Бойко Рашков предложи да се възстанови строежът на новия ГКПП при сръбската граница

Завършването на новия граничен пункт ще даде възможност за отклоняване на леките и лекотоварни автомобили, пише в писмо до Виолета Комитова вътрешният министър

Обратно в новината

Коментари - Бойко Рашков предложи да се възстанови строежът на новия ГКПП при сръбската граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идея си нямате хората в тоя беден регион колко нужда имат от този пункт. Това е огромен шанс за тях икономиката да се развие и да привлекат туристи и свеж капитал. Бойко нарочно го блокираше по непонятни за мен причини и така обичаше хората на още по-голяма мизерия. Истината е, че това ще помогне на всички селища в близост да развият туризма и да благоденстват.

Ми напомня за бай Тошо и боко на обещания... Строи детска градина ама няма деца.. И деца ще наораиме

Абе пак прах в очите. Чукнете гугъл и ще видим че това е в планината какъв трафик кви 5 ракии. Ос овниият път за Азия си е през Калотина и затова се правят магистрала от двете страни. Евтин популизъм.

То няма път до там, а тоя иска ГКПП да прави - ха, ха, ха

То и до Калотина път няма, ма ГКПП има

и дайте от сърце милостиня на бедния и безимотен, изпаднал в нищета Бойко Рашков. Смилете се над него, от три годишно дете спестява от закуски, но нейсе, сиромашията е на път да го погуби. Покажете щедрост и спасете от разруха този мил и скромен бивш човек.

Дамаджаната на клко ракии го реши това. Сигурно има един от 19те имота там

Трябва да се дава приоритет на смислени предложения! А, и да се разследва кой е откраднал парите и оставил проекта недовършен.

Наздраве.