Бойкот и липса на кворум оставиха нерешен казуса с Панаира в Пловдив

Общинските съветници на ГЕРБ и БСП не дойдоха на сесията, а Христо Иванов се закани да държи отговорен Бойко Борисов

Обратно в новината

Коментари - Бойкот и липса на кворум оставиха нерешен казуса с Панаира в Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Пловдив ГЕП , комунистите и ДПС са една партия от близо 15 г и не го крият и реално обслужват три олигархични структури -Гергов, Пещаците и ПИМК , които получават каквото поискат . Уж град, пък командван от ветеринари като Гергов и Пещаците , все едно е селски обор. И кметовете не са като на град с няколко елитни учища и пет университета , а по прилягат на село с тракторна станция , предишните двама кмета бяха от шофьорското училище , новият е мутраген от спортното. Всичко образовано е напуснало , останал е баберек , чакалчета, малка алкохолизирана бохема, а градът нараства с диви селяци, предимно от помаклъка и кардажалъка.

не се карайте, бе хора! аз съм готов да приема акциите на варна в пловдивския панаир по всяко време! и не само на варна акциите, всички акции на панаира бих приел!

Дали ще има този път блажно за Иванов ???

Ицето пак е наточил зъби, ама дали ще закачи нещо на едната зъба ???

Боко “евроатлантика”, а гергов го пращайте в сибир

"Руското влияние и корупцията се обединяват в България" Ех това руско влияние което не се вижда, но за което не спира да се говори. Ех и корупцията която по времето на Кирчо и ДБ се решаваше с уволнения на кадри на герб. Ех сега същата тази "корупция"(да не се бърка с тази от родните партии) и руското влияние работели заедно. И въпреки това по въпроси с тази коалиция какво предприемат партиите? Нищо. Правят извънредни срещи за гласуване и ги провалят в последният миг, въпреки общата си изразена позиция, на всички партии срещу Русия. И после "незаконната" дейност става реалност и всички минават към следващото за което да се оплакват. Докато предното!? Ех приключен въпрос. "за да спират развитието на страната" А три месеца без редовен кабинет не допринася ли еднолично към това? Ясно помня как именно от ДБ изразиха позицията, че те ще правят свой кабинет след изборите. И както обикновено след изборите на принципа "не ме занимавайте с тези въпроси".

Много ви бърка в здравето, когато си ви кажат, че прокарвате руски интереси и изобщо работите за руските интереси. А това е факт! Написаното от вас само го доказва.

Ако някой се чуди защо не сме в Шенген ,то отговорът е заради ГЕРБ,БСП и ДПС

ГЕРБ винаги са били БКП2, въпреки, че дали са 2, или 1 е спорно.

Човек трябва да е пълен ИДИОТ че да се връзва на малоущините на другаря Бойкикиев. Дай България и ДСБ се превърнаха в партии -секти и затова я докараха до там че да се излагат по подобен начин.

Трябва да си пълен идиот ,за да подариш Панаира на Гергов.

Те ГЕРБ и БСП не го подаряват, не са такива хора. Изтъргували са си го...

Днес ГЕРБ и БСП не са дошли на извънредно заседание на пловдивския Общински съвет, на което по предложение на общинските съветници от Демократична България да се преразгледа даването на пловдивския панаир на Гергов. ГЕРБ са евроатлантици. Но дават пловдивския панаир на почетния консул на Руската федерация. БСП изключиха Гергов. Но общинските им съветници гласуват в негова полза.

А го Подаряват . Радев върна модела ГЕРБ -ДПС и корупцията си процъфтява.

Отвратителна свинярска история. БСП-то около Гергов са отвратителни червени милионери които най-безмилостно експлоатират собствения си електорат. Пази Боже те да оглавят БСП каквито са им мераците.

Статуквото,герб,бсп,дпс държат здраво интересите на путкин,да не бъдат нарушени.

Накъдето се обърне човек ще му покажат нискочелите жълтогащници и продажници Ристю, или Ивайло Мирчев. А до тях и генерал Гном. По ТВ, по Радио, по Дир.бг ....няма отърване от тях

ТИ РАЗБРА ЛИ , ЧЕ СТАВА ВЪПРОС КОНКРЕТНО , НЕ ЗА ТОЗ ИЛИ ОНЗ , А ЗА ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР. ГЕРБ + БСП ГО ПРОДАДОХА НА РУСКИЯ КОНСУР ГЕРГОВ

На снимката виждам глупаците Христо и Ивайло

Мишо, то само с гледане не става, трябва и четене.

Маймуната на смяна защо ме изтри?

Защото си красив !

Не и умен

Ето фактите: По нареждане на Борисов 29% от акциите на панаира бяха прехвърлени на община Варна с идея да ги върнат на Гергов за да върне на община Варна дупката. Това не става. По нареждане на Борисов дупката в центъра на Варна собственост на Гергов бе закупена от община Варна за 43.2 милиона лева, а площа е 2,9 дка. и се оказва, че това е златна земя. Веднага след това Гергов прехвърля курорта Слънчев ден на фирма близка до Борисов. Две години след това Борисов се разпорежда на кмета Портних да прехвърли акциите от Панаира не Гергов. Всеки ще прецени за какво става въпрос.

А някакви доказателства или само плямпане?!?!?!

Доказателствата са самите сделки. Ако не е Борисов баш корумпето, което реди тези схеми гешефтурата да намери кой е, но е факт, че ако общинарите на ГЕРБ и БСП пуснат сделката панаира ще отиде при Гергов.

Общинските съветници са доказателсва , но ГДБОП+ ГЕШЕВ са за това да прикрият всичко .

Може и да се прибавят и изгорелите акции на варненци за дупката, под която има исторически артефакти и нища не може да се строи, както и заема от 100 млн. от ББР с абсурдна лихва, а и Слънчев ден Бойко го купи със заем от нея. Чудно и какво става с делото за загинали строител при незаконния ремонт на х-л Вероника преди 7 години.

Една ръчичка писала плакатчетата на снимчицата, гледам.........

За всички които виждат дългата ръка на Кремъл - доктор Гълъбова записва без ред ........

Хм... значи ГЕРБ (Борисов) подкрепят Гергов, който е срещу Нинова. А в статията е написано така, сякаш БСП стоят зад Гергов.

някои хора май забравят или не помнят, че Гергов беше от онези в БСП, които искаха да правят коалиция с ГЕРБ (Борисов) преди да две години. Тогава Нинова се опита да изключи Гергов и още 10-нита души от БСП.

Е ми стоят. Всичките те са със свалено доверие от НС на БСП.

На снимката - кметът на Пловдив /в гръб/ се здрависва с един противен мравояд.

е тоя парцел... некои коуняги ше нагушат още повече кинти... как се не наядоха тия руски свини 90 години вече....

Честито Българино! ГЕРБ и БСП продсрихс Пловдивския Панаир на Комунистически Олигарх! Вече не е държавен не е наш или на нашите деца а на децата на един комунист и неговите деца!. Овце!

и какъв комунист е Гергов? Нинова искаше да го изключи от партията

Не искаше, а го изключи и сега той дирижира и финансира задкулисно цялата вътрешна опозиция срещу Нинова.

То е ясно, че вече панаири като едно време не може да има, но трябва този терен да се употреби по най- добър за града и хората начин. А Христо дето е взел 3 млн лева във фондацията си за правни инициативи... ми това е срамно! Повече от срамно и не знам с какъв сурат сега се прави на принципен!

Хайде пак се отклонява темата , за тоз или друг. ЕЙ харизват ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР - ТЕРЕНА ,НА ПОЧЕТНИЯ КОНСУЛ НА РУСИЯ - ГЕРГОВ . ГЕРБ + БСП главни действащи лица .НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙ ОТ СЪЩНОСТА , ТЕ ТОВА ЧАКАТ НИЕ ДА СЕ БУТАМЕ .

Христо Златоустий от сега гледа да не би да направят правителство с Герб ,при техен трети мандат.Страх го тресе и всичко ще се използва да се разтури и тази възможност.

Христо би сложил кръст на ДБ, ако се коалира с ГЕРБ. ГЕРБ е черна дупка, която поглъща всичко около себе си. ГЕРБ е чума. ГЕРБ е история.

Като гледам Гербов,много са се отказали от Герб.

Че как да е нерешен?!? Нали ГЕРБ го дадоха на Гергов, всичко е точно и ясно. Добре дошли в Мутроландия.

Да построи в панаира и балнеосанаториум другаря Гергов. И без това другарката митрофанова все там виси, да има къде да му отпускат края двамата.

Щом Христо е лично там, значи става дума за много пари. Какви иначе демократически и евроценности защитава това американско прокси? Прави си по ар?

Тогава бедния гергов да си прилапа целия панаир??То и без това всеки червен мазник си мисли,че държавата им е бащиния...

Парлапанията и тоталната палангозия продължават още от началото на новата година ! После иди гласувай, ама това ще стане на кукуво лято !

То това е идеята на ГЕРБ, ДПС и БСП. Да отвратят хората от гласуването, за да може машинациите с хартиите и купения цигански вот да имат по-голяма тежест. Задължително гласувайте! За която партия решите и за който и да е кандидат от тази партия чрез преференция.

"Защото в този казус се вижда много ясно - руското влияние и корупцията се обединяват в България, за да спират развитието на страната. "Ето това на всеки руски трол да се повтаря,и всеки който въздиша за социализма.Докато руснаците и слугите им ни е.бават ,все ще сме на дъното.

Не бойте се ,деца! Циркът кипи в пълна сила. Този мразовит месец и другия трябва да си платя сметките за отопление, ток ,вода ,телефон, да си купя лекарствата и да намеря как да се прехраня с 467 лева. Тези хора и аз живеем в различни Българии!

Всичко е продадено сега хиените глозгат че вече кокъла взе да измършавява. Така и не се научиха да създават добавена стойност за да може нещата да се развиват.

Сто лева ти е храната,сто лева ти е тока. На двора имаш прасе и кокошки,направил си двеста консерви и компоти. Стига си ревал.

Ама панаирът вече е частна собственост, така че общинският съвет просто няма тема за разискване. Сори, свърши тази вече още от Иван Костово време насам. Направете си друг панаир

На тоя мравояд като му видя физиономията и ми се досира направо!

ОБИЖДАШ , ЗА ДА ПРИКРИЕШ ЧЕ СИ СЕ ПРОДАЛ .