Премиерът: Няма да се обяснявам на сини и червени

Нямам желание да се обяснявам нито на синята, нито на червената или на която и да е била коалиция. Притеснения от БСП от доста години нямаме.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Няма да се обяснявам на сини и червени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сергей, аз мисля, че ролите за доброто и лошото ченге ни разиграват Гоце и Костов ! Защо мисля така ли ? Нека пак да си припомним случая за вашия клип с брадвата , където Костов беше демонизиран ! Възможно ли е Костов да бъде толкова очернен, без да е дал съгласието си предварително и това да си е една постановка на червените и сините комунисти ? Сините и червените комунисти взаимно се ' нападате ' , като по този начин се опитвате да раздразните пасивните си почитатели и така да ги нахъсате и впоследствие да ги активизирате , за да си увеличите аудиторията . Тази ваша комунистическа постановка вече доста се поизтърка, но вие продължавате да си я играете ... От време на време сменяте ролите на Гоце и Костов като доброто и лошото ченге ! Преди Гоце беше доброто ченге, а Костов - лошото, но сега си сменят ролите, защото рейтингът на Гоце клони към нулата и трябва някой да ви активизира масите ... Сергей, ние знаем, че ти не си от отбора на Гоце и Костов ! Все забравяш да ни кажеш на кого продаде БМФ !? Може би имаш проблеми с паметта ?

Точно така.

Прост материал и избирател.Натресоха ни Борисов.Бате Бойко къде са парите на здравеопазването,ще те питаме и ще отговаряш заедно с Дянков.А Федосова лапа кюфтаци и заради мен.Направи нещо или се махай.

тежко тежко вино даите пиян дано аз забравя туи що вии глупци не знаите позор ли е или слава

нИто сантиметър не трябва да им пуска Бойко! Тея червеносините сега, като подивели кучета се опитват да ръфат... Ако се допусне да свалят човека, който се опитва да бръкне в далаверите им.. И ак онарода позволи това, гледайки безмълвно.. След като вече 20 години се видя кой какво може от същите тези, дето сега реват за права.. Оплакват народа, който крадоха до преди година.. Прост народе- стани и изтреби всички комуняги, и техни подлоги.. Иначе ще си винаги последен роб в Европа, и в собствената си държава!

А "бившите" комунисти какво да ги правим?

Очевидно е, каква кауза защитава - личната си кауза да си докаже сам на себе си, че не е тъп. Загубена кауза демек.

Не е лошо, ББ, не е лошо да слушаш сините. Те поне знаят как да извадят страната си от кризата. Така, както го направиха през 1997г. А ти с високомерието си ще пропаднеш. И заедно с тебе и ние. Жалко за хората, че те се балтаят отляво надясно вече 20 години. Тъпо е да се правиш на велик и да ни говориш само за магистрали, щото децата ни не ги ядат. Че и детските добавки са само за някои, все едно ние не си плащаме данъците и тези деца не са на България. Ама де тояга, де.

Виждам че ги разбираш много. Кажи ми кое е повече - 10 процента или 50 лева?

Ако взимаш 10000 лева и плащаш 50% данъци ще ти останат чисти 5000, а ако взимаш 1000 лева и плащаш 10% данъци ще разполагаш с 900. В случая с пет пъти по-ниски данъци си пет и половина пъти по-беден.

Ей, Борисов и другите бивши и настоящи управници "Олигарсите и сивият сектор са творение на политиците" ТРЯБВА не се имъкнете сами за косата като барон Мюйхаузен от блатото, което умишлено създадохте! Инък все по-дълбоко ще потъва БГ, а вие по-големи хипопотамски уста ще отваряте.

Какъв вот на недоверие по време на криза? Нали това води към нови избори? Нали тези избори струват доста пари? Нали тези пари са наши? Кои са тези, които ни съсипаха последните 20 г.? Бойко май го нямаше във властта по това време? И ако трябва да избираме между две злини, коя е по-голямата? Двадесетгодишната или едногодишната?

Вярно е, че са пари, но предпочитам да ги давам за избори всяка година, докато управляващите се научат да работят за хората, а не да плащаме данъци и осигуровки за този, дето духа. Омръзна ми управляващите да ме крадат съвсем законно и да не дават никакъв отчет!

Точно така Албена,добре разсъждаваш.Само,че няма едногодишна злина,а през това време ГЕРБ се мъчи да оправя старите двадесетгодишни бакии.Те край нямат.А този грухчо,дето ти казва,че не си права - за него няма никакво значение 10 год.назад-само че не може да ти обясни по какво и как и защо и въобще...После Вълко Червенков...Има ги такива хора,демокрация е...

Изглежда на жените е присъщо да виждат само това, което искат и да приемат желаното за действително. Къде пък ги видяхте тези "напъни" на ГЕРБ да оправят бакии? За една година абсолютно нищо не направиха, освен да се оправдават с предишните. Наистина сега остава да се оправдават вече с направеното по времето на Вълко Червенков. И, моля Ви, ако държите на себе си, дори и да не сте съгласна с нечие мнение, не използвайте епитети от рода на "грухчо" - това издава нисък интелектуален праг.

изборите пари стрували! а сегашното управление без пари ли е? 10 години 3 правителства събираха резерв, а сегашното само за 1 година го изхарчи! А зимъска що ще правим?!

Трябва да му се признае на Бойко, че е мнго точен в тзаи констатация че точно Иван Костов съсипа иконимиката на България и заложи бомби в енергетиката и промишлеността. Точно крадливата приватизация извършена от Костов и синята шайка ни доведе до това положение. Въпроса мие докга Бойко ще се обяснява със сините айдуци, то червените са ясни . Защо се прави насила на възпитан със Костов тоя малечкия Мартинчо не го броим за жив. Г-н Борисов защо не покажете къде му е мястото на Костов - затвора.

за костов вече знаеме? ама защо се мълчи за цветелинка и многото други приятели на аз,аз, аз, аз, аз?

Прочети "Германия затяга колана" и поискай сведения от германците как стават тия работи! Не е само "управляващите ни" да тупат "брашнения чувал" та да си пълнят милионерските сметки.

Ще мреме -това е. След такава ликвидация на цялата икономика, манифактурите ще смогнат ли да ни хранят? Не. И тях ще глътнат монополите, а ние-простолюдието, ще измрем от недохранване, заради тлъстеенето на търбусите, които ни управляват от 21 години насам -предимно предатели, охранявани от мутри и мафиотските им кланове. Очаквате да има пминък, образование и здравеопазване, пенсии и сигурност за всички? Не, не за всички -това не ви е социализъм

Да не забравяме, че в Германия дори част от социалните помощи на майките с деца взеха, а ние не го направихме..., каза още Борисов. нещастник,силните помощи на маиките

ДА МУ Е ЧЕСТИТА НА ДР. БОЙКО БОРИСОВ 99-ТА ГОДИШНИНА ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ДР. ТОДОР ЖИВКОВ (7 септември 1911 - 5 август 1998)! ДА БЪДЕ И ПРЕБЪДЕ КАТО НЕГО ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ!

Омразата поражда глупости

Ние мразим "умните" Албени!

Албенче, Албенче, без да искаш си се изказала точно! Нали от омраза към Гоце и Славчо Бойко не отиде в Пловдив за празника? И какво сътвори - глупост, да се чуди цяла България на акъла му, и то точно на Съединението! И що ли трябва постоянно да показва "тоя обичам, оня не обичам"? Че гледайки форума повечето не го обичат, че дори и мразят (изключая жените), ама кво да правим - да го сменяме ли? Аз съм "за".

а кой беше гл.секретар на мвр когато имаше над 50 убийства!?и май никой не хванаха!защо ли?питайте Бойко

Той помни само до тройната коалиция............

Така си натрупа парите - първоначалния капитал от Бай Тошо!

Наистина доходите са ни много ниски, но може ли да се вдигнат за няколко месеца до равнището на средноевропейските?

Прочетете фнимателно, ББ няма да се обяснявя на коалиции. Действително не е длъжен.

Те пък едни коалиции-и - синя и червена.Време им е вече да се обединят,че много намаляха.

Ужас, нашия министър председател пак бращолеви нибивали:" Да не забравяме, че в Германия дори част от социалните помощи на майките с деца взеха, а ние не го направихме..., господинчо какви са зплатите и обезщетенията на гермацинте знаеш ли? А може би знаеш левовата им равностойност или за теб е без значение ти си банкер и си имаш 900 000 слуги и ратаи може и роби да ги наречем. Да не забравяме, че оставката ти беше в джоба и при първия вот на недоверие щеше да си я подадеш да ама не кокала е сладък не се подава така лесно и без бой няма да си го дадеш нали? Хайде стига толкова мъжкарство ходиси вече да гасиш нечий пожар.

Лютя се заради такива безмозъчни като теб, които се надяват някое величие да ги оправи и да живее вместо тях.

Без коментар...Човекът си пи-ише разни неща.

Когато осигуриш стандарт и условия на живот на българина като на германеца, тогава давай такива нелепи примери с Германия. Като си толкова ербап, направи и ти като Меркел и стартирай отново четирите реактора на Козлодуй- по всички експертизи те са годни за експлоатация още доста години. И четирите.

Европа не ни ли даде пари за компенсация на затворените реактори?

Защо го обвинявате? Със своя глас го задължихте и му наредихте! Оказва се,че той е отговорен и го прави!

Абе Жоре, обясни по-подробно, кое е това нещо, жизнено важно за хората, което пожарникаря-охранител прави?Той казва: " Като се приборим с престъпността, като направим магистралите и спортните зали, ще влезем в историята" (цитата не е точен, но смисълът му е този).Полиция и спорт - нищо лошо.В крайна сметка на него мозъкът му стига само за това.Ама достатъчно ли е? На обикновеният човек първо му трябва работа (икономика), здравеопазване, образувание, култура.Пък после да ходи да спортува.Колко пъти си чул ББ да говори за тези неща.Или, за 1 година вече, да е направено нещо полужително по тези въпроси?Дай му да открива детски градини и магазини , да се пъчи пред камерите и да се бие в гърдите с думите: АЗ направих, АЗ дадох и т.н. А за данъците, пишештите тук добре са го казали.Когато доходите ни станат съпоставими с доходите на хората от останалите европейски страни, тогава ще си сравняваме данъците с тях.

г-н Слънце, пардон премиер, има неща, които Вие поради една или друга причина не знаете, но пък затова си имате цяла камара съветници, не по-малко слънчеви от Вас, така, че е добре за нас - избирателите, след 1,6г. управление да вземете д влезете в час, а не да стоите все в голямо междучасие

Госпожо,ти спомняш ли си някога да си била с правилен вот?Не,нали.Твоят вот е бил винаги погрешен.Грешният вот вече е принцип в живота ти.Май е време ти да влезеш в час...

Как ще се обясниш, като си пожарникар! Никой и не чака обяснение! Просто замълчи! Не дразни хората!

".....ние сме единствената държава в Европа с най-ниски данъци"Да , ама за богатите! Данъкът върху доходите на физическите лица облагодетелства единствено богатите. Той е и една от причините и бедните да приемат сивата икономика. Г-н Борисов, сменете икономическия си екип! Неподготвен и без опит , той ще съсипе България. Напразни ще са Вашите опити да внесете ред в обществото. Вие ще бъдете отговорен за тяхната изключителна некомпетентност или продажност. Не го правете. В името на Родината.

Аз предлагам ти еднолично да му избереш екипа. Тогава ще бъда сигурен в светлото бъдеще на България.