно е искал да избяга знаят само най-близките му. Дано стане чудо и го намерят жив.

*към алкохол и трева

що за оксиморон е изразът "неразумно отношение към дрога и трева". няма разумно такова. дрогата и тревата водят до там, докъдето е стигнал този пациент. някои просто стигат по-рано, други по-късно. имам съученик от випуска, почина от свръхдоза на 16. този е изкарал мааалко повече.

Разумното отношение е да стоиш много далеч от тях.

А преди демокрацията как беше?

Именно. Боклукът си е боклук и колкото по-рано отиде на сметището, толкова по-добре. А родителите му изобщо не ги съжалявам - и гените са техни (или поне тези на майката) и възпитанието е тяхно, и търпенето на този изрод си е тяхно - каквото търсили - намерили.

Защо не разпитат по подробно приятеля с когото е бил. Има нещо съмнително тук. Може и приятеля му да е писал от неговия телефон и после да го е счупил.

Приветствам този, който го намери жив да си иска парите и да ги даде за благотворителност. Да го видим тоя откъде ще извади 100к.

На първия път , найн- много на третия път с проба на наркотик този човек е бил пътник. Близките му да си реват сами и да помагат срещу разпространението на наркотици. Доброволността не оправдава опасността. Доброволното самоубийство не е за поощрение. А който защитава вземането на наркотици с каквото и да е аргументи - да започне с децата си и да ги приучи , за да знаят какво е дрога, а после да ги остави сами да вземат решение.

Проблемът не е, че се разпространяват. Проблемът е, че има хора, които взимат решение да ги купят. Ограничаването на разпространението само вдига цената и е от полза единствено на картелите.

Нападжийския културист няма ли да се самосериза и лично да провери доходите на тоа?

ясно, тепнат и заровен е. щом загира парата...............

Кафти работа... В България хората изчезват сякаш ме на война. Нопмня ми с едно мутра дето говорих : " Пич, откраднаха ми колата" Той: " хора изчезват, а ти ревеш за колата"

Ауе тоя откъде има толкова пари бе?!

Бързи кредити до 200 хилки има в България. Къв нападжия си ти?! Застрелян мушморок.

Гнусен травестит това не твоя работа.

Боже Господи...

Този младеж, който издирва брат си, има изключително много приятели /известен е/ и сигурно е тяхна идея да му помогнат, стига да се намери ...

Време е да се появи. Иначе го бяхме направили на луканка.

Помияр гнусен

Приятелят му бил заспал на задната седалка в колата под найлони на еконт и за това брат му не го бил видял. Братът по принцип бил много добра душа, след това казва твърде лесно се ядосвал и си чупел постоянно телефоните, така уж станало и в нощта. Уж счупен телефона, пък го били отключили о прочели съобщенията в него. Нещо много се оплетохте вече. На видеото момчето е в силно неадекватно състояние, не знае на къде да върви, ходи напред назад, прави някакви странни движения...жалко, но в студено в време в планината и изобщо алкохолът и други разни вещества са най-големия враг.

Аз не знам някой насила да му е сипвал в устата или в носа или във вените каквото и да било. Като сам не се пазиш, оправяй се.

И оттам ..

Тоя ги вади сто бона все едно аз вадя сто лева. Има нещо съмнително и в брата, и в неговите сто бона.

Айде стига сте се дръвчили с мъката на хората- земи,апартамент,сещаш ли се....

не е в това въпроса дали има или няма 100 бона, въпроса е, че може би е сигурен, че няма да се появи никаква следа...и че няма да се наложи да ги даде. От там нататък си вадете изводите. Наркотиците не прощават...

Много са притеснителни зачестилите изчезвания. Хората се тревожат и се опитват да помогнат с каквото могат. Министърът трябва да излиза с отчет всеки ден за тези случаи: намерени хора, версии, как и къде се търси и къде и как да помагат доброволците. Да се подсигури адекватна техника, тук и бизнесът може да помогне.

Тоя откъде има сто бона кеш бе? Това не са малко пари. Да не стане накрая "сега хиляда, другите после".

няма нищо по лошо на тази земя от това да загубиш дете...няма! Бог да е милостив и да намерят детето!

Знаеш ли, познавам такива келеменца, че по-добре да пукясат а все тая колко ще реват за тях родителите им. Те и без друго си ги издържат финансово до 40 годишни

Не е този случаят...

От къде ги имаш тия пари,бе.Декларирай си доходите .

Oт заплата бе пич кво мрънкаш? Не всички са скъсаняци като тебе

Отрепка ти си срам и позор за човешкия род.

Яйде сега,да не чуете нещо.

Съжалявам за обявената награда. Вчера гледах филма "Откуп" с Мел Гибсън и...не можах да устоя на изкушението

Колкото трансплантират черен дроб на алкохолици, толкова и издирват наркомани, тръгнали "да си проветрят главите" - цитирам същия тоя брат.

Търси си белята. Сега трябва да доказва произхода на тези сто хиляди!

Олиго френ

Добър синхи брат. Единственото което ме смущава е, че ако ме отвлекат, повече от 100 лева няма как да отделя. Особено преди заплата. И семейството ми ( колкото остава, де, 2-3 човека), вишисти всичките, работим цял живот, имат толкова. И еднва панелка, наследство от баба. Ко праим, кой на кого взе живота, а?!

Човекът е известен, има много приятели, според мен идеята е на приятелите му, и ще съберат пари, ако го намерят.

Известен? Известен редовен клиент за марихуана и други? Уж беше пиян. Грозно извъртате!

Съжалявам, но разбирането и съчувствието също имат червена линия, която не бива да бъде преминавана. Почвечето от нас са нечии родители,сетри и братя,но рядко спестяванията ни надхвърлят няколко заплати. Четейки такива ''новини'' ми се свива сърцето какво би станало с нечие дете чиито родители просто няма от къде да ги вземат такива огромни суми? Утре друга майка ще плаче, но защото ще знае че нейното дете няма да има огромна награда. Поне журналистите би трябвало да се срамуват от рекламирането на подобни методи за ''изкарване'' на пари. Съпричасността и помоща не са разменна монета.Човешкия живот не бива да бъде оценяван. Ако имат желание хората бих дарили, но това -НЕ.

Умират. Моят 2 годишен племенник умря от рак. Искаха много пари, а ние, работещи честно цял живот, нямахме. Само със заплати.

За огромно съжаление, и да бяхте извадили парите, с 99.9% сигурност, само щяхте да удължите мъките. Това не е диагноза, а присъда. Колко познати какви огромни суми дадоха и накрая пак същото. Вашето е истинска трагедия и много съжалявам за горкото дете.

Търсили са го в радиус 3 км от колата му, каза брат му. 3 км са нищо. Той може да измине голямо разстояние и някъде да е паднал и до там. Защо не успяха да разширят периметъра, доброволци ли няма достатъчно, полицията ясно няма капацитет сама да отдели ресурс за мащабна акция. Не знам, за съжаление трябва да търсят тяло вече.

Момче, по-продуктивен ще си, ако хванеш за яката другото момче, с което брат ти е изкарал нощта в Перник, с когото са пили, после се карали, сбили и т.н. Къде е телефона на брат ти и от какъв зор брат ти ще тръгва в гората посред нощ без телефон и сам в град, който не познава. Ключът към разплитането на историята е приятелчето, той знае неща, които не ви казва.

На приятелчето му се губят дните преди и след случката, както и самата тя. Вие наркомани не сте ли виждали. Тоя не за врата да го хванеш, ами ток да му пускаш и ноктите да му вадиш, нищо не може да си спомни, щото главата му нищо не е регистрирала от всичките химикали в нея. Когато човек във враждебно среда (каквато е всичко извън къщи, както и стаите с ръбати мебели вкъщи) се нарисува така че да не знае той ли е и къде е, всичко може да го сполети, хеле пък през зимата и в гората. Пишете го предозирал - ако не количествено, то качествено и а се приключва с тия. Ходят навън напушени, насмъркани, с огромни слушалки на ушите и забили поглед в телефоните, пък после като ги сгази камион - да разпитаме приятелите им, че "много неизяснени обстоятелства има". Напротив - всичко е толкова изяснено, че чак е банално.

Да. Ето я промяната на Радевия юмрук...