Бойко Рашков: Борисов трябва да бъде разпитан

Вътрешни хора в МВР опитват да пречат на проверката, заяви вътрешният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целият екип на президента Румен Радев е от бивши агенти на Държавна сигурност“, заяви Михайлов. Той подчерта, че Бойко Рашков, който е следовател на комунистическите служби и два пъти го е разпитвал 1990 г., като го е принуждавал да подписвам фалшиви показания „Сега е вицепремиер на демократична България“, удиви се Михайлов

Кръпката пееше "комунизма си отива..." Може да е вярно но бившите комунисти отдавна се прекръстиха на социалисти, изцоцаха народ и държава и станаха капиталисти... и викат "ние пак сметук". Какъв народ......

Надявах се, никога повече отвратителните милиционерски изчадия да не се докопат до власт...но явно съм ги подценил. Боклуци като Злобойко Рашков се развихрят защото седесарите не ги пратиха на острова където бащите на тези комунисти-милиционери унижаваха и убиваха своите политически противници.

ммммммммм да ..........да бъде подложен на разпит и мъчения - може пък да си спомни нещо от 2009 г.

За всички нападки, сигнали и доноси с/У Б Борисов -Рашков има обещано място за посланик в западна държава след смяната на временното правителство/лично от президента/!!!!!!1

Много силно и приятно съм впечатлен от действията на Рашков, въпреки че не съм изненадан, той е стойностен човек, за разлика от отрепките, които го плюят. Забавно е, че същите дори и не вдяват напълно какво прави Рашков, а и цялото правителство. Но “вина” за това има и самият Рашков - той им снася “на час по лъжичка”, и тези серсеми и тъпанари още не стоплят, че играта свърши, “the game is over”! Защото първо - има доказателства и свидетели, които са дали показания и потвърдили престъпленията на Борисов и Второ - има и прокурори сред тях... Изкушавам се да спомена малко повече, но ще се въздържа от уважение към Рашков, той ще го направи когато и ако реши. Поздравления и за останалите министри - прекрасен и много свестен екип! (Поздравления и за Янаки Стоилов, знаех си, че и той е почтен, макар и от БСП)

А бе червен педал инфо що не лапаш малебито бе леш изсран от червена шаврантия

Наздраве Рашков. Ти мен уважаваш ли ме?

Що не поразпиташ Узунов за пликчетата, а се ошмулваш?

Му остават два петъка служба След това новите ще го тричат Мдаа

ПедеРашков защо не е в панделата за чудовищна корупция

Хитреца Бойко вдигна тавана на пенсиите, защото тая година ще го получава и направи ремонт на Софийския затвор за сплотяване с колегите си, като им обяснява колко много е направил за тях.

СтРашков ли ?

Бойко Рашков - преподавател! Жан Виденов - преподавател! Янаки Стоилов - и той преподавател! Орешарски, Румен Гечев, .... и още знайни и незнайни гробокопачи на България преподават на децата ни, които още от крехка детска възраст са облъчвани с простотии от хора като Слави трифонов (за радост не е преподавател, но се натиска да се среща със студентите)! Как няма да бягат да учат навън ! И защо да се връщат после, след като горните ги дебнат и от парламента , правителството и от всякъде!

Мисля, че този не знае какви ги говори! Към кабинета трябва спешно психиатър, по-добре екип психиатри да се назначи!

боко: ще си изкарам болничен с диагноза бОли ме х.я.

Рашко Бойков, можеш да извикаш на разпит най много на майка си тутката! Ти миришеш на леш, и само след месец ще те ръфат лешоядите, мършо недоклатена...

Рашкооф и да го викаш Баце той няма да те клати щото много вониш бе комуне по добре иди при Мунчо да ти удари едно шпакле

Примката около тиквата и слугите му се затяга! Заради това вият на умряло гербаджийските утайки!

Тихо бе гей

Г-н Рашков, защо, когато през 1995 станахте директор на НСС, не разпитахте г-н Иван Костов за вършеното като министър на финансите, министър на икономиката и министър-председател на страната. Всички знаеха тогава, че повече от половината от делата му са извън рамките на закона - и приватизациите, и връзката с мафията, и нечистите дела на фондациите на Елена Костова, да не говорим за продажбата за дребни стотинки на БГА „Балкан“, Кремиковци АД, Видахим и др.Само Вие и Вашата служба не знаехте, нали? Не го направихте и като заместник-министър на правосъдието. Имахте поне 5-6 години да разследвате и да разпитвате, но пак не знаехте, но удобно и широко си затворихте очите. Сега два месеца вместо да свършите най-важното по организацията и провеждането на изборите, а Вие решихте се занимавате с това кого да оплюете, да уволните, да сплашите, да привикате зя разпит. Явно разчитате на късата памет на хората или на незнанието на по-младите, на които не им е известно кой сте и какво правехте в началота на прехода.

Тези въпроси са преди всичко към тогавашния главен прокурор - психопатът Филчев, и следващите недоразумения на този пост - Велчев, Зацаров и Гешев, които този престъпник съветвал. Още повече, че “Плод-зеренчука” де факто си призна, макар и постфактум, че още тогава е Бел наясно с престъпленията на Костов!

Пак да повторя, да ви се изясни. Дебелата крадлива мазна банкянска комунделска свинчуга трябва да бъде вкаран незабавно в ареста на Г.М.Димитров! За да остане жив до процеса, който го очаква след изборите. За негово добро е, да го приберат на топло, за да остане жив. Аз бих му пуснал 2 бренекета без пари, за кеф и лично удовлетворение. Представете си какво биха му направили други, които са му набрали и му имат карез.

И да бъде осолен. Има много сланина нереза.

Протекоха ви лигите ? А, Щерев? Ще лапаш!

И пусни макайка си да го топли

дебела крадлива мазна свинчуга е на снимката бе, капут!

Твърдението в статията е Невъзможно : по проверка от МВР се снема сведение, а не се провежда разпит. Такава некомпетеност и то от преподавател по наказателен процес и бивш следовател. Явно всичко е Предизборна Пропаганда

Явно се върнахме пак да строим светлото социалистическо бъдеще начело със старите комунистически мутри.Браво на /умните/ млади хора които нямат престава какво означава управлението на тези идиоти,но скоро ще го разберат.

12 години управляваше точно стара комунистическа мутра, ама тогава не те притесняваше, а?

това "хи хи" ми говори за високо IQ

А когато партийният вожд каже "аз съм прост и вие сте прости, ще се разберем", за какво ти говори?

Един чалга концерт и Младите ще клъвнат на предизборната въдица

Стъки стар ли е вече?

Проф. Близнашки много точно охарактеризира Радев. Той като военен, освен че борави с военна терминология, се стреми да победи политическия си опонент във военен аспект, т.е. да го унищожи! За него политическата борба е равносилна на война! Затова той не можа да обедини нацията, а поведе една част от нея срещу друга част и постави нещата едва ли не на живот и смърт, няма две Българии, или ние или те!. Тук паралелът с Първанов се налага от самосебе си, Първанов никога не поведе война срещу седесарите, не тръгна да унищожава дясното пространство, за да разшири пространството за членовете на БСП! Цялото днешно безумно поведение на Рашков не се дължи на неговата слаба експертност, а на желанието му да угоди на исканията на Радев, да направи всичко възможно ГЕРБ да бъде елиминиран със други средства! Затова изпада Рашков в тази комична и понякога трагична ситуация! Той е университетски преподавател по право в София, ще изпадне в безтегловнсот и пред студентите си!

Защо реши, че задето Президентът се бори като военен, не може да обедини нацията? И защо Президентът да е повел една част от нацията срещу друга, Боко беше този, който отказа да си даде оставката и така да прекрати разделението на нацията.

Частен форум на ГЕРБ е тук :)

Чак пък - двама-трима тъпанари имат съботно дежурство. Да си фен на герберастите е позор, ама те са безумно тъпи.

Рашкооооов, Рашков, много си зле, Рашков! МВР не може да привиква никого на разпит! МВР само снема показания! Времето на разпитите в милицията отдаааавна отече в канала, барабар с куманизмата!

Тогава Гешефта защо привика Боко на разпит по едно време? Вярно, че беше за особено интересен въпрос, а "разпитът" трая 30 минутки, но от г-н "Ти си го избра", толкова.

Тъпако,а не милиционер. Едните могат,другите не.Викат му разделение на властите,чаткаш ли

В това правителство мунчо до мунчо! А най-отпред главният мунчо с юмручето.

Юмручето се вдигна и Тиквата падна, хи хи хи!

На разпит трябва да е ушатия фатмак Радев. Още не е върнал откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си. А за укриване на документи си е директно за прокурор и от там в затвора. Спасява го за сега единствено имунитетчето. Бий Гешев олигарсите и предателите в президенството! И Кьовеши те подкрепя! И Народа е с теб!

Изпълнителната власт се опитва да присвои функции на съдебната, за да отстрани политическите си опоненти в предизборната борба! Това няма да се случи, то не може да се случи даже и теоретично, но е достатъчно, за да се започне наказателна процедура срещу България заради опита за такава политическа репресия от страна на държавата, не за друго, а за да не се правят повече такива опити!

Цял живот комуняга а сега чести демократично настроени хора като манипулира общественото мнение в полза на ляво настроени партии кгб действа но си за кратко педераст хранилко

Не само разпитан, а осъден и вкаран в затвора. Има безброй престъпления за които може да бъде разследван.

Не ги ли гледаш, че в главите им е боза на тези служебници! За тази работа се иска и акъл, само със злоба не става!

прибирайте мургавият, лъжлив, крадлив, кръстещ се субект от не български етнос. останалите гейтаци сами ще дойдат да го натопят. сигура са му сготвили компромати. първи ще са: кравоф, яхнията и къдравата Сю, после ще има опашка

Е ще трява да почакаме малко! Нека дойде първо Червената армия и ги прибираме бившите хора!

Бесни са, затова репресират защото всички сериозни и некорумпирани социологически агенции дават предимство на ГЕРБ на изборите. Бесни са и губят почва под краката си! Рашков е луд и върши мръсната работа на Радев. А оня е прост та вдлъбнат. Такива хора назначи за командващи, че катастрофираха пилота, човека се удари с 900 км/час във водата, спряха магистрала “Хемус”, сложиха най-големите хиен контрабандисти в митниците да крадат от народните пари.

Като толкова ти харесва мутрата-тиква си я вземи у вас ! ....Те милите герберасти са чисти като сълзи ама ги обвиняват несправедливо !

Никой не ги е обвинил! Министъра на МВР даже няма правомощия да повдига обвинения!

Дебелата крадлива мазна банкянска комунделска свинчуга трябва да бъде вкаран незабавно в ареста на Г.М.Димитров! За да остане жив до процеса, който го очаква след изборите.

Щерев, за тази работа се иска мерак!

Всъщност за разследване и разпити е Рашков, заради безобразното придобиване на имоти! След неочакваното и от самия него изплуване, май ще се окаже, че не е внимавал! И крадецът вика - дръжте крадеца!

Това е класически случай на "лов на вещици"! Рашков използва този похват не за първи път! И по-рано основен клеветник е Гномът! Проблемът е , че винаги се измъкват след това!

Че Борисов е вещица си прав

А защо не и Г.Първанов на разпит , защото доколкото си спомням той беше помолил Борисов да провери , каква е тази проверка в бизнеса на председателя на федерацията по баскетбол. Ако се окаже , че Първанов не е замесен , тогава Борисов за пореден път си е измислил нещо , ако е вярно обаче ?

След 2-3 месеца и тебе ще те разпитват злобар противен. Ще отговаряш как с една заплата си придобил имоти за милиони, а не за кокошкарски обвинения към Борисов. Възмездието идва.

Твоя кумир е за панделата! Долу ГЕРБ и мутрокрацията на Борисов и шайката!

Не става въпрос за кумири, а за злоба и реваншизъм! А това е на една крачка от откровен фашизъм, особено когато става въпрос за бивши комунисти!

Не само разпитан а арестуван и осъден за престъпленията, които извърши.

Всеки е невинен, До доказване на противното. Знаем, че това се случва в съда

Този който успее да вкара Бойко и компания в затвора ще е управляващия през следващите 10 години!

Защо само 10 г? Нека да са 100 години!

То борисов едва ли би направил това но виж рошков като нищо ще го свърши

Бойко Рашков- жалката черевна мутра на Румен Радев - и друг път е клеветила политици! През 2001 година, точно преди точно 20 години, Бойко Рашков обвини дни прези изборите кандидата за президент Богомил Бонев в убийство. Схемата бе същата както и в момента с Бойко Борисов! При Рашков отишъл анонимен „свидетел“, който му казал, че Богомил Бонев е „поръчал убийство и подслушвал президентството“. И тогава Рашков бе сигнализирал прокуратурата, а „случаят щеше скоро да се изясни“. Накрая излиза, разбира се, че Бонев никого не е поръчвал за убиване. Компроматната поръчка се разигра дни преди президентските избори през ноември 2001 г., когато Богомил Бонев е кандидат-президент. Разбира се Бонев губи изборите, поръчка за убийство няма, а Рашков се измъква безнаказан! „Има свидетелски показания, че Богомил Бонев е поръчал убийството на известен пловдивски гражданин“, заявил в Пловдив Бойко Рашков. Рашков отказал да назове името на свидетеля – човека, срещу когото било организирано покушението, но оживял. Но бил категоричен, че документът с показанията му съществува. Не знаел дали твърденията са проверени и дали по случая е образувана преписка.

Нали правят "ревизия" на последните 10 години? Рашков да вземе да даде показания за поръчката на Богомил Бонев за "убийство на бизнесмен"! Убийството няма давност! Богомил Бонев също да бъде разпитан!

Този "случай" много ми напомня за онези "безкористни" дами в САЩ. които след 30 години се сетиха, че някой ги е изнасилил и потърсиха "справедливост".

от претопляне манджата ти загоря,бе!

Твърдението в статията е Невъзможно : по проверка от МВР се снема сведение, а не се провежда разпит. Такава некомпетеност и то от преподавател по наказателен процес и бивш следовател. Явно всичко е Предизборна Пропаганда

Бойко Борисов има толкова извършени престъпления че 10 живота няма да му стигнат да излежи присъдата. Ще бъде невероятно ако видим този престъпник зад решетките.

Ако имаш някакви доказателства, представи ги на компетентните органи. Всичко останало е Пред изборно плюене

Аз да те питам, ти видя ли? По този повод ще кажа един виц. Станал бой в една кръчма. Стигнало се до съд. Съдържателят на кръчмата бил разпитан като свидетел. Съдията попитал,"я кажи какво стана." Свидетелят кръчмар казал. "Аз бях с гръб към залата. Чух удар, но не видях." Съдията казал "Лъжеш". На излизане от залата кръчмарят пръднал. Съдията попитал" Защо пърдиш?" "Не е вярно", отвърнал кръчмарят. Съдията казал, "но аз чух." Кръчмарят му отговорил "Ти може да си чул, ама не си видял."

Не съм вярвал ,че 2021 година България може да бъде управлявана от такива индивиди.Тези си нямат понятие от свободи ,права разделение на властите и т.н.Тормозят който им падне все едно управляват Афганистан.Руски подлоги!

Така е при дъртите комуняги, те друго не зваят освен арести, разпити, репресии и уволнения! Трябва де си отиде това поколение, че и следвашото, та да са отърсим от болшевизма!

Тва добре, ама в " Правен свят" има умопомрачаващ материал за къщите и парите на Рашков.Кво праим?

Щом става дума за него, Това е не реално, той трябва да е чист, като сълза.

Ето едно изключително сериозно мнение за случващото се: ПРАВЕН СВЯТ - https://legalworld.bg/rashkov-privikva-prokurori-i-sledovateli-za-pokazaniia "Заради подобна политически действия, тъй като Рашков безспорно е представител на изпълнителната, а не на съдебната власт, срещу Полша в последните години бе стартирана наказателна процедура по чл. 7 от Договора за ЕС (ДЕС)." Нещата не опират само до обикновена отмъстителност и "мачкане", а до нарушаване на принципи в правото, независимо дали харесваме или не състоянието му в България.

Червените ботуши направо са подивели със скалъпени обвинения някой (обвинен в далавера за стотици хиляди) изхвърлен от работа чул един бизнесмен да се жалва преди 12 години, но бизнесмена отрича да е казал това.. Преди време Борисов бе обвинен че, изнасилил едно девойче тенисистка. Въпросната мома дефилира по телевизиите така и нищо не се доказа...

Рашков трябва да бъде разпитан и арестуван.