Бойко Рашков разкритикува персоналните промени на върха в МВР

Бившият вътрешен министър поиска смяната на един от зам.-министрите, понеже живял 6 месеца незаконно в държавно жилище

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рашков, ти в моите очи си боклук и немъж. Във всичките ми интервюта с теб само се пенявеше, след което се превръщаше в плашипутарник от живково време. Просто не ставаш.

Не само в твоите очи, обаче! Дай му приказки на килограм и Никаква дейност!

че точно това е задачата на Льотчика, да ви изчегърта всичките, да си сложи навсякъде негови послушници и да си играе на избори като котка с мишка. Междувременно ще натрупа несметни богатства, които ше прехвърли на сина си гангстер и на дъщеря си улично курве.

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизава като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото е твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Този дето е срал вамсякъде нещо се е размирисал. Явно са нацелили агентите му и не може да си намери място. И дано някой се сети най-накрая да му провери доходи и имоти.

"...извърши реформа в централната част на дирекция на Националната полиция и разкри корупционни схеми..." Чистосърдечно питам кои са тези реформи и кои корупционни схеми разкри Рашков?

Нарцистичното плямпало Бойко Рашков, който се подвизава като министър на вътрешните работи в три правителства, не разкара дембелите от МВР, защото е твърде зает, за да плещи глупотевини в стил „на пазара“, и за да си прави дърварски пиар.

Абе Рашков, кажи каде са милионите изнесени в чували и сакове, вместо да дрънкаш общи приказки.

Бяха милиони дамаджани, Изнесени от Рашков, в имението му, С 19те кенефа

Дамаджаната малко му е дошла... Втора иска...Този филма "Усещане" го е изтървал няколко пъти.

НЕ СЕ ГНЕВИ , АМИ ДАЙ ДА ЦАПНЕМ ПО ЕДНО НА ИЗПРОВОДЯК !

Не разбрахме какво свърши 'доказания професионалист' Рашков за една година. Един незаконен арест под настиск на Петков и няколко изказвания от обш характер по медиите за това как подозира едни хора да са направили едни лоши работи ... и до там.

Нали прокуратурата му е виновна и най вече Гешев. Не, че Гешев не е същия педе...че и повече!

Обещаваше все да извади доказателства и да пребори корупцията. От всичко, след него остана само корупцията, но поне е по-голяма.

се озова в задругата на бившите хора. Каква ирония на съдбата. Сега Гешо и КПКОМПИ ще му разпорят хастара.

Вече и ти стана от бившите хара.

Професионалистите си отиват,идват аматьори с руски юмручета,жалко за страната.

Не ти се разбира нищо. Кои са професионалистите??? Завърши поне с виц :)))

Пък аз си мислех, че българския избирател решава дали ГЕРБ и ДПС да са във властта... Пък той Чашков решавал..

Всички пенсионери вън от МВР.

ВАЖНОТО ЧЕ ТЕБЕ ТЕ НЯМА. Ти бре чашков колко политически смени направи и колко те съдиха.

"Мислех, че се борим ГЕРБ и ДПС да не се връщат във властта." Тежко и горко на народа на държава, чиито вътрешен министър в прав текст казва, че е бил сложен на това място, за да не позволи на две определени партии да не могат да влязат във властта! Не да преследва престъпниците, не да охранява вътрешния ред, не да осъществява превенция срещу престъпления, а да внимава две партии да не влязат в управлението. Да ви имам и правовата държава!!! Да ви имам и президента!!!

Изчегъртват ли ви, а?

Изчакайте малко, г-н Рашков след изборите, най-накрая,ще си довършите работата. Всички тая помия по Затворите

Преди да пишеш, МИСЛИ!

... ако има с какво!

Боли ли, боли.... Хубаво ви изчегъртаха. Айде при бай Ставри, начело с кирчо и кокорчо. После и зеления чорап да се присъедини към тях.

А ти колко човека изгони.Защо мълчиш,защото така ти изнася.

Скрий се завинаги, дърт, червен некадърник.

Еи Сопол така,ще викаш на Баща си, Неграмотните

Аз пък съм разочарован от проверката, която НАП направи на Дамаджаната. Държавен служител с 22 имота, някои от които за по няколко милиона лева, 700, 000 лева в банката по влогове... И според НАП - няма проблеми, всичко е ок. Държавен служител.... С близо в банката...

.... С близо милион в банката....

Гарван гарвану око не вади.

Хора които смятат делюзиония балон в който живеят , за обществена необходимост, би трябвало да нямат никакъв достъп до каквато и да е обществена дейност.

Аз пък съм много спокоен че Б Рашков е далеч от властта . Такива неграмотници които цял живот са отглеждани от ДС - НЯМАТ МЯСТО в управлението . Това са хора злобни - отвратителни - отмъстителни - водят обществото към омраза - и гражданска война . Но ако трябва да се бием ще се бием до край. А аз гласувах за промяна - но не както си я представя това изчадие Б РАШКОВ.

И двамата зам са за изхвърляне! Изобщо много боклук се е набутали в МВР, за което носи отговорност Президента, защото там кадрови е съветника му с пурите и Бълбокови.

Слушах го сутринта, как рева, че му уволняват неговите хора, които той назначи. А той като уволни хора преди няколко месеца? Срам нямат, тези с огромните банкови сметки и имоти. Проверки до дупка трябва да има.

Този мръсник е същият лъжец като П.П. и Радев.

че е мошенник от сой. и другите са нагли ама още не са натрупали толкова опит

Ох мамо, тоя настъпи мотиката. Ами ако вземе и продължи, па каже и за ведомствените жилища на президентската двойка Румен-Деси, -пак същата работа, пък току виж се изказал и за други висши военни , придобили със заобикаляне на закона в мътните времена ведомствени жилища-тогава да видиш скандал и чудо... Милиционер нрава си не мени-събира кирливи ризи и ги показва, когато му трябва скандал. А при придобиването на ведомствените жилища от полицаи и военни е направо минно поле. Понякога при разминиране някой отива право в небето.

Правосъдието при демокрацията Виновни са потърпевшите престъпниците имали права Внушава се виновност за разни неща на редовите хора-за глобално затопляне, за маски, за негласуване, за отказ от съмнителни ваксинации, за нетърпимост срещу хомосексуалисти и т.н. и т.н. --------------------------------------------- Неграмотни и прости хора се въртят като политици и не подлежат на наказание и контрол идват, разпореждат се, сменят се на длъжности и не отговарят за делата си. Цяла съдебна система ги пази грижливо, като половината е назначена от същите политици и вкупом са слуги на големите пари и световните западни лицемери. И началника на прокурорите в България да напомним,че преди да встъпи в длъжност беше 10 дни в америка, не в Русия. На свръхобучение и инструктажи. Т.нар. правосъдие у нас е вдъхновено и благословено от америка. ------------------------------------------- Пренебрегнаха и презряха Божиите заповеди, закони и повели в създадения от Бога всемир, създадоха свои в своя угода. Когато се прилагат Божиите закони има ред, спокойствие, справедливост и добро правосъдие. Когато не се прилагат, е такова каквото Е.

Абдолютно точно казано. 1000+

Смешник.

МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ РАШКОВ ГО РАЗКАРАХА. ТОЗ ПЕНСИОНЕР НЕ Е ЗА ГЛЕДАНЕ, ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА ПО ТВ. ДА СИ ГЛЕДА ВЕЦЕТАТА И ДА НИ ОСТАВИ НА МИРА. ПРОТИВЕН НИЩОПРАВЕЩ ЧОВЕК. ДАНО НЕ ГО ВИДИМ ПОВЕЧЕ НА ДЪРЖАВНА ДЛЪЖНОСТ. КРАДЕЦ И ИЗМАМНИК

Щом другаря Рашков реве, значи служебния са на прав път!!!

ЧАШКОВ, САМО БЕЛЕНЕ ЗА ТЕБ, ЧЕРВЕНА СВИНЯ!!!!!!

Кой ще го разследва тоя за 19-те му луксозни имота и една камара лимузини,кой?!?

Абе сменят ги,а след смяната те отидат някъде другаде шефове и всичко си се върти без никаква промяна... Истинска промяна ще има,когато дойде на власт някой с топки от стомана и изволни цялото МВР,всички държавни институции де са около това МВР,всичко изместо и сложи напълно нови хора,а старите кучета да си търсят работа в частния бизнес,както всички останали българи. Пълна подмяна в МВР трябва и да се съкрати свръх раздутия щат поне 4 пъти,да се назначат хора,които искат да работят за народа,а не лентяй и чак тогава ще има промяна... Същото трябва да стане и с прикриватурата,ама нямаме явно хора със стоманени топки,а само хора,които си крепят статуквото!

ще изволни цялото МВР, ми кой ще работи после там? Този въпрос задавате ли си го. Много е лесно да се уволни, но да се назначи, това е най-трудното. Личи си, че не си работодател.

Други държави са го правили,значи и тук може!

Рашков успя. Направо премаза с гол гъз таралежа. Поредното куче, което е побесняло след като е залаяло Борисов.

Рашо перкото и Демерджиев шопара са от една порода буклуци

Виждам отчаяниеето в служебния кабинет след критиката на Рашков...Вие виждате ли го ?

Аз пък видях че ти със Асен Василев сте от гей дружинката

да си пие питието и приятна пенсионерска възраст

абе рашков, нали щеше да вкараш бойко в затвора? какво стана?