Бойко Борисов за решението на КС: Румен Радев е знаел за декларацията на Кирил Петков

Българите вече може само Господ може да ни спаси, затова обикалям манастирите, заяви лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов за решението на КС: Румен Радев е знаел за декларацията на Кирил Петков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В неделя в Банкя,пред къщата на този,ще има всенароден събор по случей празника на ГЕРБ ,ХЕЛУИН Поканени са всички толупи,поцинковани кофи,ПКП-ки

Този е малко нахален ...

Да, тръгнал точно той да иска прилагане на правосъдие.

На финала трябваше да има Yabba Dabba Doo! Примат.

Но как може да отделите толкова време и място на някой, който трябваше вече да е в затвора

Абе толуп мръсен крадлив,окраде цяла България и съсипа хиляди живота. Ти ли ще даваш акъл бе ???? ЗА ЗАТВОРА СИ

Че то и ДПС-то е противоконституционна партия, но някой да е реагирал на това, къде са съдиите от КС да се изкажат и по този въпрос? Защо мълчат като ....

Внуците на това човекоподобно ще му зададат неизбежния въпрос: дЕдо, ЗАЩО НЕ СИ ОСТАНА ПОЖАРНИКАР, А НИЕ ДА НЕ ТИ БЕРЕМ РЕЗИЛА СЕГА?

Щом комуноида-сикаджия пищи, значи Кирил Петков и Радев са прави!!!!

Gugnelid

Г-н Борисов, говори за Симеон Дянков, моля.

Този комуноид защо не е в затвора?!?

Отблокирайте бутоните на лайковете! . Така истината не се крие!

в повечето дни не са блокирани изцяло - може да се гласува, но така, както дира е решил, а не както искат хората, подкрепящи Радев , всичко трябва да е "За" боко

гласувай първо обратно на мнението си, после избери това, което искаш и готово

Наглост и пак наглост! ВСЕ ЕДНО ДЪРТА СЪДЪРЖАТЕЛКА НА БАРДАК ДА ГОВОРИ ЗА ЦЕЛОМЪДРИЕ!

може да се очаква от политически труп?

И Боко е знаел, че има нещо, ама не казал на Генерала, а накарал и аверите му да си мълчали. Ама Петков се поразвъртя неочаквано добре и на боко сега му остава да ехидничи.

кой ви плаща бе ... за някой и друг лев станахте по тъпи и от Кики полтъргайста .

Бойко връщай се Радев погребва България.

Браво Бойко - мачкай кратуната Радев...

Баце, мачкай таралежа с голо дупе.....повече простаци в държавата не ни трябват.....

Т Ъ П А Н А Р !

Ебем ти и държавата щом тая сикаджийска мутра я е управлявала 12 години.

Долнопробна престъпна мутра. Ще изгниеш в затвора.

Мазна корумпирана свиньо- няма по-голям престъпник от тебе тука. Държавата няма да има бъдеще докато ти не си в затвора.

Сега повече хора ще гласуват за Петков !

Злобен и зъл човек е май някогашния министър-председател. Но "Господ види", както казваше баба ми.

Буци, ти ако не яхнеш ситуацията, кой ? Цел живот Станишев му виновен, Радев му виновен...

Ама въртя крана на Путин и Ердоган

И на симитлийския кмет....

Лошо, хунтави, много лошо! Имате президента, парламента е затворен, имате и правителството. До вчера, единствения който ви пречеше беше Гешев. А от днес е и Конституционния Съд. Лошо, хунтави, много лошо!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също коментира решението. В профила си във Фейсбук той написа: "Решението на Конституционния съд е, че Кирил Петков е станал министър в нарушение на Конституцията. Румен Радев трябва да отговори дали е знаел, че назначава човек с двойно гражданство за икономически министър? Щом е имал наглостта да изпрати писмо до съда да спре делото, значи е знаел! Ние настояваме да се спазва върховенството на закона. Нямам нищо против лично срещу Кирил Петков. Напротив – искам да бъде на политическата сцена, за да докажем кой е по-добър. Аз твърдя, че това сме ние, доказали сме го". Кратко, точно и пределно ясно, нали? ❤️ Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков също критикува действията на Радев по казуса и посочи, че той е бил наясно с двойното му гражданство, пише DarikNews.bg. “Абсолютно недопустимо е българският президент да нарушава Конституцията. Нямаше да има проблем, ако г-н Радев беше казал, че е бил подведен и че не е знаел за двойното гражданство на Кирил Петков. Но той още в началото потвърди, че е бил наясно със случая, обаче смята, че не трябва да се гледа формално на конституционните разпоредби“. Още по-кратко, по-точно и по-ясно, нали? чАо

А.Герджиков не е кандидат - президента на Бойко. Той е независим (едва ли не)

За професора – кандидат президент не знам, но съм сигурен, че ЕДНОКНИЖНИКА НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРОЧЕТЕ БЕЗ ДА СЕ ЗАПЪНЕ НАПИСАНОТО УЖ ОТ НЕГО във Фейсбук, КАМО ЛИ ДА ГО ИЗМИСЛИ!

(https://youtu.be/lbHlcpZiFEk)

Приматът, дето използваше Конституцията вместо тоалетна хартия, се закахърил за нея! Да се смееш ли, да плачеш ли!

Господ да ни спаси от теб !

Мутро Вън!

Откъде знаеш че е знаел бе Нострадамус ?

Тъпчо, не си чел внимателно !

Ах тези милиарди как се изплъзват.

И Кирил Петков, и Румен Радев са за затвор. В една нормална държава им биха дали поне 1-2 години на топло. Но в България едва ли...

В една нормална държава едва ли има такива ненормалници, които да пишат по форумите тъпизми като твоите.

В нормална държава и осъден за лъжа няма да е шеф на партия.

То и на малките деца е ясно колко е независим този "съд" - точно толкова колкото и спец съда и прокуратурата... Всъщност това решение беше ясно още от самото начало , но това което продажните плешиви чичаци там не си дават сметка е , че реално с това си решение те вдигнаха рейтинга двойно на Кирил Петков ! А този мазния шопар си прави грешни сметки , че ще извлече дивиденти от това решение!

Бат Бойко настоява за спазването на върховенството на закона, хахаха.

Този остарял закон задължително трябва да се промени, особено последните 20-30 години има голяма тенденция много хора да учат и после работят навън, които след 5, 6 и т.н. година от престоя си имат право на гражданство, което означава че автоматично биват изключени един ден да имат каквато и да е висока длъжност в държавните институции. Не съм баш фен на политически проект на двамцата служебни министри, но в случая имаме наистина казус който прекаран през КС точно сега има единствена цел дискредитиране преди изборите. Пълен респект към хората живели само в БГ, но наистина шанс трябва да има всеки, да не говорим че доста кадърни нашенци има зад граница (друг е въпросът дали те ще искат да се върнат и да се омажат с политика).

Тъй, тъй....Само, че редица европейски държави, както и САЩ искат само едно гражданство за важни държавни постове. Говорете си!

Държавите, извоювали си хегемония, имат власт и сила да решат каквото им е изгодно. Това, за държавите -васали, не е валидно.

Тук не си прав, имало е/има цяла дузина (30тина някъде) чуждо родени граждани в американския конгрес и даже сенатори, като най-известните Тед Круз (с Канадско гражданство), и Мази Хироно (с Японско), като и двамата никога не са се отказвали от другото си гражданство заради постове, повтарям никога, въпреки че са били многократно атакувани по темата.. Има надлъж и шир много инфо за тези неща. Закона в БГ е много директен и наистина отразява едни стари епохи..

Този Закон и на Запад е един и същja. И знаеш ли защо? Защото на Запад доходите в Държавна адмиснитрация са баснословни. В Германия достигат до 250 000 месечно.

Радев направи така, че Бойко да изглежда добре..

И Бойко и Севи изглеждат дебели. И не само изглеждат.

Брей Радев Мадурото изтеглил 1.3млрд нов дълг??? Евала! Хем не плащат 60/40, хем не плащат на първа линия, Хемус не се строи, нищо не се строи.... Но милиард и 300 млн незнайно къде ще отидат....

Баце мери неговия дълг в проценти, а на служебното в милиони и реве колко бил много. А само Бойко-2 изтегли 20 милиарда заеми.

Прав е Баце, Радев и служебните му продадоха годните ваксини на Норвегия, а на собствения си народ оставиха с пренабития срок на годност.... И ся ни викат - идете са ваксинирай те, държавата не носи отговорност

Симеон Дянков пристигна в България с двойно гражданство – българско и американско. Кога Дянков спря да е американски гражданин – това е вторият казус, евентуалното нарушение на който, би било второ нарушение на българската Конституция. Според българската Конституция, член 65, ал.1, и член 110, депутати и членове на Министерския съвет трябва да бъдат само български граждани, да отговарят на условията за избиране на народни представители, а едно от тях е да имат само българско гражданство. На 26 август 2009 г., списание „Правен свят” публикува следния текст: „След сформирането на новото правителство в пресата се появиха публикации, че Симеон Дянков има двойно гражданство – българско и американско. Самият той заяви, че ще се откаже от американското си гражданство, за да изпълни изискването на Конституцията. Чисто формално, избирането му за министър е в нарушение на основния ни закон….” Да погледнем внимателно този текст: След сформирането на новото правителство… Симеон Дянков заяви, че ще се откаже от американското си гражданство, за да изпълни изискването на Конституцията. На 16 август 2009 година в Интерент излезе информация: „Новият министър на финансите на България Симеон Дянков официално заяви, че се отрича от Америка, за да бъде в полза на България. Експертът в кабинета на Бойко Борисов ще направи постъпки, за да се откаже от американския си паспорт, тъй като иначе погазва Конституцията на България.” Т. е., според думите на Дянков, на 27 юли 2009 г. правителството, в чийто състав е бил и той, се закле в Конституцията на Република България. Три седмици по-късно самият Дянков, гражданинът с американски паспорт обяви, че ще се откаже от американското си гражданство! Пита се: като какъв тогава се е заклел в българската Конституция Дянков, след като три седмици след клетвата в парламента сам обяви, че тепърва ще се отказва от американското си гражданство?

Връщаме Мунчо на Село .. заедно с Киро Харвардо

fewfewfe

Тази торба с фекали пак се прави на остроумен....Смърдиш махай се.

Прави ли Ви впечатление, че коментарите в полза на Борисов, рязко намаляха в последно време? Призовавам всички разумни българи с право на глас да гласуват смело против ГЕРБ и партньорите им. Само така ГЕРБ ще остане в миналото, а лидерът им ще има място само на някоя софра в някоя банкянска кръчма да разправя глупости на пияниците и безделниците.

Прави впечатление,че коментарите ми против герб ги няма

Като видя физиономията на Баце и даже не се зачитам... Чао Баце !

Браво , Бойко !

Безсрамието на диктатора - дествието трето: заздравяват се редиците на хранениците, вождът възпирема ролята на смирен богомолец и йезуитски насъсква срещу смелите момчета, които са апочнали да режат главите на стогавата ламя. Авторите и кукловодите ни държат в напрежение ко ще победи, ще има ли челен сблъсък, кръв ще се лее ли или вълните ще се приберат във виртуалното. Зад кулисите тече оживен диалог между драматурзите. Групата зидарите е с осигурено надмощие.

А ти боце,знаеше ли за двойното гражданство на "постната пица,"

„Ако в България се роди гений, то това ще бъде геният на завистта” (Елин Пелин).