Бойко Рашков: Оградата по границата има нужда от доста ремонт

Следващите няколко дни ще бъде излъчен журналистически филм, в който обществото ще може да види какво е истинското състояние на съоръжението, обяви вътрешният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тупан от снимката се интересува само от неговата ограда, да не би емигрантите да я прескочат и да му осерат 12-те кенефа.

Бай-Ганьо остави съборена ограда,но пък взе парите,а не Рашков.

Всичкото гербер на оградата! Ресто на откраднато то!

бивш милиционер и настоящ червен буржоа винаги говори в бъдеще време. За деня обаче нищо не прави.

Рашков вече дали има фирма за ремонт на огради и вече е спечелил конкурса за тази обществена поръчка ? Иначе не намирам причина сам да се компрометира.

зависи от големината на пощенския плик с "кутия пури и ром" за Радев

Да, има вече фирма за ремонти и е спечелил конкурса. Ти съмняваше ли се?

Открийте лъжеца Служебният премиер Стефан Янев. 01. септември 2021 "В голямата си част оградата по границата не е компрометирана и е здрава" Бойко Рашков (болшевик и доказан клеветник). 14. септември 2021 "Оградата по границата има нужда от доста ремонт"

Бойко Рашков и Цар Киро- Кирил Рашков са от един и същ цигански род?

другарю Рашков а къде бяхте вие та оставихте в такова състояние държавната граница?

ЩЯЛ филми да излъчва? Ти къде спа 4 месеца бе ей? Бойко Илиев Рашков е от 12 май 2021 г. служебен министър на вътрешните работи и заместник министър-председател. ЗАЩО Бойко Илиев Рашков не намери време до сега да ремонтира оградата? КАКВО свърши Бойко Илиев Рашков за тези 4 месеца и защо оградата още не е ремонтирана?

В цял свят хората си решават проблемите с акъл , пари и добросъвестност (качествено свършена работа) ! У нас всеки проблем се превръща в извор на пари за фирмата изпълнител и съответната партия /правителство възложител. Първо се изпълнява некачественно за да приберат едни свежи и бързи пари , а после се почва ремонта , ремонта на ремонта .... Госпожа Фъндъкова ходила да праверява качеството на бетона , но не може да спре остроумните измамници с бели якички чийто девиз е : Авантата е чиста печалба. Само народа може да спре всичко това !

Валерката, дето я строи с благословията на банкянския простак обеща да я оправи. Десетина милиона спомена, не повече

"Оградата по границата има нужда от доста ремонт" Това го разбирайте : - Абе един млрд. лева поне ще трябва !

Свиркайте си. Паре има и балами има.

Бастун, компрометираните участъци не са само заради бързото строителство, а и заради трафикантите и бежанците. Лекото съоръжение изисква ежедневен обход и допълнителни системи за наблюдение, каквито Боко беше осигурил. Имаше и патрулиращи гранични полицаи от цяла Европа. Зарязахте всичко и сега ще приписваш твоите грехове на ГЕРБ, но не сме такива риби, че да се хванем. Джибре!

Тава е мутрофашистка пропаганда.

Пиандурник,като ти видя назначенията и си ми ясен,но колелото се обръща и утре като го няма Фатмака и вече нямат нужда от теб,ще даваш обяснения за всички назначения,за имотите ти и т.н.

Ами вместо да ни информирате за проблемите си, вземете свършете малко работа. Някой я е строил тази ограда, ти даже не можеш да я поддържаш.

Бойко Рашков: Оградата по границата има нужда от доста ремонт Товарищ, да ти намеря ли статията, в която казваш, че няма проблем с оградата. Тук е, в дир-а. Или друг е проблема? От колко "доста ремонт" се нуждае? За колко милиона става въпрос?

Какво ще докажете с този филм, освен че половин година сте оставили границата без охрана, да минават мигрантите и ромите да разглобяват оградата?

Боже с това говорене България стана като черна дупка в Европа - хем е там, ама от нея нищо не излиза, само некво облъчване такова.. Бахти логореята...

Подтекстът на Рашков е, тези и една ограда не могат да построят като хората, толкова са некадърни! Само комунистите сме кадърни! Това им е манталитет!

Сигурен съм, че ще намерите на коя фирма да дадете да я ремонтира.

Кирчо и Асенчо, докато мислят как да влязат в политиката, за няколко дена поне, с по една лопата, чук, клещи и каквото друго е необходимо, да ходят да укрепват оградата. Хем ще имат време да обсъдят спокойно стратегията за влизане в политиката.

И защо точно те? Не е ли по-добре Рашков да докара Винкела да я ремонтира, защото самият Винкел твърдеше, че гаранцията на оградата е десет години!?

защото им трябвало време да мислят

Баш на вас да се падне ограда да ремонтирате! Веднага обяснете как не може да се ремонтира!

Оня циганаин Валерко да го пратят 2 месеца обществено полезен труд на оградата, че похарчиха милиони с Бейко, а не са изкарали 5 лева в живота си с труд.

Щото именно Пинокио никога през живота си не е работил. И Борисов и Каракачанов са работили преди да станат политици.

Циганин, циганин, ама построи оградата! Вие сега не можете да я ремонтирате!

tonk11

Тази ограда е изоставена на милостта на времето, трафикантите и циганите от 6 -8 месеца. Нулева охрана и поддръжка. Ти в какво състояние очакваш ба бъде? Въпроса е защо я заебаха така?

Да беше само оградата, то цялата държава има нужда от ремонт след герберите

Уй момче Рашков Дамаджаната и служебното на некадърниците не могат да вдигнат една телена ограда, народа чакаше магистрала да построят, цццццццц.

от магистралата-сега няма за оградата,така ли?!

Значи пак,ще има фотошоп,така ли?!

ще е като подслушванията...

Аз, ако съм на Рашков при този небивал обществен интерес / тва е огромна простотия - названието де/, ще си даря всичките огради на всичките имоти въ името на държавата позната,като България! Всичско щях да дсам, да кажа на общината,че съм точен и на кмета- че сме заедно и изобщо и въобще за не две огради, поне за 5-6 огради ще ви ги направя..... ба си..... навремето Бонко и Цвети казаха,че това не са огради, а високо рискови, еврокачествени преградни съоръжения и им измислиха нов закон за тях. Това може да стане само в или на територията на папуасите с дългите гащи. Ба га в оградата! Въ Ръжево конаре се домогнаха,че ограда къща не храни , но градушката е помиял грамаданска страшна, кошмарна водеща до гладория....Да ве я и кочовете непоръбени смотани!

Дайте на Далавери Балевски да я ремонтира!

Попитали Радио Ереван защо Рашков все ходи като насран. Радиото отговорило: Защото живее в къща с 12 нужника, и като му се доходи по голяма нужда докато реши кой нужник да посети, и хоп отново свършил в гащите.

Буахахаха!

Ревете ли тролейчета банкянски?! Ревете.. само това ви остана!

Сляп си,бе бастун. И мехлем в гъза няма да те оттърве.

много малко гейберастчета тролят. Съкращения ли имаше?

Да не сме пенсионери като вас

Така старши, пари трее да се усвоят.... Опа откраднат, а ние от серозапада до кога ще карам по чакъл бе пияна свиньо

Цитат: "Бойко Рашков посочи още, че в следващите няколко дни ще бъде излъчен журналистически филм, в който обществото ще може да види какво е истинското състояние на граничната ограда." Въпрос: Филма по поръчка на държавата ли е? Мнение: ТИПИЧНА ПРОПАГАНДА ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ.

Кви ремонти кви 5 лева , тия до сега не са ремонтирани една плочка !!! Само крадене

Хора, аз ще гласувам за новите месии Асенчо и Кирето. А вие?

само Асенчо да не ме чуе,че ми е спукана работата!

12 кенефа са му малко на дамаджански , затова се изхожда и на други места като това тук

Айде не ви остана службица невнятници !!! И после при Гешев заради националната катастрофа която ни натресохте

Пак ли ще се гушиш червена гнида ?

Ще ще , ама друг път !!! И тези местения от пусто в празно , не е като да се направи нещо !!! КПД на мунчовците е ...0

Ами ремонтирай я бе. Ко чакаш?

Стига с тия глупости, дай кажи нещо за 11.08.95 г. Което е важно и го незнаем.

Тези комунисти прости така и не разбраха, че да управляваш значи да действаш, а не да правиш констатации. Рашков същия, Радев същия, цялата им партия същата...

Нормално всичко направено от мутричките от ГЕРБ е свързано със сериозна кражба и бутафория.

Мхм, затова сигурно, конкурентите им нищо не правят, нищо не подхващат

Рашко Радевия червен мутраген.

Не само...

Да привика Валери Симеонов - винкела, да каже колко пари са откраднали от 'Великата ограда'

РАШКОВ да арестува СОБСТВЕНИЦИТЕ на фирмите строителите на оградата ОТКРАДНАЛИ 200 милиона лева при нормален разчет 60 милиона лева ''ТИВИБИ''-фирма взела ЛЪВския пай от 200 милиона ,фирма на ЦВ.ЦВь -6 апартаментчиков и Рамадан АТАЛАЙ-ДПС ''ЕТ-МЕТАЛИСТ -Иван Христов'',-собственост на зетя на Тодор Бояджиев /КУМец на ЦЕЦО 6ап ,фирма на БоЯджиев е строила 6 ап на ЦВ,ЦВ/ ''ПОНС''-ООД СИКаджийска фирма собственост на Златко Баретата,Румен ПАШАТА и Цеца Секса

ПО ПОДЕЛЕНИЯТА Е ПЪЛНО С РАЗНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ТУМБАЦИ ДЕТ ПО ЦЯЛ ДЕН ТРЪЦКАТ НА ПРИПЕК !! ХИЛЯДИ КОИТО ХРАНТУТИМЕ С НЕ ЛОШИ ЗАПЛАТИ !! НА ГРАНИЦАТА. ПО ЕДНА ЛОПАТА И ДА СВЪРШАТ НЕЩО И ТЕ. ДАЙ ИМ КОМАНДИРОВКИ В ЧУЖБИНА НА ТЯХ . ТУК ЛЕЖАНЕ И 20 ЗАПЛАТИ СЛЕД НЯКОЯ ДРУГА ГОДИНА...

здрави ли са др.пРашков?!

Оградата е строена от Валери Симеонов и той да върне парите които е надзел за оградата или да я ремонтира за своя сметка ! Борисов да Бъде арестуван за Умишлено строене с много брак и дефекти Граничната Ограда с което Намалява нейната Защита от Мигранти ! ДОЛУ ГЕРБ ! Борисов в Затвора !

ДАЛАВЕРКО намазал 20 МИЛИОНА ЛЕВА комисиона от ГЕРБаджийските фирми ;''ТИВИБИ''-фирма на ЦЕЦО 6ап и Рамадан Аталай ДПС ''ЕТ-Металист Иван Христов ''-фирма ЗЕТЯна Тодор Бояджиев кумец на ЦЕЦО и негов строител на 6апартамента ''ПОНС''-ООД СИКаджийска фирма на Румен ПАШАТА и Цеца Секса

Имах надежда, че 12-те нужника, няма да са в новото служебно правителство, но уви!