Бойко Борисов: Всеки българин ще получи пропорционално ваксини (видео)

В онлайн срещата лидерите на ЕС се е включил и американският президент Байдън, който настоял да го наричат „Джо”

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Всеки българин ще получи пропорционално ваксини (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали управялвахте пандемията, бе изроди? Защо сме първи по смъртност?

Защо Бойко мачкате с заплахи, ДАНС и МВнР анализатора Венета Чернева,опитвайки се да я изкарате ии нея шпионин ,защото ви критикува за медиите и зависимоста им от вашето авторитарно управление.Защо бе Бойко? Имаш си пари ,злато, Мата Хари за мъжки нужди и внуци .Какво ти трябва повече от това ? Не задоволили властолюбието си през тези 12 години измъчвайки ни с алчноста ти,корупцията ,простотиите ,цинизмите и неадекватните ти полически и финансово икономически решения .Време за заслжената ти почивка ......и още нещо.

А бе Джо, може да ти е позволил да му кажешш Джо в определена ситуация, ама надали си е мислил, че това ще е повод да го изтърсиш пред всички, че да показваш колко сте "гъсти".

да се хване за пеша и да се снима с восъчната му фигура но лимонадения Джо е друга работа.

Какво значи "пропорционално"? Ако е по тъпотия и килограми, то е ясно, че Тиквата пак ще е пръв.

Пак повтарям ,че не знам какво значи пропорционално ! Преводачката ми я каза тая дума в слушалката ,докато ония си говореха два часа на чужд език , а аз нищо не разбирам кво плямпат и затова разказвах на преводачката за инспекцията на Хемус !

И ваксините взеха ''пропорционално'' да раздават щом ''джо'' така поискал да го наричат че завалия все забравя на какъв пост са го курдисали ама детското си име повече помни...Аман ама наистина аман от ежечастните ви съобщения за този как се самопохвалил за пореден път...

Новият Джо се вместил в работата на Коминтерна, пардон, на ЕС. Ама не е ли крайно време САЩ да бъде присъединена към ЕС. Или направо нови 27 щата.

Едно време моя учител повтаряше,, приземяване,, не разбрах какво иска да каже? Сега порпорционално пак не го разбирам? Само много хубаво ми става като постоянно викам ,,работете работете ,, казал съм на мойта ГРУПИРОВКА герб клон на СИК задължително всеки да си намери по едно чекмедже!! Сещате се за какво ?? А ВИЕ работете !!

"Доган към ДПС: Да преговорим урока за заедност пред вируса" / 12.12.2020 Ти да видиш ;)) С'я Баце ли взе наготово указанията на бея към раята за "заедността" и ги "подсказа" на ЕС или сами са се сетили за новата "ключова дума";)) Или пък Баце, щото цял свят му копира "майсторския модел за управление" на кризата направо им е внушил к'во тряа да праат ония смотаните дет ги таквоз с 200;)

кога е казал крилатата фраза от заглавието. Но, когато спра да се смея, МОЛЯ някой да ми разтълкува какво е искал да каже...:))))

"заедност"?! Овчар прост, малоумен.

Е, щом и Джо се е намесил в разговора, окончателно спрях да се съмнявам, че "всеки българин ще получи пропорционално ваксини". Каквото и да значи това.

И двамата не помнят какви глупости са казали преди половин час.

За тулупи като Бибитко по 4бр. най-малко, за Каракачанов по 5, за по слабичките /до 60 кг/ по 1.

За него и 10 ще са малко по пропорционалната система на БибиткоШкафчето.

Забравяме тази неделя да сменим стрелките на часовника,а другата неделя да сменим Правителството.Че тоя малоумник вече не се издържа.

"обсъдихме най пространно" - това означава бла бла бла. празни приказки.

Най-вероятно ! Те говориха два часа ама аз нищо не им разбирам ! През цялото време обяснявах на преводачката за инспекцията на Хемус !

Какво значи, че всеки ще получи пропорционално ваксини бе Бойко. Много неук човек. Според килограмите ли ще ги получаваме. На него му трябват дестина. Ако е според интелекто, значи няма нужда.

Е*а ли му мамата кво значи ! Така ми го преведе оная преводачката ,щот тия там говорят на чужда език и нищо не им разбирам ! То пък как един от тия тъпаци не научи български....

за всеки българин ще получа пропорционално комисиони

За всеки с положителна проба само плащат :( !! Ама той Муфтата каза ,че ся го почва мат'ряла масово да го тества само с положителни тестове...отрицателните свършили !

Трябва да му забранят на Бойко да използва сложни термини. Не ги разбира, смешен е, а и ни излага. Да си съставя изречения от кртаки думи и най-много да добави "с 200" - за разкош.

Проблема не е мен ,а в тия тъпаци дето бяха на пресконференцията и дето един от тях не знае български ! Иначе като ги подпукам на тема "Иновативни технологии в пътното строителство" и ще им скрия шапката.....

значи получавам "пропорционално" ваксина, ама не разбрах на кг/живо тегло или по партийна принадлежност или по друг критерий?

Ще, ще, ще … Обсъждането върви успешно. Вселява оптимизъм. “Ключово” е. Дано да продължи активно някой друг месец. След словесната диария всички “пропорционално” ще оздравеем и ще придобием имунинет... Към европейската солидарност ...

Боже, какви недоразумения стоят начело на държавата ни!

Което стана омразно в езика ни, е...бъдещето време! Всичко попада под графата "Ще...."! Никога в сегашно "Става, прави се в момента, има, няма......"! И това не е от сега, цели поколения си отидоха зян заради това кратичко "Ще". Демек вие работете там и трайте, пък един ден, когато му дойде....ние ще... В случая вече четири-пет пъти презаписвам за ваксиниране и все не идва посочената ваксина...Дано не ме удари вихрушката докато чакам успокоително.... ЩЕ почакам още малко, после ЩЕ ида където веднага те боцват в безплатни пунктове по пътищата на всеки километър, а за ПСР-тест не ти взимат нищо, и това минава за всеобща грижа и мярка към населението. Просто защото нямам и сто лева излишни, ако ги има, отиват за общински плащания. Иначе ток не ползвам, само хладка вода поради хигиенни нужди, но пък си имам наследени пет-шест родопски одеала, които още вършат работа в променливото врими. Тъжно, но като се сетиш за картината-триптих на Верешчагин "На Шипка всичко е спокойно", и ти става едно такова топло-топло....

Та как ползваш интернет без ток?

на батерия

Козируващия малограмотник!

Тиквата вместо да се обяви срещу електронните паспорти се е надупил и чака заповеди! Тези паспорти не трябва да се приемат!

Да се беше сетил за това Декември, а не даваш милиони на приближени. Ама нали си ти е в кръвта. Мутрата си е мутра

Бая ви е платил от Шкавчето този Тулуп , щом през 5. минути ни го показвате ! Омръзна ни този Тулуп , дайте ни да си Отдъхнем от , него искаме да го виждаме само в СЦЗ ! Долу ГЕРБ ! Вие сте майстори да триете истината за това Управление , дано някой ви направи забележка че сме вече на 151 място , по-лошо от Северна Корея е !

Ох, от този английски език ме заболяха ръцете. Може и да са ме разбрали.

мислиш че въобще се опитва да вземе думата ли. Той знае да се снишава пред "нашите ръководители" както сам се изказа.

"Всеки българин ще получи пропорционално ваксини". Пропорционално на кое? На килограми, акъл, образование, пари, ръст, имотно състояние...... Или колкото трябва и от които иска. Благодаря за минусите.

и минуси ще получиш пропорционално :)

Без думи. Изглежда като "ЪЪЪЪЪЪ Аз ще Ви кажа какво мисля че успях да разбера, пък вие си мислете каквото искате, но ние сме най-добри." И това е официално изказване на Министър председател на държава.Изключителна радост и за мен беше че го видях в компютъра ми. Обаче плеснах два пъти с ръце и му теглих една. Пропорционалността при раздаването на ваксини обаче не ме радва. Мислих че всички ще получим по две дози. Сега трябва да наддавам в килограми и ръст, което ще ми е трудно.

...

"Свободна Европа" писаха,че на тази среща Бълагария е поискала това,от което сама се е отказала.

Последните дни на Боко, в които е на власт

Докога ще има разделение във ваксинирането! За обикновения човек Астразенека, а за своите Пфайзер. Дори и в предприятията се делят на началниците Пфайзер, а на работниците Астразенека. Трябва да си получат наказанието на 04.04 тези измамници!

Просълзих се!

Скъпи Съграждани, СЕГА Е МОМЕНТА ДА СИ ГО ВЪРНЕМ НА КАТУНАРИТЕ които освиниха живота ни миналото лято СЕГА Е МОМЕНТА ДА СИ ГО ВЪРНЕМ НА КАТУНАРИТЕ които пребиха майка с деца и потрошиха колата й Гласувайте с 28 Гласувайте с 28 Гласувайте с 28 На пук на камарада с юмрука и Паприкаша Гласувайте с 28 Гласувайте с 28 Гласувайте с 28 На пук на руската разведка Малинка Гласувайте с 28 Гласувайте с 28 Гласувайте с 28

хи-хи-хи .................................................... Бойко направи за 4 години повече пътища, отколкото комундетата за един век. Бойко направи газопроводите и намали цената на газта наполовина... Изплати ви кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Бойко се пребори с мора по козите, които Комоциото заразяваше. Бойко се пребори с рашката чума по свинете, която се появи прескачайки Румъния. Бойко откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. Бойко спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от комунистите язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! Бойко с веща дипломация не допусна емигрантския натиск ! Бойко помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС ! НЕ СИ КУПИ ЯХТА КАТО СЪСЕЛА нито офшорка ............. Бойко ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС Бойко ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НЕ МОЖЕ ДА СТИГНЕТЕ КРАКАТА НА БОЙКО ............. Бойко РАБОТЕШЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ преглъщаше обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСКО ДОЛНО РЕШЕТНО ФЪРЧИЛО СЛУГА НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ за това правите ПУЧове космосът ви пречи, че сте тъпи злобни интриганти комундета продали се на вражеска дивашка изолирана територия... дори не казвам страна или държава БАВЕТЕ БАВНО ! И НА ИЗБОРИТЕ - НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЗА РУСКАТА КОШНИЦА НИЕ ИМАМЕ ВРЕМЕ ТЕ ВРЕМЕ НЯМАТ и по тази причина - БЪРЗАТ и правят ПРОВОКАЦИИ КЪМ ОБЩЕСТВОТО https://www.youtube.com/watch?v=yostcMQ3qXw хи-хи-хи ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея (Снежанка и Снегурочка) и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим! 28

И Бойко /да се свети името му/ огря планетата и дори разгони мрака от пещерите!

На напикания тлъстак от ВМРО се падат 6 ваксини? Отнесено на килограм, де :)

Браво на г-н Борисов. Жив и здрав да е и да управлява още 54г ..

Дано се ебаваш! Това би било пълно пропадане и ликвидиране да тая територия.

преди 1989 г нареждаха от Москва да се ликвидира опозицията и цвета на БГ нацията , а сега русофилите ги награждава лично Путята :))) схащаш ли разликата ? преди хората попълваха при постъпване на работа , в университета , в гимназията и къде ли не въпросници : имаш ли роднини капиталисти или зад граница , какви са майка ти и баща ти , членове ли са на БКП или членували ли са в Буржоазни партии преди 1944 г ..преди когато ни командореха от Евразия опозицията я изселваха от градовете и заселваха в най забутаните села , преди не можеше и да сънуваш да излезнеш зад граница на Запад ..не можеше от село да отидеш в града ..камоли в Софията , защото имаше крепостно жителство ..където си се родил ..там ще си умреш ..освен ако БКП-МВР-ДС не ти разреши да живееш в град или в столицата ! преди за един виц или говорене с/у Москва и партията влизаш в Панделата , а сега можеш от сабахлем до вечерта да плюеш по властта и Запада , можеш да напуснеш България или да учиш в чужбина без да искаш разрешение от властта ..кеф ти Москва :))) кеф ти Запада ...джиткаш си на воля

А на Острова, може ли? Дебил.

Цифров дигитален сертификат. Нещо му хлопа дуската на тоя, май а?

Лицето е искало да подчертае разликата с аналогов дигитален сертификат :)

или пачки евро в шкафче. Тулуп Тиквата Бибитко изяде вчера 10 еленски суджука, бай Иван нито един. Пропорционално са изяли по 5. Бибитко има в шкафчето днес 100 пачки по 100 евро, баба Пена нито една. Пропорционално имат по 50 пачки.

Американските ваксини ги одобриха за три дни, обаче за руската една година няма да им стигне на европейските лицемери.

руската ще се одобри след 7г 3 месеца и 32 дена..

пропорционално тъпо изказване

аз искам да ми дадете паричната равностойност на ваксините, които ми се полагат. Ваксини не ща. Имам абонамент към Били инжекцията с уиндоус, не ми трябва нов. А паричната равностойност я искам с всичките допълнителни разходи около тях - подкупи, транспорт, безмислена администрация, представителни ..... Кажете ни КОЛКО Е СЕБЕСТОЙНОСТТА на тези "ваксини" до момента на инжекцията включително. Колко ни струват на нас, българския народ.

Ото Йохан Антон Скорцени (12 юни 1908 - 5 юли 1975) е роден в Австрия германски SS-Obersturmbannführer (подполковник) във Waffen-SS по време на Втората световна война. По време на войната той участва в няколко операции, включително отстраняване от властта на унгарския регент Миклош Хорти и нападението на Гран Сасо, което спаси Бенито Мусолини от плен. Скорцени ръководи операция „Грайф“, в която германски войници проникват в съюзническите линии, използвайки униформите, оборудването, езика и обичаите на своите противници. Той беше обвинен във военния трибунал в Дахау за нарушаване на Хагската конвенция от 1907 г., но бе оправдан, след като бивш британски агент на SOE Ф. Е. Йео-Томас свидетелства, че той и неговите оперативни служители са носили немски униформи зад вражеските линии. Скорцени избяга от интернирания лагер през 1948 г., криейки се в баварска ферма в продължение на 18 месеца и прекара време в Париж и Залцбург, преди в крайна сметка да се установи във франкистка Испания. През 1953 г. той става военен съветник на египетския президент Мохамед Нагиб и набира екип от бивши офицери от СС и Вермахта да обучават египетската армия, като продължава да съветва президента Гамал Абдел Насър. Прекарва време в Аржентина, където действа като съветник на президента Хуан Перон и като телохранител на Ева Перон. [1] През 1962 или 1963 г. Скорцени е бил вербуван от Мосад и е провеждал операции за агенцията. Скорцени умира от рак на белия дроб на 5 юли 1975 г. в Мадрид на 67-годишна възраст.

Е и кво?

С две думи... фурнаджииска лопата ! Щом и с евреите е работил... Какво да кажеш за такъв? Ако има бог- той да го съди ! Аз не мога! И да му прости ако може! Аз не съм Бог ,и не мога !

Разбирам защо използваш неговото име. За съжаление историята съди цял режим без да се интересува ит отделните личности и техните идеали. Така както е имало хора достойни за пример в нацистка Германия, така е имало и в комунистически СССР и навсякъде. Обаче в случая, няма как вече да докажеш че нямаш сесттра.

Борисов в затвора.

поредното доказателство за тъпотия счупи тъпомера пак за 150кг. човек 3бр.ваксини ; за 50кг.човек 1/2;е това е евала.

Има ли идиоти които да вярват на тоя ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДЕБИЛ

има ли още некой , на който да не си правил свирки

Надявам се да са понамалели. Но едва ли. Още преди години, когато му създаваха пиар образа Монтерейската мафия си плати на доста сериозни специалисти от Израел. Не е случайно, че е избиран толкова много пъти. Хората нямат време да ровят за истината. А и много от тях гледат телевизия - и програмирането си работи. Корупцията, която господинът е развил е октопод с дълги и мазни папила. Партията му е Отворена платформа за наемане на отпадъците от опозицията от години. Силата им е, че нямат никаква платформа извън явните цели за кражба и измама. Да го събори някой този е почти невъзможно, единственият вариант е да бъде вкаран в затвора, но това няма как да стане като прокуратурата работи за него и кръговете които го командват а съдиите са ДС агенти или наследници на такива. Конкретно в момента, успешно омазаха обстановката с липса на ваксините, които хората биха си сложили на Пфайзър, отварянето на държавата в най-опасният за зараза сезон, точно преди изборите. Малките селища и градове са си техни. Като пипнат малко резултатите и ДПС пусне електората си под строй пак ще са на власт. Лятото евентуално ако народа реши да излезе на улиците и да направи принудително сваляне, може би има някакъв шанс. Но този и господарите му са сертифицирани убийци и престъпници. Тях не ги спират някакви си там протести.

Дано издържат руската империя до юли че цялата им икономика се крепи на Спутник..ха.ха Като просяци постоянно се натрапват да им купиш руския боклук.. Голяма натрапване голямо нещо . То са ангажирали целия руски тролятариат,медии , политици-мекерета.. и прочие..ха.ха. Ама както и в Русия само 3 % ще ползват руския боклук Спутник... Най добре е който иска руска ваксина не с държавни пари да се купува а да си я купува сам.

Що си толкова прост бе. 20секунди в Гугъл щеше да провериш информацията...ама не...нали си прост трол

ти си чел руския гугъл.ха.ха

И какво общо има Русия с ,поредният малИумен анализ и коментар на """Слънцето"""

Когато на българите е добре благодарение на г-н Борисов- на руснаците им става много кофти..ха.ха и завиждат и злобеят..ха.ха

Хубаво е да му е добре на българина. Щом си добре ... дано така ди си останеш цял живот.

""Бойко Борисов: Всеки българин ще получи пропорционално ваксини """"Нека някой обясни ,този странен израз.На какво пропорционално ще получи всеки българин ваксина.Пропорционално на височината си,пропорционално на тегло ,пропорционално на възраст ,пропорционално на финансови възможности и т.н.???? Винаги са били много забавни неговите изказвания ,произнесени с характерен гъгниво троснат глас ,на ниво селска кръчма късно вечер след третата шльокавица. Много е забавен

Ти чуваш ли се какви ги плещиш, защото да четеш май не знаеш. Оставка и съд!