Коментари - Работниците в ОЦК ще получат по една заплата и нещо | dnes.dir.bg
назад

Работниците в ОЦК ще получат по една заплата и нещо

500 000 лв. в момента са преведени по сметките на служителите на ОЦК Кърджали, след намесата лично на премиера Бойко Борисов, съобщи зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и депутат от този избирателен район Цвета Караянчева.

Обратно в новината

Коментари - Работниците в ОЦК ще получат по една заплата и нещо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже, каков шик! Идва при работниците бабаита Борисов, и с мутренски апломб тържествуващо заявява, че хората ще си получат този път заплата и нещо за положен труд от една година насам. Какво поведение, какъв лидер, какъв ум! Само един милиционер и пожарникар може да има такъв гиганстки мозък и чувство за социална справедливост в държавата, която той си е присвоил. А бунаците се трепят да му ръкопляскат на лъжите и социалната демагогия от ниска проба! И да му обещават победа на изборите. Само че следващият път ще си останат с пръст в устата. Каквато работническата ни класа - такива и социализма, и капитализма.

Не е работа на Министър-Председателя да раздава заплати на работещи в частно предприятие!!!!!

Обич и още нещо.....

Това че са замазали очите на тези работници само с по една заплата след като им дължат много повече само и само да спечели положителен имидж Б.Б. Е капка в морето. Предлагам на всички пострадали от некоректни работодатели да си направим своя страница в интернет , в която да публикуваме списък на неизплатилите заплати за по дълъг период от два месеца ,за да не сй губите времето да работите там за без пари. Започвам списъка с охранителна фирма АСО " СИРИУС "

Един пациент е много зле и си говори сам. По цял ден ... Все едно и също... Може би трябва да му се промени лечението. Само с хапчета не става...

С намесата на Борисов работниците от ОЦК КЪРДЖАЛИ ще посрещнат празниците като хората. С неговата намеса отново се решават проблеми. Това докарва някои форумни екземпляри до полуда. Даже се правят на рапажии ... Други се упражняват в скудоумие ... Но хората в Кърджали знаят и разбират... Както всички нормални хора....

Боко Рапона нагло ни гази, родна полиция него го пази, заедно гепат с ТИМ и Пашата та във мизерия тъне страната !!! Боко Рапона е луд лицемер, ужким от народа - всъщност милиардер!!! "Дърт комунист" на Гоцето вика, а той самият - от същата клика !!! За Рапона гласуват само мангали крадат по селата а Шестака ги жали. Държавата е мафиотско-циганско гето а Боко и Златев преяждат с кюфтета . Той контролира контрабадни канали наркотици, прституция, алкохол и цигари, пие уиски, пуши пури и го боли шнура, щом парите ги пере банкерката Цура ! Боко Рапона яко деребейства, обрекъл е на глад много семейства, но някой ден ще се събуди народа и Боко Рапона ще гние в ЗАТВОРА.

Голяма част от коментарите ги е писал един и същи ......айде да не казвам какъв.

осигурява пари за празника на едни бедни хора, какво трябваше да направи за да сте доволни вие?

Пожарникарят: Абе, аз цяла България по петнайсет пъти на ден я лъжа, та едни служителите на ОЦК Кърджали ли нема да преметна? Важното е да ме дават по кабеларките, колко съм велик!

брей, борисов от джоба си ли ги вади тия пари? Да земе да даде и насам малко.

За боко не е проблем да плаща сметките и с откраденото, а то е много. В това отношение бастиса всички предишни.

Напъъъънала се планината и родила.......мравка....

След личната намеса на ББ са върнати парите. ББ е направил такова предложение, че ВЗ не е могъл да откаже. На практка ББ днес си е работил по специалноста, с бухалката и ударната група.

Sacho

Писах, че Господ е Борисов, но модераторите нещо не го одобриха.

Не богохулствай ! И не споменавай напразно името божие !

Матриала да цвили от кеф - СЕГА

Sacho

Бравооооо!!! Господ е Бойко! От джоба ли си ги извади този?