Коментари - Божков с часове на разпит в прокуратурата: Бизнесменът се възползвал от правото си да мълчи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От О А Е не мълчеше. Да не би да е забравил да говори Български?

Ако Божков проговори, Борисов може да влезе в затвора и правителството да падне. Тоест Божков е в позиция да изнуди властта и обвиненията срещу него да отпаднат. Преди бяхме руски подлоги, сега сме американски подлоги.

....тази държава няма мафия а само усещане за кражби и убийства-такива няма. Всичко е извършено от неизвестен извършител-извънземни или случайни измамници гостували у нас. Лидерите са образци на честност и почтенност, носители на висши човешки добродетели. няма кражби, курварлък, мафиоти. Чужди агенти шетат в държавата. Мата Хари е немкиня, няма име, няма следи от нея била тук преди 40 години, правила снимки, носила кюлчета и си ги е изнесла.....няма извършител....няма подкупи няма зарязани любовници, няма незаконни деца....всичко е платено. Народът не е ощетен. Чужди мафии и мафиоти плащат с техни пари за да провалят нашите "любими" управляващи. Но съдебната система не ги лови защото са неизвестни чужди елементи (вероятно дошли отвъд океана) и се опитват да пречат на държавата да прогресира за да се ползват безплатни военни бази. Да изнася трудови и финансови ресурси.....е не го ли асимилирахте 35 години.....не стигат!!!!!

Квото му кажат това ще каже. По принцип е пътник, но трябва да си върне всички облаги на който трябва. Трябва да си много прост за да мислиш, че ще ти простят.

Този път няма да му се размине! Просто на прокуратурата и съдът ще им се наложи да приложат правилата, в противен случай ще има ответните мерки от ЕС и САЩ, които са наясно с престъпленията на Божков - черепа! Не си мислете, че го наричат черепа, заради ума му, наричат го поради желанията му лично да чупи черепите на противниците си!

Ония дето му взеха бизнеса сигурно со под масата и стоят на тъмно хахха, а за тиквите и оня глобус горанката да не говорим, патлакамата тепърва започва

А утре представители на гей партия Възраждане заминават за Берлин, за да освободят под гаранция Коцето Късоп*шков.

Боцко що мълчи? Как така не е свикал пресконференция досега, и не се е изказал"най-всезнаещия" и "всеможещия" човек в тази страна - като за тежест, както обикновено, да строи до себе си роднина - милицонер - роднина - милиционер...? Странно, гузно и необичайно мълчание от негова страна! А може би е страхливо мълчание, но времето ще покаже за какво става въпрос...

Естествено, затова има адвокати, така го учат. Кой е очаквал да говори? Търси да се скрие на сигурно място. Усетил е стрелбата в южна Африка и тук. Кожата си пази, щото тези пари, дето ги има няма как да се съберат на площ метър на два.

Нека мълчи , но в следствения арест, До началото на делото си! Да не го изпуснат, пак?

ПП и ДБ изпраха Тулупа,ше изперат и Божков.

Господ бави,ама не забравя.

Черепа е изнасилвач, Нещо за това има ли?

Носеше ли 550 000 000 лв? Ако не, тогава в ареста, че има опасност да се укрие и избяга отново в Дубай!

Кат го глеам тва момче, прединфарктни симптоми има.

Не се тревожи, Нищо му няма, ама има да връща полувин милиард, Само за това се тревожи!

Божков, такъв-онакъв ама пич! Не искал обстоен преглед. Другите "герои", днешни и от "прехода" щеха три дена да се търкалят в лазарета и куп болежки да им изкарат.

Най много Трипер или сифилис, да открият

Малка връзка, последните дела с/у Борисов паднаха в съда, но защо сега? Какво толкова умуваха в него за златните кюлчета, за испанската вила. Какво става с злоупотребите с магистралите, че крадил, присвоявал, и там ли да чакаме кефа на съда. Божков, за да си дойде по този начин, навярно знае, че и с/у него обвиненията в съда ще паднат или ще завършат с дребни присъди. Явно има големи изхвърляния на прокуратурата.

Обясниха адвокатите му, няма едно-едничко доказателство срещу Божков. Всичко е някой чул, че някой казал, че стринката на учинайката на лелинчото нещо си помислил.

Те овиненията шъ паднат, ама инфаркта едва ли ша му се размине.

Време е нашите безславни прокуратура и съд да връчат призовка на Божков за убийството на Кенеди а днес на Пригожин.

Божков бе тотално засенчен от полицаите. Няма да имат проблеми в Холивуд .

Още в началото на разпит процедурно се задава въпрос на задържания дали желае да отговаря на въпросите на полицията или предпочита да не дава показания., като полицаят добавя, че съветът му е да се отговори. Задържаният е длъжен да даде ясно становище по въпроса с ДА или НЕ., след което става ясно дали ще има или няма да има разпит. Явно Божков е изявил желание да отговаря като обаче на някои от въпросите е отказал да го направи. Списвачът на тзаи статя явно не е наясно с процедурата, поради което читателят остава в недоумение относно този разпит.

Убавец! Не е мръднал. Явно добре са го хранили (хрантутили)!

Смех, баце, смех! Цирк, баце, цирк!

Цирка в правосъдието на ,,Тройната коалиция” се отвори. Необходимо е Бойко Борисов да бъде окончателно изпран от Коалицията,чрез съда и прокуратурата му. Вчера в една медия Бойко този православен атеист комунисти се кръстеше до припадък казвайки ,че една стотинка не е взел от Божков и дедо Бог му е бил свидетел,но за милоните в офшорните сметки ни звук ни стон.Това означава ли ,че всичките 60 милиона от Божков са ги прибрали Горанов и Севда душеприказчика му. Не плачете Гербоносци вожда Бойко ще е невинен и целувайте ръце на Доган,Киро,Кокорчо,Гнома и адвокатина Ристе.

Според мен, Бог е свидетел, Че се опитваш да оневиниш черепа

Извикайте го на последна разходка до Витоша и стига сте ни занимавали с мутри!

Сега някои видни Герберасти са вдигна ли много високо кръвно Влади,Тиквата,Мента,Севда Тв.бр.Найденови новите убийци на младежта

Изобщо не си в час, Божков бе направил първия милиард още преди много години! Пръв от всички. Не пиши глупости!

Живота в Дубай е безбожно скъп. Парите свършват бързо. А тук ще е дъжавна издръжка, в ареста, ще го хранят, къпят, обличат безплатно. Пък и може да отърве кожата от онези които са му взели мерника. Излъганите от него са безчет.

PEYTSCH

Може ли да играе шах ?

Съм че ще те матира за 1 минута. Идея си нямаш, колко бързо му тече мисълта.

Този измамник и убиец се уплаши и побърза да се прибере. Ако и сега нищо не стане ,значи сме ебати държавата

Идеята е много проста - Кирчококорчовците помилват Черепа срещу това той да говори срещу Бойко. Естествено, няма доказателства.

Те ли съдят, за да го помилват, бе идиот! Все тая простотия въртите…

Васил Божков не е бил "нещатен сътрудник" на РУМНО, както твърди Цветомир Найденов. Георги Попов също няма нищо общо с РУМНО, а с ПГУ на ДС. "Ако бяха свързани с нас, нямаше да са в Емиратите и да бягат от боса на турската мафия, който е агент на MIT, а да са партия с него в Турция", заяви бивш офицер от РУМНО. "Георги Попов беше сътрудник на НТР към ПГУ на ДС и създаде групата офицери от бившите служби около Божков", коментира полковникът от РУМНО. "ДС контролираше хазарта, ние не сме били в тази игра. ПГУ и ВГУ държаха казиното в Японския и наблюдаваха сирийците и турците, които движеха там", продължи румнаджията. "Божков не е бил класически агент на ДС - с вербовка и подписана декларация с всички реквизити, но е бил в полезрението на най-големите началници - от ген. Манчев до ген. Шопов", твърди бившият офицер от Направление "Турция" в РУМНО. Според румнаджията покровителите на Божков в ДС са били много по-влиятелни от кръга "Банкя", който стои зад Бойко Борисов, и дори от тези на Ахмед Доган. "Васил Божков имаше много широки връзки в ДС, но не беше агент, чрез тях проби в НСС, когато създаваше "Нове холдинг", категоричен е румнаджията. "Така влезе и в схемата с прането на пари от каналите през казината. Службите му направиха предложение, което не можеше да откаже. Тогава беше актив на старите играчи от ДС в НСС", твърди полковникът от РУМНО. Според него след това те са го извели на международно ниво - западни служби, руски служби, трансграничен бизнес и лобизъм с фирмите на чуждите служби. "Георги Попов го вкара в играта с емирите, а той даде канала и на Бойко Борисов, с когото бяха много близки от края на 80-те", заяви румнаджията.

Stanko

Като е невинен защо мълчи като Пешо милионера?

Защото ако започне да говори на тия ще им се изправят косите…

А Черепа е много милостив и не иска да нарани никого.

След броени дни държавата ще се управлява от дуета Чорапчо и Черепчо!

Това на къв език е бе ????! Да не сте го превеждали машинно на английски и после пак на български ???? "По принцип не дава обяснение. Възползвал правото сега да не дава обяснение, но в по-късен етап самият той ще прецени дали да даде или не", заяви Гатев.

За това ли се до влече тоя изроди, да мълчи!!! Нека поседи няколко дена у Г. М. то вместо у Дубай и пак да мълчи!!!!

Мисли, че в ареста не могат го гръмна

е тоя бе като че ли не го помня от Магурата какъв беше , един обикновен шмекер ?!?!!

Алексей повлече крак!

е как става така, че 4 часа те “разпитват”, а ти мълчиш. Хем мълчиш, хем те разпитват, ама ти мълчиш.

Много свиреп полицай.

Дали американският посланик ще се смили над Божков и го остави жив? Аз смятам, че специалистът от Хаити, ще гръмне и Божков)))))

Вярно е, че откак тоя е в София посланик, политическите убийства не спират

Голяма кочина е това Бълхария. Направо ме е гнус…

Така е в ЕС ,брат.

Така е на майка ти в хралупата смърдяща!!!

Борисов е още на свобода?!

Не завиждай))))) Пък и Кирчо и Кокорчо надминаха Борисов - може и милиардче да са направили с газта, нафта и петрола, дето отказаха от Русия и я внесоха през техни фирми)))))))))

Кирчо е щастлив. Предполагам вече е върнал свирка на Господин Божков.

Кой и как създаде организираната престъпност в България! https://m.facebook.com/story.php/?id=100064537100593&story_fbid=729857314381081

МОСКВА ще активира всичкия наличен отпадък - от Черепа до Чорапа за да събори Денков и върне властта на Потника Играта им е безнадуждна обаче. Червения вапцаров е казал по друг повод Как мислиш, ще ли победиш, навъсен, мръсен, зъл живот? И аз горя, и ти гориш, и двамата се къпем в пот. Но ти изчерпваш свойте сили, слабееш ти, отпадаш ти. Затуй така жестоко жилиш, в предсмъртен ужас може би...

.... НЕ БЕШЕ ТУКАШНИЯТ ПРИГОЖИН ....ИМАЩИ ЕДНАКВА СЪДБА - НАГЛО УБИТИ ОТ МАФИЯТА (ДА НЕ КАЗВАМ КОЯ Е МАФИЯТА ...ТО И ПЕЛЕНАЧЕТАТ СКОРО ЩЕ Я ЗНАЯТ КОЯ Е ТЯ)... ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ "ЕМБЛЕМАТА" НА ПУБЛИЧНАТА ЧАСТ ОТ МАФИЯТА , ЗНАЧИ НЕЩАТА ВЪРВЯТ НАЗАД ... И ТО С МНОГО ГОЛЯМО ТЕМПО ! НОВИЯТ КМЕТ ОТ СС, КОЙТО ОТДАВНА Е НАЗНАЧЕН, ЩЕ ОТВОРИ И ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ В БЕЛЕНЕ! ВРЪЩАНЕТО НА ЧЕРЕПА, НОВИЯТ КМЕТ ОТ СС, СГЛОБКАТА ...ПА ТЕ ПАЗЯН ПАЧМЕТНИКА СЪС ЖИВ ЩИТ , А ЗА КОНЯ И ДАЖЕ И ДУМА НЕ ОБЕЛВАТ ...ВСИЧКО ТОВА ОЗНАЧАВА ЕДНО - ПУБЛИЧНА РЕАБИЛИТАЦИЯ И ВРЪЩАНЕ НА ФАШИЗМА , В ЛИЦЕТО НА БКП - ДС - КГБ !

Тракторът си беше просто момче със средно образование и след промените с парите от куфарчетата купена диплома и научни разработки. Затова и се върза на Тиквата, че не е с Божков. Ако имаше акъл, нямаше да е мъртъв. Това, с което се беше хванал, не беше за неговия акъл.

случайно гледах едно клипче с Цветан Цветанов и трактора, как Цветанов лъже, че Петров разпространява наркотици. И разбрах, кой го е поръчал.

Цвъки, Веждичката, ПКП и всички останали други гласували закона за хазарта, да си помислят в каква партия членоват за служебни назначения. То не, че и на тях не им дадоха да откраднат по нещо, за да служат на партията.

забравяш Менда Стоянова и Горанов.

Държавата на абсурдите

щом се е върнал значи има едно наум идат избори! Накрая ще е излезе че е чист кат момина сълза а натопен от прокурора и конкуренция и ще му връщат сичко с лихвите! Такова е семето индивиди от Чукундури и то зависливи

На Пилотчето му се подпали чергата с тези рокади по върховете, та нищо чудно общите им руски работодатели да са накарали Черепчето да се прибере. Ей сега ще го оправдаят, ще спретне някой политически проект и по видния пример на Пожарникарчето я ген.сек. на МВР, я премиер, ще намести пак статуквото за гнусната комунистическа паплач от двете страни на Черно море!