Проф. Димитров създаде ”Кубрат”, иска президентска република

Бившият директор на Националния исторически музей (НИМ) проф. Божидар Димитров основа официално своето Българско надпартийно движение "Кубрат" (БНСК).

Обратно в новината

Коментари - Проф. Димитров създаде ”Кубрат”, иска президентска република | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божидар Димитров бе освобожден от Б.Б. поради - агент на Д С Поредею опит за Заблуда... Исхода е Лустрация по чешки.хавел И Двойни заплати и пенсии Виж Румъния и чехия

оф, и този си повярва...и тои иска да се учи на политика на главата на българския народ...

На колко рскии бебе Блжката га го лесни таз гениална идея? Представяте ли си недораумението Радефф - президент на такава република? И тротоарните плочки ще имигрират...

Президентска република ще е прецедент.

Самият факт че взели Библия, пистолет и кама говори, че не знаят какво точни правят. И Този инициативен комитет с темплиера Румен Ралчев, шоу-хипи-мена Коцето-Калки и князан островната държава арх. Богданов хич не изглежда добре. Иначе идеята за президенстка република звучи уж добре , но тогава защо свалихме монархията. Тя поне е единствената благословена от Бога (ако четат Библията която са донесли)

Браво,професоре,пиши ме

Уважавам Ви, проф. Димитров, но как г-н професоре Вие можете да създадете надпартийно движение? Това е непосилно за вашето поколение.

Всички яко гълтащи и грабещи направиха ПАРТИЯ, за да се доберат до една много добра сума. Милиони. Само една си я има на готово.

Когато Б. Димотров ясно каже "КНЯЗ Кубрат" и престане да ханосва и каносва българските владетели, тогава може и да се замисля дали да го приема насериозно!

Прочетох коментарите и се възмутих.Това голямо разнообразие на мненията,говори за хаоса в нашето общество.От всичко това може да се извади заключението че голям и повишен е процента на тази част от обществото ни,което се чувства много добре и е ориентирано за собственото си блогополучие,не му трябват никакви промени.Подържам идеята за президентска република в основна линия са посочени точно и коректно слабостите на системата но демокрацията.Факт е че завъдихме много плъхове и забавянето на това виждане,след някой друга година ще стане нереализуемо.

на герб. От хиляди професори и учени у нас сме последни в ЕС. Аман от акъллии. От много акъл не можем да зацепим, та все буксуваме. Божо е един предател - с кого не е играл. Вервайте му бе - няма лошо. Поне е по-образован от гробарите дето сега ни яхат, ама те и него ще яхнат - то това е целта.

Предател от гледна точка на БСП /комунисти/,които трябва да бъдат съдени наравно с нацистите ?

НЯМАТ НИТО ДОН КИХОТ , НИТО САНЧО ПАНС. ИМАТ САМО ВЯТАРНИ МЕЛНИЦИ.

Тази система е бъдещето на България ! Само по този начин поне частично ще се освободим от партийни навлеци и паразити,от които 30г. ни писна !! Президентът не като сегашните ще излезе с ясна икономическа програма и правителство и всеки има право да избира и да се сложи край на този тюрлюгювеч!

Зад тая група то "професори" стои другаря Бойко! Дали ще виждаш президент или министър ако нямаш възможност да ги контролираш по време на управлението им ефекта ще същия! Единствения начин е с постоянна система за допитване на гражданите!

Ако има избори, ще гласувам за тях. Те поне са някаква алтернатива. Не съм ходил на избори, след огромното си разочарование, да не кажа отвращение от всички партии. Те се явяват, като някаква светлинка в тунела. Дано са лоялни към народа, дано оправдаят надеждите на хората, които ще ги подкрепят !!

Тогава има еднолична отговорност и няма да се крие зад никога като сега тези мижитурки и президент без власт ,кукла !

Шестата Божия заповед гласи: "Не убивай"! Така, че Библията и пистолетът не се съчетават едно с друго по най-добрия начин, но както и да е. Професорът най-добре да беше създал партия на бившите доносници на ДС. Със сигурност влиза в парламента.

Не мога да повярвам, че например сериозен човек като акад. Г. Марков ще се се включи в това сборище от боклуци на изперкалия божидар димитров! Пълна простотия!

прав си... трябвало е и една чаша с рициново масло да домъкне....

проф. Димитров явно яко дава фира. Жалко е иначе уважавани хора да не могат да се примирят с биологическите граници и стават за посмешище. Някои ги избива на синоптички, други на мюрета. Защото замисляната партия на професора е поредното ялово недоносче - патерица на партия, в случая на ГЕРБ. Вижда се, че герберите се тресат отвсякъде, скандал след скандал, суджуци, кумове, ЕРП-та - където и да бутнеш вони. И професора хукна да спасява статуквото - самия той ренегат от БСП, "обиден", че не е непрекъснато в ръководството. Сдушиха се със Слави/по-скоро са посъветвани от някой кукловод/ и се пръкна поредното политическо копеле. И къде са професорите - един боксьор, един кръчмар, един певец, ... Жалка история - защо ли професора на стари години си петни името ...

Да подкрепя ли партия в чието ръководство се хора като Кубрат Пулев и Благой Рагин? Не.

Сбирщина от алкохолици.

Проектът на Божидар в областта на държавното устройство е подобен на проекта на Гинка в областта на енергетиката. Приликата е,че и двата проекта са дело на професионално некомпетентни хора,а разликата е,че докато проекта на Гинка няма финансиране,проекта на Божидар е финансиран от Бойко Мутрата.

Допуснали са грешка в заглавието! Искаме Путинска република! Така Путин ще трябва да закупи само един човек и властта в България му е готова.

28 год. си играят с нас и ни ограбват. Пак някаква схема на Боко. Пак ние да ви яхнем.

Тия дядковци по-добре да основат партия Памперс.

Благой Рагин чий го търси там?

Историците лъжат повече от адвокатите!

В България е така всеки самовлюбен които си повярва че е нещо си прави партия и иска влас Обърнате се назад СДС- то се разпадна и излюпи плеяда от надъхани вождове НДСВ -то ави ГОЦЕ не повярва ли си с Татяна Това българина му дай да си прави партиики но само на Борисов се отдаде но и то е временно

Приветствам идеите на Професора, но всички знаем какво се прави после за да няма реформи. То стчки, то мълчаливи присъствия, то гнилоч и мръсотия по тези хора, то вечното броене от първия ден дали ще изкарат мандата и колко дни от него. . Ей го Борисов- я се опита да прави някаква реформа и "всички" , верятно добре платени са по улици и площади. Трудно. трудно , но ако цял НАРОД ГО ПОДКРЕПИ- А АЛЧНИ СЪДИИ И АЛЧНИ ДОКТОРИ, може и нещо да се случи. Но ето от това е уморен народа.

Този защо не си стои в пенсионерския клуб и да играе белот, че там поне ще има глухи наивници да го гледат с зяпнала уста, до като си убиват времето.

Какво прави отец Боян Саръев сред тези ........за него имах по-добро мнение!

ами "отец" боян саръев е един по.мак завършил милиционерското училище, уж приел християнството и скиторещ из родината ни без енория .

За наивници. Това са поредните ченгета от дс, които искат да излъжат някого и да не правят нищо като останалите от дс на власт.

Защо не са поканили Стоичков? Може ли сбирка на интелектуалци без Стоичков?

И Стоичков и дъщеря му. За да е пълна картинката.

Най-важното е. че проектът се създава от един скромен смирен човек. "Попитан дали има човек, който да оглави една такава президентска република, Димитров отговори категорично: "Да, аз!"."

омръзна ми от дебили !

Постсъветските ченгета нямат свършване :((((

уважавам професора. Преди много години точно той ми помогна да се събудя и отърся от глупостите наречени "история" които са нбити в главите на всички още от деца. Развенча няколко мита в българската история, а истината е , че има още много други. За съжаление, не мисля че здравето му ще позволи да участва активно в такъв проект

ама ти си богоизбран пич,как така ние пасящите трева дето му плащаме заплатите и пенсиите не ни огря развенчаването на митовете относно историята ни,да не би да е фалшифицирал части от нея угодно на агите за пари предавайки народа ни,абе сега се навежда на бойко отново,правят планове да станем президентска с президент бойко и да довършат проекта затриване на България,понеже проекта гроб загина с еничарското поведение на гроб и патриоти...боже патриоти...болен...бургаският циганин...русенският македонец агент на половин свят,не сме народ вече това е проблема,всеки схеми,далавери,продажби на брат,род и Родина...проблема е у нас обикновените хора...дано децата ни да ни простят

Малеееееееее, БСП няма да може да го преживее това ! От къде ще крадат ?

тоз Канку Брад и той ли е бил струдник на ДС-то ?

Това трябва да стане и стига сме ги хранили тези депутати, които ни струват милиони пари и никаква работа не вършат, само се плюят и лапат пари, които могат да се дадат на пенсионерите !

пишман историк не знае истинското име на Хан Куртбат.

Божидар е свестен ,пишманлйте сте вие соросоидните изроди

Всеки агент на ДС - шеф на партия! Ура, ура!

а главните секретари - аятоласи ..

Така ще е 100000 по добре от твоите продажни мекерета които пазпродафоха цяла България за жълти стотинки

крадецът Рагин е там, пиши го умрял този проект.Изкраде парите за дограма на вътрешните клиники в Александровска болница и сега стърчи недовършена и опасна сградата.

тоя измекяр сондира за президентска ама целта е да закрепят тиквата там за да довършат проекта закриване на България,проблема е в нас защото им го позволяваме

Божо действително е изперкал. Като обиколи доста телевизии, където сипеше "исторически истини" от първа ръка си мисли, че рейтингът му е пораснал и е време да си начеше крастата и в политиката. Оказва се, че е по-тъп и от Боко, за когото работи!

Работеше ,но видя че от пожърникаря и чеп за буре не става

истинската цел на тази герберастка мижитурка е президентска република но само начело с Боко. Тиквата отдавна драпа за там, но иска власт и не му е проблем да разкара "конкуренцията", но главното което иска е да има безкрайна власт. И Божидар ще драпа да му издейства власт на този пост. Народен съд за вас герберастки продажници, до стената и куршум долни предатели.